Kutyások ide! (beszélgetés)
Köszi jól vagyok:)
Most estére kezd mocorogni jobban
Juj kutyaházat nem tudom , milyen kutyusnak kéne, mert ha bundásnak , akkor elég az egyszerű fa egy kicsit kibélelve...
Szia! Csak egy ötlet, de aukciós oldalakon nem nézted még? Ott is szoktak jó áron lenni, aztán még én láttam az OBI-nál is...
Sok szerencsét a keresgéléshez! :)
Minden kuta egészséges.
A kismama?
:) nah akkor megvan:)
Abban a műsorban láttam én is valamikor:)
Kutyuskák hogy vannak??
AZ UTÁN VAJH KELL E ADÓZNI??
ELVISELNÉM AZT A BEVÉTELI FORRÁST:-))))
múltkor volt egy kutyás műsor, vannak echte erre a céllal tenyésztett kutyák.Szarvasgombázásra.....
Jó kis bevételi forrás lenne-.:)
Hát a kaparóska kint van , de ö még nincs egy éves..
Olyan cuki, hogy mikor rámutatok a tettére már megy is a bódéjába...az a bünti, ha valami rosszat tesz.
Olyan kis okoska amúgy....
bent v. kint van a kutyus Neo is szokott a virágos részeken persze....meg a ház tövében,remélem
úszómedence lesz szülinapomra:-)))
ott hagyja minden hol a védjegyét azaz fognyomát pedig van annyi játéka...de a fa a kedvence az arany eső bokrot már nem is kell gömb formára metszeni megtette:-))a fonott ágyikójáról meg nem is beszélek folyamatosan szedi szét én meg parázok h ugyan mekkora darabokat nyelt le kiszúrja e a gyomrát.
halottam olyat van aki fogkefével mosa a kutyi fogait:S
Rég jártam erre, és a régi nevemmel és jelszavammal nem is tudok belépni. Nem tudom, hogy mi történhetett.
Lehet, hogy bizonyos böngészőkkel nem megy?
Ti tapasztaltatok már ilyet?
Mona nála 2x hosszabb botokat is rágicsál, kárt ő nem tesz benne, de utánozza a kintieket.
Fogkő megelőzésére jó a száraz kenyér is. fel kell vágni 10-12 cm-es darabokra, a cél, hogy letolja a lepedéket. Olvastam valahol. Nálunk evés után mindig kapnak a házőrzők. Mona drága fogtisztitót kap.
Nem haldoklik:)
Hát az enyém 7 éves lett, és látom már ,hogy szügséges.
Az aprítás az itt is megy:)
:-(((((((((
REMÉLEM NEM HALDOKLIK A TOPIC!!!
MENNYI IDŐS KORTÓL ÉRDEMES A FOGKŐ ELTÁVOLITÁS?
NÁLUNK MÉG NEM ESEDÉKES LASSAN JÖN A FOGVÁLTÁS,DE ARANYOS MERT A GYÚJTÓSNAK HASOGATOTTAKAT MINDIG ÖSSZEHORDJA REGGELRE A TERASZRA:-))))
Nem szabad elhanyagolni, jaj úgy sajnáltam az ismerősünk kutyusát...kijöttek a fogai , a doki csipesszel ki tudta szedni.
De most már nem büdös a pofija:)
Köszi, hát mindenképp autóval mennénk, mert a szomszéd településen van, olyankor a kombival megyünk a hátuljában van pokróc terítve, ott kényelmesen elfekszik. Szerintem péntekre le is beszélem a dokival , akkor a párom korábban végez munkába, a doki meg 4 re rendeli be a komolyabb beavatkozásokat.
Hozok a cicusnak is féregtelenítőt meg veszettség elleni oltást.
Igen, mi voltunk. Ata volt, én csak elvittem.:)
Nem fáj nekik. Tényleg altatásban csinálják, úgyhogy ha megoldható kocsival menj, mert utána ugyan felébresztik, de elég kómásak. Ata csak úgy vonszolta magát. Hány kiló a kutyusod, mert ha kicsi kocsi nélkül is megoldható, mert fel is tudod emelni.
Fontos, hogy reggel éhgyomorra kell menni! Az altatás miatt lényeges, nehogy hányjon vagy a légutakba aspiráljon!
További ajánlott fórumok:
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Tapasztalt kutyások, most segítsetek!
- Hölgyeim! Működik ez a kutyákkal könnyű ismerkedni lányokkal dolog? Gyakran mennek leányzók kutyásokhoz ismerkedni?
- " Harci " kutyások ide!! :)
- Kertészkedők, cicások, kutyások, szívesen utaztok el otthonról több napra?
- Tapasztalt kutyások segítsetek!