Korkülönbség (beszélgetés)
nálunk is 13 az ő javára. semmi gondunk nincs egymással, csak a külvilágnak nem tetszik, de az meg kit érdekel, ha egyszer szeretjük egymást?
Na ige, burkoltan én is ilyesmire céloztam:)
Azért tényleg elkérhette volna a számodat, márcsak lovagiasságból is, hogy ne a te számládra beszélgessetek! :P
De akkor már elkérhette volna a Tiedet is nem?:):) Én is drukkolok, nem biztos hogy csak szórakozik veled:)
van akinek az a baja, amikor a pasi azt mondja majd hívlak, ez azért kicsit erős:( úgy megy el, hogy "majd hívlak"
Hmm hát igen...végülis lehet,hogy írok neki és nem ír vissza stb.Bár nem hiszem,eddig nem ilyennek ismertem meg.
Az, hogy nem tudja a számodat, nem feltételnül azt jelenti, hogy nálad van az irányítás, mert ő meg megadta a sajátját:))
Ilyet nekem is mondtak anno... :) :( Csak máshogy sült el. Azért vigyázz majd a férfira. Már nem úgy, hanem ne engedj a közelébe más idióta perszónákat... :D
Nem olvastam mindent vissza,de tutira nem "csak" teniszezni akar:-)
Köszi!:-)
Nagyon remélem,hogy mást is akar:-)Főleg,hogy mondta,hogy örül h találkozunk meg stb.Olyan aranyos egyébként:)
Hát megértem.
Amúgy megdumáltuk,hogy elmegyünk teniszezni...megadta a számát és mondta,hogy írjak vagy hívjam ha akarok menni.Ő nem is tudja a számomat.Szóval nálam van az irányítás úgy néz ki nem?Ez baj lehet?...nem értem.Lehet,hogy csak teniszezni akar?Bár nem hiszem,de kitudja.
Holnap lehet felhívom,csak összeszedem a bátorságomat...én nemcsak teniszezni akarok vele,remélem ő sem.
Szerintem az, hogy Te 19 vagy, Ő meg 32, abban nincs semmi. Nekem is volt esélyem egy ilyenre, csak jött valaki Nálam idősebb és a "megfelelő" módszerekkel keresztbe tett. :S Én meg utálom a csajt. De már a pasast is. :S
Engem iWiW-en és MyVipen mondhatni elég sűrűn "zaklatnak" férfiak. :S Különbözőbbnél különbözőbb dumákkal próbálkoznak, de nagyon unom már... :(
Hát annyi,hogy tetszem neki,ezt mondta is amúgy.
nekem is tetszik.Majd találkozunk és kiderül mi lesz.csak félek kicsit.Végülis csak van köztünk 12 év.Vagy ez annyira nem sok?nem néz ki 32nek,én meg többnek nézek ki 19nél mondjuk.
Hát nemtudom, a beszélgetésből nem jött le semmi?:O:)
Sziasztok!
Nekem is hasonló problémám van.Az idősebb pasik jönnek be,a velem egykorúak nem érdekelnek.
Én 19 vagyok.Most van egy pasi aki tetszik,meg én is neki,szoktunk dumálni ha találkozunk meg írt nekem mailt is,meg is lepődtem.32 éves amúgy.Úgy néz ki talizunk majd a héten valamikor,ő akarta.Szerintetek akar valamit?Mármint komolyat?Vgay csak meg akar majd fektetni...
de ha a barátod 22 és Te 24 vagy, akkor már senki sem ámuldozik...:))
Hát, akkor meg nem is kell sürgetni! :) Te csak legyél olyan amilyen vagy, aztán majd kiderül! :)
Az, hogy tapasztalatlanabb vagy, természetes hiszen nagyon fiatal vagy, nyilván ő is tisztában van vele! De ha ezek ellenére még mindig jól elbeszélgettek, akkor ne törődj vele, mert nem zavarja! :)
Hát ezt már én is írtam neki, hogy bocsi, ha zavarom vagy untatom, mert úgy hirtelen kezdtem el irogatni neki:):) Azóta megint feljár iwiwre :):)))) azt mondta hogy dehogy zavarom, untatom csak dolgoznia kell közben:)
De persze mégcsak levelezük, nem illik így előre tervezni. Csak ha mondjuk találkozna, kiderülne hogy azért Ő már tapasztaltabb az életben:)Mert írt valami ilyesmit, hogy biztos okos vagyok, ha fősulin gondolkodom...:S nem vagyok buta egyáltalán de van még mit tanulnom, nem tudom jobban megfogalmazni. Nem szeretnék beégni előtte:(
Ha zavarná nem beszélgetne veled!
Én most kicsit aggódni kezdtem, mi van hogyha valami hibádzik majd?:S Kétszer annyi idős mint én:)) tudja hogy fiatalabb vagyok, és így mesélgetek magamról...már szóba jött a komolyságom is:) nagyon aranyos velem:) remélem nem is zavarja hogy idősebb:(
Sajnálom. Nálunk nincs semmi ilyesmiről szó. Ő jobban ragaszkodik sztem hozzám mint amennyire én. De nincs semmi ellentét köztünk, csendesem megvagyunk mindhárman.
A férjem 6 évvel volt nálam fiatalabb,sajnos,meghalt 32 évesen.A mostani párom 11 évvel fiatalabb nálam,és nagyon jól működik a kapcsolatunk,nagyon szeretjük egymást.Az én tapasztalatom alapján nem sok köze van a szerelemnek az életkorhoz.
További ajánlott fórumok: