Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Kutyások ide! fórum

Kutyások ide! (beszélgetés)

❮❮ ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... ❯❯
17317. inci-finci
2011. okt. 1. 20:24

És még jön az eb adó , te aki veszel egy kutyát, kennelt csinálsz neki , orvoshoz hordott, eteted , itatod játszol vele , ez mint bevétel az állam felé mert mindene van áfa::(

ÉS MÉG ADÓT IS FIZESS, HÁNYSZOR KELL ADÓZNI EGY KUTYA UTÁN , ÁFA , BÉTA GAMMA, ÉS MI JÖN MÉG ?

17316. tegze (válaszként erre: 17314. - 5847448901)
2011. okt. 1. 16:31
engem nem zavar szép hasznos állatok csak a kutyust féltem mer tegnap reggel s nyest kakival a szájába rohangált félek h bacit kap el na me attóll h éjjel neki megy a kutyusnak kikapja a szemét v. vallami
17315. esther78
2011. okt. 1. 12:17
A mi környékünkön is volt már besurranós tolvaj, és az utcában is van egy pár lakás, ahol nem éppen fehérek laknak, és elég sokszor áll a házuk előtt rendőrautó. Mi pont azért vettünk ilyen nagytestű ugatós kutyát. Ha a házunk elé érnek általában átmennek az út másik oldalára, mert még kapun kívül is félnek a kutyától.
17314. 5847448901 (válaszként erre: 17312. - Tegze)
2011. okt. 1. 10:11
Legalább nem lesz patkányod:DDD
17313. esther78
2011. szept. 30. 20:05
Elég érdekes szomszédaitok vannak. Én nem tudom mit csinálnék ha feljelentenének a szomszédok hogy ugat a kutya, mert nem biztos hogy betudnám hozni a házba, mivel nincs hozzászokva, mert kiskorától kint van és nem jöhet be. Szerencsére nálunk majdnem minden szomszédban van kutya, és ha az egyik elkezd ugatni, a többi is rákezd. Nekünk egy 7 éves kaukázusi juhászunk van.
17312. tegze
2011. szept. 30. 19:48
nyestek ellen valaki valami jó tippet tud adni?méreg Lopez urfi miatt kizárva,állitolag a szalmiák szesz hatásos az mérgezö lehet kutyára v. növényre?több a nyest kakszi az udvarom mint a kutya gumi...már unom!
17311. tegze (válaszként erre: 17310. - Ata06)
2011. szept. 30. 19:07
de reggel leviszem anyáékhooz mamim imádj meg anyum is,este meg hozom haza.igen parvo járvány van!örülök:-( reggel a a elsö h szedem öxxe a kakikat és csak utánna mehet az udvarra játszani azért nem kapott kombit csak parvo elleniit a multkor jövö7en kaap kombit,az jó meg is kérdem a dokiját h beadható e neki:..
17310. Ata06 (válaszként erre: 17309. - Tegze)
2011. szept. 30. 18:45

Anyukád napközben nem tudja vállalni? Vagy esetleg nem maradhatna bent a lakásban, míg dolgozol?

A fürdőszobában vagy előszobában?

Még kicsike, de meglátod, eltelik egy kis idő és fog ő még dühöngeni másik kutyára vagy macskára.

Ha megkapta az oltásait, akkor ha van rá lehetőség, vidd sokat kutyák közé, hogy szocializálódjon.Azért még túl nagy kutyával ne engedd össze, nehogy valami komoly sérülése legyen!

Ja ,oltás! Ha van rá lehetőséged, akkor adasd még be neki a pneumodog oltást is.

Ez egy olyan oltás, amit nem szúriba adnak, hanem az orrában csöpögtetik.Így a nyálkahártyán keresztül készteti a szervezetet az immunitás kialakulására. Ebben benne van kutya influenza vírus és a kennel köhögés bacija. Most állítólag van is valami járvány!

17309. tegze (válaszként erre: 17302. - Ata06)
2011. szept. 30. 18:06
Szió!ruhás üzletben lennék a fizu is jó 90e kézhez,hát neki szabad bejárása van anyuéknál meg itthon is de ha rászólok akkor kimegy a lakásból.reggel vinném az egy séta este hoznám az is séta.ezért nem merem itthon hagyni,mert félek h ellopják lemérgezik.Tegnap lesétáltunk anyuékhoz persze nem engedtem h szaglásszon fölszedjen valamit jövö7en kapja a 3.oltását,de élvezte futottunk is kicsit..érdekes kutya macska nem érdekli szaglászik a levegőbe és tovább sétál.de már ugatás szerü hangokat ad ki persze a szomszéd kutyára szóval müködik a kutya:-)))
17308. turkkati
2011. szept. 30. 08:08
A házörző kutyákat éppen éjjelre bezárni nevetséges. Szerintem is támadd meg a határozatot. Nem értem, hogy aki családi házas övezetben lakik, hogy nem tudja elviselni a kutyaugatást. A kutya az udvar része, és ugatni is szokott. A szomszédod meg ordibál. AZ A NEM TERMÉSZETES. szerintem.
17307. inci-finci
2011. szept. 29. 19:19

Szia

Oké ezt a beadványt támad meg,

Zaklatás csendháborítás, és a birtok háborítás, és a kert nem rendeltetés szerinti használata. És a többit hozzá csatolva , ne hagyd annyiban az egészet mert akkor ő veri a mellét, stbb az van amit ő akart:(

17306. 171925f409 (válaszként erre: 17305. - Ata06)
2011. szept. 28. 19:48
Igen sok szép keverék tacsi beagle kutya:))))
17305. Ata06 (válaszként erre: 17304. - 171925f409)
2011. szept. 28. 17:52
Azt mondják, hogy van meleg kutya. Akkor bisex is.:)És a lány kutyánál lett maradandó emlék?
17304. 171925f409 (válaszként erre: 17303. - Ata06)
2011. szept. 28. 14:29
De szerintem ez sex akar lenni mert , hogy is mondjam mindene kint van már és közel van már a megfelelő helyhez is csak hát a passzolás az nem megy:D Ugyan így viselkedett mikor egy lánnyal volt együtt azzal sikerült:)lehet keveset volt csajokkal az a baja és beéri a fiúkkal is:)
17303. Ata06 (válaszként erre: 17301. - 171925f409)
2011. szept. 28. 14:27

Nem, ez nem a sexet jelenti. Hanem azt, hogy én fölötted állok a ranglétrán! Vagyis én vagyok a főnök! Ha ilyet csinál erélyesen szólj rá és lökd le magadról, de ne durván. Csak úgy hogy döccenjen a két első lába, az kellemetlen neki!:)

Most mennem kell, de majd még jövök! Sziasztok!

17302. Ata06 (válaszként erre: 17298. - Tegze)
2011. szept. 28. 14:24

Ha kevés nálatok a munkahely, akkor mégis csak meg kéne fontolni! 9-5-ig, az nem rossz ha a kutyus érdekeid nézed. Reggel még meg tudod sétáltatni és este is tudsz vele foglalkozni!

Hétvége van, vagy csak szabadnap van? Nehéz munka?

Megérné a fizetés szempontjából?

Végül is elég sokáig vele voltál, nem? Más sem tud a kutyussal hetekig otthon maradni. Kertben lenne napközben vagy lakásban?

Csak azért nehogy ellopják!

17301. 171925f409 (válaszként erre: 17299. - Ata06)
2011. szept. 28. 14:21

Értem.De ez azt jelenti sexelni akar:))))

Hát volt még régen, hogy a párom mikor ült a széken odament és a lábát akarta megizélni imitált de miért nem tudom:(

Igen mikor a fiúknál be próbálkozik rá van szólva vagy le lükjük de rögtön utána szalad és újra borzasztó egy fajta:((((Kitartó

Sokszor van, hogy már nem pisil csak egy két csöpet de olyan is volt, hogy egész séta alatt annyi pisilt, hogy nem jött már belőle de azért még több fához odament és imitálta a pisilést de már semmi nem jött ilyenkor gondolom jelez.

17300. Ata06 (válaszként erre: 17297. - 171925f409)
2011. szept. 28. 14:17
Nem tudom, hogy tudod-e, de az elég vacak táp. Amit a közértbe lehet kapni, azok nem valami jó minőségűek!
17299. Ata06 (válaszként erre: 17296. - 171925f409)
2011. szept. 28. 14:15

De miért pisil ennyit? Sokat iszik? Ha igen, az is valamitől van.

"a fiú kutyát megakarja izélni":)-ez nem azt jelenti, amit mi gondolunk!

Ez a felsőbb rendűséget fejezi ki, vagyis én vagyok a főnök! Erről le kéne szoktatni! Ilyenkor

hangosan, pattogósan mond azt, hogy "NEM" és erőteljesen lelökni a másik kutyáról vagy éppen amin csinálja. Kitartónak és türelmesnek kell lenni! Ha erőszakosan visszamegy csinálni, akkor meg döntsd le a földre és addig tartsd lent ,amíg ellazul és megadja magát. Ha van ott másik kutya, akkor el kell tűrnie, hogy a másik megszagolja őt!

Ez azért fontos, mert evvel a mozdulattal tulajdonképpen meg kell alázkodnia a másik kutyus előtt.

17298. tegze (válaszként erre: 17286. - Ata06)
2011. szept. 28. 09:06

Igazából nem merem ellopni félek h még én kerülök bajba.Szabadon van a szomszéd én +a járókelők etetik,múltkor beszéltem a "vizsla szomszédjával",a bácsinak 5 éve +halt felesége azóta kicsit kattant,volt h 6hónapra a pincébe költözött senki se látta mert ki se jött.Épp a feljelentés miatt beszéltem a szomszédokkal mert be akartam szólni a polgármesteribe,de mondtam a szomszédnak h beszéljenek a bácsival mert ha ez igy marad akkor megteszem a feljelentést.A szomszéd hizlalta fel egyébként mert csont és bőr volt lábra alig birt állni a kutya.Anyumék tuti befogadnák csak mamámat féltem öreg a vizsla mg szeles alapból, ugrál félek h fellökné comb nyak törés stb.Lizike akkor maradt mint egy 4 hónapos vizsla kölyök kb.sztaffi magasság...anno azt monta az állatorvos fajta tiszta törpe növésü vizsla...??sose hallottam ilyen fajtáról ezért nem is hordom hozzá Lopez úrfit sem.+az nem állat orvos aki úgy akar beoltani egy kutyát h pórázzal a fejét a kerités léchez szoritja és felhúzza h a kutyának nem éri a lába a földet.Sintér nem állatorvos!

Más:vissza hivtak az egyik helyről ahova jelentk. 9-5 ig van meló van szabadnap is de nemtom mit tegyek...a kutya miatt is annyira kicsi még reggel leviszem anyáékhoz este meg hozzom...össze zavarom a kutyát h akkor hol is lakik ki is a gazdi....de páromat se akarom beterhelni okt.15ig van munkanélkülim...nemtom szivem szerint nem vállalnám el Neo miatt,, de szeretnék lovagolni is járni.TE MIT TANÁCSOLNÁL?

17297. 171925f409 (válaszként erre: 17295. - Ata06)
2011. szept. 28. 07:53
Chappi tápot eszik
17296. 171925f409 (válaszként erre: 17294. - Ata06)
2011. szept. 28. 07:49
Doki jelez amerre lép emeli a lábát és pisil legyen ez asztal lába hangszóró...:(A teraszon is azt pisilja minden nap le amit mindig leszokott ja meg multkor volt nálunk egy idegen kutyus ez mondjuk régóta a mánia, hogy a fiú kutyát megakarja izélni:(A lányokat is de hiába mondjuk neki, hogy Doki ez fiú Ő továbbra is kergeti beszorítja e sarokba és neki lát a dolognak.És amikor ez a kutya elment össze vissza pisilte az udvart amerre a kutyus járt.
17295. Ata06 (válaszként erre: 17293. - 171925f409)
2011. szept. 27. 22:41
Valamit változtatni kéne a kaján, mert ez a mennyiség úgy látszik sok neki. Milyen tápot adsz neki? Léteznek light tápok meg fajta tápok is.
17294. Ata06 (válaszként erre: 17293. - 171925f409)
2011. szept. 27. 22:38

Ezt a Prim-A-Vet Kisállat rendelőintézet honlapján

találtam.Nem tudom voltatok e a kutyussal emiatt orvosnál.

Inkontinencia kutyáknál

A vizelet visszatartásának képtelensége állatokban is sok okra visszavezethető, a lakásban tartott kutyáknál különösen kellemetlen következményekkel járó gondokat okoz. Nőstény állatban egy esetleg évekkel korábban elvégzett ivartalanítást követően, idősebb korban jelentkezhet a leggyakrabban, oka a hormon hiány miatt kialakult hólyag záróizom működési zavar. Hormonpótlással az esetek nagyobbik része jól gyógyítható. Átmeneti inkontinencia nem ritka a vizelet el-és kiválasztó rendszer (vese, húgyhólyag, húgyutak) gyulladása miatt. A gyulladás meggyógyulása után minden egyéb tünet eltűnik. Kankutyáknál a prostata megnagyobbodás a hólyag és a húgycső összenyomatásán keresztül okozhatja az inkontinenciát. A prostata nagyságának csökkentésére irányuló terápiás beavatkozások általában hatékonyan csökkentik e kellemetlen tünetet. Sok esetben az inkontinencia olyan belső szerv megbetegedését követi, amely megnövekedett vízivást és vizeletürítést okoz, így képtelen az állat a kitágult, teli hólyagban vizeletét visszatartani. Amennyiben e szervi elváltozások gyógyíthatók, vagy a funkciójuk karban tartható, az ürítés normális menete is visszatérhet. Különböző, idősebb korban és főleg nagyobb testű kutyán gyakran jelentkező gerincbetegségek húgyhólyag beidegzési zavart okoznak, melynek következtében vagy állandó a vizeletcsorgás, vagy éppen nehezített ürítkezés jöhet létre. Az ilyen megbetegedések gyógyítása során óvatosan kell a kórjóslatot megállapítani, nem minden beteg gyógyítható ki teljesen és maradéktalanul az alapbetegségéből, ennek következtében a következményiből.

Dr. Bánfi András állatorvos

17293. 171925f409 (válaszként erre: 17291. - Ata06)
2011. szept. 27. 22:14

Hát magánházban az udvaron él nem jöhet be mert bepisil mindig jelez a terasz tiszta pisi:(((((

Hát én szeretnék egy Amstaffot de a párom mint írtam is nem rajong a fajtáért:(meg azt mondta nekem azt akarom, hogy dokit megegye mikor nem lesz jó napja?Hát nem tudom mivel fiút szeretnék Doki is az így érdekes lenne.De szerintem ez távlati terv.

Hát minden nap este kap egy főtt kacsa vagy csirke farhátot és egy kis tápot mellé és álltalában mikor reggel adunk a cicának akkor odajön kunyizni így kap abból is reggel egy marékkal.Van, hogy kutya szalámit vagy kutya konzervet kap vagy étel maradékot.

Hát rohangálni rohangál egész nap az udvaron cica vagy idegen kutya miatt:)

17292. Ata06 (válaszként erre: 17290. - 171925f409)
2011. szept. 27. 22:06

Valószínű a szocializációval van gond. De már elég idős, így nem biztos, hogy érdemben elérsz vele bármit.Nem azt írtad, hogy akartok egy másik kutyát? Szerintem jót tenne neki egy kölyök.

Azt mondják az idős kutyáknak vidámabbá teszi a napjait ,ha kölyök kerül mellé.

Magánházba él-ez mit jelent?

17291. Ata06 (válaszként erre: 17289. - 171925f409)
2011. szept. 27. 22:01

Jujj, az tényleg duci. Kéne fogyóztatni, nem tesz jót a szívének se a súlyfelesleg!

Az a baj, ha kövér nem akar mozogni, viszont ha nem mozog, még kövérebb lesz és így kialakul egy ördögi kör! Mit szoktál neki enni adni?

17290. 171925f409 (válaszként erre: 17288. - Ata06)
2011. szept. 27. 21:11

Fiú néha mentem anno kutyák közé mikor 4-5 éves volt akkor nem csinált ilyen azóta nem nagyon járok vele kutyák közé mivel Ő magánházba él így messze van a tér ahol kutyák vannak talán ez is baj meg az, hogy idősödik.Hát elengedtük Őket megszagulták egymást és a kutyám egyik pillanatról a másikra foagait mutogatta úgy ugatott persze a másik is nagy hangzavar lett és a2 kutya a 2 mellső lábára állt és egymásnak támaszkodva "haracoltak".

Kb így viselkedik mikor pórázon viszem akkor is mikor jön szemből egy másik kutya lelasul a kutyám a sátálásnál és lopakodva megy majd mikor egymás mellé ér a 2 kutya elkezd ugatni és hozzá akar menni a másik kutyához persze nem engedem

17289. 171925f409 (válaszként erre: 17287. - Ata06)
2011. szept. 27. 21:06
Hát igen hisz így is kövér 19 kg
17288. Ata06 (válaszként erre: 17283. - 171925f409)
2011. szept. 27. 20:47

És mit csinált, mikor neki ment a másik kutyának?

Ez azért érdekes, mert a beagle falka kutya, ők nem szoktak neki menni a másiknak. Talán, mivel idős barátságtalanabb lett, vagy a szocializációval van gond. Fiú vagy lány?

Kiskorában játszott kutyákkal? Szoktatok kutyák közé menni?

❮❮ ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook