Lézeres szemműtét (beszélgetés)
Idáig nem fedeztem fel hízást, de most, hogy mondod, elég nagy a hasam...
Pedig tegnap is csak 1 pohár pudingot ettem meg vacsora után,a Barátok közt alatt:DDDD
Csajok!
Kizárólag női kérdés..bár sokan cikinek érzik, mégis megkérdezlek róla titeket...
Az antibiotikumos kúra alatt van/volt akinek lett gombája ottan lenn??? :-DDDDDDDDDD
A másik hogy szteroidos csepp használata alatt fedeztetek fel hízást?
Szijjasztok!
Bekukk...Zsugabubus örülök, hogy minden szuper, sok erőt ad, hogy nekem is biztos sikerülni fog!
Aranyosak vagytok egyébként hogy gondoltok rám, most is épp pakolok, mert csüt-vasig Szentendrén leszek, nem bírok ingázni, mert messze lakunk...a gyerkőcöt is MAmáéknál hagyjuk, biztos nagyon fog hiányozni, de jobb lesz így!
Köszi a válaszokat Csajok!
MÓKI!
Mi újság Veled?
Hogy csinálod majd, maradsz pesten, vagy ingázol?
Mizu Mókica?
"Kiwellnesselted" magad?
Már csak 1 nap...Hánykor is?
Szia!
Nekem is először a Systane-t ajánlották, de mivel én sokalltam érte a 2000 fFt-ot (mivel kb. 2 hét alatt elcseppentettem az egész flakont), azóta a Tears Naturale II-t használom. Nekem ez vált be, mert nagyobb kiszerelésű és így olcsóbban jövök ki:) Meg kényelmes is.
Na látod, jól gondoltam, hogy ez a lencselevétel csak nekem nem volt olyan nagy élmény... ennyire száraz a szemem.
A Tobradexet -ahogy Mathilda is írta- a következő kontrollig biztosan használni kell, ha minden jól megy, utána Flucont írnak fel, amit szintén 5X kell majd cseppenteni.
30-án majd megnézik az éleslátásodat is:)
Vigyázz magadra!
Szia!
A lencselvétel utáni "látásromlás" miatt ne aggódj, átmeneti, és hamarosan rohamosan javulni fog a látásod!:-) Pár napig nagyon vigyázni kell majd rá, ne dörzsöld és lehetőleg ne menjen bele semmi (hajszál, pihe stb.), de kb. 1 hét múlva már nem lesz vele gondod, addigra begyógyul a szaruhártyád. Kitartást!!! :-)))
Nekem is ezt a szemcseppet ajánlották, nem is volt vele gondom, kényelmes volt - csak egy szépséghibája volt, hogy felbontás után 28 nap múlva kidobós. És én nem használtam el még a felét sem:-( Ezért kerestem másik szemcseppet (patikában ajánlották), ezt felbontás után 6 hónapig (!!!) lehet használni, kicsit drágább, 2000 Ft körül volt az ára (Systane a neve). De szerintem érdeklődj utána valamelyik patikában, a hosszú lejáratúakból is van többféle. Én ezzel kezdtem a próbát:-) Eddig nincs vele problémám, ez is kényelmes.
Hacsak mást nem mondtak, akkor a Tobradexet a következő kontrollig használd, akkor majd navigálnak, marad-e ez a csepp, ha igen hányszori cseppentéssel. Ha pedig cserélik másik cseppre, akkor mondani fogják mit kapsz és milyen gyakorisággal kell cseppentened. De ha kérdésed lenne a cseppentéssel kapcsolatban szerintem nyugodtan telefonálj nekik :-))
További szép napot és tartós éleslátást:-)))
Sziasztok!
Ma levették a lencsét!
Nem éreztem semmit sem! :-)
Annyi, hogy utána megszűnt az addigi "éleslátásom"...
Drnő szerint minden rendben, szépen gyógyult.
Azt mondta dolgoztassam, tv-zek, olvassak.
Műkönnynek a Tears Naturale II-t ajánlották.
KI, MIT HASZNÁL?????
TOBRADEX-et meddig kell majd használni?
Következő kontrollom 30-án, kedden lesz!
Amúgy nulla fájdalommal nyomtam végig ezt a mutatványt! :-)))
Szia!
Nagyon örülök, hogy ilyen jól alakul minden!
A lencselevételnél mindenki azt mondta, hogy semmi extra, úgy is ültem oda, hogy semmi extra, aztán azt hottem, lehön még a szaruhártyám is, nemhogy az új hámom:(
De nekem tuti a száraz szemem miatt volt kellemetlen. Én sosem könnyeztem:(
Mai napig nem tudom, tudok-e még sírni egyáltalán:)
A válaszom tehát: túl lehet élni és ez a legkevesebb a cél érdekében.
Utána egy kicsit olyan érzésem volt, hogy jobban kell védenem a szemem, mert már nem védi a lencse...:)
Mintha az első néhány csepegtetés csípett is volna egy picit.
Szerintem ez is egyénfüggő.
Ezek az én tapasztalataim voltak.
Puszi és használd ki még az időt, amit pihenéssel tölthetsz.
Sziasztok!
Hát tegnap minden homályos volt és ömlött a könny a szememből, meg a fényérzékenység, de fájdalom semmi! Azt mondták szépen gyógyul!
Ma reggel meg úgy ébredtem, hogy kristály tiszta minden(már ahhoz képest amilyen eddig volt)! Olyan jó érzés!
Ma veszik le a lencsét!
Az milyen érzés, remélem semmi extra?
Milyen lesz utána, mire számítsak? (szabad ilyet kérdeznem? :-))) )
Én Nyíregyházán csináltattam, de a klinikán dolgozik a doktor. Dr. Kolozsvári Bence
Meg egy Hassan nevű csinálja még Debrecenben.
Igen, ezen már én is gondolkodtam...olyan, mint a gyerek foga. Anyukák roppant büszkék, hogy már 3 vagy 4 foga van a gyerekének, míg a másiknak csak most bújik az első...
Kicsit elkanyarodtam, de ez szintén nem az ő érdemük:D
Azért valami olyasmit is aláírtunk, hogy függ az életmódtól is...
Nyilván( főleg az elején) mindenki fokozottan odafigyel.
Egyébként köszönöm.
Szia Zsugabubus!
A Te eseted feltűnően hasonlít az enyémhez! Nekem sem fájt még ilyenkor. Ezek szerint Te is holnaptól számolhatod a három napot...
Mondtam Neked, nem tudok elég okos lenni a fájdalomcsillípítót illetően.
Kíváncsi leszek, Te hogy éled meg a lencselevételt...persze, ha addig ki nem kapod magadnak:DDDD
sziaztok!
Buschne!
GratuláloK! Én is ilyen híreket szetnék egy hónap múlva.
Nekem ma: bal 60%, jobb 85% és szépen javul....azt mondta a Drnő, olyan, amilyennek egy naposan lennie kell.
Fájdalmam eddig semmi sem volt, a fény zavar kicsit és homály is van már. Most pihenés után vagyok, azért virgoncoskodom itt!...bár levettem a fényt a monitorról.
További szép estét mindenkinek!
Hát az nagyon jó :)
Gratulálok!
Sziasztok!
Ma voltam az egyhónapos kontrollon, minden O.K.,azt mondták, nagyon szép, és 125% mind a kettő! :DDDDD
Hasonló jó éleslátást kívánok mindenkinek!
na most már nam nagyon létom :-)
azt sem , h miz írtam
További ajánlott fórumok:
- Van valaki, aki megbánta a lézeres szemműtétet? Miért?
- Lézeres szemműtét. Mennyiért és mennyire eredményes?
- Sasszem lézeres szemműtét
- Melyik lézeres szemműtét a legjobb?
- Lézeres látásjavító szemműtét után lehet hagyományos módon szülni?
- Lézeres szemműtét után vagyok, az eredményeim szerint romlott a szemem. Mit lehet tenni?