Korkülönbség (beszélgetés)
Talan ferfinek tunok? o.O
Nezd, mi nem erezzuk azt, amit te. Ezert ezeket a dolgok tenyleg elfogultsag nelkul irjuk.
Dontest nem hozhat mas helyetted. Ha hibazol, sem minket fognak megszolni vagy megdobalni. Marpedig ez benne van a pakliban.
Antea józan ésszel nézve a dolgot teljesen igazad van. Csak tudod nyolc hónapja ellenállok, és már kezdek meginogni.
Te amúgy nő vagy férfi vagy?Korod?
Igen nap mint nap találkozunk.Én vagyok a helyettese.10-12 órát töltünk együtt.
Tényleg a tűzzel játszom.Szeretem a munkám nagyon.Nem szeretném feladni.
Hát, ez megmagyarázza, miért olyan nehéz kiverni a fejedből. Ilyenkor a tűzzel játszol, mert akárhogy nem is szakithatsz vele, mert még utánna is találkoznod kell vele, amig ennél a munkahelynél vagy.
De ebben a helyzetben a te kezedben van az irányítás, hogy mit engedsz meg, és mit nem. Ha keményen uralod a helyzetet, le tudod építeni ezt a kapcsolatot.
Egy munkahely-váltás is jól jönne ilyenkor.
Nehéz dolog ez.
Azt mondja szeret engem. Én pedig hogy a vágyat és hogy esetleg kedvel engem,ne keverje össze a szeretettel. Erre azt válaszolja hogy ő tudja mit érez.
Van még valami amit nem mondtam el az elején.De azért nem tettem,mert akkor azt gondoltátok volna hogy az érdek hajt engem.Pedig nem így van.
Ez a hapsi a : Főnököm
Most sem húzza be:-)))) tudod pocakos:-)))
Nekem mégis férfias. Szerinted 55 évesen már öreg? Igen teljesen más korosztály.De képben van a mai világ dolgaiban is.
Csak?? De abba is gondolj bele, hogy amikor egy ferfi kakaskodik, jatsza magat egy nonek, tetszeni probal, ilyenkor ratesz vagy 5 lapattal. Nem biztos, hogy par honap utan nem ugyanugy nyomna az eletben es agyban, ahogy valojaban egy 55 eves csinalja. Nem fogja mindig behuzni a hasat.
Lehet rozsaszin kod alol latod azt az embert, de idosen egy ferfi mar nagyon mas, mint fiatalon.
Ha egy idosebb ferfi kozeleben vagyok, erzem, hogy mas az illatuk, valahogy termeszetellenes egy ilyen kapcsolat.
Arrol nem is beszelve, hogy egeszen mas korosztaly, gondolkodas, felfogas.
Bar ez csak az en velemenyem.
Tudjátok lehet igazatok van.Sőt biztosan!
És nem is csak az ösztön hajthanem valahogy közel kerültem hozzá.Hónapokon át nem is akartam erről beszélni vele,vagy tereltem a témát.De már ne megy.Vonz mint férfi és megtaláltam benne a gyengédséget, a férfiasságot a megértést.És végüis mégcsak 55éves.
En nem tennem meg, mert nem kizarolag osztonleny az ember, azert adatott az esze, hogy hasznalja. Csak problemat csinalsz magadnak, ha belebonyolodsz. Ha kiderul, oregsegere 2 embert szetrobbantasz. Mi jut neked? Gyulolkodo gyerekek, oregedo ferfi, akivel evrol evre egyre tobb olyan gondod lesz, amit talan nem a 20-as eveidben kellene megtapasztalnod.
Bar Te tudod, de en a helyedben frissebb hust keresnek, na es fuggetlent. ;)
Ne tedd !!!! Később biztosan megbánod majd.
Te még túl fiatal vagy , Ő már nagypapa korban van!!Te szerintem anya szeretnél lenni előbb ,nem mostoha nagyi :(
Azt hittem már senki nincs itt. Antea: nem értem félre a viselkedését.Megcsókolt és kerültünk már félig intim helyzetbe is.
Beus79: Igen a józan ész ezt diktálná,de valahogyan megfogott.Úgy érzem kell nekem de visszatart a családja és a kora. A gyerekei nagyok egyik 25 a másik idősebb mint én 28. Már külön élnek tőlük.
Üdvözlet mindenkinek!
Most vagyok itt először. Igazából talán azért mert érdekelne a véleményetek a dologról.Ismerőseimet nem kérdezhetem mert nem tudnak a dologról. Így titeket kérdezlek.
Szóval 26 éves vagyok, független, van egy férfi akivel nagyon kedveljük egymást,lehet ez több is már annál.De van köztünk kereken 30 év. Ő nős,két nagy gyerek apja. Szerintetek is eleve halálra ítélt ez a dolog? Vagy próbáljam meg? Hónapok óta ezen őrlődöm.Mint kívülállók adjatok tanácsot.Vagy írjátok meg a véleményeteket.
Válaszokat ide a fórumba vagy a mail címemre várom:titok1981@freemail.hu Köszi előre is.sziasztok