Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Lelki bántalmazás. Ez már az lenne? fórum

Lelki bántalmazás. Ez már az lenne? (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5 6 7 8 9
183. New(l) (válaszként erre: 181. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 24. 18:23
Akiért odáig vagyok, azt nem alázom meg rendszeresen, akkor sem, ha kibillenek a lelki egyensúlyomból. Nem azt mondom, hogy nem szeret, de ez sántít kicsit.
máj. 24. 17:59

Átgondolom a hozzászólásokat.

Egyelőre azt találom a legjobb megoldásnak,hogy amint lehet munkába állok és akkor megnézzem lesz annyi tisztelet irányomban,hogy ez megszűnik.

181. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 178. - New(l))
máj. 24. 17:57
Nem.Teljesen odáig van értem.Amikor normális ezt maximálisan kimutatja/mutatná.
180. Roxána (válaszként erre: 174. - Matyera)
máj. 24. 15:46
Igazad van.Soha nem késő.
179. Roxána (válaszként erre: 164. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 24. 15:44
Igen,sőt később közösen vettünk egy lakást,mert az albérletre nem lett volna elég a fizetésem és 20 évig együtt laktunk,az elmúlt év áprilisáig amikor elhunyt betegségben Édesanyám.Kiút mindig van,igaz nem könnyű,de még mindig jobb,mint megaláztatásban élni.
178. New(l) (válaszként erre: 160. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 24. 14:55

Azért te is egy Makrancos Kata vagy. :)

Én sem akarok férjéhez menni, de ha a páromnak ez annyira fontos lenne, akkor sem így adnám tudtára.

Sok már bennetek a seb és a sértettség, marjátok egymást évek óta, abba kéne hagyni.

Még egy ami eszembe jutott, nem lehet valaki, aki esetleg tetszik párodnak?

177. buspics (válaszként erre: 129. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 24. 14:31

Ez a veszekedés nyilván nem a problémamegoldásról szól. Lehet, nem is az a baja, hogy nincs munkád. Mert ha az lenne, akkor rajta lenne az ügyön, hogy minél hamarabb munkába tudj állni. Akkor meg mi baja? Miért jön ki belőle az állat? Szerintem inkább a párodnak kéne pszichológushoz menni. Nem tudja felmérni azt a helyzetet, amiben vagytok és ahhoz sincs esze, hogy legalább a gyerekeket megkímélje ettől az egésztől. Van baja a párodnak. De írtad lentebb, hogy volt pszichológusnál. És mi haszna lett? Rosszabb lett, mint volt. Ő nem megoldani akarja a problémákat.


Ezt úgy mondom, hogy nekem is volt ilyen kapcsolatom. Egy idő után rájöttem, hogy csak a problémázás és a hibáztatás megy ezerrel, de amikor meg kéne oldani a problémákat, akkor nem lehet rá számítani és mindenféle kibúvót keres. Pszichológushoz is elküldtem. Semmit nem ért. Mert ez csak akkor ér valamit, ha az ember AKARJA. Ha csak az elvárás miatt megy, akkor semmi értelme nincs az egésznek. Akkor neki jó az, hogy dagonyázik a kakiban. És pont ez a lényeg! Neki ez jó volt. Akkor keressen magának olyat, akivel élete végéig tud veszekedni. Vannak ilyen emberek, én ezt elfogadom. Csak tőlem kerüljenek minél messzebb.

176. buspics (válaszként erre: 130. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 24. 14:21
Szerintem most a túlélés az első szempont. Mi a jobb? Az, hogy folyamatosan bántalmaznak és ebbe mész tönkre, vagy hogy megtűrt személy vagy? És mitől lettél beteg? Minden betegségnek lelki oka van. Ha folyamatosan rosszul érzed magad, mert kritizálnak, ráadásul olyan dolgokért, amikről nem is tehetsz, akkor az mennyire fogja segíteni a gyógyulásodat? Így mikor fogsz tudni újra munkába állni? A párodtól is elég unintelligens ez a hozzáállás. Ilyenkor lelkileg melletted kéne állnia, nem folyamatosan szapulni, mert azzal nem juttok előbbre. De ha ezt nem érti meg, mert le van ragadva az anyagiaknál, akkor azzal mit lehet kezdeni?
175. syria (válaszként erre: 154. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 24. 14:04
Nincs igaza. Tipikus áldozathibáztatás.
174. matyera (válaszként erre: 150. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 24. 14:04

Na ez baj. Én csak egy pár hónapig kaptam ebből ízelítőt. Hát köszönöm,elég volt. Összejöttem egy pasival, aki látszólag maga volt a tökély, imádott engem, bókolt, szerelmet vallott, leste minden kívánságom..de ha nem az volt amit ő akart..OMG! Ne tudd meg! Kifordult magából, üvöltött,mint a nem, eltorzult arccal akár 30-50 percig is képes volt mondani a magáét. Na, sztem ha nem dobom ki, tettlegességig fajult volna a dolog.🥺

Ezek az emberek pszichopaták. Menekülj amíg nem késő! Neki ez a fixa ideája, hogy neked bele kell tenni anyagilag is a kapcsolatba. És mivel ezt nem tudod abszolválni,így átváltozik..baszki tiszta Hulk!😱

173. valeriaria66 (válaszként erre: 170. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 24. 13:56

A férfiaknak is van lelkük.

Nyílván érzi a társad ,hogy most csak ezért vagy ebben a kapcsolatban ,mert nincs màsik opció.

De akkor tényleg engedd el , jobban járna mindenki.

172. Lávli* (válaszként erre: 169. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 24. 13:49
Hát sok veszíteni valód nincs vele, pláne, ha a zurad feleséget szeretne 😉
171. Enada (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 24. 13:49
Szia, úgy reagálok, hogy csak a nyitó kommentet olvastam. Igen, a párod/férjed szemét veled, én tuti nem lennék ilyen férfival. De! Az eü állapotról nyilván nem tehetsz. Írtad, hogy nyelvtudás hiányában nem találsz normális munkát. Ami nekem nagyon szemet szúrt, hogy inkább szexuális eredetű munkát vállalsz, de azt nem írtad, hogy mondjuk nyelvet tanulsz, és úgy boldogulsz.... Persze, a kétségbeesésnek vannak fokozatai, de én az összes szabadidőmet inkább tanulással tölteném, hogy boldogulgassak, mint azzal, hogy a testem árulom... De ez csak az én véleményem, nem megbántani akartalak.
170. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 168. - Michelle.r)
máj. 24. 13:45
Őszínte leszek,ha lenne egy külön lakásom,biztos munkám nem javítanék már meg semmit.Erre fogok törekedni.Ebbe igazatok van.
169. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 167. - Lávli*)
máj. 24. 13:43
Mármint menjek bele egy házasságba?Na nekem ez egy érdekes dolog.
168. michelle.r (válaszként erre: 165. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 24. 13:28

Játszmázol. Hogy gondolj jóra, amikor épp nem jó fej? Úgy, hogy csak a célra összpontosítasz, és minden energiádat arra fókuszálod.


Nehogy azt hidd, hogy te nem gyötröd a gyereked lelkét. De ezzel sem bántani akarlak, csak értsd meg, hogy a pasid nem hibás. És te sem vagy az. Mindketten csak úgy tudtok működni, ahogy a "szoftver" bennetek működik.


A múlton rugózol folyamatosan, és rettegsz a jövőtől. Hozz egy döntést, hogy mit akarsz. Megjavítani ezt a kapcsolatot, vagy kilépni belőle.


Tele a net olyan dolgokkal, ami segíthet, pszichológusok, coach-ok, terapeuták órákat beszélnek, ingyen, még pénzbe sem kerül. Ne kívülről várd a segítséget, az önbecsülésed attól fog növekedni, ha felállsz.

167. Lávli* (válaszként erre: 165. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 24. 13:28
Szívesebben ragaszkodsz a rosszhoz, minthogy tennél/lépnél a jóért. Magyarul sírni tudsz, de belesz@rsz, hogy ő mit szeretne (pláne, mintha azzal akkora áldozatot vállalnál 😀 pedig csak nagyobb anyagi biztonságban lennél 😀). Elég érdekesen gondolkodsz.
máj. 24. 13:11

Nekem a szüleim sose veszekedtek sose beszélt így apám anyámmal pedig megérdemelte volna.Tisztelte,becsülte.

Nekem ettől a gyomrom felfordul ahogy a gyerekek előtt beszél.Hiába utána rendes és számíthatok rá,egyszerűen nemtudom magam túl tenni ezen.

Amúgy emiatt sincs szex.Mert annyira bánt ez,hogy szinte képmutatásnak érzem ha szex lenne,mert minek szexelnék egy olyannal aki pl:1hete úgy beszélt megint velem mint egy szarházi senkivel.

Én lelki alapon működök.Nagyon.Pláne,hogy nem látom a végét.Nem nyerem meg a lottót és tudom azt,hogy na mostmár lement a teher róla és innentől happy minden.Hanem bármelyik percben újra előjöhet.

Volt olyan,hogy elutaztunk.Ott kattant be amiatt mert a betegségem miatt nemtudtam azt enni ami olcsó és összepakolt és eljátszotta velünk,hogy ott hagyott minket.Abba a tudatba voltunk amíg le nem higgadt,hogy azt se tudjuk hogy menjünk haza.

165. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 163. - Michelle.r)
máj. 24. 13:04
Én higyjétek el nem lennék vele ilyen ha nem jönne ki ez az arca a gyerekek előtt.Nekem ezzel mindent tönkre tesz.Hogy gondoljak olyankor a jóra amikor így beszél?
164. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 161. - Roxána)
máj. 24. 13:02
És anyukád szívesen látott?
163. michelle.r (válaszként erre: 160. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 24. 13:00

Ahogy Lávli, úgy én sem akarlak bántani, de olvasd már vissza, hogy miket írsz!


Ő az egyetlen, aki mellett van a bajban, futkos hozzád a kórházba, azért veszekszik, mert nem pihensz eleget, te olyanokat mondasz neki, hogy ha feleség kell, menjen és keressen magának?


Ezt a kapcsolatot ketten tettétek tönkre, ketten kell, hogy helyrehozzátok. Már ha akarjátok Ha ő házasodni akar, te meg biztos, hogy nem, akkor csak pazaroljátok az időt.

162. Lávli* (válaszként erre: 160. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 24. 12:54

Hmm. Ez alapján nem lepne meg, ha valóban keresne egy igazi feleséget, akit tisztelhet, becsülhet.

Neked meg marad a teher, hol hajtod le a fejed esténként.

161. Roxána (válaszként erre: 157. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 24. 12:51
Igen,Anyukámhoz az egy szobás lakásban laktunk 4-en 1 1/2 évig.
160. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 159. - Lávli*)
máj. 24. 12:50

Igyekezni fogok.Nekem is ez a célom,jól gondolod.

Házasság?Ugye nem gondoltad komolyan,hogy hozzá mennék?

Nincs az az isten!Ahhoz túl sok rosszat kaptam tőle,a sok jó mellet is.

Amúgy igen ez is bántja.

Nemtudja megemészteni,hogy 40éves és nincs felesége.

Mondtam neki menjen keressen nem állok útjában,én sose leszek.

De ezt magának is köszönheti,illetve a környezetemben 1 jó példát se látok.

159. Lávli* (válaszként erre: 154. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 24. 12:43

Jaj, nem, félreértettél.

Én még véletlenül sem azt mondtam, hogy azért, mert nincs pénzed! ... Meg hogy a pénz ad magabiztosságot! ... Némileg persze ad, de az csak egy rész, egy összetevő. Itt gondolkodik rosszul a zurad is, meg ezek szerint te is.

Önbecsülést kell szerezned. Hogy vegyen el a pali feleségül (ugyan miért olyan rossz dolog az, hogy annyira tiltakoztál ellene anno?), hogy legyen munkád, olyan, amit el tudsz végezni, akár új szakmát kitanulva, hogy legyen tisztessége és becsülete az otthoni munkádnak IS, és összességében önmagadnak, a lényednek. Először önmagad előtt, majd a környezetedtől is elvárva. Kedvesen, de büszkén elvárva. Ehhez hozzá tartozik az is, hogy alapvető elvárás legyen a műtét utáni gondoskodás is, ne csak nagy (ál)büszkén odavesd, hogy neked ugyan nem kell segítség.

De szerintem ezt mind tudod magad is.

máj. 24. 12:40
Meg volt munkád is..
157. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 155. - Roxána)
máj. 24. 12:40
De gondolom volt lehetőséged hova menni..
156. Roxána (válaszként erre: 155. - Roxána)
máj. 24. 12:35
bocs.jav.:józan...
155. Roxána
máj. 24. 12:35
Függetlenül a hozzászólásokról ,csakis a fórum témára: Volt férjem az úgy nevezett"józen bolond " kategóriába tartozott,de egy idő után átment fizikai bántalmazásba is ,igaz nem gyakran.Véleményem:Önbizalom,önbecsülés beletaposva a földbe.3x-ra sikerült elválni tőle amit soha nem bántam meg.Újból felépitettem magam és újból élek.A gyerekek felszabadultak lettek,de felejteni nem lehet,de eltenni muszáj.Azóta tudom ,milyen az igazi lelkitárs.
154. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 153. - Lávli*)
máj. 24. 12:32

Ezt pontosan tudom.Igazad van.

Én vagyok a rossz példa és ezért is ilyen a párom mert nem akarja,hogy a gyerekeink ilyen ilyen kiszolgátatott helyzetben legyenek majd,ezért van rajta ekkora teher.

E téren meg is értem őt.

De szerinted akkor mit kellene tennem?

1 2 3 4 5 6 7 8 9

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook