Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Levél a férjem szeretőjétől...mit szóltok? (beszélgetés)
Megyek lassan haza az üres lakásba :(
randiguru cimü filmet nézem egész nap mikor van időm itta munkahelyen :) 3x megy
Az nem baj! A tánc jó hormonokat szabadít fel...
Nem is jó az a se-jó-se-rossz típus. Persze a jóra, a jobbra lehet és kell is törekedni.
Állítólag rendes pasi vagyok ..barátok szerint, még se voltam jó a páromnak de a bunkó se jön be nem tudom hol a középút ...
igyexem...de kifejezetten botlábú vagyok
már nincs hozzá lelki erőm, hogy megint előröl kezdjem...
Nagyon helyes!! Érezd jól magad!!
Mert kérni fog állampolgárságot, és nevet akar változtatni... Joga van olyan névhez, amihez nem tapad sem könny, sem szégyen.
De később tudod folytatni a tanulmányokat?!
készülődök lassacskán...
barátnőim szerint nagyon elszoktam a világtól, az élettől...ezért ma salsa órára visznek... :)))
nektek megsúgom, tök jól esik, hogy gondoltak rám
Szomorú inkább az, hogy az embert "belekergetik" egy házasságba, aztán meg kiderül, hogy érdekből vették el... De van egy nagyszerű fiam. Igaz, ráment az eddigi életem. És az lesz a hab a tortán, ha egy év múlva lecseréli az apja nevét... Már alig várom!!
nem...törölték a kurzusaimat..még órára se mehetek, nemhogy vizsgázni
Ha tegnap mondták volna ki a válást, az is kevés lenne...
Holnap tudsz menni vizsgázni?
azért egy rendőrkapitány após nevelő hatású lett volna...hogy tudná mondani...igenis szivecském, máris szivecském
Jó strici lett volna belőle :D
szeretnék...ma volt a 2. tárgyalás...3 hónap múlva jön a folytatás
kihagytam...elverte a házunk árát + teli szedte magát hitellel aminek a fele persze rám száll
dehát akkor ő nem is csajozni akart...csak megélni
olvasd el a fórumot, vagy legalább az elejét...és ebben még nincs benne, hogy simán nem volt munkája egy évig...ehhez jön a csajozás, a hazudozás, és a gyerekeink veszélyeztetése és cserbenhagyása...
kb. ennyi..
a többiek meg majd kijavítanak, ha tévedek...
ne tőle tanulj
nehéz helyzet, sajnálom :(
Miért tróger ?
Hadd tanuljak más hibáiból .. ;)
nahát...én labdába se rúghatnék ezek alapján a pasiknál...
tróger férj, 6 gyerek , albérlet...
A favorit egy fogorvos elvált felesége volt egy kisgyermekkel, saját lakással, ill. vidéki rendőrkapitány lánya.
hát igen... megcsalt az asszony mert ő szerelmes én elköltöztem ,kíváncsi vagyok meddig húzzák, összeköltözés után is együtt maradnak-e .
Szeretem a hibáit is nem csak toleráltam...
Ő mind kettőnket szeret azt mondja hát én kiléptem a körből.
További ajánlott fórumok: