Kutyások ide! (beszélgetés)
Na puff. Az elkényeztetett kiskirálykisasszony. :D:D
Aki már nagyon nagy, és oltári szép:) Boldog Szülinapot neki:):))
Hahó:)
Nagyon édes ez a Mogyoró, hihetetlenül látszik a képeken h jól érzi magát. Nem is tudná titkolni. Még ha akarná sem:D
Jelentem:) Mi már nem vérzünk, de a hiszti még maradt, és nem merem elengedni az utcán, mert katasztrofálisan nem fogad szót, de ahogy olvastam, Zorkusz is kellő mértékben megvívott Zorával e-téren, úgy h nem aggódom.
Kipróbáltuk a köves verziót, háát ha nem is gyorsan evett, de rágásnak nyoma sem volt, és ráadásul a kő alá betolt némi kaját, azzal trükközött, morgott neki, hogy "engedd már el a kajám" szinten. Édi volt. Az viszont már kevésbé, hogy mikor nem tudta kiszedni, én meg épp arra mentem, már rám is morgott. Ez nem volt olyan vicces. Pedig már ezer éve nem tett ilyet:(:(
Úgy hogy még nem adom fel, több kaját is kapott most, benne is hagyom a táljában, kövestül mindenestül, még próbálkozunk. Most viszont még nem hányta ki az egybe dolgokat. Remélem nem is fogja:(
Vannak új képek, majd felteszem gépre, és kaptok néhányat:)
Előre is boldog születésnapot Zorcinak!!!!!!!!!Tessék valmai finomsággal és játékkal meglepni a kisasszonyt:)
Mogyeszkám pedig 8 hónapos lesz...Hogy repül az idő:D
Örülök, hogy jól vagytok!
Mi is megvagyunk.Egyenlőre Mogyeszkám nem nagyon tanulgatott új dolgokat.Mostanában nem volt elég időm sajnos rá, és így az eddigieket gyakoroljuk.Meg sokat játszunk.És állítólag nagyon sokat nőttünk:)Tesómék mondták otthon, én ugye nem veszem észre, mert nap mint nap velem van.
A tüzeléssel nem tudom hogy állunk.Mertt a hisztis héten túl vagyunk, de azóta semmi.Nincs vérzés, nincs duzzanat....Szóval nemtom....Lehet, hogy a március még tartogat meglepetéseket...:)
A legnagyobb dolog most nálunk, hogy elkezdtünk áttérni a felnőtt tápra.Ugye mivel hirtelen nem lehet, így apránként adagoltam a kölyöktáphoz.Hát a kis Büdös Dögje, kiválogatja a felnőttet, tömi ezerrel a kölyöktápot meg köpködi ki a tál mellé...Ilyenkor mit lehet csinálni szerintetek?!?:):)
Szép napsütéses napot Mindenkinek!:)
Nem szeretnék felelőtlenül tanácsot adni, mert nincsenek konkrét ismereteim ezen a téren, az azonban biztos, hogy a falás megterheli a kutyák gyomrát, tehát falni ne faljon semmi esetre se.
Nagy szemű kaja mindenképp megér egy próbát, azt mégsem tudja csak úgy behabzsolni.:)
Szep napot Nektek!
En megyek alszok egy kicsit,mert leesik a fejem.Jujj nalunk hajnal 3.12. van.Puff neki:)Nem soka kelhetek.
Raktam fel a budos dogjerol ket uj fotot,hogy lassatok milyen rossz sora is van nalunk a kis carosnak:DDD
Ez a tv-nezos poz,vagyis az abbol elalvosdi,varialva egy kis haton hempergessel:D
Jajj,egyszer az lesz a veszte,hogy megzabalom:)
Szia Goki!
De jo ujra "hallani" feloletek!:)
Meg gep elott vagyok,mert volt egy kis papir munkam meg rendezgettem a fotokat,es itt ragadtam:)
Na a kutyasulisok tegnap este felhivtak,hogy nem telt meg be az osztaly,igy 12-re tolodik a kezdes.Szinte sejtettem.Mondhatni a nem letezo tokom tele van vele!Mar annyira mennek,es valami mindig kozbe jon.
Mindjart rakok fel uj fotot a kisasszontrol,hogy hogy telik a delutani sziesztaja:)
Mogyirol nincs uj foto? Ja,es szombaton hofordulotok lesz,nekunk meg szulinapunk:)
Szia Goki! :D Igen, hála az égnek Benőci a régi, bár figyelem, és szó szerint keresem rajta a változásokat, de szerintem igazán majd tüzelési időszakban fogok valamicskét érezni belőle! :S
Veletek mi újság? hogy vagytok??
Sziasztok, szép reggelt!
Panka!! Nem csodálom, hogy fel voltál háborodva! Ez szemétség, szó szerint... nem elég, hogy a kukátokba turkál, széttúrja a földön, de legalább annyit tisztelet lenne benne, hogy ha számára értékeket talál a Ti kukátokban, akkor legalább visszaszedi, és nem "szemetel". az idejéből kitelne, nem?? Szerintem az egyik rossz kép a hajléktalanokról innen ered.:S
De tetszik, hogy Dömpi helyzetfelismerése nagyon ott volt!! Ügyi a kis drága! :D
Egyet értek Zorkusszal! lehet, hogy Dömpi éhes volt... nálunk most műtét után volt ilyen helyzet, hogy fél óránként adtam neki 1 adagot 3x-ra, mert, hogy ki volt éheztetve, így legalább apránként gyűrte befelé a kaját.:D
Szép napot Mindenkinek!
Jó reggelt kutyigazdik!
Greenlime:Hogy vagytok?Benőci újra a "régi"?
Zorkusz:Várjuk a beszámolót a kutyasuliról:)
Panka:Mi ujság Dömpivel?Hasmars?A habzsoláshoz tényleg jó ötlet a köves dolog.Nálunk anno Mogyesszal az volt a gond,hogy folyton csuklot reggeli után...Emiatt került szóba anno:)
Többiekkel mi újság?
És üdv az újaknak!!!!!
Latom mindenki elment alukalni.Jo ejt nektek csajok!
En meg megyek fozni.Ma karfiol leves lesz meg rantott husi.Nyami.
Nalunk meg csak most van delutan fel 5.Fel 3-kor indultunk,tehat ez nekunk meg nem az utolso setank volt.6 ora idoeltolodas van Mo.-hoz kepest,es nekunk minuszban,tehat nalunk reggel 6-kor otthon del van stb...
A tuzeles meg a nagy ho ota kicsit felborult a regi rendunk,meg most en is tobbet dolgozok igy eleg valtozo.Altalaban reggel 6.30-kor van az elso seta ez az apae szigoruan(igy telen).Utana reggeli, maganak elvan jatek,ragokazas,es alvas van a kisasszonynak.Del korul ebredezik.Olyankor egy eu seta,mert en akkor meg dolgozok.Kb 2-re szoktam vegezni.Ha itthon van az auto akkor kiviszem az erdobe,ha nincs akkor marad a kert,utana nagy seta es utana meg 30 perc toketlenkedes a kertben.Ma ezzel kb.2 ora alatt vegeztunk.Most megint szunyal,vagyis nem most neztem meg,tv-t nez:D
Ilyenkor en fozok,mosok,megcsinalom a dolgom.Kb 6-7 korul mikor a parom mar itthon van megint elvisszuk egy nagy setara,ami kb 8-ig tart utana vacsi es alvas.Esetenkent meg egy pipire le szoktuk vinni.
Osszegezve kb 5 x van lent,de ebbol az erdo vagy a napkozbeni seta 2 oras szokott lenni.Kiveve ha nagy ritkan iszonyu rossz ido van,akkor Zorci is huz hazafele,mert nem nagyon szereti.
Majd ha jon a jo ido,akkor ugy lesz mint tavaly.Kikoltozunk a laptopommal egyutt a kertbe es szinte egesznap kint leszunk csak a 12-3 ig hosegben nem,meg persze megyunk ugyanugy setalni meg erdozni.
