Lézeres szemműtét (beszélgetés)
Szia!
Köszönöm alakulnak. A jobb szemem felnőtt a balhoz :o) Illetve asszem a bal látása kicsit romlott, valószínűleg még épülgetnek rá a rétegek és lassabban ,mint a jobbon. Ez persze csak tipp és remény, majd 2 hét múlva az 1 hónapos kontrollon az okosok megmondják.
Szia Vaksihapsi!
Milyen a szemed? Hogy alakul a látásod, ill. ami fontosabb a látásélményed?
Kedves MElcsi privát üzenete a számomra a következő volt ebben a percben:
Hogy te milyen nevetséges vagy:):) nincs mivel foglalkozz, ezért engem piszkálNÁL???? hehe
hát igen, akkor miért van a fórum?
Hihetetlen... nem is értem, hogy ezt komolyan gondolja egy felnőtt ember...
Csatlakozom a véleményedhez!
Hogy lehet az, hogy egy műtét előtt álló nem kérdezhet a műtétről egy "Lézeres szemműtét" fórumon?
"Nehogy elvesszen a meglepettség öröme"...nevetséges!
Hogy lehet, hogy Te egyszemélyben döntöd el, hogy melyik a hülye kérdés és melyik nem?
Drága Melcsi!
Szeretném ha legközelebb indulataidat kordába tarva tudnál kommunikálni,és nem ordibálnál, mert bizony a nagy betű ezt jelenti, ha még nem hallottál volna róla! Te aki mindenkit megszólsz, jó lenne ha tudnál intelligens ember módjára írogatni...
Szia!
Hasonló cipőben jártam műtét előtt, mint Te - azzal a különbséggel, hogy tizen évekig hordtam kontaklencsét, és egy negyedes romlás miatt kb. 1 éve másik márkát kellett választanom. Ezzel meggyűlt a bajom, nem szerettem hordani, mert kényelmetlen volt - szemüveg persze szóba sem jöhetett:-)) Így döntöttem a műtét mellett.
Ha még nem döntöttél, mindenképpen érdemes lenne utánaolvasnod neten, más oldalakon, fórumokon, több beszámolót megnézni, hogy tudd, mi vár rád és milyenek a kockázatok.
A szemem -7 és -6,75 volt műtét előtt, 1,5 dioptriára vállaltak garanciát - az OM-ben műtöttek, nekem ők voltak szimpatikusak és könnyen megközelíthetőek. 2 hónapja volt a műtétem, jövő lesz megint kontroll. Legutóbb 150% és 100% voltak a szemeim:-))) Ez mindenképpen nagy öröm, hiszen össze sem lehet hasonlítani az előtte és utána érzést! És ha tudom előre, hogy "csak ennyi" a műtét, akkor még sokkal előbb megműttetem volna a szememet. Persze még nem vagyok túl a gyógyulás teljes szakaszán, lehet, hogy lesz romlás, de akárhogy is marad, nagyon elégedett vagyok. Most nagyon jól, élesen látok, és műtét előtt elképzelhetetlen volt, hogy pl. szemüveg nélkül kocsit vezessek vagy akár könyvet olvassak:-)
Sok sikert Neked akárhogy is döntesz:-)))
Szia Móki!
Küld át légyszi, mert Én csak az Arnica-ra gondoltam!
...én sajna nem értem el a mi doktornőnket.
EZ NEM AZ ÉN DOKIM VOLT ÉS NEM VOLT ÉRDEKE ILYET MONDANI. tUDNI LEHET HOGY A HOMEOPÁTIÁS KÉSZÍTMÉNYEK NEM HASZNÁLNAK KOMOLY BETEGSÉGEK ESETÉBEN, AMIKOR UGYIS ANTIBIOTIKUM LESZ A VÉGE! Háziorvos is egyben és hiszem hogy egy orvos jobban tudja nálunk hogy használnak-e vagy sem. Azt mondta vannak olyan gyors lefolyásu virusos megbetegedések amikor azt hiszi a beteg hogy a homeopátiás gyógyszertől gyógyult meg, holott amugy is helyrejött volna antibiotikum nélkül. Köztudott hogy a vírusos megbetegedések esetében csak tüneti kezelés van, tehát nem szükséges erős gyógyszer. és ha még egyes esetekben negatív hatása is lehet, akkor én meggondolnám a használatukat. Régen nem volt homeopátia, mégis meggyógyultak nélküle. Vannak orvosok is akik ajánlják, mert egy ez üzlet....de nem muszáj bedőlni mindennek. Ez az én véleményem.
És honnan veszed hogy ez "érdek " kérdése?? Tudod bölcsiben dolgozom és van olyan szülő aki esküszik a homeopátiára csakhogy ne adjon gyógyszert a gyerekének és az a gyerek kikötött már kórházban is mert a betegség ráhúzódott a fülére stb, infuzió stb, csak azért mert homeopátiázott. Tudnék mesélni. Ugyhogy nem kéne az orvost elítélni amiért azt mondta amit szakmabeliként gondol.
További ajánlott fórumok:
- Van valaki, aki megbánta a lézeres szemműtétet? Miért?
- Lézeres szemműtét. Mennyiért és mennyire eredményes?
- Sasszem lézeres szemműtét
- Melyik lézeres szemműtét a legjobb?
- Lézeres látásjavító szemműtét után lehet hagyományos módon szülni?
- Lézeres szemműtét után vagyok, az eredményeim szerint romlott a szemem. Mit lehet tenni?