Lombik - Alacsony AMH (beszélgetés)
Sziasztok! Bocs, egy kicsit eltűntem, sűrű heteket éltünk és nem volt sok időm+energiám gép elé ülni. És bevallom, kicsit jót is tett, hogy nem kattogott állandóan az agyam a lombikon:) Persze sokat gondoltam rátok, meg már hiányoztatok, de jó volt kicsit kiszellőztetni az fejemet:)
Tegnap voltam 21.napi vv-en, progi 59..... És mi passzoltuk ezt a hónapot... ÁÁÁÁÁÁ! De nézzük a dolgok jó oldalát, ez most mindenképp nagyon bíztató, hisz az utolsó 3 havi progim 42-51-59 :))) Szóval kissé bánom a januári kezdést, de annál nagyobb optimizmussal megyünk neki a köv.hónapnak:)
És van még egy hírem. A héten megkaptuk a végzést, hivatalosan is örökbefogadó szülőkké váltunk:)) Már "csak" ki kell várni azt a jópár évet, hogy az ölünkbe pottyantsanak egy bébit:) Addig meg eldől a lombikok kimenetele is, de muszáj volt beiktatnunk egy "védőhálót". Remélem megértitek és nem ítéltek el emiatt:)
Hatalmas gratula a spontán kismamiknak, a többieknek meg mind megy a drukk!!!
Szuoer köszi szépen, majd akkor megbeszélem személyesn a dokival. Gondolom a korom miatt nem fog akadály állítani elé.
Mondjuk a párom újabb sprema kontollja, pont akkörül lesz mikor megyünk oda, lehet előtte 1-2 nappal csinálunk egy kontollt, hogy hogyan változott és lehet elég lesz csak az inszem.
Tegnap itt a nagy sietsegemben elfelejtettem gratulalni az ujdonsult kismamiknak!Haromszoros hipphipphurra!
Shanee neked pedig holnapra egy kalappal!
Szia! Csak holnap este 8-ra megyünk, nem volt előbb időpont. Lassan megy az idő.....:)
elég lesz egy baba is, csak egészséges legyen :D De egye fene, jöhet kettő is, vagy három is akár :)
Gratulálok és nagyon szorítok, hogy minden rendben menjen. Nagyon megérdemelnéd...bár szerintem itt mindannyian.
Én most a kávétól szeretnék megszabadulni (bár legalább ennyit ittam, mikor összejött a baba), de ez még folyamatban van.
Azt mondta, hogy csak fél évig jó szedni a bromocriptint, én meg már 1,5 éve szedem.
Azért jó lenne, ha nem szalada fel a prolaktin most, hogy abbahagytam
Nem akarsz hozzánk csatlakozni tavasszal?
Remélem minden rendben volt az UH-n!
Ugye ott a picid! Vagy kettő is esetleg?
Én is Krizsa doktornál voltam. Jaj, nagyon szimpatikus!
Nem tudom miért kérte a helicobaktert, ez neken is új volt.
Az első konzin mondta, mindkettőnknek nézik kilégzéssel. Lehet neked nem fogja kérni.
A háziorvostól kértem beutalót a kórházba (Uzsoki, oda tartozok)a gasztroenteriológiai osztályra.
ZZsuga, nagy esélyes hogy tőled első körben a konzihoz "csak" a szokásos vizsgálatokat fogják kérni. A glutén, tejcukor és stb. csak indokolt esetben kell.
Bár én dossziéval érkeztem, normálban nagylabor (TSH, T3 és T4 jó, ha van), 3, és 21. napi hormonsor, HIV, HEPA, chlamydia, átjárhatósági - nekem csak méhtükrözés, AMH, genetikai (a vetélésem miatt) és sperma vizsgálat, amit kértek. Nekem volt trombofilia leletem is, mivel erre már korábban fény derült. Tőlünk még csak anyakönyvi kivonatot sem kértek. Bár én a férjem vezetéknevét viselem, lehet, hogy nyilvánvaló volt, hogy házasok vagyunk.
Adjad akkor, ha már lessz mire pohárköszöntőt mondani! :))))
Különben biztosan azért kérte, hogy hagyd abba a gyógyszereket, hogy meglássa, mit produkál a szervezeted magától. Így biztosan jobban meg tudja határozni, hogyan kezeljen. A DHEA-ról meg ugye sok mindenre kihathat, pro és kontra. Úgy tűnik, hogy ugyannanyinak használ, mint amennyinek árt. A bromocriptinnel kapcsolatosan nincs saját tapasztalatom.
További ajánlott fórumok:
- Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért?
- Miért kezelik némely emberek a másikat alacsonyabbrendűnek?
- Ha a férfi alacsony
- Amikor a pasi alacsonyabb?
- Ha minden rendben van uh.de az AFP alacsony 5.lombik 2elvesztettél csináltatnál aminocentesist aminek 2% a vetélési kockázata?
- Lombik stimuláció alatt/miatt alacsony vérnyomás (több ájulással), petefészek túlműködés mással is előfordult?