Leiden- mutáció és a teherbeesés/terhesség (beszélgetés)
Jobbulást Neked!
És vigyázz magadra!
Sziasztok!
Egész hétvégén ctg-re jártam, már cefetül unom. Ma is menni kell. Nem akarom h kedden megindítsanak. :( Én természetesen akarom megszülni ezt a kölköt és még szeretnék adni neki egy kis időt. Remélem tudok beszélni a dokim fejével erről. Végtére is anno én is 1 teljes hetet ráhúztam anyumban. Szorítsatok!
Sziasztok!
Csend van, sehol senki?
Bevee tényleg mizu veled?
Én jól vagyok, tegnap szinte végigaludtam az éjszakát :) végre. Várom, hogy leszálljon a pocakom, akkor talán jobb lesz. Ma sütöttem almás pitét, de megfogadtam ez volt az utolsó, mert nem férek a pocaktól, alig tudtam összegyúrni...:) de azért fini lett.
Holnap NST! nem fogok unatkozni.
Köszi a bíztatást lányok, de tényleg. Jobb a hangulatom. :)
Kiss19, nekem még máig nem szállt le, ugyanott figyel fent a pocak, pedig már 40+2 vagyok. Bár tény h már jobban kapok levegőt és több kaja fér belém. Hamarosan jobb lesz, sokmindent sajna nem lehet tenni ellene.
Én spec már 4 napja nem tok rendesen aludni annyit agyalok már a szülésen. :)
Csajok!
Nektek mikor szállt le a pocak?
Én sajnos aludni is alig tudok, annyira nyom mindenemet. Főleg a tüdőmet, amelyik oldalon fekszem mindíg azt:( Már próbáltam félig ülve aludni, de akkor is nehézlégzésem lesz egy idő után, így csak forgolódok, sok-sok párna közt hogy megtaláljam a megkönnyebbülést...
Sziasztok.
Kitartás Murdok. Tényleg ne aggódj a Clexane miatt. Nekem sem volt gáz belőle. Volt fogadott dokim, de másnál szültem, mert szabadságon volt. Mondtam a szülőszobán az ügyeletes dokinak meg a szülésznőnek is. Ennyi.
Ne aggódj Murdok, mi szorítunk Nektek!:) Szerintem a hétvégén meglesz, addig próbálj lazítani. A clexan miatt pedig jobban odafigyelnek a dokik, nekem is ez a meglátásom, úgyhogy ne izgulj emiatt. Hidd el minden doki tudja, hogy mi ez és mivel jár.
Fel a fejjel! kitartást
murdok! A Clexan miatt ne pánikolj, én is ügyeletesnél szültem, külön mondtam a szurit. Nem véreztem jobban a szülésnél, gátmetszénél mint más kismama, sőt urána sem! És nemis szedtem vérzéscsillapító bogyókat. Második nap a kórházban már jóval kisebb volt a vérzésem, itthon már sima intimbetét elég volt, tegnap óta meg a tisztaságibetét is elég. Nekem a hüvelyem belül repedt egy picit, ott mondta a dokinő, hogy a Leiden miatt oda inkább tesz plusz varratot.
Szóval NYUGI! Emiatt ne aggódj!!!!! Nagyon drukkolok!
Hogy telnek a hónapok:)
Akkor Te 8-án szültél, Ritus 28-án, és lehet Murdok ma 8-án:) (talán, vagy már meg is van neki)...a 8-asok! micsoda meglátás.
Sziasztok!
Murdok eltüntél? Írj ha még vagy!
Anyukák hogy vagytok? Ti ittátok a málnalevél teát?
Ma volt a védőnőm és a szülésről beszélgettünk. El se hiszem, de már én is a küszöbén táncolok :)
szép napot!
Akkor Te megúsztad :)
A baba haja és a gyomorégés nem függ össze, soha nem is hiszek ilyen babonáknak. Itt csak arról van szó, hogy a méh kiszorítja a szerveket, így a gyomor már nem függőlegesen áll, hanem majdnem vízszintben, aminek az eredménye a gyomorsav visszafolyása a nyelőcsőbe, na nálam ez van. Tudom keveset kell enni sőt csak csipegetni és kerülni kell a savasító ételket.
Bár tegnap nem volt gyomorégésem :)
Sziasztok!
Nekem nem volt gyomorégésem, pedig Petra nem semmi hajjal született! :)))))
További ajánlott fórumok:
- Kismamák, és akik most (2013) tervezik a teherbeesést
- Babaprojekt - próbálkozók, sikeresen teherbeesők
- A teherbeesés gondolatátol-az első biztos tesztig és onnan tovább..
- Akik 2010 március-áprilisában szeretnének teherbeesni!!!:-)
- A tökletes időzítés - avagy a teherbeesés fortélyai
- Hőmérőzzünk, hogy teherbeessünk