Korkülönbség (beszélgetés)
:) Nos, azon kevesek, akik az én korosztályom, és jól kijövök velük, ők is az érettebb kategóriába tartoznak. Éretten gondolkodnak az élet dolgairól, normális elképzeléseik vannak, és nem hiszik azt, hogy az élet csak buliból, szexből, piából áll. Sajnos a mai tizen és huszonévesek döntő többsége ezt a látásmódot képviseli.
Babci, én is babáznék, már jópár éve minden vágyam Nekem is egy kisbaba, egy kisfiú :), most 20 éves vagyok, de 1-2 éven belül, fősuli után simán el tudnám képzelni, hogy anya legyek. De hát még apajelölt sincs. :( Jelölt pontosabban van, de ezt "ezer éve" itt már kifejtettem, csak el kellett tüntetni, nehogy a célszemély(ek) esetleg elolvassák... :)
Nos igen, erről van szó. Mi, ilyen fiatalon már családra vágyunk, komoly kapcsolatra, és ezt leginkább egy idősebb férfi oldalán van esélyünk megtalálni, hiszen a férfiak szeretik kitolni a családalapítás időpontját. A korunkbeli férfiakat pedig mondhatni egyáltalán nem érdekli a felelősség, a család, a komoly kapcsolat, házasság, stb. Ők bulizni, "élni" (???) akarnak. Így hát mi meg már még inkább húzunk az idősebbekhez. Nincs ezzel semmi baj. El kell fogadni, hogy vannak érettebb nők a koruknál. Ha pedig érettebbek, akkor miért ne választhatná párjául egy valamivel idősebb férfi? Nem?
Jaj, meg még egy szempont. A férfiak 95%-a ahogy öregszik, úgy lesz egyre vonzóbb... Vagy csak én látom így???! :D
Na igen. Én is az idősebbekkel érzem jobban magam, velük jövök ki igazán. Róluk tudom, hogy megértenek, őszintébbek, és a tanácsaikra is jobban adok, hiszen tapasztaltabbak. Például gimiben is folyton a tanáraimmal "lógtam", az osztálytársakkal nem is igazán foglalkoztam. :D
Anyagi támasz. Háát. Van benne igazság, de én sem emiatt. Egy idősebb férfi úgy komplett nagyobb biztonságot tud nyújtani. Érzelmileg, de anyagilag is, ez tény. Nekem sem utóbbi a lényeges. Ami számomra fontos, hogy biztonságban érezzem mellette magamat, hogy bizalommal tudjak fordulni felé, hogy okos legyen, hogy ne legyen papucs, legyenek önálló gondolatai és akarata, hogy lehessen vele néha vitatkozni is. :) Utálom az olyan pasasokat, akik egy nőnek mindent elhisznek, hogy hagyják magukat átverni, hogy bevesznek mindent és hogy mennek a nő után, mint egy pincsi kutya... Ez a papucsság számomra iszonyú irritáló. Egy férfi legyen férfi, minden téren... :D
Igen, én is láttam már ilyet:-/ Olyan rossz hogy nincs most munkám, már 1 hónapja nincsen, pedig minden tök jól ment, csak ne kezdj rokonnal üzleti ügyekbe. Nekem az a tervem hogy egyszer lakberendező lehessek. De nekem egyáltalán nem azért kell idősebb pasi, mert anyagi támasz, inkább érzelmi dolgok vannak itt:):):)
Strucy, nekem is vannak olyan ismerőseim akik alig idősebbek és """normálisak""":) De pl. a 29 éves exkoleganőmmel nagyon jól elvagyunk:):) jobban kijövök velük, és valahogy úgy érzem hogy jobban kijönnék olyan ismerősökkel, akiknek van már csemetéjük:) ha tehetném már 3 év múlva simán babáznék:):)csakhát ahhoz egy nagyon komoly kapcsolatra van szükség:)
Hű, Fiatal nő mi nagyon sokban hasonlítunk :):) én most 15,5 vagyok, és már lejjebb írtam hogy milyen komoly is vagyok...:) most egy 30as pasit találtam a szomszéd városban, aki egyedülálló:). Én is inkább fiús vagyok baba ügyileg, de ugyanígy gondolom, hogy nem baj ha lány lesz:):):) nemtudok munkát találni a városomban:( meg d.e. tanulok Pesten, d.u. pedig kéne valami meló:( jövő ilyenkor meg autót, és jogsit szeretnék:(:(ELVILEG már lehet:)
