Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Kismama vagyok Angliában! fórum

Kismama vagyok Angliában! (beszélgetés)

4788. Gwendolin
2010. nov. 1. 18:27
Nagyon kellemes pihenést Mindenkinek! :-)
4787. Gwendolin (válaszként erre: 4786. - Adali)
2010. nov. 1. 18:24
Gratulálok Nektek !:-)
4786. Adali
2010. nov. 1. 18:20

Sziasztok, vegre itt vagyok, rohanos egy nap volt.

Pandamama, nekem tetszik az otlet. En a ket nagypapamert meg a nagymamamert gyujtom a gyertyat, plusz meg az egyik meg elo nagymamam testvereert, aki volt olyan kozel hozzam, mint egy nagymama. Szegenynek nem volt csaladja, mar 4 eve meghalt.

8-kor gyujtom a gyertyakat pandamama:)

Fuu, ti nem depiztek ebbena sotetben? Nregyed hat van es kulimasz-sotet...:(

Csinita, orulok, hogy atkoltoztetek, jah, lesz par het biztos, de a ferjed sokat fog segiteni, mert te mar nem hiszem, hogy tudsz emelgetni...:( Jaj, en ugy egyeterzek veled! Nekem mar igy megorjit a kisfiam, mert mindent kinyom, es nem tudok aludni. Legalabbis tegnap ejjel nem ment nagyon. Milyen lehet kettovel, uristen!!!

Csajok, elengedett az igazgatono, es elmentem, megneztem a ferjemet ahogy allampolgarra avattak. Eskut mondott, olyan buszke voltam:) Ugyhogy nekem mar angol ferjem van:)

Nekunk is megvan a babakocsi vegre csajok! Megerkezett ma fel 11-kor, ferjem uzent. Most ossze is raktuk, meg levittuk a kocsiulest es beprobaltuk. Olyan edi, majd csinalok kepet.

Igen, mar nincs harom het, csak 14 nap!!!:) Es pont neztem, mire belerazodom, vege is.

4785. Csinita
2010. nov. 1. 17:13

Kiddy, sajnalom, hogy ujra menned kell dolgozni! :(( En pont ma kezdtem a munka nelkuli napomat, Te meg pont most mesz vissza, milyen furi.

Anyapocak, orulok, hogy Te is bejelentkeztel!

Cirbolya, mi volt a szurival!? Jol viselte Dorka?

Adali, mar csak 3 het! Kitartas!!! Talaltatok kisagyat?

Pandamama, mi is gyujtunk ma gyertyakat, en Anyukamert, mindket Nagymamamert es mindket Nagypapamert! :(( Sajnos a mi csaladunk nagyon hianyos! :((

1kata, remelem Ti is jol vagytok!

Akit kihagytam ne haragudjon! De most ennyi idom volt csak! Megprobalok minden nap elsetalni a konyvtarba.

Puszi Mindenkinek!

4784. Csinita
2010. nov. 1. 17:07

Sziasztok Lanyok!

Gyorsan bekoszonok, a konyvtarban vagyok, de sok mindent kell megneznem neten.

Koszonom, hogy ilyen sokan gondoltok ram!

Atkoltoztunk, minden az uj lakasban van, persze mozdulni sem lehet, minden a nappali kozepen halomban, meg a masik ket szobaban, lesz vay 1-2 het mire minden veglegesen, szepen a helyre kerul. De legalabb mar nem dolgozom!!! Nagyon hamar faradok, ma vagyok 30 hetes, a fiuk nagyon nehezek, alig tudok mar mozogni, setalni, de persze azert csinalom, mert kell a mozgas.

Pandamama koszonom a csaszarrol a beszamolot, igy legalabb van valami fogalmam rola. Azert az tenyleg durva, hogy tobbszor kellett probalkozniuk, mig vegre sikerult a szuri! Ettol felek en is!!!

Tegnap 10-16-ig a korhazban voltunk Twin Class-on, nagyon jo volt. Kb. 10 par volt ott, ikres kismamak es jo volt Veluk talalkozni!

Megvan a fiuknak a babakocsi!!! "Jane Twin Two Matrix", az e-bayen vettuk, eleg huzos volt az ara, meg igy hasznaltan is, de ez az egyetlen 3 in 1 ikreknek es ujonnan £1200. Jovo het vasarnap megyunk erte, az egyik baratunk kivisz minket. Egyebkent akkor kellett licitalni, mikor a korhazban voltunk, igy a baratunk licitalt a sajat neveben es vegul megnyerte nekunk! :))

4783. Gwendolin (válaszként erre: 4782. - Bared)
2010. nov. 1. 16:31
szívesen! :-)
4782. bared (válaszként erre: 4778. - Gwendolin)
2010. nov. 1. 16:29
köszi szépen!:-))
4781. Gwendolin (válaszként erre: 4780. - Pandamama3)
2010. nov. 1. 13:55
Örülök,hogy Neked is segített a link ! :-)
2010. nov. 1. 13:16

Koszi,Gwendolin, ez a link szamomra is hasznosnak bizonyult.

Eszembe nem jutott,hogy ilyesmit a wikipediaban keressek...

Hat az meg erre is jo...?? :) Szuper.

4779. pandamama3 (válaszként erre: 4777. - Bared)
2010. nov. 1. 13:13

Uhum,gondoltam,hogy lesz akinek ez nehez lesz/ lenne...

Ezert nem is muszaj.. csak egy otlet volt.

En mar irtam,hogy a ket nagypapamert es a dedimamert gyujtok gyertyat.

A tobbiek szerencsere elnek es virulnak <3

4778. Gwendolin (válaszként erre: 4773. - Bared)
2010. nov. 1. 10:12

Szia!

[link] nationality law

remélem jól írtam le, de a wikipedian minden infót megkaptok a baba állampolgárságáról és egyéb dolgokról. :-)

Sok sikert! :-)

4777. bared (válaszként erre: 4775. - Pandamama3)
2010. nov. 1. 10:02
szerintem ha belekezdünk, ki kit gyászol, átmegyünk sírós fórumba:-(((
4776. bared (válaszként erre: 4774. - Adali)
2010. nov. 1. 10:02
köszi szépen:-)
2010. nov. 1. 10:00
jo reggelt. Csodasan kialudtam magam,jo ejszakank volt. Bared,örülök,hogy most irtal is,ne csak olvass,nyugodtan szolj hozza a temahoz,vagy tedd fel a kerdeseidet! Szep napot nektek,csajok! Az otthoniak ma nem dolgoznak,Halottak napja van. Este,ha meggyujtom a gyertyakat,biztosan ti is kicsit eszembe juttok majd... Ti is tavol a csaladtol,itt gyujtotok gyertyat. Tenyleg,ha benne vagytok,megbeszelhetnenk egy kis gesztust,amit egymasert is teszunk: gyujtsuk meg mindannyian pontban este 8kor a gyertyankat,es gondoljunk egyutt a szeretteinkre. Mit szoltok? Remelem,nem tul morbid ötlet! Aztan majd elmeselhetnenk egymasnak,ki kit gyaszol.
4774. Adali
2010. nov. 1. 09:21

Szia bared, udv kozottunk.

Ha 2-3 eve lesztek itt, mikor szuletik a baba, akkor meg a ti allampolgarsagotokat kapja. Most ez nem tudom a szlovak-magyar szinten hogy mukodik (pl. milyen lenne a baba ha otthon szuletne?) de az biztos, hogy a szuloet koveti, mert ahhoz, hogy angol legyen, nektek kell 5 ev ittlet.

Remelem, segitettem.

4773. bared
2010. nov. 1. 08:19

sziasztok!:-))

olvasgatlak Benneteket egy ideje, de képtelenség ennyi hsz-t vissza olvasni:-)))

eddig csak szerettelek Benneteket, most viszont kérdeznék is!:-))

Angliába indul a férjem mához egy hétre, MI is megyünk utána még a tél vége előtt... 2-3 év múlva babát szeretnénk...

a férjem magyar, szlovák állampolgár... én értelemszerűen magyar á.polgár vagyok...

ha kint születik majd gyermekünk, Ő milyen lesz? az enyémet kapja automatikusan? vagy , hogyna működik ez?

4772. Adali
2010. nov. 1. 07:34

Csiniat, gondolok rad, remelem jol allnak a dolgok, biztos jol vagy!

Csajok, drukkoljatok, hogy az igino elengedjen delutan ebed utan a ferjem allampolgarsagi ceremoniajara. Meg nem tudtam mondani, mert half-term-ben derult ki, hogy ma lesz.

Ma kulonben en szerveztem meg a bufe-ebedet a suliban. Mindenki hoz egy tal kajat. En fasirtot sutottem nekik (mondanom sem kell egyet a ferjem ellop[ott, es mondta is, hogy eletem l;egjobb fasirtja:) En is megkostoltam, es tenyleg az:)

Kivi vagyok, hogy izlik nekik.

Na megyek keszulok.

4771. Adali
2010. nov. 1. 07:29

Jo reggelt!

