Kutyások ide! (beszélgetés)
Kitartást Neked, és sok szeretetet a kutyiknak! :D Sokat számít nekik, ha ott vagy a közelben. Benőci is figyelte minden mozdulatomat, és úgy feküdt, hogy lásson.
Tudom, nagyon rossz, főleg az első 4 nap, de utánnnnaaa már egyre könnyebb és könnyebb lesz! :DDD
Irj, mi van veletek!!!!
Sziasztok!
Mi újság, a műtöttekkel?????
Moncsicsa! Jobbulást a kutyóknak, Neked meg kitartást hozzájuk!!!
Anatita! Mi újság Veletek?????
Szia Panka!!! :D Hogy s mint???
Szia! Igen, 3 körül hozta őket haza az állatorvos... A kis Boncika jól viselte a műtétet, mondhatni hogy kicsit virgonc is volt (bár azóta alszik hogy hazajött), a kis Muffinka viszont eléggé az altató hatása alatt van még, és borzasztóan meg is viselte, nagyon-nagyon sírt, mikor még behoztuk, akkor is...
Remélem hogy hamarosan jobban lesznek...
Sziasztok!
Eddig csak olvasgatni volt időm, de véééééééégre visszatértem. Az hogy én, még nem nagy csúcs, de tudjátok mi történt???
Sétánként max 4 pisi. Amit már tudtok, mit jelent!!!! Végre vége a tüzelésnek.. éjjjjjjenéjjen:D De komolyan:)
Dömpi újra hallgat rám, eszik rendesen, és az új kaját, határozottan, és "férfiasan", ROPOGTATJA!!!:D
Az utcán el tudom engedni, hallgat rám, irtó édes, úgy hogy visszatért a boldogságom!
Olvasok visszafele:)
Na, Ti nagyjából túl is vagytok rajta.
Kíváncsi leszek, mit mesélsz!
Nálunk esik az eső, ennyit a fárasztásról. :S
Szia, képzeld, nálunk is mára tolódott, a doki lemondta a keddet.
Hányra mentek? Mi fél ötre.
Ne idegeskedj! Én igyekszem másra gondolni és addigra jól lefárasztani Baltazárt.
Du. megint megyünk hátra rohangálni, sétával azt sosem érjük el, amit Franka a játékkal.
Tegnap is 1 órát megállás nélül rohant, Balti már nem is bírta vele, csak elfeküdt és várta, hogy odaérjen, akkor birkóztak egy kicsit. :)
Érdekes, hogy ezt csak akkor csinálják, ha mi is kint vagyunk velük.
Sziasztok!
Anatita, Ti aztán jól elütöttétek az időt! Mi most épp azért harcolunk nap, mint nap, hogy a lelkem ne hurcolja le a szőnyegét meg a rongyát mire hazaérünk. Úgy, hogy kő kemény nevelés van! Meglátjuk beválik-e? :S Viszont nem tetszik, hogy ma a szomszéd kerítés szélénél megjelent egy lyuk, amit ebecském ásott...
Ma nem fogok erre sokáig időzni... elnézést érte, de fogdokinál voltam, kicsit meggincsolt, úgy, hogy mára kimenőt kérek! :D
szép estét azért Mindenkinek!
Sziasztok,
rég voltam, remélem minden gazdi és kutyus jól van.
Most már nagyon úgy néz ki hogy végre jön a tavasz. :)
Sziasztok!
Olyan szép tavaszi az idő, a kedvem is jobb, sokkal! :)
Míg alszanak a babák, voltam kint 1 órát kertészkedni a putyukkal, tök jó volt!
Készítem elő a kiskertemet, ahol termelni fogok! :D :D :D
Ők egész máshogy értelmezik a dolgot, de semmi rosszat nem csináltak, a kicsik rohangáltak, Bessie elégedetten feküdt mellettem.
Imádom, egyszerűen imádom!
Tegnap du. nem mentünk sétálni, hanem 1,5 órát voltunk kint az udvaron. Hát pont 100 méter az egész, ahányszor ezek a zebek végigfutották! Franka szeret legjobban nyargalni, el jó messzire közepes tempóban, aztán vissza hozzám, ahogy csak bír. :) Kinézte magának a szomszéd tyúkudvart, cápázott ott, hátha valahogy megkaparinthat egy pipit. :)))
Most, hogy végre jobb idő van és befoltozgattam a lyukakat a kerítésen, többet megyünk hátra a rétünkre, így együtt lehet minden kutya, gyerek és játszhatnak.
Nagyon jó volt, el is fáradtak, estére kidőlt mindenki, leginkább én...
Húúúúúúú, 18 év! Az már kistestű kutyáknál is csodaszép kor. Biztosan nagyon szeret veletek élni!
Minden szépet és jót Nektek is!
