Korkülönbség (beszélgetés)
:) Megnéztem az újonnan feltett képeket, tényleg így már más egy kicsit, biztos az előző kép okozta, hogy nyálas benyomást keltett! :) Bocsi miatta! :)
Persze belülről te ismered őt, én csak a kép alapján tudtam véleményt mondani!
Érdekes, szerintem mintha testvérek volnának! :)
Eléggé hasonló az arcberendezésük, de ha választani kellene, én az idősebbikre szavaznék, jobban illene hozzád!
Sokkal sármosabb, férfiasabb, a másik kicsit kisfiúsan nyálas, de lehet hogy csak a kép miatt!
Nem ismerem őket, és természetesen NEM A KÜLSŐ SZÁMÍT, de így kívülről nézve, én inkább az idősebbikkel tudnálak elképzelni!! :))) Nekem ő tűnik szimpatikusabbnak!
Nekem a jóval fiatalabbak jönnek be.
Totál le voltam törve mikor az iwiw en megtaláltam néhány lány osztálytársam fotóját, 33 évesen teljesen öregnek néznek ki én meg túl fiatalnak.
Talán innen a vonzódás a fiatal korosztályhoz, meg még én is ugyanúgy bulizok mint egy 18 éves.
Nekem fiatal lány kell, de hogy lesz e ??????
Én spec a barna haj, barna szemért vagyok oda:):):) Mondom hogy hasonló az ízlésünk:):)
Ja és legyen husi, de most találkoztam pénteken vkivel aki husi, feketehaj, sötétszem...:)
Egy iciripicirit hasonló az ízlésünk, aranyos pasi, de(!) jól illenétek egymáshoz:):)
Bár egy kicsit már nem bírtam követni, Ő a fiatalabbik, ugye?:)Hát sok sikert hozzá:)
Aranyos történet és sok sikert!
A helyedben én természetesen viselkednék vele, s nem stresszelném magam miatta. Csak lazán.
Ha nem jön össze vele, akkor biztosan lesz egy olyan férfi, akivel kölcsönösen megtetszetek egymásnak.
"A lányok gyorsabban érnek..." - igen, gyorsabban, mint a kortárs (!) fiúk..
de akkor sincs egy 15 éves lány egy 31-32 éves pasival azonos szellemi, érzelmi és szexuális hullámon.. ebben az időszakban túl nagy a "szakadék" ezen a téren.. más életszakaszban (pl. 25+40, 30+45..stb) már simán el tudom képzelni a helyzetet - de 15 évesen..??:))
de persze, azt szeretsz amit/akit akarsz - én csak leírtam a véleményem.. és nem kötöttem bele senkibe..:)
Hm...hm... Érdekes a történeted, és én nem hiszek a véletlenekben!
Szerintem, ha hagyod tovább sodródni az eseményeket, még kialakulhat valami azzal a 23 éves sráccal! :))) NEM VÉLETLEN, hogy ennyiszer egymás mellé sodort titeket az élet! :)
Bár nem mondom, hogy várj rá túl sokáig, mert tudom, hogy nem jó! Nekem is volt egy szerelmem aki után 6 évig hiába epekedtem! Igaz, 12 éves voltam, és az epekedés 18 éves koromig tartott! Hozzá kell tennem, sosem beszéltem neki erről és célzásokat sem tettem az iránta érzett érzéseimre, jó barátok voltunk! Addig amíg meg nem tudtam, ismerősöktől, hogy végülis ő érzi, hogy én vágyakozom utána, de mivel nem akart hitegetni, ikább került! Nagyon összetörtem, és dühös voltam, hogy legalább megmondhatta volna! Akkor történt, hogy végülis felpofoztam magam a mámoromból és rákényszerítettem magam arra, hogy másfelé is nézzek!
Egyébként ilyen téren, én is régimódi vagyok, soha eszembe sem jutott kezdeményezni egy fiúnál - mégha bele is pusztulok a szerelembe -, és szerintem, egy lányban kell lenni annyi tartásnak, hogy nem is tesz ilyet!
Persze nem ítélek el senkit azért, ha kezdeményez egy fiúnál, de ez nem az én stílusom!
