Koronavírus - Politikamentesen! (beszélgetés)
Volt már ilyen feltéve. Aztán kiderült,hogy kamu profilok.
Szerintem ha ez igaz lenne, akkor ennek lenne máshol is viszhangja! Ha van valóság benne, akkor az nem sok.
Nekem sok ismerősöm oltott, de senki nem halt meg! Volt aki az első után elkapta, de nem volt komoly baja.
Én erre nem mondok semmit. Tavaly ilyenkor kitalációnak véltem ezt az egész vírus cécót is, aztán rájöttem sajnos nagyon komoly dologról van szó.
Ebben is lehet valami, amit ezek az emberek írnak. Ugyanakkor nem tudunk az állítólagos elhunytakról semmit.
Milyen volt az egsézségük? Mert az, hogy magukat annak tartották nem jelent semmit. Lehet sokan 20 éve nem voltak orvosnál, mert azt gondolták nincs semmi bajuk. Olyan is megtörténhetett sok esetben, hogy úgy oltották őket, hogy tünet nélküli fertőzöttek voltak.
Továbbá lehet néhányuk ajtaján akkor is kopogtatott volna a kaszás, ha nem kapnak oltást.
Hát nem tudom erre mit mondjak...
Azt nem értem, hogy miért kell az ismerős ismerősének az ismerőseit emlegetni, majd leírni, hogy 2 gyerekes anyuka volt, stb., és utána, hogy ennyit tud róla.
Szerintem ezek mind kitalációk...
Azzal nem foglalkozom, hogy ki oltat, ki nem, mert én azokat is értem, akik félnek a vakcináktól. Férfiasan bevallom remegő térdekkel mentem be én is a kórházba megszúratni magam.
Én ezek miatt a bődületes hülyeségek miatt akadok ki, hogy a végén már azokat állítanák be az oltásellenesek bűnaknak, akik vállalják az oltást, mert nem látnak kiutat a jelenlegi helyzetből egyéb módon.
Müller:
Május 13-tól pedig a kórházakban újra lehetőség lesz a tervezett beavatkozások, műtétek, valamint a rehabilitációs ellátások igénybevételére
Ehhez vagy védettségi igazolványra, vagy a beavatkozás előtt két nappal végzett, negatív PCR-tesztre és a beavatkozás napján elvégzett, negatív eredményű antigéngyorstesztre van szükség - mondta.
Megjegyezte: a kórházaknak ezeket az ellátásokat és kezeléseket mind térben, mind az ellátó személyzetet illetően a koronavírusos betegektől elkülönítve kell biztosítaniuk.
Hogy az utolsó bekezdést hogy kell értelmezni, nem tudom
Kásler is hasonlót írt
Ott nem kérik.
A tesóm tavaly kapott protézis, ami sokszor kiugrott. Az első kb. 10 alkalommal mentőt hívott, akik bevitték a klinikára és ott visszatették a lábát pcr teszt nélkül.
Ja, bocsánat. Nem mantrázni akarok, hanem azért írom le, mert van ahol viszont van szakrendelés.
Légzésfunkció: gondolom ez egy olyan vizsgálat, ahol könnyen elkaphatnak bármit, ezért kell a PCR teszt. Szerintem erre a PCR tesztre a háziorvosnak kellene adnia beutalót vagy ott ahol végzik a vizsgálatot.
Nálam és az ismerőseimnél úgy volt, hogy a vizsgálat előtti napon PCR tesztet csináltak és ha negatív volt, akkor elvégezték a vizsgálatot. Ezt is mondja meg a ho vagy aki a vizsgálatot végzi, hogy hogy lehet ezt megoldani, hogy ne kelljen fizetned.
Tehát, ne hagyd magad!
Kutya kötelességük beutalni a vizsgálatra, és előtte a PCR tesztre.
Felhívom, inkább hívnám. Napokon keresztül. Sőt, a rendelőintézet honlapját is nézem naponta. A légzésfunció PCR teszthez kötéséhez semmit nem reagáltál.
Folyamatosan mantrázod, hogy mindenki elhiszi, hogy nincs, ahelyett, hogy elmenne/telefonálna. Meddő vita ez megint, így le is zárom.
Ez a legújabb :D
"Németország egyik leg híresebb ügyvédje,Reiner Fülmich,most készít elő egy globális pert,a corona fasizmus ellen,aminek célja a népesség csökkentése.Több mint 100 tudós,virológus,ügyvédek és egyébb szakemberek tudósok bevonásával.Az ügyvéd el mondta,hogy a Nürnbergi Kódex lefektetése óta,a második leg nagyobb emberellenes bűncselekmény zajlik a világ lakosai ellen.Ez a per a Nürnbern 2-per lesz.Minden ember élete,gyermekeink,unokáink,és meg nem született babák,kismamák élete veszélyben van.Nem egy szuriról van itt szó,még csak nem is oltás ellenességről.Ezek a vakcinák kisérleti fázisban vannak,és veszélyesek.Arról nem beszélve,hogy a Magyarok Világ Szövetsége most tett közzé egy sajtó tájékoztatót,hogy hatásos gyógyszer is van a covidra.Még a lélegeztető gépre került betegeket is meg lehet vele gyógyítani.Miért titkolják a lakosság elöl???Rengeteg német virológus,orvos szaktekintély figyelmeztetett oltás előtt,hogy ne vegyék fel az oltást mert veszélyes.A magyar média pedig non-stop ban nyomta a félelem keltést.A humanista csoportban,rengeteg videót magyarázatot halhat mindenről.Amióta tart ez a mizéria,azóta tájékozódom,széles körben.Borzasztó látni a sok becsapott embert akik sorban állnak egy olyan oltásért amibe bele halnak.Arról nem beszélve,hogy öt éven át akarják oltani az embereket,ezáltal tönkre téve a vele született természetes immunrendszerüket.Ha csak annyi lenne,hogy nem megyünk moziba,szinházba...stb.A leg nagyobb baj az,hogy ember társaim,információ hiánya miatt nem tudtak meg felelő döntést hozni.Így a vesztükbe rohannak,és rohantak.A világ forrong,hatalmas tüntetések vannak,már szinte napi szinten.Az emberek tiltakozása,a covid fasizmus ellen.Ezt a világ elitjének képzelt milliárdosok tervezték el éveken keresztül.Akik úgy gondolják Istent játszanak ember milliárdok élete felett.Azt gondolják meg kell menteni a földet az emberektől,mert túl népesedett.Isten óvjon minden embert a földön.Járjon utánna,ez nem rémhír,ezzel senki sem játszik,vagy szórakozik."
Még mit tudnak kitalálni?
Miért ne hinném el, hogy nincs, csak furcsa, mert nálunk volt mindig.
Persze, csípő protézis műtét itt sincs, se szakrendelések igen.
Egyébként nincs ismeretségem nekem se!
Csak azért szóltam hozzá most, mert idén nem volt ilyen, így idén nem is hangzott el olyan, hogy május 4-től lehet menni szakrendelésekre, stb.
És szerintem, mindenki hívja fel az orvosát és ott érdeklődjön, hogy ő el tud e menni bárhová és ne itt olvasgassa, hogy nincs szakrendelés, közben meg van, csak nem mindenhol...