Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben fórum

Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben (beszélgetés)

❮❮ ... 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 ... ❯❯
2010. ápr. 28. 09:11

Na jól van lányok, mennem kell, mert nem lesz ebédünk ma, ha egész délelőtt itt ülök.

Sok szerencsét minden izgulónak, fellebbezőnek. A nyugodtaknak pedig további szép napot.

606. laszlozsu (válaszként erre: 602. - Timejja)
2010. ápr. 28. 09:08

Mi ugyan engedélyt nem kértünk, egyszerűen csak közöltem az ofővel, hogy beadjuk a jelentkezést, és még rajtam kívül 8 szülő. Ebből a 9-ből 3 gyereket vettek fel az osztályból. De teljes egészében nekünk kellett intézni a felvételijét, az iskola nem segített.

A Máténál a felvételi lapokat kitölteni nekünk kellett, de aztán az iskola visszaküldte nyomtatott formában és azt csak aláírni kellett már. Ez mondjuk kötelező is számukra.

605. Cilumiluci (válaszként erre: 603. - Timejja)
2010. ápr. 28. 09:08
Mi beküldtük a papírt,aztán egy megbeszélt időpontban bementünk,addigra a tanárnő bevitte az adatokat a KIFIR-ben a gépbe az általam kitöltött lapok alapján.Megbeszéltük,kinyomtatta és aláírtuk.
604. laszlozsu (válaszként erre: 601. - Cilumiluci)
2010. ápr. 28. 09:05
Ez szép!
603. Timejja (válaszként erre: 601. - Cilumiluci)
2010. ápr. 28. 09:04
Nálunk minden papirt a suli megcsinált,nekünk csak alá kellett irni a végén.Ez azért jó húzás volt tőlük.
602. Timejja (válaszként erre: 599. - Laszlozsu)
2010. ápr. 28. 09:03
Igen azt nagyon útálják ha elviszik a gyerekeket,nálunk anno volt is komoly vita egy szülővel,mert nem kapott engedélyt az iskolától,hogy elvigye a gyereket és mégis erőszakkal szinte ,de elvitték a 6 osztályosba.
601. Cilumiluci (válaszként erre: 599. - Laszlozsu)
2010. ápr. 28. 09:03
Elmondanám hogy a mi ofőnk,amikor beküldtem a gyerekkel a felvételi lapokat kitöltve,másnap közölte a gyerekkel hogy sorry,de elvesztette a Dani összes papírját,csináljam meg mégegyszer.
600. Timejja (válaszként erre: 598. - Amarillis)
2010. ápr. 28. 09:01
Rendészetit mi is jelöltünk,de 4. helyen.Már elsőre felvették,de nekünk ez tartalék volt csak,mert a férjem oda járt anno és egy tök jó suli,de nem ez volt az álom,de ha nektek igen akkor meg kell próbálni.
599. laszlozsu (válaszként erre: 594. - Timejja)
2010. ápr. 28. 09:00
Igen, igen. Az általános suli valószínűleg már tojik a nyolcadikosokra, hiszen úgysincs dolguk a továbbiakban velük. Jópofák. Bezzeg a kicsi miatt hogy tudtak ágálni, hogy ne vigyem el hatosztályosba, mert versenyistálló, meg rontja az iskola eredményességi mutatóit, ha minden jó képességű gyereket elvisznek a 4. és 6. évfolyamokról.
2010. ápr. 28. 08:59

Sziasztok!

Már néztem oh oldalát abban a szakközépben nincs szabad hely. De Zalaegerszegen ahol mi lakunk nincs rendészeti szakközép. Ezért is jelentkeztünk Szombathelyre. A lányom nagyon szeretne rendőr lenni már kiskorától fogva ez az álma. Igaz itt felvették egy gimibe. Azért proba szerncse fellebbezek.

597. laszlozsu (válaszként erre: 589. - D6d0a67fc0)
2010. ápr. 28. 08:57

Mi a kisfiamnál sem kaptunk a hatosztályos gimiben semmi mást, csak a határozatot, hogy felvették.

Ebben közölték,hogy május 20-án tájékoztató a gyerekeknek és a szülőknek egyaránt, s ott fogunk mindent megkapni, kitölteni, befizetni, stb..stb.

Egyébként a levél nagyon édes volt. A fiamnak szólt, megszólítással, hogy "Kedves Levente! Örömmel üdvözöllek iskolánk tanulói között a hatosztályos gimnáziumi évfolyamon.stb."

A végére pedig odaírták,hogy a tájékoztatón feltétlenül várják, és a szüleidet se hagyd otthon.

596. Timejja
2010. ápr. 28. 08:57
Lehet,hogy elkeverték őket,tuti,hogy napok óta kézhez vették már.
595. Cilumiluci (válaszként erre: 592. - D6d0a67fc0)
2010. ápr. 28. 08:54
Hát,az általános suli nekünk egy szót sem szólt hogy kaptak e levelet és milyet.
594. Timejja (válaszként erre: 588. - Laszlozsu)
2010. ápr. 28. 08:53
Aha,akkor az ált.isk a ludas...
593. Cilumiluci (válaszként erre: 585. - Laszlozsu)
2010. ápr. 28. 08:53

Persze,hogy mindegy, mi is a 4 évfolyamoson nyertünk,de örülünk annak is.

Igen,A Teleki Budapesten az első 5 legjobb gimi között van.Volt még régebben egy álmom,a Szent László de amikor elolvastam a követelményeiket meg hogy kiemelt tehetséggondozó vagy mi lett,nem is írtuk be egyáltalán.Ahogy a Szent Istvánt sem ,ugyanezért.

Csak oda járt felvételi előkészítőre,6 éve ott érettségizett az unokaöcsém,azért szerettük volna a Telekit.De nem fellebbezünk,maradunk nyugton ott ahova felvették és örülünk neki.

2010. ápr. 28. 08:52
laszlozsu! Ugy látszik az iskoláknak nem olyan fontos közölni a gyerekekkel, illetve a szülőkkel az eredményt, ők nem izgulnak!
591. laszlozsu (válaszként erre: 586. - Timejja)
Lesz levél, csak az általános iskolában kapja kézhez. A közgáz meg már nem érdekel.
590. Timejja (válaszként erre: 587. - D6d0a67fc0)
Ezekre a helyekre juthatnak be olyanok,akik más gimiről lecsúsztak pl. helyhiány miatt.
2010. ápr. 28. 08:51
Ja! És arra gondoltam, hogy talán azért nem kapjuk meg ahová felvették a leveleket, mert talán több vele a munka, mivel oda nem csak egy sort irnak, hanem ugy olvastam, hogy egyéb dolgokat is küldenek vele. De azért én is várom már, hogy a kezembe legyen a határozat.
2010. ápr. 28. 08:50
Plussz hír. A férjem felhívta a gimiben az egyik ismerősét. Azt a választ kaptuk tőle,hogy tegnap már a gimi rátelefonált az általános iskolánkra, hogy megkapták-e a felvételi döntésről a leveleket, mert nagyon sok szülő reklamált már náluk tőlünk. Azt mondták, hogy igen, ideértek már. Ergó, ma már ki kell osztaniuk a gyerekeknek. Nyolcadikosoknak nem küldtek lakcímre, csak az ált. iskolának. Ma délután már biztosat tudok. Ha nem adják oda a Máténak ma, akkor bemegyek és semmi nem állít meg.
2010. ápr. 28. 08:48

Sziasztok! Én is megtaláltam a listát.

A mi elsőnek jelölt sulinkba sincs hely. Ahová felvették - a Petőfi - oda is csak matek tagozatra van 2 hely. Érdekesnek találtam, hogy a Szent Margit, ami nagyon jó helyen van, és jó nevü gimi volt, rengeteg hely maradt. - Vajon ezekbe a megmaradt helyekre felveszik azokat, akik egyébként vmelyik gimibe felvételt nyertek, vagy akit már felvettek, az nem jelentkezhet máshová, mondjuk amit nem jelölt be egyáltalán?

586. Timejja (válaszként erre: 585. - Laszlozsu)
2010. ápr. 28. 08:46
Ez szerintem 100%.De most akkor mi lesz,ha nincs levél?Mégsem várhattok a végtelenségig...
2010. ápr. 28. 08:44

Szasztok Lányok!

Nincs a felvettek listáján a közgázban a fiatalúr.

Remélem, remélem, remélem azért, mert az első helyen lett befutó. Az már mindegy ott melyik tagozaton, nyelvin vagy a sima 4 évfolyamoson.

584. Timejja (válaszként erre: 583. - Timejja)
2010. ápr. 28. 08:42
Az akartam ebből kihozni,hogy nem rosszabb az egyik a másiknál.
583. Timejja
2010. ápr. 28. 08:40
Ma nem tudok helyesen írni....bocs
582. Timejja (válaszként erre: 580. - Cilumiluci)
2010. ápr. 28. 08:39
Szerintem ne fellebbezzetek,bár nem ismerem a Bp.-i sulikat,de azt tudom,hogy ezt a Telekit nagyon favorizálják sokan.Kb. olyan minnt itt nálunk a Révai,de akinek az nem jön be az megy a Kazinczy-ba.Nem gondolom,hogy rosszabb az egyik a másiknál,szerintem ez a ti esetetekben is igy van.Fogadjátok el és lehet piohizni,nem még 1 hónapig szenvedni megint.
581. Timejja (válaszként erre: 577. - Laszlozsu)
2010. ápr. 28. 08:36
Hajrááá!
2010. ápr. 28. 08:35
A Zrínyibe sincs hely ahonnan elutasítottak,de azt nem annyira szerettük volna,az Kőbányán van.A 4.meg a ker.szakközép lett volna,biztonsági okokból írtuk be,ha minden kötél szakad és nem sikerül egyik gimi sem.
579. Cilumiluci (válaszként erre: 577. - Laszlozsu)
2010. ápr. 28. 08:30
Drukkolunk!
2010. ápr. 28. 08:30

Megnéztem én is a férőhelyek listáját.

A Telekiben nincs férőhely.Én úgy gondolom hogy nem fogunk fellebbezni.

Megbarátkoztunk már ezzel a másik gimivel,sokkal közelebb is van,jó időben a fiam csat átsétál a másik kerületbe és ott is van 10 perc alatt.

Zuglóban van ez is mint a másik.És hát a tegnapi telefonbeszélgetésem az ig.helyettessel jó benyomást gyakorolt rám.Itt is van ugyanúgy angol és spanyol oktatás mint a másikban ami fontos volt nekünk mert a fiam a spanyolt is 4.osztálytól tanulja és nagyon szereti.Nem szeretnénk már többet idegeskedni,és amúgy is mi van ha végül a fiam nem bírná azt az erősebb gimit és csak kudarcok érnék ott?

Az nagyon rossz lenne.

❮❮ ... 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook