Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben (beszélgetés)
Köszönöm.
Tulajdonképpen olyan nagyon nincs is rá szükség.
Ez a Teleki elég nagy és népszerű gimi lehet akkor.
A szomszédom töri a fejét rajta, hogy ide szeretné a lányát küldeni jövőre. Ő ott dolgozik a Pest megyei Bíróságon, s együtt járhatnának a csajszival reggelente, meg talán haza is. Ez a terv. Azért gondolja ide, mert a miénket cinkesnek találja, mert nálunk általában 4-5-szörös a túljelentkezés a szakokra. Ugye jól emlékszem, hogy Te itt valami 900 főről írtál régebben. Na akkor hol vagyunk mi a 300-400 fős listánkkal.
Nagyon örülök,és gratulálok nektek!
Mi még mindig nem kaptuk meg az első helyre beírt gimitől az elutasító levelet.Nagyon elfoglaltak lehetnek.A másodikba felvették,a harmadiktól megjött az elutasítás,a negyedik szintén nem küldött még levelet.
Sziasztok Csajok!
Végre valahára hazahozta tegnap délután a fiam a gimi határozatát. Rögtön az első helyre, a nyelvi tagozatra sikerült bejutnia. Hipp-hipp.
Nálunk nem ugrottak olyan nagyot a rangsorban, mint pl. ahogy Zsula írta. A 38.helyről vették fel az utolsót, a 17.-et, tehát kb. ugy 20-21-es volt csak az ugrás. Ami még öröm számomra, hogy a fiam barátját és osztálytársát,- akiről már régebben írtam - szintén felvették ide, így mégcsak egyedül sem lesz az én nagy kamaszom az új közegben.
Megint csak a határozatot,ill. mellette egy levelet kaptunk, hogy nekik is május 20-án lesz tájékoztató, ahol minden egyebet megkapunk, befizetünk, stb.
Végre vége, hogy kezdődhessenek az új izgalmak.
Remélem nem felejtjük el ezt a topicot, és szeptemerben visszatérünk, s megdumáljuk hogy kinek-kinek hogy jött be az áhított iskola. Megdicsőülnek vagy porba hullanak a vágyott falak között.
Sziasztok!
A mai nap megkaptuk a gimnáziumtól a felvételről szóló értesitést. Mindenféle adatlappal, gólyatáborról, szülőiről és nyelvi felmérőről volt benne tájékoztatás. - Ugy tünik, mostmár sinen vagyunk!
Igen az és nem tudom mikor lesz vége.Ha ugyan vége lesz mert én igen úgy érzem ez valaminek még csak a kezdete.Ha visszanézünk a történelemben mindegyik vilháborút gazdasági válság előzte meg.Nade legyünk optimisták.
A lányom most hívott.Hozza a papírt de nekünk kell továbbítani.
Ma mi is megkaptuk a 1 gimiből.Az áll benne mindkét tagozat elvárásainak megfelelt de helyhiány miatt nem tudják fogadni.:(
Viszont van olyan rublika is más tagozatra nyert felvételt.Ilyen is van?Mert ha van talán szóbajöhetne még magyar,töri.Az is megy.És akkor szerintetek bele kell írni a fellebbe,h más tagozatot is elfogadnánk?
Nem gond a 4.évfolyamos általános osztály mert azt mondta a dirihelyettes nekem,hogy simán átkerülhet a fiam a másikba,ha úgy látják jónak.
Ez gondolom más sulinál is lehetséges.
Köszi mindenkinek!
Hát megvárakoztattak rendesen bennünket, talán ezért is ez a nagy ováció, hogy végre van eredmény.
VÉGRE !
Gratulálok !
Helló Csajok!
Ezt feltétlen meg kell írnom, aztán tényleg húzok főzni. Megjött a levél a közgázból, idézem:
"Értesítem, hogy a beadott jelentkezését a Kifir által megküldött egyeztetett felvételi jegyzék alapján, MÁS ISKOLÁBA TÖRTÉNŐ FELVÉTEL MIATT nem áll módomban figyelembe venni a továbbiakban."
Hát, most kb. a fejem tetején forgok és ugrálok örömömben. Tuti befutó az első suli! Délután meg azt is megtudom, hogy itt melyik tagozat.
Zsula! Köszi a gratulációt. Nyilván mi is jobban szeretnénk a nyelvit, de végtére is a sima is jó lesz. A lényeg, hogy együtt tudnak menni a kis Tökimakival, vigyáznak egymásra és nem utolsó sorban mindkettő kis szíve vágya teljesült. Az én okos fiaim! Jajj de büszke vagyok rájuk!
Bocsi, hogy ilyen alig elfogultan írok, de most ezt érzem, s jó leírni. Egyébként a nagy is hasonló képességű, mint a kicsi, de sokkal lustább, meg most olyan nagyon kamasz. Majd letörik a szarvát a gimiben. Nem árt egy kis edződés.
Nálam is ez van,kéne v.mi kaját összedobni,majd jövök....
Szép napot addig is mindenkinek...és jó híreket!!
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi
- Isten és a matematika
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- Tudja valaki, hogy mennyi volt a felvételi ponthatár 2010-ben a gyöngyösi Vak Bottyán Szakközépben informatika ill. elektrotechnikai szakra?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?