Korkülönbség (beszélgetés)
Hmm... kicsit későn:P..
De nem arról van szó, hogy egy harminc éves pasit keresek aki kifejezetten ilyen fiatal lányokat keres magának. Én csak az érettebbeket keresem. Akik tényleg elfogadják hogy komolyabb leányzó vagyok.
Meg szerintem azok a nagyon helyes pasik, akiken azért látszik már hogy valamit már tapasztaltak.
Jelenleg nem keresek senkit. Majd megtalálnak:)...
A korombeliek egyáltalán nem komolyak, van 1-2, de azok nem tetszenek, meg mégis mások. Míg én fiatalon akarok családot, nem biztos hogy ő is, csak azért a kapcsolatot komolyan gondolja. Na azért ez kevés az ilyen fiatal srácoknál. Az én szememben:-/ Nem nagyok az igényeim, csak a szívem ilyen. Nem bírok rájuk nézni mint társra. :)
A mi családunkban, a nagyszüleim között az egyiknél 15, a másiknál 16 év volt a korkülönbség. Semmit sem jelent...
Na és ott volt a Faludy György író is, aki 96 évesen huszonéves csajt vett feleségül...na ez már azért morbid volt...
A a korkülömbség teszi függővé a boldogságot.
cs75!! ha boldogtalan vagy ne siránkozz, építs saját boldog világot.
Sziasztok! hadd mondjam el a tapasztalatomat!
16 voltam,mikor összejöttem egy 32 éves férfivel.Mivel terhes maradtam,házasság lett belőle,ami a mai napig tart,de: igazából sosem működött,és nem is érzem jól magam benne.Ha most találkoznánk, biztosan jobban alakult volna.Nagyon kihazsnálta a nivitásomat,a tapasztalatlanságomat.Ő már egy minden hajjal megkent,minden téren tapasztalt férfi volt,mikor én még csak egy ,az iskolapadból épp kikerült lányka.Nem tudtam vszekedni,ha szidott bántott megalázott csak bőgtem,nem tudtam felvenni a kesztyűt,nem tudtam helyzeteket kezelni,vagy az anyját,aki a mindene volt.yilván ezt egy idősebb,tapasztaltabb partner simán lekezelte volna,én nem tudtam.Most már tudnám.Viszont ráment 16 évem, a fiatalságom,az idegrendszerem.Igaz,van 2 szép gyerekem,amit köszönhetek neki.
igazad van,
az én lányom mint írtam 16 éves a koránál érettebb ,szerintem ezért nem volt jó a két szintén 16 éves barátja. Egy 16 éves fiú még nem olyan érett , gondolkodású.
teljesen igazad van
de mondjuk az én 16 éves lányomhoz mondcjuk nem szeretnék egy 24-25 éves fiút. Mert ugye mást akar egy 16 éves és mást egy 25 ,csak egy példát mondtam .Ha már a lány mondjuk 20akkor má ez nem akkora gond szerintem
Én mostanában izgulok azon ,hogy a lányom nehogy túl nagy korkülönbséggel találjon valakit.
Most ő 16 múlt,két korabeli barátja már volt,de szerintem neki pár évvel idősebb fiú kéne, de max 5 évvel, de hát ugye a szív útjai kifűrkészhetetlenek
Egyetértek az előttem szólókkal! Már miért lenne elítélendő??? Csak azért mert mások számára ez szokatlan??? Ugyammmá! :)
Anyukáméknál is ez a helyzet, anyukám 49 a férje 37, szeretik egymást, és boldogok együtt. Én 25 vagyok, a párom 49, szeretjük, imádjuk egymást, és boldogok vagyunk együtt! Számít más? :)
Akik meg azt mondják erre, hogy elítélendő, és helytelen azoknak fogalmuk sincs se a szerelemről, se a boldogságról, és csak sajnálni tudom őket. :(:P
Sziasztok!
Én is azok közé tartozom, akik a nagy korkülönbség ellenére is boldogok. 10 éve ismertem meg a férjemet, 22 év van közöttünk. Én 31 éves vagyok, ő 53. Három éve volt az esküvőnk és van egy tündéri, csodálatos két éves kislányunk. :-))Eleinte persze nem volt könnyű, a szüleim nehezen fogadták el a helyzetet, ami érthető is, ha őszinték vagyunk. De megismerték a páromat és megszerették, ma már minden rendben van. Remélem, ez még nagyon-nagyon sokáig így is marad. :-)