Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Kismama vagyok Angliában! fórum

Kismama vagyok Angliában! (beszélgetés)

4818. Adali
2010. nov. 2. 21:09
Csajok, joccakat, megyek probalok befekudni az agyba, bar tudom nem lesz alvas meg vagy 2-3 oran at:)
4817. Adali
2010. nov. 2. 20:27
Huuu, martamay, lattam a kepet a kakaoscsigarol, nyami...!!! Kernem a receptet!
4816. Anyapocak
2010. nov. 2. 19:16

Hali Csajok!

Szia Moncsi! remélem jól vagy, én egy kicsit lemaradtam, de akkor ezek szerint kiderült h kis puncis van a pocakba....:-) és ezek szerint van már neve is. Nagyon husik vagytok! Sok örömet kívánok Nektek!

Adali köszönöm kérdésed, Ádi jól van. Ma nagyon bágyadt volt és most egy kicsit fel is borul a napi rendünk mert elaludt fél5körül és még mindig alszik, szegényem, pedig már fürödnie kellett volna, hagyom a csudába ha nem kel fel egy óra múlva akkor átviszem a kiságyába mert most a nappaliba aludt el a kanapén. Volt ma egy kis hője, 37,5 de nem adtam neki lázcsillapítót. Iszonyatosan husi, annyira nagyon sokat nevet, sokat beszél és szegényem nyálzik mint állat. Lassan előkét kell rákötnöm mert szegényem ruhája állandóan tiszta nyál. Megfordul már a drágám. Tegnap este meg lefeküdt fél7kor és csak negyed2kor kelt fel enni, nekem meg bedurrantak a cicijeim, így az éj kellős közepén neki álltam lefejni a tejcsit, mert csak az egyik ciciből evet Ádi. lehet h bolond vagyok, de ilyenkor tök boldog vagyok, amikor bedurran a cicim, mert tudom h rendesen termelődik a tejci. Rakom be a fagyasztóba!

Huhh csajok a fene vigye el a sok tervét az embernek amit szeretne a gyerekkel csinálni. Én nagy szájjal h fél éves koráig nem fogom elkezdeni a hozzátáplálást, erre most meg alig várom h 4 hónapos legyen és kezdhessek kóstoltatni vele kis gyümit meg ilyeneket. Állítólag onnan is lehet tudni h a baba "megérett" a szilárd kajcsikra h nagyon figyel amikor eszel és Ádi már igen csak kinézi a falatokat a számból amikor eszek vele szembe...:-)

Pont akkor megyünk haza amikor 4 hónapos lesz, így majd anyukám tudásával kezdjük neki adni a pápikat! Huhh alig várom már.

Na azt hiszem elég a szófosásból, Csinita remélem jól vagytok, csak szépen lassan a pakolásokkal.

Cicu: ugyan nem tudtam visszaolvasni de remélem Ti is jól vagytok!

Puszizok mindenkit és szép estét!

xxx

4815. Adali
2010. nov. 2. 19:04

En is csodalkoztam, hogy mikor mar egyedul voltam, hogy nem kezdtem el sirni:) De szerintem Kisendre (ugy szeretem igy egybeirni:)) segit jol kezelni dolgokat...

Jaj, nekem faros, vagyis inkabb keresztben van, es nyomkodja magat, nem hagy aludni, mar ez a masodik ejszakam volt, hogy nem sokat sikerult aludni.

Probalom szuggeralni, hogy forduljon, de meg nem ment neki...

4814. Moncsi0122 (válaszként erre: 4813. - Adali)
2010. nov. 2. 18:59

Édes vagy... :)

Hanna... hát az nem kifejezés hogy rugkapal... :)

Egész nap nyomja, nem tudom mikor alszik :) és a legutóbbi UH- on azt mondták hogy fejvégű a fekvése!

