Lombik - Alacsony AMH (beszélgetés)
Szia!
Én azt olvastam, hogy max. 200-at. (o:
Sziasztok!
Ma vettem én is szelént,nehogy pont ez hiányozzon a szervezetemből:-). 100 pg-osat vettem,és az van ráírva,hogy napi egy ajánlott. De Ti írtátok,h 2-3at szedtek naponta. A tietek is 100 pg-s? Mennyit szedjek?
Szorítok neked!!!!!
Első baba lesz??
Mi is lombikra megyünk, de csak majd szeptemberben.Szerinted szedjem addig?? Ha hívom a dokit majd megkérdezem tőle. (o:
Köszi, aranyos vagy.
De én miskolci vagyok, már felhívtam az összes gyógynövényboltot, sehol sincs, ezért ma rendeltem neten, 25 mg-osat. Te milyet szedsz és mennyit??
Meddig kell szedni??
Én a helyedben inkább örülnék a lombiknak, sokkal sikeresebb, mint az inszem:))) Nem vészes a lombik se, félni igazán nem kell tőle! Párod nem tud segíteni a szurik beadásában?
Pécsre járok akupunktúrára is meg lombikozni is.
sziasztok! azért tartok tőle, mert még nem volt, azt se tudom mire számítsak :-(((
meg ez a hasba szúrom magam történet...
Sacikag te hová jársz akupunktúrára?
Szia
Én DHEA-at szedtem, és a Herbatop Gyogynövény szaküzletben vettem, Budapest Tátra u. 12/b tel.0036-1-349-3455
Kicsit utálhatod, de nem nagyon.
Nálam az előző munkahelyem volt az abszolút mélypont 2,5 év alatt min. 9 kolléganő (ebből 1-nek csak 1 petefészke volt, azon is kezdődő csokoládé ciszta) + 2 férfi kolléga lett szülő. És még két rokon is produkált.
Köszi a tanácsot Mindenkinek..
36 éves vagyok,Férjem is..)) volt egy inszemünk a BMC-be,ami nem sikerült,így Szűcs azt tanácsolta ne is próbálkozzunk tovább,hanem lombik..hiszen műtöttek már endóval,és az AMH-m sem a legjobb..((
Dorkalány: miért?
Hannicsku: DHEA-t bolti forgalomban nem lehet kapni. Kérdezd meg a dokitól, hogy honnan kell rendelni, mert pl. itt nálunk a biológust adták meg kontaktnak, hogy rajta keresztül. Én a netről nem rendelnék, ennek aggályait korábban kifejtettem itt, de én pl. nem kértem a biológustól sem. De ez változhat.
Újabb csapás: a kollégám most mondta, áprilisban szül a neje. Spirál mellett lett terhes. Annyi idősek kb. mint én. utálhatom egy kicsit?
Igen, azt már tapasztaltam, hogy gyógyszertárban nem lehet kapni, én pl. Biotech boltra gondoltam.
Te is szeded??
Sziasztok!
Miért tartasz a lombiktól??
gyógyszertárban tényleg nem ismerik, webáruházakban próbálkozz
a szelénből a béresé a jó
Sziasztok Lányok!
Azt szeretném kérdezni, hogy aki szed DHEA tablettát, az honnan szerezte be?? Kérdeztem gyógyszertárba, de még rendelni sem tudják. Netről rendeltétek?? Mennyit szedtek belőle??
Olvastam egy csajsziról, aki "Seleno Precise" nevű szelén tablettát szedett 2*1-et és 3 hét alatt az AMH-ja 0,3-ról 1 lett. Szerintetek?? Szed valaki szelént??
Sziasztok!
Úgy látom, itt mindenki lediplomázhat:-) Én elvesztettem a fonalat, amikor próbáltam felvenni, mert lemaradtam.
Boldog Valentin napon mindenki bújjon ágyba a párjával!
Kicsit ventillálok, aztán rohanok tovább:
Szóval a párom kedvenc uncsitesója, megint bejelentette, hogy szülni fog. Gondoltam kérek tőle petét, ha már ennyire jól megy neki. És kimegyek Svédországba, hátha ott nyitottabbak erre a problémára. De kiderült nem. 40 év felett nem kaphatsz petét donortól, mert ÖREG vagy. Ennyit erről.
Böjt alkalmából bevállaltam a sportolás növelését. CSak még nem tudom mivel kezdjek. A rejtvényfejtés elfogadható kezdetnek?
Bevallom, elfelejtettem otthon megnézni a mértékegységet, de szerintem pmol/l mert a másik m.egység nem ismerős.
Az inzulin csak azért zavar, mert diéta mellett romlik... "Bosszúból" tegnap este lóra szálltam és tekertem 40 percet. Ha lenne vmi normális, emészthető műsor a tv-ben, még élvezni is tudnám.:))
További ajánlott fórumok:
- Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért?
- Miért kezelik némely emberek a másikat alacsonyabbrendűnek?
- Ha a férfi alacsony
- Amikor a pasi alacsonyabb?
- Ha minden rendben van uh.de az AFP alacsony 5.lombik 2elvesztettél csináltatnál aminocentesist aminek 2% a vetélési kockázata?
- Lombik stimuláció alatt/miatt alacsony vérnyomás (több ájulással), petefészek túlműködés mással is előfordult?