Ja meg most szombaton kezdodik a kutyasuli is,elvileg ha el nem toljak megint,az elozot ugy e a tuzeles miatt hagytuk ki.Na arra kivancsi leszek.Szoval most be leszunk tablazva.
Sehol senki, kár:(
Akkor jóccakát mindenki!
Bocsánat az OFF-ért, de muszáj kiüvöltenem ezt most magamból, úgy h vegyétek úgy, hogy mélységes felháborodásomban írom ezt.
Ülök a gépnél, Dömpim pedig morog, s az ablakra néz. Kinézek, hát egy hajléktalan túrja a kukánkat. Ez még semmi. Talált valamit, amit innen fentről alu doboznak sejtettem, tehát sörös doboznak. El is indult az útjára a homeless a dobozzal, kuka nyitva, s körülötte a földön szeméttel, maga mögött hagyva. Maaaajd letépte a doboz tetejét, s elegáns mozdulattal kidobta az útra. És ha még ez sem elég, akkor a doboz kiűrítése után, szimplán, és hanyag eleganciával, a sövényünkre "bas.ta". Majd tovább állt.
Hát ez őszintén szólva, elképesztően iszonyú és rossz látvány volt. Tételezzük fel, hogy önhibáján kívül került oda, ahol van.. Nade kérem, milyen ember volt az ilyen, anno???? Áh, mélységes csalódás. De komolyan..
Off the end:D
További szép estét!:D
Én mára kidőltem!
Holnap majd visszaolvasok! :D
Oké Panka! :))))))))
Megegyeztünk! Szerintem első benyomásra a 15-20x-i ropogtatás nem rossz arány, tényleg nem rossz arány Dömpinek! :DDD
Óhh,na ettünk. Éééééés hallottam nagy nagy roppokat. Nem az igazi, de már 15-20x tuti ropogtatott. Édes kevés, de haladunk a cél felé, mint mindenben. Köszi Greenlime, igyekezni fogunk:)
Amúgy ha kérhetem, hívnál Pankának? Olyan hivatalos a Panka21:) Légysziii:)
Hali!
Panka21, ez nem is rossz ötlet, ez a többször keveset!
Igazság az, hogy Benőcim sem mindig eszi meg, amit reggel adunk neki, valahogy "beosztja" a nap folyamán. Viszont, ha látok még este a táljában kajcsit, akkor vacsorát nem adunk neki, csak friss vizet.
Igen, lekerült a gallér, hát a második visítva bírta ki a hétfőt. Hétvégén ugye megrepedt a nagy játék közben, két helyen is... és bár megragasztottuk, de tovább repedt. Úgy, hogy hétfőn mire hazaértünk úgy lógott rajta a széttört gallér, mint tehénen a gatya. :))) De legalább még széttörve is védte, hogy a sebhez érjen! Olyan volt vele, mint egy jól lakott óvodás szakállkával! hihi
Hááát a sétával még óvatosan, inkább majd hétvégére tervezzük, mert kis bambulínó még a lelkem.:D
De ma annyira elérzékenyültem Benőcitől, hogy na! Kimentem egy kicsit hozzá, és hát odajött hozzám, leguggoltam, a fejét erre a lehajtotta a és belém furta, és hagyta, hogy simizzem. Tündérmackó volt!! A nagy 10 napos rohamban el is felejtettem milyen édi, amikor így bújik a kis szentem! :D
Panka21! A köves dologgal veszteni valód nincs, egy misét azaz próbát megér!! Nekem még a kőről a kőleveses mese jutott eszembe! hihi
de, visszaolvastam, és tökéletesen jól írtad, én viszont tökéletesen félreolvastam.
Szóval jó. Ez már az egészségügyi uccsó séta, vagy még nem? Kert mellett napi hányszor, mennyit sétáltok?
További ajánlott fórumok:
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Tapasztalt kutyások, most segítsetek!
- Hölgyeim! Működik ez a kutyákkal könnyű ismerkedni lányokkal dolog? Gyakran mennek leányzók kutyásokhoz ismerkedni?
- " Harci " kutyások ide!! :)
- Kertészkedők, cicások, kutyások, szívesen utaztok el otthonról több napra?
- Tapasztalt kutyások segítsetek!