Koronavírus - Politikamentesen! (beszélgetés)
Itt azt írtad, hogy 17 éves gyereked van. Távol álljon tőlem rosszindulat, esküszöm végigfutott rajtam, szerencsétlen nő gyerekkel egyedül, covid ito-n, kemény...
Remélem, életben nem ennyire ellentmondásos.
Ezt még mindig csak Te gondolod magadról.
Én továbbra is annyit írtam, hogy szerintem több értelme vannak ennek a fórumnak, mint azoknak, amikhez Te hozzászóltál, mégsem megyek oda, és közlöm ezt mindenkivel. Továbbá ugyanabban a hsz-ban írtam, hogy milyen jó, hogy a mai világban mindenki megtalálja a maga érdeklődését.
De semmi baj, detektív Bless kinyomozta a hatalmas titkot. Csak megint arra nem figyeltél, hogy a másik regisztrációmon hányszor leírtam, hogy orvostanhallgató vagyok. De mondom, ha már egy ember elgondolkozik azon, hogy az oltás nem ördög büntetése, nekem már megérte.
20 évesen masszív mélyvénás trombózisom, majd ebből kiindúlva kétoldali tűdőembóliám volt. 1,5 éve szedtem fogamzásgátlót, kiderült homozigóta Leidenes vagyok (örökletes véralvadási betegség). Előtte semmi tünet.
Ha mindez most az oltás közben történt volna és nem lettem volna olyan szerencsés, mint voltam, hogy túlélem az "oltásellenesek" velem érvelnének minden fórumon. És hogy fognám a fejem. És hány és hány ilyen-, és ehhez hasonló eset lehet a világon.
Nem könyvelték el oltási halálnak, csak azóta odafigyelnek erre.
Van akinek vérrögök keletkeztek az agyában a fogamzásgátló miatt, pedig nem kapott oltást.
Ők oltották a lányt, nem kérdeztem részleteket, nyaraltunk.
A környékben 2 öregek otthona van, ott is az egyikben (nem emlékszem a pontos számokra) 2, vagy 3, a másikban 3, vagy 4 idős ember halt meg, de azt mondta, hogy ők alapból is nagyon betegek voltak, lehet, hogy enélkül is meghaltak volna.
A magam részéről pedig a személyes tapasztalatom, 3 halott, akik közül az egyik tüdőembólia, és sohasem volt előtte kovidos, de még oltást sem kapott, a másik kovidos volt, jött volna haza a kórházból, de kórházi fertőzést kapott, majd arra ráfertőződött, és 50 évesen 3 kisgyerek maradt utána, a harmadik pedig anyagilag ellehetetlenült, és öngyilkos lett.
Mégsem kürtölöm tele a netet azzal, hogy milyen az egészségügy, hogy későn látták el az embóliás ismerősömet, hogy milyen nagy a retek, hogy szerencsétlen mire kigyógyult a kovidból, jött volna haza, erre fertőzést kapott a kórházban, és nem szidom a kormányt sem.
Ebben teljes mértékben egyet értünk, ez nekem is borzasztóan "fáj"!!!
(Nekem ez jött le, de majd megmondja, hogy gondolta. Vagy nem)
De tudod mit, lehet, hogy igazad van. De ez akkor sem licitálási alap.
Azért, mert egy kórházban (vagy párban) nem volt súlyos beteg, az nem jelenti azt, hogy a kórházak többségében rengeteg volt. És azért, mert egy fiatal lány, nagyon-nagyon sajnálatos módon elhunyt, nem jelenti azt, hogy a több millió már oltott nem fog teljes és egészséges életet élni.
Ha eü-s vagy, mondj nekem Magyarországon egy olyan kórházat, ahol covid betegeket kezeltek és egyetlen egy súlyos eset sem volt?
"ahol ő dolgozik, abban a kórházban szerencsére nem voltak súlyos esetek,"
Érdeklődöm, melyik kórhzáz volt ez?