HAT, nem Treyc MEG Katie, pedig az a csaj idegesit a legjobban... hanem a girl group...:( kulonben lanycsapatok mindig hamar kiesnek, mert a szavazok altalaban lanyok, es ok nem szavaznak fiucsapatokra:(

Na, mindegy, igy is a gyengebbek koz voltak tenyleg.

Jaj, csajok, megkezdem a visszaszamlalasomat. Ma van 15 nap munkanapom... kiddy, ne aggodj, szerintem belerazodsz, meglatod, meg elvezni is fogod a munkat szerintem. Hogyhogy 5-kor kell kelned? Olyan messze mesz?

4770. cirbolya2
2010. okt. 31. 21:46

sziasztok, en is bekoszonok, remelem mindenkinek szep hetvegeje volt, nalunk olyan igazi csaladias hetvege volt, filmet neztunk, fincsit foztunk, apa is itthon volt, jo volt nagyon:):)!

Mindenkinek jo ejszakat, kivancsi vagyok ki fog kiesni... treyc vagy katie...

pussz

4769. kiddy
2010. okt. 31. 21:15

Szép jó estét Mindenkinek.

Mozgalmas volt a mai nap.Voltunk reggel piacon.nem vettem semmit,pedig sok bazár volt,de megfogadtam hogy felesleges lomot nem veszek.ja,de mégis,vettem Roli babának egy Mikulás jelmezt 50p-ért:)

Aztán hazajöttünk hivtak bnőmék hogy menjünk át levest enni,aztán jöttünk haza,mert jöttek hozzán vendégségbe,nekik van egy kisfiuk aki Roli babával egyidős,de Rolika félt tőle,ahogy meglátta elkezdett sirni:(aztán kezdett vele megbarátkozni,de tartozkodo volt...

kb 2 órát voltak itt,csináltunk mamimmal turo gombocot.fini lett.

Jajj bele vagyok betegedve hogy vissza kell mennem melózni...:((

olyan hamar eltelt az idő...kelhetek 5kor mindennap.na mind1.

Pandamama.jó durva hogy 3x elrontották az érzéstelenitő beadását.:S

nekem elsőre sikerült(legalábbis tudtommal:)),de én sem akartam,csak nem birtam a fájdalmat.

na jól van lányok megyek mert Apafej tükön ülve várja mikor állok fel a géptől mert jön pokerezni.

szép estét mindenkinek.jó éjt

4768. Anyapocak
2010. okt. 31. 20:13

köszi csajok, nézzétek az X Factort!!

puszika mindenkinek

4767. Gwendolin
2010. okt. 31. 19:18
Kellemes,pihentető éjszakát!
4766. Adali
2010. okt. 31. 18:56
Udv anyapocak:)
4765. Gwendolin (válaszként erre: 4764. - Anyapocak)
2010. okt. 31. 17:54

Szia Anyapocak!

Örülök,hogy jól vagytok ! :-)

4764. Anyapocak
2010. okt. 31. 17:35

Hahoo Lányok! Csak gyorsan írok egyet!

Adali: olyan kis butus vagy, ne aggódj....biztosan nem nézel ki vizilónak...:-) egyébként az én férjem is kiérdemelné az Év Férje díjat. Hát én nem voltam könnyű terhesen.

Csinitának sok sikert kívánok a kölétözéshez és örülök h Pandamama is ismét köztünk van. Csajok: úgy repülnek a napok, hogy csak na. pandamama: az tök jó lenne ha otthon taliznánk. Mindenkinek szép estét kívánok!

Puszilok mindenkit!!

4763. Adali
2010. okt. 31. 16:33
Igen, ferjem is erzi az erzekenyseget:)
4762. Gwendolin (válaszként erre: 4760. - Adali)
2010. okt. 31. 16:27
Biztos,hogy nőtt azóta ! :-)
4761. Gwendolin (válaszként erre: 4758. - Adali)
2010. okt. 31. 16:22

Nem hiszem,hogy vizilóhoz hasonlítanál,de tény,hogy sok mindenre érzékenyebben reagálsz,mint máskor.:-)

Kitartás,eltelik a még hátralévő idő is.Észre sem fogod venni. :-)

4760. Adali
2010. okt. 31. 16:19
Bar lehet mar nott azota:)
4759. Gwendolin (válaszként erre: 4758. - Adali)
2010. okt. 31. 16:19

Akkor csak egyszerűen úgy helyezkedik el,hogy a gyomrodat nyomja.:-)

Megnőni meg ráér,mikor már kinn lesz. :-)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook