Lombik - Alacsony AMH (beszélgetés)
Szia!
Minden oké..írtam egyel lentebb..simán bírható altatás nélkül,komolyan,nem volt vészes,na előtte a fertőtlenítés..na az a gáz..álmomba ne jőjjön elő..))))
de már el is felejtettem..kettő petécske van szerelembe,remélem ma jó híreket kapunk felőlük..
Sziasztok!
Tegnap megvolt a leszívás,4-et sikerült,kettőben van petesejt..
Várjuk a telefont,hogyan tovább.nagyon izgulok,és bízom a két kis drágámba..
Remélem szépen növöget tovább és ott lubickol a petesejtecskéd!
Drukkolok tovább hétfőre!
A mikroszkópot én csak 1x néztem naponta.
Ja, a filccel behúzott HCG tesztet azóta is őrzöm:D
Nyugodtan ingadozhat ennyit, pláne, ha emeltél a Letrox adagodon.
A tüsző és a nyálkahártya jól hangzik. Megy a drukk a kétpálcikás pisire. Szerintem össze fog ez szépen jönni erre a ciklusra. Kösz, hogy rákérdeztél a jódra.
Szia.Ez elég jó hír,benned van minden reményem.Mutasd meg nekik légyszí.
Sajnos a Tsh ennyit változhat:(Nekem 0,001-ről 2hét alatt lett 6,valamennyi.Utana még 4 hét volt,mire minden hormon kiürült,(amit feleslegesen kaptam)és beállt szépen a megszokott 1,valamennyire.
Én ma voltam 3.napi vérvételen,kedden bediktálják telefonba az eredményeket.Igazából ez csak a kiváncsiságom miatt csináltattam.Ha már ott jártam,megkérdeztem előző eredményeimet,mert ezt valahogy mindig kihagytam.Fogalmam sem volt,mennyi pl.az Fsh-m.5,valamnnyi.
Sziasztok. Jobboldalt van egy 13mms tüsző, mnyálkah. 10mm. Holnap délelőtt hívnom kell dokit, hogy változott-e az lh teszt. Ma reggel is egypálcikás volt. Közben mikroszkópon páfrányültetvényem van. Közben a jobb fészkem brutál nyilall és a méhem ki akar szakadni tegnap óta. Tudnám mitől...
Endokrinológiát is megjártam, jól felhúztak, mert a doki összekeverte az eredményeimet és ezt már csak akkor vettem észre, amikor eljöttem.
Nem a mostani eredményt nézte, hanem a decemberit... Akkor 1,02 volt a tsh, ezért emeltük 50-ről 75-re a Letroxot. Most meg 100-ra akarta emelni. Aztán rájöttem, hogy a mostani eredményem 0,7 tehát elnézte. Így nem fogok többet szedni a bogyóból. Csak az a fura, hogy a 0,7 egy 3 héttel ezelőtti eredmény, múlt héten viszont 1,5 volt a klinikai vv szerint. Ennyire ingadozhat pár hét alatt???
Megkérdeztem a jódot is. Azt mondta, autoimmun folyamatnál célszerű kerülni a jódot, de nekem nem az van, így nem olyan fontos. Ne egyek jódozott sót és túl sok tengeri cuccot, de ami a Femib-ban van jód, az nem gond.
Hát ennyi. Most már csak egy kétpálcikásat kéne pisilnem holnap délelőttre :)
Köszi :))
Ma vagyok a 9.napon, 3.napja páfrányos. Lh teszt egypálcikásan negatív. Hétfőn lehet legkorábban leszívás, tehát 7 napig kell, hogy kitartson a páfrány minta...:S Nézzük a dolgok jó oldalát, valószíűleg mocorog vmi :))
Neked mindig páfrányos volt, bármikor nézted? Nekem reggel mindig negatív és du-ra lesz mintás, mire hazaérek melóból. Tök fura...
Neked is drukkolok holnapra!!!!
Én is kentem már progi krémet (ugyancsak Women's c) nekem is rövidenbbek lettek az amúgy rövid ciklusok. Tehát dobtam ki a kukába.
Én nem is hittem benne, hogy van benne valami hatóanyag.
Drukkolok holnapra!!!!!
Szerintem van, hogy 6 napig is páfrányos.
Legalábbis régen mikor néztem sokáig volt.
Teljesen érthető, hogy az ember szinte bármit megpróbál, amiben hinni tud... Főleg, ha 2 terhességnél bevált. Nem egyszerű így a döntés. Szívesen segítenék, de ezt a krémet tényleg nem ismerem. De ha jó volt a progi szinted, akkor lehet, hogy bűntudat nélkül elhagyhatod a krémet.
H-Cs közt biztos 2-ig vannak, de nekem is dereng vmi, hogy pénteken korábban végeznek. Lehet, hogy egy telefont megérne, hogy bizti ideérj időben.
Én semmit nem tudok erről a krémről, sose használtam, de ha ilyen szépen működsz nélküle, akkor én se látom értelmét hogy mindent borítson. Hacsak nem "létszükséglet". Megkérdezhetem, miért kezdted el használni?
Köszönöm a segítséget, nagyon kedves vagy de tegnap végre megérkeztek a tesztek. El is lőttem egyet este, hótt negatív. Abszolút egy csíkos. A mikroszkóp meg még mindig félig páfrányos. Ha vki érti ezt, akkor segítsen, mert ez nekem magas :)))
Mikor mész pénteken? Én 9-re megyek uh-ra.
Én asszem feladom ezeket az alternatív dolgokat.Végre ismét 28 napra jött meg.És semmi barnázás,semmi.első hónap,hogy megint nem kentem a progikrémt.Akkor most kenjem megint,vagy ne.Eddig hittem benne,meg voltam róla győzödve,hogy segít.Erre tessék.amióta kentem,22-24 napos ciklusaim voltak,tüszők nélkül.
Tanácsokat,és megerősítést kérek.
Sacika,küldjek pár tesztet?vagy esetleg pénteken megyek Pécsre...
Nem szerintem nem irtam el.ez van a papiron.a multkori stimu elott se nezte az fsh t. es persze picit csalodott volt a doki.mert "csak" 3 tuszo es 2 sejt volt es tobbet vart..nem tudok mit tegyek? El vagyok bizonytalanodva.
Mar megjartam a hadak utjat; petefeszek elvrsztese orvosi muhiba miatt.hat persze h nem tudok vakon az itteni orvosokban bizni. attol felek.nehogy ne legyen sejt.mert mar ugy is jartam. most a ferjemmel vitaminurat ratunk.arra is szinte az mondta a doki.hogy minek..de azert artani nem art.. nagyon nehez.itt nincsenek lelkes dokik ezen amh teren.az amh 0,4 hmm.most a dhea t szedek.de csak 25mg.az vajon segit- e??
További ajánlott fórumok:
- Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért?
- Miért kezelik némely emberek a másikat alacsonyabbrendűnek?
- Ha a férfi alacsony
- Amikor a pasi alacsonyabb?
- Ha minden rendben van uh.de az AFP alacsony 5.lombik 2elvesztettél csináltatnál aminocentesist aminek 2% a vetélési kockázata?
- Lombik stimuláció alatt/miatt alacsony vérnyomás (több ájulással), petefészek túlműködés mással is előfordult?