Kutyások ide! (beszélgetés)
Uhhh, Tisza is csodaszép!!! :D
Hildát még nem találtam meg, de Szofi is aranyos pofa! Olyan kis bánatos képe van.:S
Nézegetek én is, nekem Tisza és Hilda tetszik legjobban. :)
Mekkorát is szeretnétek?
Köszi Anatita! :D
A kislány nekem is jobban fekszik... ezek szerint kiivartalanítják, ha bekerül hozzájuk, vagy az örökbefogadó kérése???
Szerencsére van ismerősünk ott, úgy, hogy mindenképp alaposan szétnézünk, de már nagyon várom. Viszont muszáj ezt a hétvégét kibírni, mert csak úgy akarom haza vinni az új családtagot, ha már Benőcifalva is rendben van, és hát hétfőn lesz varratszedése.
Nagyon remélem, hogy a kiszemelt kutyusok még ott lesznek, mire megyünk! :S
Parapapinak átküldtem a jelölteket, de ahogy ismerem ő is szét fog nézni a honlapon. :D Nálam Hédi nagyon befutó...
Szerintem is nézegesd a honlapot, aztán a menhelyen keresd meg Pelyvás Csabát vagy valaki mást, aki ismeri a kutyákat és ők segíteni fognak a választásban.
Rengetegen vannak, biztos találtok. :)
Elvileg szukát csak ivartalanítva vagy ivartalanítási kötelezettséggel adnak ki.
Ők simulékonyabbak, én csak kislányt választanék! :)
Kat, szerintem 4-5 hónap, míg kiürülnek a hormonok, de Benőci nem egy problémás kutya, nem lenne vele baj akkor sem, ha nem lenne kigolyózva.
Becarás! :D Hááát Kingát meg kell tényleg zabálni! :D
Csajok, szerintetek meddig tartják ott a kutyákat??? :O Fél év? Év?
További ajánlott fórumok:
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Tapasztalt kutyások, most segítsetek!
- Hölgyeim! Működik ez a kutyákkal könnyű ismerkedni lányokkal dolog? Gyakran mennek leányzók kutyásokhoz ismerkedni?
- " Harci " kutyások ide!! :)
- Kertészkedők, cicások, kutyások, szívesen utaztok el otthonról több napra?
- Tapasztalt kutyások segítsetek!