Koronavírus - Politikamentesen! (beszélgetés)
Ahogy te gondolkodsz:akkor a háborús bűnösöket sem kell elítélni,mert a holtakat úgysem lehet feltámasztani.
A hozzád hasonló korlátolt prolikkal bármit meg lehet csinálni,annyi érdekli a világból,hogy legyen mit enni,elmehessen bulizni meg ingyé járjon az államtól néhány dolog.
Ha leégne a házad,és kiderülne,hogy nem rövidzárlat volt,hanem valaki felgyújtotta,akkor is azt mondanád,tökmindegy,így is,úgy is leégett?
Én nem a személyes kártalanításra hajtok.Te házidokinál kuncsorogsz beutalókért,beadattad az ingyen oltást és ingyen óhajtod az antitest tesztet majd,én aki az antitest teszten át a védettségi igazolvànyon át az antigénig mindent fizettem,a házidokit évek óta nem láttam mert magànban árok szakorvoshoz ha olykor kell,gyógyszert egy fél darabot sem eszem de havi soktízezret költök jó minőségű,kis magyar cég által gyártott vitaminokra,szóval hidd el,semmilyen kárpótlásra nem vagyok rászorulva.Tudod nem bagózik senki a családban,ezen sok pénzt spórolunk:-)
Engem is érdekel, hogy min változtat, ha kiderül, hogy laborból szökött ki. Mondjuk meglesz a hanyag laboráns, és felkoncolják. Ezzel mit fog változni a helyzet?
Nem gondolom, hogy ha itt megtudjuk a teljes igazságot, az kicsit is garantálja, hogy másban nem hazudnak. Sőt. Maximum arra jó, hogy abba a hamis illúzióba ringassanak, hogy ahogy ebben sem, úgy másban sem hazudnak.
És mit csinálnál hatalmas tudásoddal?
Érnél el valamit?
Attól, hogy tudod, még itt a vírus, meg kell fékezni, gyógyítani kell az embereket, ugyan úgy vannak szabályok, korlátozások, hacsak nincs ellenszer is a laborban...
Felelős? És? Kit kártalanítanának?
Téged tuti nem, mert lábon kihordtad. Neked ebből sem jutna.;)
Csak akkor van jelentősége?
Na ezért vagyunk mi birkák.
Ha a laborbólstabadult ki,nem véletlen szabadult ki.Vagy hanyagságból,vagy direkt.Mindkét esetben kell lennie felelősöknek.
És ha ebven hazudnak (“természetesen létrejött vírus,egyenrsen a vuhani piacról”),más egyébbem vajon csak igazat mondanak?
Ha mindenki ilyen birka módra állt volna hozzá a dolgokhoz a történelem folyamán,rabszolgák lennénk mi is.
A laborból kiszabadulás számunkra egy esetben lenne érdekes.
Akkor, ha lenne ellenszerük, egyébként tök mindegy.
Politikailag biztos nagyobb jelentősége van...
De jó! Nem írtad hozzá, hogy bibibi:DDD
Te ovis vagy?
Baromi ügyes vagy, hogy te port rendelsz! Csodállak! És a 10 g-os adagolókanáltól elájultam egyenesen!
Fantasztikus a körültekintésed és a tudásod:DDDD
500 mg van benne.
Rossmann-ba veszem, ha patikában veszem, akkor ugyan ilyen az összetétele.
Én nem rendelek kétes helyekről, mert a végén ciánt kapok kollagén helyett.
Egyébként nyugodtan megírhatod, belinkelheted az általad vásároltat, hogy mások is többet lássanak és válogathassanak.
Abba annyira kevés már bocs a kollagén hogy iszonyat.
Én rendelek por formában 10 g kollagén van másfél adagolokanálban. Na az a minimum amit szedni kellene mindenkinek nem a tablettás 200 mg...
:DDDD
Én is így vagyok. Ha bemegyek dolgozni minden nap, akkor az otthoni pólómat 2 naponta cserélem, hiszen napi 1 órát van rajtam, de most már nem engedem meg magamnak ezt a luxust:DDDD
Nekem a szemetesünk volt az első. Valaki beledobált romlandót, csak úgy és, ahogy kidobtam valamit megcsapott a szaga. Rögtön hívtam a férjemet, hogy jól érzem e?
Utána jött a lehullott eper, ahogy poshad az utcán.
Majd, a Fáy-i utcai sporttelepnél valami elhullott állatszaga, és utána szombaton a hagyma.
Az az érdekes, hogy pénteken rengeteg hagymát pucoltam meg és vágtam fel egy kerti partin, és akkor még mindenki mosolygott, hogy bírom:DDD, szombaton pedig már könnyeztem.
Na, remélem most már így maradunk!;)
Megértem :) Totál utánozol, én is szóltam a kolléganőmnek meg a Páromnak, ha büdi lennék nap vége felé. Bár fél éve krónikusan tisztát veszek fel abból is ami 1 napot is még kibírt volna.
Bár a múlt hetet balerina cipőben nyomtam végig mezítláb, mire hazaértem, ez volt az első szag ami megcsapott :D
Félemeletes volt nekem amikor kijöttem a betegségből és az első cigimet szívtam és kb totál, de totál semmit nem éreztem.
Lányok!
Egyszerre írok nektek;)
Szépség vitamin
Kollagén Hyaluronsav biotin
Rossmannban veszem;)
Az biztos, hogy a bőröm és a hajam nem olyan száraz, mint volt. És az is, hogy amióta szedem, fáj a térdem:( Előtte sosem fájt.
Pedig pont az ízületek olajozása volt a cél;)
Nekem ajánlották a B vitamint, de az étvágygerjesztő, így nem szedtem;)
Én a cigit sem érzem. Sem a hamutartóba, sem a kezemen. Hiába cigiztem a kezemen csak szappan illatot éreztem.:D
Mostanában be kell járnunk heti 2 alkalommal dolgozni. Szóltam a kollégáimnak, hogy nyugodtan szóljanak, ha büdös vagyok, mert én nem érzem:DDDDD
Én az illatokat időnként éreztem, de a szagokat nem, tehát, simán ücsörgtem volna a bkv-n csöves mellett és nem éreztem volna a szagát, stb., vagy simán beledughattam az orromat a hamutartóba azt sem éreztem, de az illatokat, ha az orromhoz nyomtam igen, bár nem mindig.
Én egyébként azt gondolom, hogy egy étrend kiegészítő miatt érzem...
Kb. 1 hete kezdtem el szedni kollagént, amiben van hyaluron és cink, szelén, A vitamin, réz...lehet, hogy emiatt?
Fogalmam sincs, de épp ideje volt!
Örülök, hogy te is alakulsz!:D
Szia
Pont most akartam amúgy is hozzászólni :)
Jómagam is nov vége dec eleje voltam beteg.
Azóta nem igazán volt szaglásom. Viszont nálam is úgy 1 hete egyre jobb :) Sajnos persze hogy a kellemetlen szagok jöttek elő nekem is azonnal. Az öblítő és parfüm kevésbé van meg még.
Hát ez az!
Több kiló hagymát képes voltam pucolni és darabolni november óta egy könnycsepp nélkül.
Most hétvégén 1 db hagymától ömlött a könnyem. Újra elő kell venni a búvárszemüveget:DDDD
Köszönöm!
Remélem így marad most már.
Már többször volt, hogy azt hittem, de újra visszaestem. Most már 1 hete vettem észre, hogy időnként érzek valamit....
Érdekes ez a hagyma dolog. Én márciusban voltam beteg, hamar vissza is jött a szaglásom. De a hagyma azóta ma csípte először a szemem, de az illatát nem igazán érzem. Régen meg szétbömböltem a fejem egy-egy hagymadarabolásnál. Covid óta semmi ilyen.
Örülök, hogy alakulsz.
Mivel ideírtam eddig is, gondoltam, hogy leírom most is.
8 hónap után, múlt hét óta érzem a szagokat? Persze, nem úgy, ahogy régen, de azért már valami van.
Tehát, múlt héten éreztem közelről az eperfáról lepotyogott, rothadó eper szagát. Persze, csak közelről, akkor ha ott vagyok közvetlen mellette, ha 2-3 méterre vagyok, akkor már nem érzem.
Ma éreztem valami borzalmas büdöset a Béke úton, ahogy bicajoztam a Fáy-i utcai sportpályánál, illetve, hétvégén éreztem a hagyma szagát és csípte is a szememet. Ilyen már régen nem fordult elő velem;)
Nem tudom, hogy marad e így, majd meglátjuk...
Jelenleg úgy érzem, ahogy Kobra, hogy sosem lesz már vadászkutya szaglásom...
Hát igen, higanyt és csipet adnak be az emberekbe
Amúgy a hírhedt gyermekbénulásrol
"Verseny indult a vakcina kifejlesztésére és rohamtempóban került sor a humán kísérletekre, ami kezdetben problémákhoz is vezetett."
Tehát ez sem volt teljesen tesztelve de mégis gyermekek millióit mentette meg
Hanetán átestél volna a covidon, utána visítva kérnéd az oltást