Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Lézeres szemműtét fórum

Lézeres szemműtét (beszélgetés)

1434. melcsiii (válaszként erre: 1419. - Mókicaaaa)
2010. márc. 18. 21:20
te milyen vaksi vagy!!!na ez a felkjiáltás édesem:):) Ha kinyitnád a kis szemedet, akkor észrevennéd hogy véletlenül kezdtem el nagybetűvel irni és ugy hagytam, ami a követlező mondat elején ki is derül, mivel az első betű kicsi:) és ha a caps lock be van nyomva, akkor történik ez:)ugyhogy ne kombinálj, találj jobb elfoglaltságot:)
1433. melcsiii (válaszként erre: 1424. - Mókicaaaa)
2010. márc. 18. 21:17
Akkor miért nem teszed ezt drága???én ugyan nem kértem hogy reagálj:)
2010. márc. 18. 21:15
Vaksikám Te is FM-ben voltál, remélem nekem is bejön majd a dolog...:-) Már autópályán is látod a táblákat? Vagy ez hülye kérdés volt? :-DDDD
1431. vaksihapsi (válaszként erre: 1429. - Jaming)
2010. márc. 18. 21:15

Szia!

Köszönöm alakulnak. A jobb szemem felnőtt a balhoz :o) Illetve asszem a bal látása kicsit romlott, valószínűleg még épülgetnek rá a rétegek és lassabban ,mint a jobbon. Ez persze csak tipp és remény, majd 2 hét múlva az 1 hónapos kontrollon az okosok megmondják.

1430. melcsiii (válaszként erre: 1423. - Mókicaaaa)
2010. márc. 18. 21:14
ooo bár ilyen ötösöm lenne a lottón!!!!!Direktz azért irtam mert tudtam hogy ezt fogod tenni:):)hát ez tényleg nevetséges:):)
1429. Jaming
2010. márc. 18. 21:12

Szia Vaksihapsi!

Milyen a szemed? Hogy alakul a látásod, ill. ami fontosabb a látásélményed?

1428. Mókicaaaa (válaszként erre: 1426. - Vaksihapsi)
2010. márc. 18. 21:09
:-DDDDDDDDDDDD
1427. Mókicaaaa (válaszként erre: 1425. - Buschne)
2010. márc. 18. 21:08
úgy-úgy...
2010. márc. 18. 21:08
Tévedtek mindannyian. Azt hogy mi hülyeség és mi nem ,az a Besenyő Pista bácsi dönti el!! :o) "Hülyeség pl: kőolajfinomítás, hiába finomítják, nem lesz jó az íze soha! Miért nem próbálkoznak olyannal, ami már majdnem finom? Például krumpli. Csak meg kell főzni és már finom is :o) Inkább beszéljünk a százalékokról :D :D
1425. buschne (válaszként erre: 1424. - Mókicaaaa)
2010. márc. 18. 21:06
Én már javasoltam neki, hogy keressen egy vitatkozós fórumot...
2010. márc. 18. 20:54
Ugye megtesszük kedves fórumozó társaim, hogy nem reagálunk Melcsi hozzászólására, mert csak offolni tud!
2010. márc. 18. 20:53

Kedves MElcsi privát üzenete a számomra a következő volt ebben a percben:

Hogy te milyen nevetséges vagy:):) nincs mivel foglalkozz, ezért engem piszkálNÁL???? hehe

1422. Mókicaaaa (válaszként erre: 1420. - Buschne)
2010. márc. 18. 20:52
Szia amúgy! Minden okés veled?
1421. Mókicaaaa (válaszként erre: 1420. - Buschne)
2010. márc. 18. 20:52

hát igen, akkor miért van a fórum?

Hihetetlen... nem is értem, hogy ezt komolyan gondolja egy felnőtt ember...

1420. buschne (válaszként erre: 1417. - Mókicaaaa)
2010. márc. 18. 20:46

Csatlakozom a véleményedhez!

Hogy lehet az, hogy egy műtét előtt álló nem kérdezhet a műtétről egy "Lézeres szemműtét" fórumon?

"Nehogy elvesszen a meglepettség öröme"...nevetséges!

Hogy lehet, hogy Te egyszemélyben döntöd el, hogy melyik a hülye kérdés és melyik nem?

1419. Mókicaaaa (válaszként erre: 1418. - Melcsiii)
2010. márc. 18. 20:43
No Comment...és a nagybetű jelenti a kiabálást és nem a felkiáltó jel...sorry, de ez van...
1418. melcsiii (válaszként erre: 1417. - Mókicaaaa)
2010. márc. 18. 20:42
Én nem mondta azt hogy nem ér semmit, csupén azt hogy szerintem nem is használ annyit mint amennyire istenitik. A felkiáltójelet meg nem kell ennyire komolyan venni, nálam sok esetben csupán hangsulyt ad a mondatnak, nem kiabálok én írásban senkivel. De ha neked ugy tetszik, gondolj rosszat. És azt sem irtam hogy nem értesz hozzá. Én csupán leírtam, hogy mit mondtak egyes orvosok és hogy mi a saját véleményem. Különben sem a te kérdésedre válaszoltam, ugyhogy nem értem miért szólsz bele? Akkor ki nem intelligens? Én normálisan irtam le a dolgokat, csak ez neked nem tetszik és ezért piszkálsz. :):)
2010. márc. 18. 20:06
Zárszóként :tényleg jobban járunk ha nem kommunikálsz velünk, rosszindulatod határtalan!!!
2010. márc. 18. 20:05
szóval összességében el kell mondjam ismét nem jött össze ez a hozzászólásod, sokak nem tetszését nyerte el ismét azzal hogy olyanról nyilatkozol amihez ezekszerint nem értesz! Jó tanács: Olyanról ne nyilatkozz amit nem ismersz, max. mond azt hogy neked nem jön be, de ne azt hogy semmit nem ér!
2010. márc. 18. 20:03
5. Azt mondod régen nem volt Homeopátia, de fel kell világosítsalak nagyon régóta gyógyítanak vele, csak azt még nem ennek nevezték...
2010. márc. 18. 20:02
4, Valóban erős gyógyszereket nem helyettesít és fel kell ismerni hol van az a pont, hogy át kell állni azok szedésére, de a homeopátia sok esetben segít és megelőz problémákat...
2010. márc. 18. 20:01
3. Teljesen tisztába vagyok azzal hogy nagyon sokan egy adott gyógyszercég termékeit ajánlják, ha neki ez nem érdeke nem teszi!
1412. Mókicaaaa (válaszként erre: 1407. - Melcsiii)
2010. márc. 18. 20:00
2. honnan gondolod hogy én nem hozzá értő vagyok?
1411. Mókicaaaa (válaszként erre: 1407. - Melcsiii)
2010. márc. 18. 19:59

Drága Melcsi!

Szeretném ha legközelebb indulataidat kordába tarva tudnál kommunikálni,és nem ordibálnál, mert bizony a nagy betű ezt jelenti, ha még nem hallottál volna róla! Te aki mindenkit megszólsz, jó lenne ha tudnál intelligens ember módjára írogatni...

1410. Mathilda (válaszként erre: 1397. - Taziandi)
2010. márc. 18. 19:28

Szia!

Hasonló cipőben jártam műtét előtt, mint Te - azzal a különbséggel, hogy tizen évekig hordtam kontaklencsét, és egy negyedes romlás miatt kb. 1 éve másik márkát kellett választanom. Ezzel meggyűlt a bajom, nem szerettem hordani, mert kényelmetlen volt - szemüveg persze szóba sem jöhetett:-)) Így döntöttem a műtét mellett.

