Kutyások ide! (beszélgetés)
Zoran kb.napi fel orat van.Eloszor csak itthon adtam ra jutifalival,hogy szokja.Par percig rajta hagytam,utana levettem.Kesobb tettunk igy egy kort a haz korul,jutifali,meg a vegen levettem rola es beengedtem a kertbe.De ha csak a kertig megyunk akkor is rarakom arra a 2 percre is ,hogy szokja.
Hangulat fuggo,hogy hogy reagal ra van,hogy nem is torodik vele,van,hogy feszt le akarja venni.Nem kis melo,meg jo sok jutifali elfogy mire hazaerunk,de remelem meg par nap es megszokja.Az elado csaj is azt mondta,hogy bele telik par napba mire megszokjak.Ugyhogy kitartas!:)
Köszönöm az infókat! :D
Az igazság az, hogy mókás dolognak tartom ezt a lépésszámlálót! :DDDDDDDDDDDDDDDDDD Szóval, most egy picit elgondolkodtam rajta! hihi
Panka! Bevette volna a gyomrom, ha össze lehet hozni a 2 in 1-et! Kíváncsi lettem volna, hogy egy adott edzés során mennyit bír mérni a lépés számláló! De hát úgy látom, nehogy már jó legyen nekünk! :S :D
Szia Zorkusz! :D
Kösziiiiii:)
Megnyugodtam, mert mindent pont így csináltam. Éssss teljesen ösztönösen:D Meg is vagyok döbbenve:P
Szóval az a baj, h valszeg túl nagy a fej része a szíjnak. Mivel úgy is ki kell cserélni a kb 5ft-os csatt miatt, így egyel kisebbet fogok neki kérni. 2est vettem, de úgy tűnik aprócska a buksi:)
A jutifalatoktól eltekintve sem tetszett neki a dolog:( De mindenképp meg fogom lesni a videjókat is.
Zorán mennyit van rajta a szíj?
Sziasztok!
Panka,adsz kozben Dompinek jutifalit mikor szepen jon melletted?
Itt egy link a you..-rol,hogy hogy kell hasznalni a szajszijjat.
Angolul van,de annyi a lenyeg,hogy nem szabad huzni,vagy rangatni vele a kutyat,es hogy ha szepen jon melletted azonnal adni kell neki egy jutifalit es megdicserni.
Ha lefekszik a foldre es turja a foldet az orraval,mert le akarja venni,akkor egy jutifalit az orra ele tartassz azzal megprobalod csalogatni,kozben hivogatod es ahogy elindul es mar nem turja a foldet akkor odaadod neki a jutifalit.Muszaj jutalmazni amikor jol viselkedik,kulonben meg fogja utalni.Az orranal meg be lehet allitani,hogy ha elore huzod az orra hegyetol felfele 1-2 cm-ig erjen le es ugy nem csuszik le akarmit is csinal.Csak akkor jon le,ha tul lazara van beallitva.Tehat ne logjon tul az orran.Ha meghuzza akkor se.
Ettol jobban nem tudom leirni,de a you...-on sok video van fent ettol a csajtol,ha esetleg nem erted amit mond a kepekbol akkor is lehet erteni,hogy hogy kell csinalni.
10 000 lépés!! Anya ég! :D Bár nekem már az soknak tűnt, amit írtál.
Én most vagyok túl a fél órás elipszis tréneremen, de kíváncsi vagyok, hogy azt a lépésszámláló, hogy érzékeli. Majd számolj be légyszike!Köszi! :D
Na, most néztem utána, és meg is döbbentem. MIN!!!! 10.000 lépésre van szükség egy nap.. én most tartok 5200-nál úgy, hogy 2 órát sétáltam a kutyával. olyan soknak tűnik, nem??
Mondjuk este 6-7 között elliptizálni fogok egy órát, tehát annyira nem izgulok, plusz még ebbel is van 2 sétánk. Szóval érdekes. Az, akinek nincs kutyája, az ezt hogy éri el?:P
Panka, kitartást a tüzeléshez! Már akkor nem sok van hátra! :D
Hááttt sosem voltam egy vékony alkat, de megtaláltam a módszerét, hogy tudom kordában tartani a súlyomat. :D Persze, kutyanevelés mellett azért szoktam edzeni is! :D
Ezzel a lépésszámlálóval hogy állsz? Mennyit kell egy nap megtenned, hogy szinten legyél??? Hogy működik?
Ezek szerint nem túl jó a szájszíj stabilitása. :S ez gáz, mert mi is gondolkodunk valami hasonlóban.
Remélem, kellemes volt a séta! :D
Na, egy szuper jó és egy szörnyű rossz sétán vagyunk túl, ami 3000 lépéses volt_:D Az első felében a szájszíjé volt a főszerep, amit nem nagyon óhajtott a kiskirálykisasszony viselni, így igyekezett mindent megtenni annak érdekében, hogy az lekerüljön róla. Rólam folyt a víz, a kutya meg szerintem röhögött a mancsába..
A szíjjal csináltunk egy 30 perces kört,mikor is tényleg sokkal szebben ment, mint eddig, viszont arra is rájött, hogy ha lemarad, és húznom kell, esetlegesen a szájszíj is lejöhet. Rafkós ám a kiscsaj. majd hazadobtam azt, és a normális pórázt vettem elő, amivel mentünk még 30 percet, így megvolt az egy óra, a kiscsaj meg kifingott, mert ugye egyhuzamban hadakozott a szíjjal.
A tök tuti hír, hogy ez volt a szíj 5. használata, és a csatt úgy tűnik már tönkre is ment. Sirály mi? :D egy 3000huf-os szájszíj, kb 5 ft-os csatja megy szét.. Azért nem semmi. Még szerencse, hogy 5 év rá a gari. Azért ez így nem túl vicces...
Szóval, a kisasszony lassan durmol, én megyek sütit sütni:)
Szép napot!
Nekem nincs gondom a fogyással,mert ha odafigyelek, megy. Ha nem, akkor meg nem fogyó. Szóval, ha akarom megy, ha nem, nem:) Szerencsés vagyok ilyen téren.
Hááát a tüzelés azt hiszem 13. napja tart. tegnap már nem volt vér, csak sok sok sok pisi kinn:) Hogy mikor lesz vége, már én sem tudom, bevallom, olyan, mintha soha. Valami olyasmit írtak, hogy 20-23 nap. Szóóóóval még kb 1 hét. Remélem. Mert megőrülök, és az összes göndör tincsem kihullik:)
Ááá D nem alszik ám, rodeozik össze na meg vissza. Ahogy megfő a rizs, és meg is ettem, ez kb fél óra múlva következik be, megint megyünk sétafikázni:) Bevetve a lépészámláló is, amely jelenleg 400 lépést mutat, úgy hogy nincs rajtam 20 perce, és még ide írkálok, hozzáteszem, ülve.:D
Örülök, hogy lakótárs még egyben. :)))
Igen, nálam is és Mimonál is! :DD
Nálam cirka egy éve, Mimonál meg örök téma!!! Ő valóban jó szakember! Tőle kérek tanácsot én is, ha elakadok fogyi ügyben! :D
Legalább D. kialussza magát! Hány nap van még hátra a tüzelésből??? :S
Most épp D. alig eszik. Teljesen tönkretesz ez a tüzelés. Evett kb 5 falatot, és ennyi. Majd megeszi, ha éhes lesz...
A lakótárs még él. Két hónapot még kibírom, aztán ennyi. Többet az eb a közelébe sem kerül majd. Az lesz ám az egészséges és szép élet:P
Nálad is téma a fogyi?:P Nem akarok Off-olni, csak kérdem:P:P
Panka! Örülök, hogy sikerrel jártatok az evést illetően! :D Panka, hogy állasz a lakótársaddal?
Szuper olvasni!
Ohhh, a fogyi úgy látom, mindenhol téma! :D Látjátok, a kutya, jó életmódváltóóóó! :D
Zorkusz, mi újság nálatok?
Jo ejt neked!
Na most jo nagyokat Offoltunk.Elore is bocsi aki visszaolvassa es csak kutyas temat varna:)
En reg nem mertem magam,igy kiloban nem tudom,meg ugye a centi meg izom mennyiseg sem mindegy.En kb 60 kg vagyok meg 168 cm.
En ugy vagyok ezzel,hogy egy no oltozzon az alkatahoz illoen,mutassa meg azt ami szep,ami nem annyira azt igyekezzen eltakarni,erezze jol magat a boreben,mosolyogjon sokat,es mar senki sem fogja eszre venni rajta azt a par plusz kilot.Foleg nem azok akik szeretik.Lattam en mar nem egy szomoru vekony lanyt.Akkor meg mi ertelme annyira tulzasba vinni?Persze van egy hatar,de szerintem elso a boldogsag,amig valaki jol erzi magat a boreben,addig nem szamit mit mutat a merleg.
Nekem 55 kilo lenne a verseny sullyom,vagy 57.Ugy neztem ki a legjobban.
Itten már 11 órát verdessük, úgy hogy elköszönök.
Szép napot, majd jóéjt:)
A lányka füle mögé meg nagy simi:)
Meg lehet azt csinálni sima túróval is.
Úgy is megcsináltam és isteni.
Én most 58 kg vagyok, de van rajtam kb 5kg. Edzek is mindennap, de ha sütiről van szó, akkor nem látok nem hallok:D
Túrópöttyös bocimobil a neve a sütinek, amit keresel.
Jah, most sikerült bevásárolni. Mindenből. Ruhákból is.. Annyira jó áron találtam most mindent, hogy muszáj voltam, vétek lett volna otthagyni őket:)
Azt mondják, egy nap kb 3 km-t kell minimum legyalogolni. Kíváncsi vagyok, hogy hányszorosa lesz az enyém. Dömpire szerelni vicces lenne.. 2-t kéne a négy csülkére?:D
Jol nez ki nagyon.Eros az idegzetem:D Nem vagyok egy nagy fogyokuras.Nem mintha nem lenne mibol fogyni,de vegul mindig meggyozom magam,hogy koromhoz kepest,jol vagyok en igy,meg egyeb jo kis elterelo dumakkal.Nem mintha olyan oreg lennek:D,de kifogasnak jo.
Engem majd az a turorudis recept erdekel,mindjart visszakeresem.Mert iszonyu turorudi hianyban szenvedek.Azt itt sajna nem lehet kapni:(
Lepesszamolo?Nem is rossz otlet.Mondom en most jol bevasaroltal:)Kivancsi leszek hanyat lepsz egy nap!Aztan nem er csalni,hogy atrakod Dompire!:)
Na azert az mar durva,hogy egy kutya veresre harapja a gazdi labat.Ott azert komoly gondok lehetnek.Nem irigylem.
A parod biztos szivesen betestapolozna:D Gondolom a mosogatast mar nem vallalna ennyire szivesen.
Mondjad csak az eszleny lakotarsadnak,hogy mosogasson helyetted,ahhoz talan meg ert,ha mar a kutyahoz nem is.
Jah, úgy tűnik bejön. Megint koppkopp:D
Borzasztóan érzékeny ebfajtát választottam, dehát dehát senki sem bírt lebeszélni róla:D és most itt a gyümölcse. Egy végtelenül édes kis pocok:D Tegnap a nagy fressnapfos bevásárlásunknál mesélte a pénztáros csajszi, h neki is westie-je van, és hogy az egy hisztigép, mert nagyon el lett kényeztetve. Ha nem kap abból a kajából, amit épp megkíván, véresre harapja a gazdi lábát. Aztán még Őt kell engesztelni, akár egy hétig is.
De a gazdi olyan szeretettel beszélt róla:)
Hát, 4 hetes kora óta együtt vannak, mert a 3 éves kislány mamája a szülés után nem sokkal meghalt:(
Nyomtam egy entert mutató ujjal. Aszittem befosok:D
Jajj, és képzeld, vettem egy lépésszámlálót, úgy hogy kíváncsi vagyok, mennyit sétálok egy nap Dömpudlival:)
Ránk. És ez a töredéke a dolgoknak:(
Tudod milyen eszeveszettül nehéz anélkül az ujj nélkül létezni? Tragikus. Csak nézd a cipőkötést:D Vagy a zippzár felhúzását, vagy csak h bekend magad testápolóval. Huh, borzadály:D A mosogatásról, meleg vizes zuhiról ne is beszéljünk..:D Szóval érdemes kipróbálni ezt az ujj nélküliséget. Rögtön jobban fogja az ember értékelni:D
További ajánlott fórumok:
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Tapasztalt kutyások, most segítsetek!
- Hölgyeim! Működik ez a kutyákkal könnyű ismerkedni lányokkal dolog? Gyakran mennek leányzók kutyásokhoz ismerkedni?
- " Harci " kutyások ide!! :)
- Kertészkedők, cicások, kutyások, szívesen utaztok el otthonról több napra?
- Tapasztalt kutyások segítsetek!