Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben fórum

Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben (beszélgetés)

❮❮ ... 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... ❯❯
637. Timejja (válaszként erre: 634. - Laszlozsu)
2010. ápr. 29. 07:54
Gratulálok,jó,hogy bejött a nyelvi osztály.Reális a bejutási sor,ugy látszik itt nem csaltak.Nekünk csak júni 23.-a a beiratkozás és nem lesz előbb semmi más mint ahogy itt sokan írtátok.Nem tudom ,hogy miért ,pedig átnyálaztam már sokszor a papírokat,lehet,hogy szeptemberben lesz szüői csak?
2010. ápr. 29. 07:54

Köszönöm.

Tulajdonképpen olyan nagyon nincs is rá szükség.

Ez a Teleki elég nagy és népszerű gimi lehet akkor.

A szomszédom töri a fejét rajta, hogy ide szeretné a lányát küldeni jövőre. Ő ott dolgozik a Pest megyei Bíróságon, s együtt járhatnának a csajszival reggelente, meg talán haza is. Ez a terv. Azért gondolja ide, mert a miénket cinkesnek találja, mert nálunk általában 4-5-szörös a túljelentkezés a szakokra. Ugye jól emlékszem, hogy Te itt valami 900 főről írtál régebben. Na akkor hol vagyunk mi a 300-400 fős listánkkal.

635. Cilumiluci (válaszként erre: 634. - Laszlozsu)
2010. ápr. 29. 07:46

Nagyon örülök,és gratulálok nektek!

Mi még mindig nem kaptuk meg az első helyre beírt gimitől az elutasító levelet.Nagyon elfoglaltak lehetnek.A másodikba felvették,a harmadiktól megjött az elutasítás,a negyedik szintén nem küldött még levelet.

2010. ápr. 29. 07:43

Sziasztok Csajok!

Végre valahára hazahozta tegnap délután a fiam a gimi határozatát. Rögtön az első helyre, a nyelvi tagozatra sikerült bejutnia. Hipp-hipp.

Nálunk nem ugrottak olyan nagyot a rangsorban, mint pl. ahogy Zsula írta. A 38.helyről vették fel az utolsót, a 17.-et, tehát kb. ugy 20-21-es volt csak az ugrás. Ami még öröm számomra, hogy a fiam barátját és osztálytársát,- akiről már régebben írtam - szintén felvették ide, így mégcsak egyedül sem lesz az én nagy kamaszom az új közegben.

Megint csak a határozatot,ill. mellette egy levelet kaptunk, hogy nekik is május 20-án lesz tájékoztató, ahol minden egyebet megkapunk, befizetünk, stb.

Végre vége, hogy kezdődhessenek az új izgalmak.

Remélem nem felejtjük el ezt a topicot, és szeptemerben visszatérünk, s megdumáljuk hogy kinek-kinek hogy jött be az áhított iskola. Megdicsőülnek vagy porba hullanak a vágyott falak között.

633. Cilumiluci (válaszként erre: 630. - D6d0a67fc0)
2010. ápr. 28. 17:55
Gratulálok!
632. Timejja (válaszként erre: 630. - D6d0a67fc0)
2010. ápr. 28. 17:19
Végre,ez nagyon örömteli pillanat,most már lehet pihizni.
2010. ápr. 28. 17:19
Irjatok majd, hogy aki fellebbezett, sikerült-e a vágyott iskolába történő bejutás!
2010. ápr. 28. 17:17

Sziasztok!

A mai nap megkaptuk a gimnáziumtól a felvételről szóló értesitést. Mindenféle adatlappal, gólyatáborról, szülőiről és nyelvi felmérőről volt benne tájékoztatás. - Ugy tünik, mostmár sinen vagyunk!

2010. ápr. 28. 12:34
Na megyek mert a kutyusunk ma még nem evett és a kertben is kapírgálok valamit.Sziasztok majd este még jelentkezem.
628. 480b578442 (válaszként erre: 627. - Timejja)
2010. ápr. 28. 12:28

Igen az és nem tudom mikor lesz vége.Ha ugyan vége lesz mert én igen úgy érzem ez valaminek még csak a kezdete.Ha visszanézünk a történelemben mindegyik vilháborút gazdasági válság előzte meg.Nade legyünk optimisták.

A lányom most hívott.Hozza a papírt de nekünk kell továbbítani.

627. Timejja
2010. ápr. 28. 12:24
Pont néztem az előbb Hír tv-n,hogy rengeteg az új munkanélküli 1994-ben is alacsonyabb volt.Ez az ország egy sz@r és az ember azért küzd,hogy a gyerekének legalább jó legyen.Remélem mire ők kikerülnek már nem ilyen rossz lesz a helyzet,mert ez borzalom ami folyik ebben az országban.
2010. ápr. 28. 12:19
Most üzentem neki.Remélem ma már kap mert a mintát már megkapta azt ki is tőltöttük.Istenem mikor lesz már ennek vége és ugyan ezt játszom végig magamnál is!Még munkahely után sem tudok nézni amig el nem dől az én sorsom is:((
2010. ápr. 28. 12:18
Gratula mindenkinek!
624. Timejja
2010. ápr. 28. 12:15
Az ált.isk továbbitja a középfokú intézménynek,majd onnan megy a város jegyzőjéhez.Kérni kell a gyerenek a tanártól egy formanyomtatványt amit ki kell tölteni.
623. 480b578442 (válaszként erre: 622. - Timejja)
2010. ápr. 28. 12:11
Igen.Azt hiszem igazad van.Hát magamért én sem tenném meg,engem is fáraszt.Megpróbáljuk,már lehet itt a papír.Csak azt nem tudom ezt az iskola fogja továbbítani?Rá is csörgök a gyerekre kérdezze meg.
622. Timejja
2010. ápr. 28. 12:08
Hát akkor jó gyorsan gondoljátok meg.Fellebbezni mindig érdemes,ha nagyon azt a sulit szeretnétek.Lehet,hogy aki bejutott az is fellebbez v.hova máshova,esnek is ki gyerekek.Én annak örülök,hogy az a suli jött be amit szerettünk volna,nekem semmi humorom nem lenne még egy procedúrához.Ha meg nem a vágyott suli jött volna össze,akkor bizony fellebbeznénk.
2010. ápr. 28. 12:00
Megnéztem.Ezt az iskolát meg sem említik.De van egy ismerősöm aki beszélt a suliban egy tanárral és elmesélte a történetünket.Mármint,h pont előttünk húzták meg a határt,érdemes-e fellebbezni.A tanár azt mondta persze,mindenképp lebbezzünk fel és még a gyerek nevét is megkérdezte és azt mondta majd megemlíti ig.Úrnak.
620. Timejja (válaszként erre: 619. - 480b578442)
2010. ápr. 28. 11:56
Akkor ezek szerint meg kell fellebbezni igen.Kérdés ,hogy mennyi helyük maradt és hányan csúsztak le a másik tagozatról,mert olyan 4-5 hely szokott maradni.Nézd meg az oktatási hivatal oldalán a suli,hogy mennyi a férőhely.Megyénként felsorolják a sulikat,azon belül a tagozatokat.
619. 480b578442 (válaszként erre: 618. - Timejja)
2010. ápr. 28. 11:54
Értem.De nekünk nem ajánlottak fel semmit csak 4 féle szövegezés volt amiben ilyen is szerepelt.Vagy a fellebbezéskor ajánlják fel?
618. Timejja (válaszként erre: 617. - 480b578442)
2010. ápr. 28. 11:52
Ha hely hiány miatt nem vették fel akkor szokták felajánlani a másik tagozatot,ha ott még van hely.
2010. ápr. 28. 11:49

Ma mi is megkaptuk a 1 gimiből.Az áll benne mindkét tagozat elvárásainak megfelelt de helyhiány miatt nem tudják fogadni.:(

Viszont van olyan rublika is más tagozatra nyert felvételt.Ilyen is van?Mert ha van talán szóbajöhetne még magyar,töri.Az is megy.És akkor szerintetek bele kell írni a fellebbe,h más tagozatot is elfogadnánk?

616. Cilumiluci (válaszként erre: 610. - Laszlozsu)
2010. ápr. 28. 11:47

Nem gond a 4.évfolyamos általános osztály mert azt mondta a dirihelyettes nekem,hogy simán átkerülhet a fiam a másikba,ha úgy látják jónak.

Ez gondolom más sulinál is lehetséges.

615. Timejja
2010. ápr. 28. 11:43
Gratulálok!!!Hú ez egy maratoni várakozás volt...
2010. ápr. 28. 11:10

Köszi mindenkinek!

Hát megvárakoztattak rendesen bennünket, talán ezért is ez a nagy ováció, hogy végre van eredmény.

2010. ápr. 28. 11:10
Látom, itt többen irtatok, hogy a 4évfolyamosra vették fel a gyerekeket, én is sokáig dilemmáztam, hogy O.-ot vagy a 4 évfolyamost válasszam, aztán beirtam, mintegy sormintát 4 év, O. és igy tovább. Most ügy tünik a O. sikerült. Egy kicsit félek is nem lesz-e sok az 5 év, 20 éves lesz, mire leérettségizik. A nyelvtanulás szempontjából - persze ha jó tanárokat fog ki - meg jó lenne, ha megtanulna két nyelvet.
2010. ápr. 28. 11:07
laszlozsu! Gratulálok a felvételhez, jó látni, hogy igy örülsz! Sok sikert!
611. Aranka2
2010. ápr. 28. 10:30

VÉGRE !

Gratulálok !

2010. ápr. 28. 10:15

Helló Csajok!

Ezt feltétlen meg kell írnom, aztán tényleg húzok főzni. Megjött a levél a közgázból, idézem:

"Értesítem, hogy a beadott jelentkezését a Kifir által megküldött egyeztetett felvételi jegyzék alapján, MÁS ISKOLÁBA TÖRTÉNŐ FELVÉTEL MIATT nem áll módomban figyelembe venni a továbbiakban."

Hát, most kb. a fejem tetején forgok és ugrálok örömömben. Tuti befutó az első suli! Délután meg azt is megtudom, hogy itt melyik tagozat.

Zsula! Köszi a gratulációt. Nyilván mi is jobban szeretnénk a nyelvit, de végtére is a sima is jó lesz. A lényeg, hogy együtt tudnak menni a kis Tökimakival, vigyáznak egymásra és nem utolsó sorban mindkettő kis szíve vágya teljesült. Az én okos fiaim! Jajj de büszke vagyok rájuk!

Bocsi, hogy ilyen alig elfogultan írok, de most ezt érzem, s jó leírni. Egyébként a nagy is hasonló képességű, mint a kicsi, de sokkal lustább, meg most olyan nagyon kamasz. Majd letörik a szarvát a gimiben. Nem árt egy kis edződés.

609. 480b578442 (válaszként erre: 585. - Laszlozsu)
2010. ápr. 28. 09:30
Remek,akkor már bizti 100%,h oda felvették.GRat de azért az nagyon nem mindegy nyelvre vagy áltra.Pont tegnap beszéltünk rólla a lányommal szerintem egy ált tagozatnak a világon semmi értelme attól többet ér egy közgáz.Az ált.tagozatban 4 évet tanul egy érettségiért és mint a nevében is benne van az általános iskolai tananyagokat tanúlja tovább,semmi pluszt nem ad.És ugyan minek tanulna még 4 évet a semmiért?A közgáz viszont mellé egy szakirányt is ad és bizony széles skálán lehet egy közgázból bármerre is elindúlni.Mi egy ált.tagozatos gimit a közgáz után 4-nek írtunk mentő-mentő övnek.De ez persze csak az én véleményem.Ha a nyagyfiad is olyan képességű mint a kicsi biztos a nyelvre vették fel.
608. Timejja (válaszként erre: 607. - Laszlozsu)
2010. ápr. 28. 09:16

Nálam is ez van,kéne v.mi kaját összedobni,majd jövök....

Szép napot addig is mindenkinek...és jó híreket!!

❮❮ ... 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook