Lombik - Alacsony AMH (beszélgetés)
Már hozzá kértem ki az időpontot az első konzultációra, február 18.
A dokim őt ajánlotta, így esett rá a választás.
Majd meglátjuk mit mond, gondolom válthatunk utána is, vagy nem?
Sziasztok,
Az én tüszőcskéim,15nap szurkálódás,2x3, majd 5,majd 6 ampulla hormon hatására se nőttek akkorára,amekkorára kellett volna:(, s a vérvétel szerint nem emelkedett olyan mértékben az ősztradiol (?) szintem,hogy peteérésre lehessen hövetkeztetni. Volt valakinek hasonló után,hogy egy második,esetleg másfajta stimuláció után,kicsit több sikere volt?
sziasztok! most voltam ismét a 3. napi vérvételen és ugyanúgy 11-es az fsh-m, viszont az lh 9,2-ről 6,3-ra csökkent. Az ösztrogén is érdekes: 302-ről (decemberben) most 154-re csökkent. Szerintetek ez mit jelent? Számítanak az arányok is, nem? úgy tudom az lh-nak mindig alacsonyabbnak kell lennie, máshol azt olvastam közel azonosnak (fura).
És az ösztrogénszint? Köszi, ha segítetek.
Csilu ha lesz laproszkopiad en siman kivarnam a dokit!Plane mivel jo!Neha nem az ido szamit hanem az hogy a megfelelo dokihoz kerulj ;-)
Raadasul mire a mutet is meglesz utana meg 3honapot amugy is varni kell (ha nem tobbet) nekem is volt tavaly es varnom kellett 3honapot,mi vartunk fel evet.Masnem ha tudod mar a mutet idejet kerdezz ra utana meddig kell varni es aszerint mar most kerhetsz idopontot ;-)
Sok szerencset!
(Veletlen mi nem ismerjuk egymast?)
Az biztos,hogy nem konnyu eset amikor hivnak,hogy lenne egy baba es nem lehet mindig erezni sem (sot van aki sosem fogja erezni) de szerintem aki eveket var egy babara es ngyon szeretne az nem tudom,hogy tud nemet mondani egyre es varni meg x-evet...ertem en,hogy neha az anyat latva elmegy a kedve esetleg az orokbefogadonak de ahol nem talalkoznak a szulokkel meglehet hogy ugyanolyan a szuloanya sooot.Az anya alapjan amugy sem lehet kisbabat "valasztani". Masok pedig ugy vannak vele minden mindegy csak vegre legyen baba es termeszetesen az elso jott hivasbol babaval ternek haza.Boldogok es halasak a mai napig. (megtortent esetrol irok)
Szia!
Ha a debreceni kaáliba mész, akkor jobban jársz, ha nem Leskóhoz mész, én hozzá járok, és múlthéten úgy, hogy minden eredményem jó, már csak szeptemberre tudott időpontot adni lombikra, egyébként nagyon jó orvos.
Köszönöm szépen és tudom hogy ez nem olyan topik, de lenne még két kérdésem.
1. A kezdet kezdetén beadom a papírjainkat a TEGYESZhez van egy tanfolyam, egy körny. tanulmány és mi van még a határozatig?
2. Több helyre is be lehet adni a jelentkezést?
Köszönöm szépen a választ!!
Sziasztok, régen jelentkeztem, de próbálom 1000%-al figyelmet terelni, hogy minél kevesebb időm legyen ezzel a témával foglalkozni.
Tegnap voltam dokinál. Alátámasztotta, amit én már tudtam. A diagnózis: korai petefészek-kimerülés.
Szerinte az inszemináció is felesleges időhúzás, és ő egyből lombikot javasolna. Így irány Debrecen, Kaáli intézet. Onnan ajánlott egy dokit, dr. Leskó Róbertet. +-ban még talált egy dermoid cisztát a bal oldali petefészkemben. Mivel ez nem a felszívódó fajta, így ezt majd meg kell laparoszkópiával műteni. Röviden ennyi, nem volt könnyű éjszakám.
Sziasztok! Én is ritkán vagyok de olvaslak Titeket. Most viszont lenne kérdésem Sacikag-hoz.
Ha elvégzi valaki a tanfolyamot az örökbefogadáshoz, meg meglesz a körny. tanulmány és megkapja a határozatot akkor tudom, hogy várni kell. De innentől hogy működik. Most megvan a papír aztán mondjuk jövő januárban csörög a telefon hogy lehet menni a babáért? vagy hogy van ez? köszönöm előre is!
Már nagyon hiányoltalak!
Szépek az eredményeid!
Na akkor hajrá február!
Sok macera volt az örökbefogadásos dolog?
Ki az orvosod az Uzsokiban?
Hiv meg hepa már meglesz, mert a körzeti kiírta és jövőhéten hét elején kell menni az eredményért az SZTK-ba.
Nekünk nem volt helicobacterünk akkor valószínű tőlünk nem fogja kérni.
Elvileg a csak először csak tőlem kérte a helicobaktert, de mivel férjemnek már volt, így azt mondta őt is nézzük meg. Amúgy kb. 1 hónap volt az időpont. Ha megvan a beutalód, rögtön hívd őket. Én szeretem az Uzsokit, ott csinálták nekem a HSG-t és a laparoszkópiát is.
Ja a HIV, hepatitist a bőrgyógyász írta ki nekünk, ha az is kell neked.
Nagyon jó, hogy megosztottad velünk! Gratulálok!
Ezek a hírek adnak nekünk reményt!
Igen, a lombikra gondoltam, hogy újra próbáld meg.
De remélem sikerül neked anélkül is!
Nyárra mindannyian babásak leszünk!
További ajánlott fórumok:
- Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért?
- Miért kezelik némely emberek a másikat alacsonyabbrendűnek?
- Ha a férfi alacsony
- Amikor a pasi alacsonyabb?
- Ha minden rendben van uh.de az AFP alacsony 5.lombik 2elvesztettél csináltatnál aminocentesist aminek 2% a vetélési kockázata?
- Lombik stimuláció alatt/miatt alacsony vérnyomás (több ájulással), petefészek túlműködés mással is előfordult?