Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben (beszélgetés)
Ők mondták reggel,hogy akadozik a rendszer és dél körül lesz az iskolákban a lista.
Nem suliban dolgozom,csak győri vagyok és közvetlenül a felvételi központtól érdeklődtem a végleges eredménnyel kapcsolatban.
Aranka2:Szívből gratulálok!
Lányok nagyon drukkolok ,hogy minél előbb ti is megtudjátok a jó hírt !
Cilumilu!
Hol vagy? Úgy tünik már csak ketten rágjuk a kefét!
Kifogtuk Magyarország két olyan gimnáziumát, ahol a végtelenségig játszanak a szülők idegszálaival.
Gyorsan elküldtem. Szóval akkor ő marad a sulijában DDD és a 4 éves sikerült.:-)))
Bocsi! Neveletlen vagyok. Természetesen gratulálok gyermekednek.
S ezt az infót a suliból kapta?
Remélem, hogy legalább a fiaim úgy jönnek haza, hogy tudnak már valamit.
Most telefonált a lánykám azt mondta felvették !!!!!!!!!!
Szia!
Igen, igen. Bár valahol olyan érzésem van, hogy sikerült, de hát biztos ami biztos. Idegörlő.
Sziasztok !
Sajnos még nálunk sincs fent.
Gratulálok akiket felvettek. /irigy szmájli / nem kell tovább idegeskedni.
Te valami ilyen helyen dolgozol? Mondjuk suliban?
Ez már több mint bosszantó,tudják,hogy mindenki már pattansig feszült és nem teszik fel,ami csak egy gombnyomás.Tegnap kb. délbe kapták meg itt a sulik,akkor tette elérhetővé a rendszert az okt.hivatal,de valahol már kettőkor fent volt.
De jó nektek. A mi sulink miért ilyen lusta? Duplán is érintett vagyok, hiszen mindkét fiam ide jelentkezett, csak a kicsi hatosztályosba, de őt már tudjuk, hogy benne van a keretben. A nagyobb sikere most az izgalmas, s még sehol semmi.
Közgazdasági angol+emelt informatika.Ti?
Nálunk hasonló a helyzet,ha tanult volna kitűnő is lehetett volna,igy 4.4 volt.A felvételin a matekot alig bírta megírni,a magyar jó lett.De az ő vágya ez a suli volt ahova felvették,meg a miénk szülőké is,úgyhogy minden jó ,ha jó a vége.
Hát tudod nálunk a fiam jegyei nem a tudását tükrözték.Mindenhol vannak szimpatikusabbak és kevésbé azok.Akiket favorizáltak nem írtak valami jó felvételit a fiam pedig az osztály legjobbját írta.Csak hát mindenhol a jegyek számítanak.
Én is mondtam a gyereknek,hogy na aztán most már komolyan kell venni,ez már nem a pisis képző itt tanulni kell.Eddig ezt elég ritkán gyakorolta,mivel olyan jó feje van ,hogy minimális tanulás is elég volt neki akár az ötöshöz is.
Köszi.
Na de azt hiszem innen majd jól beletojik a tanulásba:(
Na végre meg van az eredményünk.
Felvették a fiamat:):)
Persze ő még ezt nem tudja majd ha kibontja levelet biztosan fog neki örülni.
Jajj, nehogy félreérts. Vicc akart lenni.
Igenis minden lehetőséget ki kell használni, ami adódik. Jól teszik, ha mennek.
Hát,felajánlották.Sosem ,mernék ilyet kérni.Úgy látják hogy a fiam oda való.
Akkor nem is kell izgulnod annyira.:-))) Majd mennek és borítják az asztalt.:-)))
Hajrá-hajrá, én drukkolok nekik.
Ugye, hogy mindig van más lehetőség. Csak sikerüljön is.
Nálunk is van ilyen helyzet.Egyik osztálytársa,egy csajszi is jelentkezett oda,picivel előrébb van mint a fiam.
De megígérte az ofő és a diri hogy bemennek a fiam ügyében a favorit gimibe ha nem veszik fel.
Nem is értem én sem. A mi első helyünk eddig olyan korrektül, időben, sőt egy-két nappal előbb is feltett mindent a honlapjára, csak pont ezzel srófolja a szülők idegeit. Lehet, hogy egyáltalán nem is lesz fenn, csak levél jön. Az általános sulik tuti, hogy tudják már. Legalább ott mondanának valamit a gyerekeknek. Engem pl.az is nagyon izgat, hogy a fiam egy osztálytársát is felvették-e erre az első helyre, hiszen ha igen, akkor rögtön lenne egy barátja vele, ami lényegesen megkönnyíteni a helyzetét. Ő kicsit hátrébb van a rangsorban a fiamnál, de remélem befutó lesz mindkettő.
Semmi fejlemény:((
Miért van az hogy van aki már tudja és sokan meg nem?
Elég rossz az iskolák hozzáállása a dologhoz.Mert vagy tegye fel mindenki a netre,vagy senki.Mi is úgy tudtuk meg,hogy a második suli a befutó,hogy elsőnek a 3. tette fel ,ott nem volt,aztán a második ahol meg ott volt a neve,akkor fel is hívtam a sulit és egyeztettem velük,hogy jól látom-e .tényleg az én fiam?!Az első suli nem tette ki,de már mindegy is.
A mi sulink sem tette fel a listáját:(
Hú remélem már csak tényleg 2 nap.Az viszont tuti hogy a sulikba már tudják.Tegnap megkapták a győri "pakkot".
Köszi! Ez mindkettőnkre ránkfér.
További ajánlott fórumok: