Lombik - Alacsony AMH (beszélgetés)
FSH 5,0 :)
Viszont ösztrogenem 1113.Recepciós szerint minden jó.Akkor most mi van???
A fene, mindig csak várni!
Nem értem mi tart olyan sokáig!
Szia.))
Drukkolok a jó eredményhez..mikor lesz meg?
Ehhez sajnos nem tudok hozzászolni.
Mikor lesz eredmény?
Bárcsak...
Szerintetek normális, hogy nagyon fáj a hasam és hasmenésem van a terhelés óta? Mondjuk egy éve nem eszem cukrot meg fehér lisztet, de azért még nem kéne, hogy ennyire rosszul viselje a szervzetem azt a cukros lötyit, nem?
Szia!
Nagyon sajnálom..((
Most elvesztem a rengetegbe..leírnád Neked ez most hogyan is volt?? Lombik?? nem értem..))
Tettem képet fel a virágszálakról..))))
Nagyon jól beszélsz, messze van az amikor mi feladnánk!
Előbb utóbb úgyis sikerül, hiszen addig járunk a dokibácsik nyakára, amíg nem varázsolnak nekünk kismanót!!!
Mikor mész a terhelésre?
Sajnálom Sacikag!!!
Drukkolok, hogy a következő sikerüljön!!!
Nagyon köszi a bátorítást. Igazából a "picit több idővel" van egyedül bajom, úgy látszik nálam tényleg nem túl rózsás a helyzet. Attól az egytől félek, hogy kifutunk az időből és már nem marad ficánka a petefészekben...
Amúgy most már egy kicsit jobban vagyok. Nem adom fel. Most még nem:)
sziasztok.
2 viràgszál pihen a pocakomba.8-10 sejtesek...és gyönyörűek.)
Ez majd attól függ, mit produkálok inzulin vizsgálaton. Ha bogyó kell, több hónap kimarad.
De igyekszem, hogy jó legyen az eredmény és akkor veled tartok:))
Sajnálom Sacikag!
Akkor legközelebb sikerül!
Jössz velem júniusban és kész, egyszerre babásodunk!
Csajok, most hívott a biológus... Csak külső héja volt a petesejtnek, belül tök üres volt... Azt mondta, hogy ő ilyet még nem látott. Hát én se hallottam ilyet. Szóval nem lesz beültetés, mehetek terhelésre, aztán kiderül, hogy hamarosan stimu gyógyszer nélkül, vagy sokára stimu gyógyszerrel :((
Ilyen a mi szerencsénk...
További ajánlott fórumok:
- Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért?
- Miért kezelik némely emberek a másikat alacsonyabbrendűnek?
- Ha a férfi alacsony
- Amikor a pasi alacsonyabb?
- Ha minden rendben van uh.de az AFP alacsony 5.lombik 2elvesztettél csináltatnál aminocentesist aminek 2% a vetélési kockázata?
- Lombik stimuláció alatt/miatt alacsony vérnyomás (több ájulással), petefészek túlműködés mással is előfordult?