Krízishelyzetbe került Erőss Zsolt és társa. Mi a véleményetek? (beszélgetés)
Ja, ha téged szórakoztatna, akkor csinálja? Akkor veszélyeztethetné az életét?
De, az öngyilkossághoz joga van az embernek, a saját életéről szabadon dönthet.
Az öngyilkosság nem alapvető joga az embernek, önmaga értelmetlen veszélyeztetése sem.
Még ha lehetne nézni, szurkolni...de így...?
Kedves Agostina,
Az irományod magáért beszél. Megértettelek és elfogadom a véleményed.
Csak annyit kérnék tőled, hogy erre már ne reagálj.
Továbbra is mindent elsöprő tisztelettel:
Taste
Azt más módon is meg lehet tenni, nem szükséges hozzá magánautó.
A hegymászók önként vállalják a veszélyt, mert nekik megéri. Másnak ehhez mi köze? Viszont az autósok másokat is veszélyeztetnek.
Képzeld, nem a falvédőről jöttem. Mindegy, hogy milyen áttéttel, de a pénz győzött, vállalta a nyilvánosságot.
Azt pedig kikérem magamnak, hogy összemosol másokkal, akikkel még csak nem is vagyok egy véleményen. Azzal a mindent elsöprő tiszteleteddel ne engem oktass ki olyasmiért amit nem én írtam le!
Tudod, az életben mindenhez pénz kell, egy extrém sporthoz pedig rengeteg pénz kell. Nem ő akarta a nyilvánosságot, hanem a szponzorok és nem azért kellett a nyilvánnosság, mert celeb akart lenni, hanem a pénz miatt. És tudod, szívesebben nézek a tv -ben egy sportolót, vagy egy olyan férfit, nőt, gyereket, aki valamit már letett az asztalra. Mindegy is, ez már egy másik fórum témája lehetne.
A lényeg az, hogy mindenkinek szíve-joga eldönteni, hogy kit vesz a szájára, én csak arra próbáltam rávilágítani, hogy adott ez a fórum -ahogy múlnak a percek és az órák, egyre meszebb kerülünk attól, hogy szegény Zsolt élve előkerüljön. Jöttök itt a felelősség vállalással, a gyerekével, a feleségével. Igen, valahol minden hozzászólónak igaza van kicsit, de sokra ezzel már nem megyünk. Nagyon úgy tűnik, hogy egy olyan embert pocskondiáztok, aki vagy nemrég halt meg, vagy haldoklik. Még a teste sem került elő. Ez nem szép dolog. Mégegyzser mondom: Tisztelet, végső kegyelet. Ennyi mindenkinek jár, még egy extrém hegymászónak is, aki nem törődött a veszéllyel!
Szomorú dolog ez, kísértette a sorsot rendesen.
Viszont példaértékű a kűzdése, a kitartása.
És bár ezt az életformát ő választotta, szerintem annak sem veszélytelenebb az élete aki sofőrként dolgozik.
Üzletkötők, kamionosok...
Ennyi erővel ők is lehetnek felelőtlenek amikor útra kelnek.
Sokan hagynak árvákat, özvegyeket közülük is.
Senki nem úgy indul el otthonról h nem tér haza.
Remélem ezúttal is győz a kitartása és túléli.
Épp úgy ahogy mindenki más aki akár a szenvedélye, akár a munkája miatt él át veszélyes helyzeteket!!
További ajánlott fórumok:
- Ha van tetoválásod, ird meg kérlek, mekkora és mennyibe került, lehetsz áldozata is az ezen meggazdagodni vágyóknak!
- Akik most kerültek oviba, beszélgessünk!
- Ismerős vagy rokon, aki a devizahitel miatt utcára került
- Ki hogyan bírja még fizetni hiteleit a gyengülő forint miatt? Veszélybe került e a házad, kocsid?
- Hogyan kerültem a pokolba
- Hogy vészelitek át életetek krízishelyzeteit?