Kis Endre hogy viselkedik? Hagyja a "mamit" aludni???:)

Az a "bitch" meg szerintem nem volt észnél, hogy egy pocakos kismamival kiabál... nem is tudom hogy kezelted ilyen jól a helyzetet!

Puszim Nektek!

4813. Adali
2010. nov. 2. 17:33

Jaj, de jo Moncsi is back!!!!:)

Orulok neked! Remelem jol vagy es Hanna is edesen rugkapal:)

4812. Moncsi0122 (válaszként erre: 4365. - Csinita)
2010. nov. 2. 17:21

Köszönöm szépen Csinita a kedves szavakat... :)

Bízom benne, hogy rendbe jönnek a dolgaink... próbálok Hannira koncentrálni, csak most így nagyon nehéz mivel úgymond egyedül vagyok! Talán egy jobb hírem az, hogy apa talán hamarabb jön haza!

Megpróbálok majd többet írni...

Remélem ti jól vagytok... néztem képet, és szép nagy pocakod van... :)

Puszim.

4811. Moncsi0122 (válaszként erre: 4792. - Adali)
2010. nov. 2. 17:01

Sziasztok Lányok!

Nem tűntem el Adali :), csak nem tudok sokat gépnél lenni ezért nem írtam... Öcsémmel egyenesen meg kell küzdenem hogy egy pár percre átengedje a gépet!

Olvastam hogy görcsölget a pocid alul, de nekem is és én is be voltam ijedve, aztán a védőnő azt mondta hogy ez normális! Nem tudom, de mostanában kb. 1- 1.5 hete nagyon fáradékony lettem, és a múlthéten pénteken nagyon rosszul is éreztem magam... még sírva is fakadtam, hogy nincs e valami baj, de aztán elmúlt és azóta nem éreztem olyat!

Remélem mindenki jól van!

Most megint mennem kell... nem tudom mikor lesz időm rendesen írni :(

Puszilok mindenkit, és szép estét nektek!

4810. Adali
2010. nov. 2. 16:57

Turoscsusza, ezek nagyon jo hirek a munkaval! Lehet most neked ezzel kell nagyon foglalkoznod, aztan majd keszen lesztek a babara is megint:)

Tokre orulok.

Anyapocak, hogy van a kis Adam?

Nem hiszitek el, ahogy ezt irom, bejott megegyszer a suli vegen ez a pina! (mar nem tudok szepen beszelni rola) Mondja, hogy Ne mondjak mar semmit az o fianak kifogasokrol (mondom erre en, hogy az egesz osztalynak beszeltem), meg hogy ne aggodjak, o ezt feljebb fogja vinni...en meg erre elfordultam, es mondtam neki, hogy sajnos, nem beszelek tovabb vele...

Na szep egy nap!

De halistennek a suliban mindenki egyetert velem, ez csak egy stupid bitch!

Na, jo, csajokj, asszem megyek is haza, elegem lett!!!

2010. nov. 2. 15:23

Szegeny Adali. Megertelek. Hihetetlen milyen nyugodt birtal maradni, en nemtudom ezt megcsinalni. Nagyon ugyi vagy. :)

Az a baj hogy mindig van valaki aki haborogni szeretne. :(

Mar nemsok van hatra. Rad fog ferni egy kis pihenes. :)

4808. Anyapocak (válaszként erre: 4807. - Adali)
2010. nov. 2. 15:11

Jajj szegényem! Hát ezek az angolok mit meg nem engednek maguknak! Kitartás már nincs sok vissza!!!

pusszzz

4807. Adali
2010. nov. 2. 14:27

Na, szoval: a szulo veszekszik velem, en meg mondom neki, hogy a fia ugyanugy meg fogja kapni a 2 percet a penteki szabadidejebol, mint mindenki mas, aki nem csinal homeworket. Erre o elkezd velem uvoltozni, azt mondja, hogy nem ert semmivel sem egyet, amit en valaha is csinaltam vagy csinalok, es a legjobb dolog ami ezzel az iskolaval tortenhet az, hogy en elmegyek...

Na, ez nem esett jol, de mar mondtam, hogy szerintem menjen az igazgatonohoz beszelni, mert velem igy nem beszelhet, teljesen nyugodt maradtam, es mar a szamitogep screen-jere neztem, nem is ra, tehat ignoraltam...ki is ment, de elotte meg megismetelte az utolso mondatot, plusz azt is mondta, hogy o ugy beszelhet velem, ahogy akar...en ekkor mar ra sem neztem...:)

Na, mar amugy lehiggadtam, csak kozvetlen utana volt rossz vagy 5 percig...ereztem, hogy meg Kisendre szive is zakatol nemcsak az enyem...

Na, meg hozzateszem, hogy ezutan egy apuka is bejott egy ilyesmi kifogassal, neki is elmondta, hogy ez ugy fair, hogy a fiai (ikrek csinita:)) megkapjak a 2 min each-et, mert igy fair, perswze az apuka mondta, hogy termeszetesen, es ne haragudjak, az o hibaja...

Jaj, csajok, nagyon nem hianyzik nekem mar ez...

Az igino nincs ma bent, tehat nem tudod a szulo sem vele beszelni, en leirtam mindent egy papirra, es majd holnap kivancsi vagyok mi lesz....csak meg ne varjon, es verjen meg suli utan :))))

Na, mit szoltok ehhez?

4806. Csinita (válaszként erre: 4801. - Turoscsusza)
2010. nov. 2. 13:05
Turoscsusza, igazatok van, varjatok meg, hogy mi lesz a munakval, melyiket vallalod el, aztan ha mar benne vagy az uj munkaban, akkor lehet probalkozni! Drukkolok!!!
4805. Csinita
2010. nov. 2. 13:03

Sziasztok Lanyok! Megint a konyvtarban... :))

Kepzeljetek, mi is, mint Turoscsusza, valami csoda folytan este 8-kor gyujtottunk gyertyakat a ferjemmel, pedig nem is tudtam, hogy 8-ra terveztuk itt a forumon!

Koszi a gratulaciokat a lakashoz es a babakocsihoz.

1kata, szerintem ez tenyleg legjobb babakocsi most ikreknek. Szerintem Ti is probaljatok majd meg e-bayen hasznaltan venni. A mienk £580 volt, de ebben minden benne van, ket ilyen kis cosytoe, egy kozos rain cover, ket kulon vadi uj rain cover, meg eredeti csomagolasban, ket carrycot, ami lefektetheto 180 fokba, tehat a babak teljesen vizszintesen fekszenek benne, de atalakithato felig fekvosnek, ulosnek is. Azt hiszem 5 pozicios. A ket kis matrix seat pedig car seat-kent is hasznalhato. Meg meg minden aprosag, az osszes eredeti instruction stb. Szoval a no nagyon vigyazott a babakocsira. Piros es zold szinu, jo lesz az a fiuknak.:))

Cirbolya, akkor nyertetek par napot a szurival. Ugyes lesz Dorka meglatod!

Anyapocak, elhiszem, hogy sajnaltad Adamot, nekem is a szivem szakadna meg. Remelem mar jol van!

Adali, gratulalok a ferjed esku tetelehez! :))

Egyebkent nekem is elegge nyomjak ki Magukat a fiuk, eleg kellemetlen tud lenni, foleg ejszaka, meg amikor foirdulok egyik oldalamrol a masikra. Ami viszont erdekes en mar nem erzem, hogy rugdosnak, a doki szerint azert, emrt mar nincs sok helyuk szegenyeknek, igy csak kinyomni tudjak Magukat! Oriasi a pocakom!!! :)) A mensis fajasok nekem is vannak, szinte minden nap Adali! Remelem en is, hogy ez normalis! De ha mar kettonknek van, akkor cska normalis, nem?

Pandamama, tenyleg azt en is akartam irni, amit Kata, hogy az nagyon megnyugtato, hogy szinte rogton a mellkasodra raktak Markot es szopizhatott. :))

4804. cirbolya2
2010. nov. 2. 12:10

nekunk az uuj idopont jovohet kedd delutan... pedig mar lelkiekben felkeszultem tegnap, erre tessek!

Mindegy, Dori most meguszta:)!

Anyapocak irtam neked egy privit, kesobb jovok Lanyok irok ide is!

4803. Judy86 (válaszként erre: 4799. - Anyapocak)
2010. nov. 2. 10:19
mi jöv szerdán kapjuk a 2. szurit :((
4802. Adali
2010. nov. 2. 09:47

Huu, csajok, egy szulo olyan bunko volt velem, hogy csak na, meg mindig itt le vagyok dobbenve, csak ulok!!

Szulo bejon, hogy a fia nem csinalt homework-ot, mert o ( a szulo) kidobta a papirokkal egyutt. Erre en mondom neki, hogy oke, holnapra szeretnem akkor, vehet egy uj papirt, de le kell vonjak 2 percet az un golden time-jabol, mint barkinek aki nem csinalja meg mert a tobbi gyerek elott nem fair, ha o nem kap punishment-et. Erre leall nekem itt veszekedni, hogy ez nem a fia hibaja, hanem az ove, tehat, ne adjak neki 2 percet.... folytatom szunetben, bejottek a gyerekek...

2010. nov. 2. 09:29

Sziasztok lanyok. Lemeradtam mar megint, de csoda folytan kb. ugyanakkor gyujtottam gyertyat amikot ti. En ma is gyujtok, a ferjem anyukajanak ma van szuletes napja.

Remelem mindenki jolvan. Adali en sem tudtam aludni az ejszaka. Nemtudom miert.

Kepzeljetek a munkahelyemen zajlanak az esemenyek. Remelhetoleg felajanlanak egy titkarnoi allast az elkovetkezendo hetekben. Remelem minel hamarabb, es a Tesco callcentre-be is felvettek. :) Penteken kaptam a levelet toluk hogy varolistan vagyok amig kijon egy sift amire en jo lennek. Ugyhogy marcsak varom mi lessz a vege, mire dontok, mit ajanlanak. Babaval nem probalkozunk amig ki nem derul mi lessz a meloval. Mert jo lenne kapni gyest, de a probaidon leszek akkor nem ugy jar mint a mostani szerzodesemmel.

Na errol ennyit.

Vigyazzatok magatokra.

Csinita gratula a lakashoz es a babakocsihoz is.

Puszi mindenkinek

4800. Adali
2010. nov. 2. 07:11

Jo reggelt!

Nem tudok aludni mar masodik ejszaka. Nem tudom, mit csinal a kis ordogfioka, de raillik a nev ami a babakocsin van: little devil. Nyomja ki magat, kozben volt ejjel egy olyan hasfajdalmam, lehet csak hascsikaras volt, de mar lassan 6-kor kell vacsoraznom, hogy tudjak aludni...:(

Jaj, csajok, most mar ez lesz az elkovetkezendo 6 hetben???? Nem lesz egy kellemes ejszakam? Ja, es akkor nem is emlitem az allando csuklast! Ejjel legalabb 2-3szor hosszasan vagy 5-10 percig csuklik, nem segit semmi, en mar setaltam, ittam, forogtam, minden...

Nappal legalabb megint 3 alkalommal van csuki.:)

Ja, meg meg akartam kerdezni, mostanaban megint vannak fajdalmaim szerintem a meh szalagjaiban ahogy huzodnak, mint az elejen...ez normalis? Meg no sokat most a babo?

Na, nem panaszkodom tovabb, remelem, mindenki jol van csajok!

4799. Anyapocak
2010. nov. 1. 20:50

Sziasztok Csajok!

Ki hogy van? Huhh Csinita dupla öröm akkor, a költözés miatt is meg a babakocsi miatt is!!! :-))

Huhh én is sok mindenkiért gyújtunk gyertyát: nagymama, nagypapa- kettő is, keresztapukám, dédikém. De akkor mi is gyújtunk gyertyát 8kor!!

Cirbolya: Ádi ma kapta a 3 hónapos szurit. Szegénykémmel együtt sírtam. Megint elbágyadt tőle, de nem lázasodott be. Most vettem neki Calpol-t, a biztonság kedvéért, és már alszik is, már jó 1 órája. Mi amikor megkaptuk az első szurit, akkor végig aludt 7 órát!! Hogy van Dorka? Ciciczik? Éjszaka hogy alszik a babci?

Csajok megyek pihizni, mindenkinek jó pihenést kívánok!

Puszika

2010. nov. 1. 20:45

Jo estet!!

Koszi,hogy tamogatjatok az otletet, akkor hamarosan gyertyagyujtas <3 <3 <3

Szep estet,jo pihenest!!

Holnap talalkozunk :)

4797. Adali
2010. nov. 1. 20:45
Jo ejszakat csajok, megyek lassan gyujtom a gyertyamat...holnap talizunk..
4796. Adali
2010. nov. 1. 20:13

Ja, tenyleg :)

Nem baj cirbolya, majd egy par nap mulva akkor...

4795. Judy86 (válaszként erre: 4793. - Cirbolya2)
2010. nov. 1. 19:35
csodálkoztam is h már mentek!!akkor nyertetek pár napot
4794. Judy86 (válaszként erre: 4792. - Adali)
2010. nov. 1. 19:34
kostyi: mo-n van írta
4793. cirbolya2
2010. nov. 1. 19:33

sziasztok, en is gyujtok gyertyat 8 orakor, en a nagymamamnak es a nagybatyamnak!

Sajna nem volt vedooltas, azt mondtak meg nem adhato mert meg csak 7het 2 napos, es nem adjak be mig be nem tolti a 8.hetet..

Az nem eleg hogy a 8.hetben van! Nem tudom a francnak bookingoltak be minket mara...

4792. Adali
2010. nov. 1. 19:20

Csajok, kostyi eltunt, remelem jol vagytok kostyi, ha olvasol, hianyzol, irj nekunk:) Hogy van a baba a pocidban?

Meg ugye Moncsi is eltunt, hazament, es eltunt...:(

4791. Adali
2010. nov. 1. 19:05

Mennyi volt Csinita, igy hasznaltan a babakocsi?

Ne busulj, vegulis ketto lesz, hat ara van az ilyeneknek. A mienk 299 volt nekem tetszik nagyon, hat ez van, ilyen arakkal kell megbirkoznunk:)

4790. 1kata (válaszként erre: 4788. - Gwendolin)
2010. nov. 1. 19:01
Neked, es csaladodnak is kellemes pihenest! :)
4789. 1kata
2010. nov. 1. 19:00

Sziasztok!

Pandamama, Adali en is veletek tartok, 8kor gyujtom a gyertyakat, szerintem nagyon jo otlet! En a ket nagypapamert, es nagymamamert gyujtom, akiknel a fel gyermekkoromat toltottem, nagyon sok szeretetet es torodest kaptam toluk. Hianyoznak! :(

Csinita, de jo, hogy jelentkeztel, orulok, hogy sikerult rendben atkoltoznotok! A pakolgatast, csak szep lassan, nem baj ha 2 het, csak ne terheld tul magad! Nagyon jo az a kocsi amit vettetek, sajnos tenyleg nagyon draga.

Pandamama, koszi a beszamolot a csaszarrol nekem is nagyon hasznos volt! Egyaltalan semmit nem ereztel az egeszbol, vagy csak a fajdalmat nem, de azt igen, hogy matatnak valamit? Az nagyon megnyugtato, hogy nemsokkal utana megszoptathattad a picit , azt hittem nem engedik.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook