Középiskolai felvételi (beszélgetés)
Persze, ezt tudom. Ettől függően informatív és sok esetben segíthet a döntéshozásban. Több gyerek esetén pl lehet szempont, hogy egy suliba járhatnak vagy bármi egyéb
A módosításra adott szűk határidő akkor is túl kevés, elsősorban erre gondoltam.
Ez régóta kint van? Átvertek.
Pár napig nem voltam, s micsoda pörgés van :-)
Óbudai gimiből felszabadul egy hely, hátha valakinek érdekes.
A többi sulinál jól fel van adva a lecke, Árpád term. ism bent, István term.ism bent, Rákóczi mindhárom oszt. bent , itt a humános helyünk biztos felszabadul. A bőség zavara van, melyik legyen a befutó majd.
A Toldyt még nagyon nagyon várjuk, az álom suli az lenne.
Szia!
Trefortba jár a lányom, most 7.-es! Abszolut esélyes,hogy felveszik a gyerekedet, jár az osztályba olyan is, aki nem 1-2 ponttal, hanem jóval többel volt a szóbeli behívási ponthatár alatt. Elég egy jó szóbeli, egy kis plusz szimpátia! Nekünk nagyon bevált a suli! Fantasztikus tanárok, szuper közösség! Csak ajánlani tudom! Ha szimpatikus volt a suli, akkor adjatok egy esélyt a sorrenddel! Szerintem be fog jönni! Hajrá! :)
A lányom is egy hasonló, erős, de messze nem elit vidéki gimnázium angol tagozatos osztályában érettségizik az idén, és utólag is úgy gondoljuk, nagyon jó választás volt.
A gyerek nehézségek nélkül tudta venni az akadályokat, ami önbizalmat és önbecsülést adott neki, de az osztályban rajta kívül minden évben volt még 2-3 kitűnő, és azon kívül is 3-4 jeles tanuló, ami az egészséges versenyszellemet végig a megfelelő szinten tartotta. :)
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?