Koronavírus - Politikamentesen! (beszélgetés)
Könnyen? Olvass már utána egy kicsit... Segítek... B vitamin és rák... Stb
Azért mert te elfogult vagy másnak nem kell annak lennie!
Na nem erre gondoltam. Ezekben én sem hiszek! Facén ír tanácsokat.
Pl: aspirinprotect szedése, vitamin pótlás, protexin... Stb. Fiatalok oltasáról is írt, nekik mit javasol mint házi orvos.
Liliom hsz-ra írtam, azt is törölték pedig nem volt politika. Erősen úgy gondolom, hogy ez a radirpók oltás ellenes, mert azok a hsz-ok maradnak. Persze, hogy nem volt politika benne, ahogy ebben sem.
Megnéztem, beleolvastam az oldalába
Aki mindent tud gyógyitani az nekem nem "hiteles"
Nincs ebben semmi politika, illetve ma már minden az, ami a napi életben folyik
Pedig az "egészségtudatos" Magyarországon vezető halálokok voltak eddig is, valahol olvastam, hogy Magyarországon "békeidőben" 10 percenként kap valaki stroke-ot, fél óránként pedig meghal miatta valaki.
Most persze jobban odafigyelnek rá, mert a vakcina. Nem a sok évtizedes túlsúly, elhanyagolt betegségek, egészségtelen életmód. Neeeem először a COVID volt a főgonosz, most már a vakcina.
Melyik milyen és hogy? Mi a protokoll oltás után?
Hogy legyél óvatos
Ne izéjj má'
Egyéni szerencse kell hogy valaki megússza
Leirják milyen tünetek lehetnek oltás után, de azt nem mikor lehet életveszélyes.
Nekem a mentő központ azt mondta, mit izgulok a 39.2 láznál, vegyek be Algopirint. Meg sem hallgatta az előzményeket
Nem voltam udvarias, jött is a mentő vagy 10 perc múlva
Erre szoktam én azt mondani, hogy a domboldalban majdnem mindenki szeretné, hogy fájjon a térdhajlata.
De komolyra fordítva a szót, most mióta van ez a Covid és oltottak minket, sokkal jobban odafigyelünk mindenre. Nekem is lehet, hogy 4-5 éve is voltak ízületi és izom fájdalmaim, de a betegség óta sokkal jobban odafigyelek és meg is ijedek, ha itt vagy ott fáj. Holott azt szokták mondani, ha 40 éves korod után reggel, mikor felkelsz nem fáj semmid, akkor az azt jelenti, hogy meghaltál.
Pénteken voltam sürgősségin.
Ahogy telt az idő, egyre több mentő érkezett.
Főleg balesetük volt a behozott embereknek és több ittas volt köztük
A röhej az, hogy a férjemmel voltunk, mert fáj a térdhajlata és azért kellett az sbo-ra mennünk, hogy kizárják a trombózist.
Ezt egyetlen vérképpel tették meg.
Nincs trombózisa, de azt nem tudtuk meg, hogy mitől fáj neki, mit csináljon, csak annyit, hogy menjen ortopédiára...
Persze bármelyik gyógyszernél, orvosi beavatkozásnál ez benne van a pakliban.
Sajnos nagyon sokan rosszul reagálnak a vakcinákra, ez a sok feltöltött fotóból is látszik, amit oltáspárti/!/ Facebook csoportokban is megosztanak az emberek, nemcsak az oltásellenesekben.
És mi az egyéb probléma?
Az én eü-s ismerősöm is azt mondta, hogy már alig vannak náluk, holott nem régen még minden nap teltházzal működtek...