Levelezőtárs kerestetik (beszélgetés)
Sziasztok!
45 éves férfi vagyok.
Beszélgetőpartnert, vagy levelezőtársat keresek.
Sziasztok !
46 éves nő vagyok levelezőtársat keresek .Tömören ennyi.
Szia!
Csányi Lóránd vagyok én is 29 éves gyengén látó Miskolci és gyógynövény kertész fiú vagyok! Én is postai úton keresek levelezőtársakat a levelekre gyorsan válaszolok!Én szívesen levelezek veled postai úton! Nekem az sem baj ha én kezdem a levelezést csak add meg a posta címed és elkezdem a levelezést! Várom válaszod a csanyilorand@gmail.com email címre!üdv Lóránd
Sziasztok!
Levelezni szeretnék, 31 (nemsokára 32 éves) férfi vagyok. Eleinte ezen a platformon, aztán átmehetünk később e-mailre, vagy facebookra is ha arról van szó.
Érdeklődési köröm sokrétű, szeretem az irodalmat, költészetet, a művészeteket. Bár nem vagyok egy nagy filmes, viszont a magyar filmeket, amik 1960 és 1990 között játszódnak, imádom. Empatikusnak tartom magam; nemcsak a szűkebb, hanem a tágabb környezetem is érdekel.
Nyitott vagyok a mélyebb témákra, de csak úgy általánosságban szintén beszélgethetünk. Várom a leveleket! :)
Sziasztok!
Mint ahogy sokan, én is levelezőtársat keresnék itt.
29 éves nő vagyok. A korosztályomnak megfelelően ismerkednék.
Az egyetlen furcsaság nálam, hogy szívesen leveleznék régimódian. Papírlevél formában. :)
Ha valakit érdekel, csak üzenjen.
Sziasztok! A nevünk Renáta és Péter
házasságban élünk, van egy kisfiúnk aki tavaly nyáron született. Másik megyében már vannak barátaink, de mindenki távol lakik tőlünk, olyanokkal szeretnék barátkozni akik Borsod megyében laknak lehetőleg Sajószentpéteren vagy környékén, sajnos teljesen magunk vagyunk egyedül anyukámtól tudok tanácsot és segítséget kérni de ő már elég idős na meg beteges is, szeretnénk olyanokkal barátkozni akikre mindig lehet számítani nem csak akkor ha minden rendben van vagy ha csak neki van szüksége valamire.
Igaz barátokat keresünk és amiben tudunk mi is szívesen segítünk, mindig lehet ránk számítani, nem teszünk különbséget nekünk minden ember értékes.
Elérhetőségünk: olarnyik.renata22@gmail.com
Sziasztok! Jól eltűntem nyár óta a Hoxáról, de nemhogy visszajöttem, hanem szeretnék levelezni is. Van kedve valakinek?
Erősen túlkoros tini vagyok, és néhány szempontból nonkonform. Nem sikerült az a befelnőttülés, na :) Szívesen leveleznék - akár villanylevél, akár ilyen ásatag papír-boríték-toll módon - emberekkel. Zenerajongó, könyvfüggő, természetkedvelő egyén vagyok, aki valamit mindig tanul.
Szeretem a jó humort - néha nagyon depressziós tudok lenni, épp ezért különösen értékelek bármit, amin jót lehet röhögni -, és van egy sajátos vonzalmam a retró dolgok iránt - valamiért mindig vonzódtam az 1960-as, 70-es évek nosztalgiája iránt, amikor az én szüleim generációja volt fiatal. Emellé erősen érdekelnek a bűnügyek, krimiaddikt vagyok.
A vallás, a politika és a "ki, kit utál" témakörök eléggé idegenek tőlem.
Aki úgy gondolja, hogy volna miről eszmecserélni, az ne fogja vissza magát, beírhat! Korra, nemre nem vagyok tekintettel. Arra sem, hogy van-e Hoxa regisztrációd:
aurelie@euromail.hu
Szia ha adnál egy email címet
Könnyebb lenne
Sziasztok!
Maya vagyok, 46 éves nő. Szeretem a vidám, szórakoztató történeteket, a nevetést, a beszélgetést és/vagy levelezést.
Több vélemény, több ismeret.
maya_r@citromail.hu
Szia!
Lehet engem keresel?
Maya
Szia!
Még áll a lehetőség?
Maya
Szia.
Szívesen leveleznék Veled.
Piros3
Sziasztok!
45 éves férfi vagyok. Szívesen beszélgetnék, leveleznék hölgyekkel. Könnyed, humoros beszélgetések, amik kizökkentenének a hétköznapok szürkeségéből.
Szia.
Szívesen leveleznék Veled.
Feri
Sziasztok!
Kortalan, vidám nő vagyok, aki kíváncsian várja levelező partnereit. Kor nem számít, minden téma érdekel.....csak a túlzott panaszkodást nem annyira szeretem...sok humor az jöhet!
Judit