Leiden- mutáció és a teherbeesés/terhesség (beszélgetés)
kisdoca,
hogy megy a szurizás?
one85,
írtam privit!
kisdoca,
szívből gratulálok a pozitív teszthez!!
one85,
neked mi a problémád?Milyen orvosnál/vizsgálaton voltál eddig?
Szia Kriszti!
Már nagyon régen jártam itt a fórumon és most olvasom,hogy egy jó orvosra lenne szükséged.Én is habituális vetélő vagyok.Nekünk Dr. Fülöp Vilmos segített,hogy szülők legyünk.Borzasztó hogy ennyi mindenen kell keresztül menned.Mi is öt évet vártunk a csodára-a kislányunkra,de már 2 éve hogy beragyogja minden napunkat.Ő egy nagyon alapos orvos,olyan vizsgálatokat is megcsináltat amit még a meddőségikben sem.Pedig mi is oda jártunk,és 2 vetélés után küldött a meddőségis dokink ehhez a dokihoz.Nála végig jártuk a "hadak útját",és utána az első lombik sikerült.Szóval,ha érdekel priviben megírom az elérhetőségét és egy másik fórumot ahol az ő "betegei" írnak és segítenek egymásnak.Remélem tudtam segíteni!
Mariann
Szia!
Jajj, hát nem is tudom, ennyi vetélést hogy éltetek túl lelkileg...
Hát... Még nem merjük elkiabálni, és beleélni sem magunkat, de úgy tűnik, sikerült a lombik. A héten volt az első UH, van petezsák és egészen pontosan 2,5mm a mazsolánk. :-) Következő UH pont a szülinapomon lesz :-)
Még maradtak a gyógyszerek, úgyhogy 15bogyó+Clexane. Pihenek, fekszem, mindennel azon vagyunk, hogy meg is maradjon. Azok tudják, akik tudták a lombikot, de természetesen akik távolabbiak, azoknak nem mondtuk, még inkább aggódunk mint örülünk.
Mi sem merjük beleélni magunkat - anyunak a teherbe eséssel nem volt gondja, de előttem volt 20 hétre egy vetélése és 38 hétre egy halva szülése, hát mondanom sem kell, az utóbbinál őszült meg.
Pihenek, meg szerencsére jönnek a szoros barátnőim látogatóba, így jól viselem. :-) Na meg úgy, hogy már kézzelfogható a cél... :-)))
Puszi Virág
Sziasztok!
Hát hány nap? Nekem egy nap alatt lezajlott, aztán már csak a vérzés maradt. Meg a görcsölés és a fájdalom a szívemben. Persze az attól is függ, hogy milyen idős a magzat vagy mióta nem él. szerintem, de ez nem biztos.
Lányok mindenkinek szép napot! Majd írok még ma!
Köszönöm Zsu Neked is!
Esetleg van valakinek infoja arról, hogy hány nap alatt zajlik le egy vetélés műszeres befejezés nélkül?
Ritus és Virág köszönöm Nektek! A környezetemben nem szívesen beszélek erről. Az utolsó terhességemet senki sem tudta a páromon és az orvosaimon kívül. Sajnos nagyon bennem van az, hogy ha elmondom, akkor nem sikerül..és erre?
Ti hogy vagytok?
Kriszti!
Remélem kiderül, hogy mi áll a vetélések hátterében! Nagyon drukkolok, hogy tudjanak neked segíteni!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Kismamák, és akik most (2013) tervezik a teherbeesést
- Babaprojekt - próbálkozók, sikeresen teherbeesők
- A teherbeesés gondolatátol-az első biztos tesztig és onnan tovább..
- Akik 2010 március-áprilisában szeretnének teherbeesni!!!:-)
- A tökletes időzítés - avagy a teherbeesés fortélyai
- Hőmérőzzünk, hogy teherbeessünk