Lézeres szemműtét (beszélgetés)
Ó!
Addig már nem is kell sokat aludni!!! :-))
Hová mész?
Sziasztok!
Mindenkinek kellemes húsvétot :)
ápr.8-ára kaptam időpontot műtétre, és kezdek kicsit izgulni :S
Szia!
Ez tényleg JÓÓÓ!
Flucont nekem is 5* kell!
Szijjasztok Drágaságok!!!
Örülök a sok jó hírhez, Hapsikám nagyon ügyes vagy, grat az eredményhez!
Tegnap voltam egy hetes kontrollon, az egyik 60% a másik 85 % azt mondta ez teljesen normális ilyen nagy dioptria esetén...Most tértünk át a Fluconra, nektek is 5x kell?
Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
Gratulálok a statisztika 4 -esedhez és remélem, már meggyógyultál!
Én a hét közepén csináltattam egy monitorszűrő szemcsit is bár tudom, nem sugároznak a mostani monitorok, de így nyugodtabb leszek:)
Igen, a napszemcsi az hozzámnőtt...esőben is:-D
A pihentetés sosem ár, és már egy félóra is csodára képes!
Nekem sem volt nyomás érzésem lehet megemelkedett a szemnyomásod? Ezt inkább azok tudnák beazonosítani, akiknek volt ezzel problémájuk. Ha tartósan érzed, szerintem csörögj a klinikára, ők elmondják mi a teendő - valószínűleg behívnak és megnézik, minden okés-e.
Hasonlóan buschne-hoz, nekem is rá van gyógyulva a szemere a napszemüveg:-)))) Sose lehet tudni, nehogy belefussak egy kóbor UV nyalábba:-) És van, hogy néha még mindig jólesik feltenni a napszemüveget (főleg fáradtság esetén), bár már nem érzékeny a szemem a fényre.
Kedves Csajok!
Mindenkinek Kellemes Ünnepeket Kívánok!
A fényérzékenység az még sokáig normális.
Nekem ugyan nem érzékeny, meg többször mondták is, hogy nem kell, de én is felveszem akkor is, ha nem süt:)
Hogy érted, hogy nyom? Nem lehet, hogy száraz?
Használod eleget a műkönnyet?
KÉRDÉS!
Normális, ha ma annyira fényérzékeny a szemem, hogy még akkor is kellett a szemüveg, ha nem sütött a nap?
És nyom is kicsit!....lehet pihentetnem kellene?
Nem, nem ezzel kapcsolatos.
A babaás fórumon az egyik leányzónak meghalt a kisfia 1 naposan....nagyon megrázott mindenkit!
Köszi mindenkinek! Fodrászhoz ma megyek, még a műtét előtt kell egy festés, aztán bejelentkezem a műtét után egy mosás-szárításra. Mondjuk a 6. napon gondoltam erre.
Zsugabubus, miféle a rossz hír?
Lehet nekünk is tudnunk?
Ugye nem ezzel kapcsolatos?
További ajánlott fórumok:
- Van valaki, aki megbánta a lézeres szemműtétet? Miért?
- Lézeres szemműtét. Mennyiért és mennyire eredményes?
- Sasszem lézeres szemműtét
- Melyik lézeres szemműtét a legjobb?
- Lézeres látásjavító szemműtét után lehet hagyományos módon szülni?
- Lézeres szemműtét után vagyok, az eredményeim szerint romlott a szemem. Mit lehet tenni?