egyik ismerősőm akivel ezen már összevesztünk(fiú) szerint őszintén idősebb pasinak csak az együttlétek miatt kellenék, komolyabban biztos nem:S van olyan ismerősőm is aki szerint apakomplexus, de szerintem ez nagyon nagy butaság:S... miért kell mindenkit, aki idősebbek iránt érdeklődik, ezzel "vádolni"? - lényeg hogy a srácnak volt már rossz tapasztalata ezzel kapcsolatban, és szerintem (itt nem azzal van bajom hogy a nő idősebb) hanem az más helyzet, mint az a felállás : fiatalabb lány-idősebb pasi...:):):)
már várom az iskolát, és tudom hogy nagyon nehéz évem lesz, különösen az iskola átszervezés miatt:S plussz nem jövök valami jól ki az osztálytársaimmal, nagyon kevés ember van akivel jól elvagyok. Azok között is előfordul hogy gyerekes, de van akiben pedig pont ez a jó:) Volt hogy rajtam kívűl van 3 lány, és mindegyikkel rosszban voltam.:-/ Néha olyan rossz bemenni, mert nem érdekel a sok hülyeség:(
Szerintem nem ritka a dolog. A komoly fiatal lány a komoly 30-ast keresi, a "léha" fiatal lány meg a "léha" 30-ast. Mindkét esetben zsák a foltját effektus, ha "szépen akarunk fogalmazni".
Ez a példa meg azért mégsem egy túl jó. A 6 és 16 éves között azért van némi különbség. Mellesleg én is nagyon érett voltam 16 éves koromban. Már akkor szinte csak 30-as, 40-es barátaim/barátnőim voltak...
Ilyen fiatal korban ez még furcsa, én sem szeretném, ha a most hat éves lányomnak egy 21 éves pasija lenne (jó ez még leírva is vicc), de ha mondjuk 30 éves lesz és beállít egy 45 éves pasassal, akkor semmi bajom nem lesz a dologgal.
De szerintam a harmincas pasik nagyon ritkán foglalkoznak kamasz lányokkal.
Szerintem nincs abban semmi, ha egy 16 éves lány egy 31 évessel van együtt. Feltéve, ha az a lány érett gondolkodású, nem úgy, mint az átlag...
Én továbbra sem értek egyet a nő az idősebb dologgal, de hát "nem én fogom megváltani a világot". :)
Hmm. Teljesen igaz!!! Mármint hogy a fiús anyák ilyenek!! Én is erősen ez a típus vagyok. Fiús-anyatípus. :) Mondjuk gyerekem az még nincs, de remélem lesz. És hát én fiút szeretnék inkább. De ha lány lesz, az sem lesz tragédia, a lényeg, hogy egészséges legyen. Csak azt akarom ezzel mondani, hogy fiúra vágyom a szívem mélyén, talán azért, mert én is ilyen gondolkodású vagyok. Lány létemre elég férfiasan tudok gondolkodni dolgokban. :) Jobban ki is jövök a férfiakkal. Sokkal többre becsülöm őket sokszor, mint a nőket. (tisztelet a kivéltelnek) Sőt, én még abban is egyetértek a férfiakkal, hogy a nők nem tudnak vezetni. Persze vannak kivételek, de általában tényleg igaz ez a kijelentés. Nekem nincs jogsim, de nem is lesz. :P
Írtad, hogy a párod volt barátnője találkozott a volt párjaival. Bizonyos szempontból igazad van, bizonyos szempontból nincs. Lehet, hogy az a lány barátságban vált el a régi párjaitól, és Ő is inkább férfi-barátpárti, mint pl. én is. (És nem barátnőkhöz jár beszélgetni, hanem barátokhoz) Persze nem kizárt, hogy "olyan" volt a csaj, de ez sem!!! Megismerés nélkül meg ez az, nem szabad senkit elítélni.
Az anyóst pedig én is megértem. Én sem örülnék a helyében, de azt nem mondom, hogy később esetleg nem változna meg a gondolkodásom. Nem tudom. Mindenesetre én sem repesnék. :)
18 év alatt büntetendő!
És mióta vagytok együtt Áfra?
ezt nem büntetik..? vagy csak 14 év alatt büntetendő..?
mindettől függetlenül, szerintem olyan nagyon nem jó..:S
En megertelek maximalisan, csupan mint kivulallo probaltam leirni, hogy a parod anyjanak mi lehet a baja.
Mellesleg vigasztaljon, az anyosoknak altalaban semmi es senki sem eleg jo a fiacskajukhoz :))