De természetesen vannak apró női cselek, trükkök, amiket lehet észrevétlenül alkalmazni, de az más tészta! :)))
Velem tegnap közölte a hapsi, hogy szerinte gyönyörű vagyok, szép a mosolyom, meg hogy én vagyok a szíve csücske...:D:D
Én meg nemtudtam mit mondani úgy... csak mosolyogtam, meg mondtam hogy köszi.
Na tényleg kész vagyok...:S De óvatosan szólalok, nehogy hibás legyek.
Amúgy ma mikor mentem Pestre, találkoztam a vonaton egy hapsival, aki pont az esetem:);) és jól végig mértük 1mást, sőt még a metrón is néztük egymást...utána mindketten leszálltunk a Deákon, csak másfele:( De olyan cuki, husi, jóképű hapsi volt:):):)óóó:(:(
az én párom 20 ével idösebb mint én,és a végtelenségig szeretjük egymást,már 2 éve tart ez a kapcsolat,sokan elitélnek ezért,de sok lány bujjan el mellette,nem mutassa a korát,csinos,kedves,szeretetre méltó nő.
hol irja,hogy csak egy férfi lehet idösebb a nőnél?? nálunk a korkülömbség nem akadály:)
Nem szedte fel senki, de egyébként olvass utána mi a pedofília!
Az, hogy egy 30 éves férfinak tetszik egy 15 éves lány, még nem az!
Még akkor sem, ha esetleg kétértelmű megjegyzésekkel bombázza, és - cskata szavaival élve :) - játsza a machót a tinilányok előtt!
És szerintem nem is fog túllőni a célon, mert valószínűleg tudja, hogy mivel járhat!
Biztos nem túl etikus a felállás, és nem ez a példa követendő, de mint olvashattad, léteznek ilyen, remekül működő kapcsolatok is!
Persze vannak olyan betegagyú emberek, akik óvodáskorú, éretlen, kislányokkal fajtalankodnak, és létesítenek velük szexuális kapcsolatot, de szerintem ez nem ugyanaz a dolog!
Eszem ágában sem volt elítélni téged ezért! Csak meglepődtem! :)
Gratulálok a kicsikhez! Ha megnőnek biztos büszkék lesznek rád, hogy milyen fiatal anyukájuk van! :))))
Én is szívem szerint, szerettem volna minél korábban szülni (mondjuk 18-20 évesen), csak az élet nem így alakította!
Vegyük fordítva, 30 évesen, ha felszedném valamelyik diákomat, az nem pedofília? Ha nem diákom, még akkor is.
Miben más az a felállás?
Bocs, csak szeretek mosolyogni, ez nem konkrétan a csávóra vonatkozott. Annyi az egész, hogy engem Ő nem érdekel, de mikor mint, holnap 1-2 órám tesi vele, megint jön azzal a széles mosolyával...és mondja a magáét. De azt hallottam hogy más lánnyal is ilyen (volt). Nem én tehetek erről úgy gondolom. Ennek semmi köze a komolyságomhoz, úgyhogy nem értem hogy ezt hogy lehet megkérdőjelezni?!Ugyanmár, szerintem neked is tetszene, ha valaki nagyon csábítgatna, vagy próbálna, és kicsit vonzódsz is hozzá. Most nem leszek ettől még bunkó, de Ő nem tudja hogy nekem van más. Aki szintén korabeli.
Abba, meg végképp nem értem, hogy miért kell belekötni, hogy ilyen fiatalon valaki idősebbet szeret. A lányok gyorsabban érnek...Tehát ezzel mi a baj?!:(
Persze a srácok is folyton szekálnak a tanár dologgal kapcsolatban. Viszont eszem ágában sincs kikezdeni a tanárommal. Mikor eleve iskolán kívűl sem szeretnék tőle semmit se. Csak kedvelem, mert normális, és rendes.
nem azt írtam, hogy ő tehet róla, csak azt, hogy a hozzászólása alapján úgy tűnik, hogy azért nagy lelki terhet nem jelent számára, hogy szórakozik a tanára vele.. (és ha ebben pl. valóban felnőttként gondolkodna, akkor nem lenne tele a történet ":)" jelekkel...)
a tanárról elmondam, mi a véleményem - ugyanaz, ami Neked is!
és annak nem kellene kérdésnek lenni, hogy "ugye nem bonyolódik intim kapcsolatba a tanárával?" - ennek minimum kijelentő módban kell(ene) elhangoznia, de méginkább felkiáltóban...:)