Ha még nem döntöttél, mindenképpen érdemes lenne utánaolvasnod neten, más oldalakon, fórumokon, több beszámolót megnézni, hogy tudd, mi vár rád és milyenek a kockázatok.

A szemem -7 és -6,75 volt műtét előtt, 1,5 dioptriára vállaltak garanciát - az OM-ben műtöttek, nekem ők voltak szimpatikusak és könnyen megközelíthetőek. 2 hónapja volt a műtétem, jövő lesz megint kontroll. Legutóbb 150% és 100% voltak a szemeim:-))) Ez mindenképpen nagy öröm, hiszen össze sem lehet hasonlítani az előtte és utána érzést! És ha tudom előre, hogy "csak ennyi" a műtét, akkor még sokkal előbb megműttetem volna a szememet. Persze még nem vagyok túl a gyógyulás teljes szakaszán, lehet, hogy lesz romlás, de akárhogy is marad, nagyon elégedett vagyok. Most nagyon jól, élesen látok, és műtét előtt elképzelhetetlen volt, hogy pl. szemüveg nélkül kocsit vezessek vagy akár könyvet olvassak:-)

Sok sikert Neked akárhogy is döntesz:-)))

1409. zsugabubus007 (válaszként erre: 1404. - Mókicaaaa)
2010. márc. 18. 16:30

Szia Móki!

Küld át légyszi, mert Én csak az Arnica-ra gondoltam!

...én sajna nem értem el a mi doktornőnket.

1408. melcsiii (válaszként erre: 1403. - Zsugabubus007)
2010. márc. 18. 14:10
Nincs mit. tégy ugy ahogy jónak látod, nem szeretnélek befolyásolni.
1407. melcsiii (válaszként erre: 1405. - Mókicaaaa)
2010. márc. 18. 14:08

EZ NEM AZ ÉN DOKIM VOLT ÉS NEM VOLT ÉRDEKE ILYET MONDANI. tUDNI LEHET HOGY A HOMEOPÁTIÁS KÉSZÍTMÉNYEK NEM HASZNÁLNAK KOMOLY BETEGSÉGEK ESETÉBEN, AMIKOR UGYIS ANTIBIOTIKUM LESZ A VÉGE! Háziorvos is egyben és hiszem hogy egy orvos jobban tudja nálunk hogy használnak-e vagy sem. Azt mondta vannak olyan gyors lefolyásu virusos megbetegedések amikor azt hiszi a beteg hogy a homeopátiás gyógyszertől gyógyult meg, holott amugy is helyrejött volna antibiotikum nélkül. Köztudott hogy a vírusos megbetegedések esetében csak tüneti kezelés van, tehát nem szükséges erős gyógyszer. és ha még egyes esetekben negatív hatása is lehet, akkor én meggondolnám a használatukat. Régen nem volt homeopátia, mégis meggyógyultak nélküle. Vannak orvosok is akik ajánlják, mert egy ez üzlet....de nem muszáj bedőlni mindennek. Ez az én véleményem.

És honnan veszed hogy ez "érdek " kérdése?? Tudod bölcsiben dolgozom és van olyan szülő aki esküszik a homeopátiára csakhogy ne adjon gyógyszert a gyerekének és az a gyerek kikötött már kórházban is mert a betegség ráhúzódott a fülére stb, infuzió stb, csak azért mert homeopátiázott. Tudnék mesélni. Ugyhogy nem kéne az orvost elítélni amiért azt mondta amit szakmabeliként gondol.

1406. Mókicaaaa (válaszként erre: 1397. - Taziandi)
2010. márc. 18. 14:00
Egyébként az sem biztos hogy ennyi dioptriát írnak majd a klinikán..nekem 7.5 dioptriás szemüvegre végül csak 6.5-et mondtak...
1405. Mókicaaaa (válaszként erre: 1402. - Melcsiii)
2010. márc. 18. 13:59
persze mert a Dokid épp nem foglalkozik vele, így nem érdeke jót mondani róla...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook