Korkülönbség (beszélgetés)
Hát igen, 18 évesen az még ciki! 18 évesen nálam még a 25 éves fiúk se nagyon jöhettek szóba, nemhogy a fiatalabbak!
Ez idősebb korban viszont már nem olyan ciki, mert addigra talán a férfiaknak is benő a fejük lágya, és férfiként kezdenek viselkedni! :)
Pl. ha te leszel majd 30 és akkor összejössz egy 28 éves fiúval, fel sem fog tűnni a különbség senkinek! :)
DE, ha igazán szerelmes vagy, akkor akármennyi a korkülönbség, nem érzed cikinek!
Hmmm.....hát ez tényleg nem egy nyomós indok! Szerintem egyszerűen csak nem tudnák kezelni a helyzetet és félnek tőle emiatt.
Úgy látszik ez is az a helyzet, amikor a szülőknek nem kell tudniuk semmiről, egyelőre! Ha összejössz valakivel akivel komolynak tűnik a kapcsolat, próbáljátok megoldani a találkát másképp. Menjetek a sráchoz, vagy valami köztes területre! Nem kell sürgetni a bemutatást.
Az én apám pl. akkor tudta meg, vette észre, hogy egyátalán van valakim, amikor bejelentettem neki, hogy terhes vagyok! :P Kicsit fennakadt, köpni-nyelni nem tudott, pláne mikor rájött, hogy már két éve van kapcsolatom, és ő semmit sem tudott róla! Ezután akárhányszor felhoztam a témát azt mondta, hogy ő nem akarja megismerni, közelebbről meg pláne nem, és megvan róla a véleménye!
Először a kisfiunk keresztelőjén voltak kénytelen találkozni, és ott apámnak magára kellett erőltetnie a kultúrát, de akkor be is látta, hogy nem is olyan szörnyű a helyzet, mint ő gondolta, vagy képzelte! Nagyon kedveli a páromat, rendes, jó embernek tartja, remekül kijönnek, hisz végül is csak 5 év a korkülönbség köztük! :):P
Szóval, néha az a megoldás, ha kész tények elé állítják az embert, mert akkor nincs ideje alaptalanul ítélkezni, hiszen rögtön látja a valóságot! Persze ehhez el kellett telnie két évnek!
Ó értem! :(
Azt hiszem az lenne a legjobb, ha megpróbálnád megbeszélni ezt a szüleiddel! Vagy megkérdezni tőlük, hogy végülis miért tiltanak az idősebb férfiaktól?
Felnőtt ember vagy, és ha egyszer az idősebbekkel tudsz jól kijönni, vagy közös témát találni, az miért baj?
Általában 28,30-as pasikat vonzom.
De sajna nemtok komoly kapcsolatot kialakítani velük,mert a szüleim nem engedik,tiltanak tőlük.És mivel eddig nem sikerült helybelit kifognom,a távolság miatt még nehezebb.
A 25 év fölötti pasikat vonzod, vagy a 25 évvel idősebbeket? :) Nem mindegy! :)
Az előbbit könnyebb elfogadni még a régi vágású, vagy maradibb szülőknek is, mert nem olyan nagy a korkülönbség! Sőt, egyátalán nem nagy, pont ideális!
A második szitu sem olyan gáz, csak vannak akik nem értik meg, nem érzik át, nem helyeslik, vannak olyan szülők, akik más világban éltek, másként nevelkedtek, vagy mást képzeltek el a gyereküknek! Mivel ez nem olyan gyakori jelenség, nem mindenki tudja elfogadni!
Én is pl. egy évig titkoltam anyukám elől a páromat - mint utólag kiderült végig tudott róla :P -, és két évig a családom többi tagja elől, de végülis megbékéltek a helyzettel, és elfogadták!
Szerintem, ha a szüleid látják, hogy komoly a kapcsolatotok, és régóta tart, akkor ők is megbékélnek idővel!
BAJnak, NEM BAJ! Anyáméknál is ez a szitu áll fenn, és nagyon-nagyon szeretik egymást! :)
Én mondjuk a másik véglet vagyok, :))) sosem tudtam elképzelni, hogy nálam fiatalabb pasim legyen, és hál' Istennek, nem is alakult így, de ez nem jelenti azt, hogy nem működhetne!
Ha igazán szerelmes az ember - ha idősebb, ha fiatalabb -, nem a korát nézi a szerelmének!
Nem is a korkülönbség a kiakasztó, hanem hogy "szakítottatok" 3 NAPRA (!!!), és te ennyi idő alatt már ki is nézted az utódját!?
Hát...nem semmi! :S
Elég lazán veszed a kapcsolatot! Mióta vagytok együtt?