Éljen soká Sir Timoty!
Sziasztok!
Hajajajajajaj!
itt aztán kérem, lesz rendesen kés alá fekvés!!! Kitartást a gazdiknak, a leendő betegeknek meg gyors és zökkenőmentes lábadozást! :DDD
Azért tessék majd írni, kinek-mikor-hogyan...:S
Kellemes estét! :D
Szia kutyasok ! nekem is van egy edes draga kis tutyim - bichon frise es mar a 18 elet evet tölti be ! Azert meg is erdemli a nemes tituljat tehat sir. Timothy - nak hivjuk ! a szeretet amit ad az felbecsuletetlen ! draga jo öreg baratom Tim !
Tehat minden kutyasnak es kutyaszeretö emberkenek minden szepet es jot kivanok ! Vicky
Szurkolok, hogy minden rendben legyen! De úgy lesz!
Pénteken Pajtira is sor kerül...
Szép napot Mindenkinek! Boldog nőnapot!
Szép jónapot mindenkinek! :)
Eljött Baltazárom ivartalanításának napja, előre vettem, mert már szinte mindent megjelöl. Reggel anyukám csizmáját készült, úgy, hogy a lábán volt...
Kíváncsi leszek, mennyi idő alatt szokik le róla!
Helló Mindenkinek!
Én azért igyekszem életben tartani!! :D
Sziasztok!
Úgy tűnik nem sokan jártak mostanában errefelé:(
Üdv mindenkinek!Én is megyek haza melóból!
Sziasztok!
Mi történt itt, kihalt a topic?!
Sziasztok, szép napot!
Kellemes hétvégét! :D
Szia Casia! :D
Akkor Benőci azért gyógyul ilyen gyorsan és most már szépen, mert izgultál érte! :DD
Néztem Mázlit! Csuda ügyes a kis fickó! Olyan kis okos és értelmes buksija van! Nagyon tud ám figyelni!!! :D Gratula hozzá!
Sziasztok!
Elköltöztem, és nincs még netünk. Most hazaszöktem hétvégére Rókamókát babusgatni. :) Olyan éééédes volt, jött, és semmi ugrálás, semmi csipkedés (erre a múlt héten szokott vissza), csak bújt és bújt, és simogassam, és kényeztessem, mert ő egy szegény, szerencsétlen elárvult kiskutya. Na, mondta is bátyám, hogy be ne vegyem, ő naponta ötször megy ki hozzá simogatni (ez nagy változás). Meg a szomszéd néni is legalább 2-3 alkalommal áll le vele dumálni. Hát igen, tudom, hogy nagy színész a szentem! :D
Grenlime, örülök, hogy Benőci jól van. Izgultam érte a héten!
Annak viszont nem örülök, hogy Kat eltűnt. Nagyon nem. :(
Jaj, valakinek szűk odakinn a bundácskája, úgy hallom. Megyek, megvakargatom a füle tövét, hátha az segít! (Tudom, rossz nevelési módszer, de nézzétek el nekem, egyszerűen nem bírom megállni!) ;)
Benőci sebe jól van. Picit a farvége felé leledzik, de kutyanyállal lekezeli magának. Már nem használjuk a betadinos oldatot. :D Tudjátok, eb csont beforr!
És aki ma már nyelvlógatással és teljes energiával futkároz az aktuális gumicsont után, és jókat eszik, és örül, hogy a gazdi 12 órától idehaza van, és foglalkozik vele, és hancúrozunk, és buksi vakarás van, és kötekedés..., na szerintetek??? :D Hogy lehet egy ilyen kutymorgó??? :DD
1 hete.Annyira Zora se csipi,nana mert nem az van amit o akar,hanem muszaj viselkedni,de amikor nem vesz rola tudomast,hogy rajta van,akkor meg olyan szepen jon mellettem.Jo lenne ha megszokna mihamarabb.
Odaat voltam....:)
Nekem teCCik:P
És ösztönöz a minél többre:P
Jah, tegnap én is így csináltam, hogy este óránként ráraktam egy 2 percre, sok sok falatka, majd le. Ma reggel is ráraktam 5 percre, majd le. Aztán fél órrás séta vele. Nem nagyon csípi:D
Mióta van meg nektek?
Szia Greenlime!:)
Milyen Benoci sebe?
Visszaolvasok
További ajánlott fórumok:
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Tapasztalt kutyások, most segítsetek!
- Hölgyeim! Működik ez a kutyákkal könnyű ismerkedni lányokkal dolog? Gyakran mennek leányzók kutyásokhoz ismerkedni?
- " Harci " kutyások ide!! :)
- Kertészkedők, cicások, kutyások, szívesen utaztok el otthonról több napra?
- Tapasztalt kutyások segítsetek!