Kutyások ide! (beszélgetés)
Orijen. T-nincs a vegen,csak mar irtam utana,hogy tap es igy sikerult...
Az nagyon jo,ha ezt megragja.Ugy latszik bejott az otleted,hogy ha nagyobb szemu akkor muszaj lesz neki ragnia.
Orijent tapot.Nem mondanam,hogy a kedvence,de persze megeszi.O is ugy van vele,mint en,hogy ami egeszseges az nem olyan fini.
Jol ratok jart most a rud.Dompinek a hasa ment ,neked az ujjad lukad ki...Jobban vagy mar?Bizti faj.
Ezt ugy birom:) Ezt az uj kaja kizabalosdit szinte mindenki kutyusa eljatsza.Goki Mogyija is,Zora is mikor tapot valtottunk,most Dompi is:)
Biztos orulnek az ujfajtanak,a regivel meg ugy vannak,hogy egye meg a gazdi:)
Na es ropogtatott a kiscsaj?
Kucskukuccs:)
Meghozta drágám az új tápunkat, össze is kevertem a régivel, hát nem kiette az újat?:P Jellemző. Kis gyagyás:)
A 4000es tál konkrétan a habzsolás elleni, kő helyett, a közepe tömör, és csak köré lehet kajcsit rakni. Majdnem elcsábultam, de aztán mégsem, nem ezen fog múlni, úgy döntöttem. Holnap kezdjük a kiképzést a halti szíj-féle izével. Ebzet úgy alszik, mint a bunda, végre vége a hasmenésnek is, estére már egészen szilárd volt. Koppkopp.
Úgy várom már az erdőt én is. Mennyivel bulibb ott sétálgatni, mint a betonon. Jáááj:)
Megnormalisodott:D ez jo.
Tenyleg ivartalanitottak is es utana latvanyosan lenyugodott.
Nem tudom mi van velem a napokban olyan szetszort vagyok.Volt mar igy mas is?Mit lehet ez ellen tenni?:)Vagy csak jon a tavasz?
Áh, ez nem csípkedés volt, ha Balta csíp! Ez a dalmát harapott! :S
Nekem max. a ruhámat csípi meg az első fogai hegyével.
Aki nem látta: a végén, mivel semmivel nem tudták leszoktatni, ivartalanították (mutatták a műtétet is, érdekes volt!) és megnormálisodott a kutya..
Csak visszajöttem két szó erejéig, le kell írnom:
az imént voltam kint Benőcinél, hát a lelkem, önként és "dalolva" mutogatta a sebét. :D Behalás! Ha apjuk ott van, még a farkát is ráhúzza nehogy férjem rá nézzen,nekem meg simán hanyat vágja magát és mutatja! Imádom, egyemmeg!:))
Na igen, ez egy picit engem is zavar, hogy minden kutyanevelési történet sikerstory véggel zárul.:S De valahol ez ösztönöz is!:D
Zorkusz használd is ki az erdőt, nem csak a kutyusnak, de a nagy séták Neked is a hasznodra válnak! :D Bár én tehetném meg... bár nekünk inkább vízpart van közelebb! :D
Kellemes sétát!
Jaj, Benőci egész nap le és fől szaladgál, szerintem inkább egy kis hiszti van a dologban... majd figyelgetem. :D
Én mára elköszönök! De holnap leszek!
Puszi, és szép estét, és Zorkusz Nektek napot még mára! :D
A video vegere persze megneveltek a dalmatat,mert ugye csak sikersztorikat adnak le.Legalabbis en meg csak olyan reszeket lattam.
Ma Zora se ette meg a reggelijet,csak belenyammogott.Nem tudom,most lehet ilyenjuk van.Bar,jut eszembe Zoranal most ez azert is lehet,mert tegnap szinte csak aludt egesz nap.Nem mozgott annyit mint maskor,lehet erzi,hogy most ennyi is eleg.
Nekunk ma erdos nap van.Lassan indulunk is.
Mi azert jarunk ennyit az erdobe,mert a kornyeken nincs mas olyan hely ahol poraz nelkul el tudnam engedni,se egy park,se egy futtato,kiveve a kert,de az meg kicsi neki.Igy meg az erdobe erve leveszem rola a porazt es elsetalgatunk,marmint en setalok,o meg lefut addig egy maratont:)
Zorkusz, szerintem az a 4000 Ft.-os tál, már füttyöl, tapsol, pacsit ad, 2-esben meg szántani lehet vele! hihi
Sajnálom ezt a dalmatás ügyet.:S Zorkusz, szerintem is igazad van, hogy ha egy kicsit keményebben van fogva a kutyus, vagy visszafogva, akkor lehet, hogy esély lett volna a változásra.
Benőci sebe szép, nagyon szép! :D Ma már nem is kentük be.
Viszont vagy két napja bejött az a szokása, hogy hiába adok neki reggel enni, akkor eszi meg, ha este hazajövünk. Lehet látni, hogy "mazsolzik" a tálból, de a nagy részét meghagyja, és csak este, amikor hazajövünk akkor eszi meg. :S ehhez mit szóltok??
En is megneztem.Hat a csipkedessel meg V.S. se nagyon tudott mit kezdeni:(
Felelmetes,hogy a gazdai hogy elrontottak azt a dalmatat,es mar az elaltatason gondolkoztak:(
Pedig csak egy kis kovetkezetes neveles hianyzott neki.
Orulok,hogy javul Benoci sebe.
Biztos edes lehet az nagy maci ahogy bujik:)Megertem,hogy elolvadsz tole.En is vagyok Zorcival.Imadom mikor jon aranyoskodva es dugja oda a nagy maci fejet,hogy nyaa simizzel maar:).Nem is tudnek ellenallni neki.
Bizonyos szempontbol el van kenyeztetve,tudom en ezt,de amig nem megy az engedelmesseg rovasara,addig nem banom.Meg egyem meg,olyan jo lelku kutyus.Az utcaban sok a kis termetu kutya,es elsore megrettennek Zoratol,mert nagy kutya,o meg sokszor mar elore lefekszik ha jon szembe egy kis kutyi,es szinte kuszva megy oda hozza,hogy oke ocsi,nagy vagyok,de nem kell felni tolem,gyere szaglasszunk egy kicsit:)))
Sziasztok!
Panka,azt nem irtak,hogy kifejezetten ajanlott lenne,hanem azt,hogy ha pl egy kutya naponta csak egyszer kap enni,es mohosagaban hirtelen befalja az egeszet,akkor az megterhelo a gyomornak,akar belcsavarodast is kaphat.Jobbik esetben meg felhannya,es ujra eszi.
Ezt elkerulendoen ajanljak a napi legalabb 2x-i etetetset,Vagyis a napi mennyiseg ketszerre valo elosztasat.
Tehat igazad van,nem jo dolog a hanyas,de ha ilyet lat a gazdi,nem kell megijedni,hogy rogton betegsegrol van szo,lehet csak tul sokat evett egyszerre a kutya.
Legalabbis en igy ertelmeztem a cikket.
Nalatok Dompi szokott hanyni habzsolas utan?
4000 Ft-ert egy talat???Na azt megneztem volna,hogy mit tud ennyi penzert?:)
Latom belelkesedtel,klikker,tap,szajszijj:)
Az amit en vettem,az sem halti markaju,valami nem tom milyen:),de a lenyeg ugyan az.
Legkozelebb en egy uj porazt akarok majd venni,mert a mostani mar eleg viharverte.
A lakotarsadat egyszeruen nem ertem.Hogy lehet valaki ennyire ...??? Foleg,hogy mar a multkor romlott hust adott Dompinek,most zsiros kajat.Mondjad neki erik a nyakleves,ha igy folytatja.
???
nem mondod, akarom írni írod!!!:)
Akkor hajrá Anatita! Nézd meg a Pongós részt!! :D
Hátha kihámozol belőle valamit! :D
;D
Én most dolgozom rajta, hogy meg tudjam nézni a Pongós részt! :)
Még szerelmünk hajnalán dalmát ebet akartunk az emberrel, ha veszünk házat, de kaptuk Brúnót és letettünk róla. Most meg segítséget kérnek egy altatásra ítéltnek, úúúgy szeretném hazahozni!
De biztos egy bestia, Dumásnak nevezték el, azt mondják szeret csavarogni és egyedüli kutyának való, mert ugatja a kennelszomszédját. :/ :(
Szuper!!! :D
Annak idején még Victoriától láttam, hogy magas hangon jelezte a kutyának, és megbökte, hogy nem jó amit és ahogyan tesz. A kutya szabály szerűen meglepődött, és le tudta szokatni a rossz szokásáról. :D
Szuper! Szuper! De kár, hogy nem láthattam én is, én is!
Hihí, ez a visítósdi aztán meglepte a zebedlit!
Le is esett az ugrás közepén. :D
A gyerekeket is, de inkább idebent próbáltam ki. Szinte minden lepereg rólam és eddig is hülyének néztek, de ez mégsem ugyanaz, mint babakocsi + egy gyerekkel még két kutyát is sétáltatni. :S
Panka, akkor kitartást Neked-Nektek! :D
Mi jól vagyunk... talán néha túl jól! :D DE egyre jobban, és ez a lényeg!
Köcce, tényleg sokat segítetek az ilyen zsiris dolgokkal. ;)
Egyébként szerintem se tesz jót, mert a sav kimarhatja a nyelőcsövet és árt a fogaknak is.
Vajon Casiaval mi lehet?
Már beköltöztek tuti, csak biztos nincs netük. Jajj de jó nekik:) Nekünk is alig 2 hónap:)Úúúúúgy várom már:) Könnyes búcsú a lakótársamtól:D:D:D
További ajánlott fórumok:
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Tapasztalt kutyások, most segítsetek!
- Hölgyeim! Működik ez a kutyákkal könnyű ismerkedni lányokkal dolog? Gyakran mennek leányzók kutyásokhoz ismerkedni?
- " Harci " kutyások ide!! :)
- Kertészkedők, cicások, kutyások, szívesen utaztok el otthonról több napra?
- Tapasztalt kutyások segítsetek!