Kismama vagyok Angliában! (beszélgetés)
Sziasztok, vegre itt vagyok, rohanos egy nap volt.
Pandamama, nekem tetszik az otlet. En a ket nagypapamert meg a nagymamamert gyujtom a gyertyat, plusz meg az egyik meg elo nagymamam testvereert, aki volt olyan kozel hozzam, mint egy nagymama. Szegenynek nem volt csaladja, mar 4 eve meghalt.
8-kor gyujtom a gyertyakat pandamama:)
Fuu, ti nem depiztek ebbena sotetben? Nregyed hat van es kulimasz-sotet...:(
Csinita, orulok, hogy atkoltoztetek, jah, lesz par het biztos, de a ferjed sokat fog segiteni, mert te mar nem hiszem, hogy tudsz emelgetni...:( Jaj, en ugy egyeterzek veled! Nekem mar igy megorjit a kisfiam, mert mindent kinyom, es nem tudok aludni. Legalabbis tegnap ejjel nem ment nagyon. Milyen lehet kettovel, uristen!!!
Csajok, elengedett az igazgatono, es elmentem, megneztem a ferjemet ahogy allampolgarra avattak. Eskut mondott, olyan buszke voltam:) Ugyhogy nekem mar angol ferjem van:)
Nekunk is megvan a babakocsi vegre csajok! Megerkezett ma fel 11-kor, ferjem uzent. Most ossze is raktuk, meg levittuk a kocsiulest es beprobaltuk. Olyan edi, majd csinalok kepet.
Igen, mar nincs harom het, csak 14 nap!!!:) Es pont neztem, mire belerazodom, vege is.
Kiddy, sajnalom, hogy ujra menned kell dolgozni! :(( En pont ma kezdtem a munka nelkuli napomat, Te meg pont most mesz vissza, milyen furi.
Anyapocak, orulok, hogy Te is bejelentkeztel!
Cirbolya, mi volt a szurival!? Jol viselte Dorka?
Adali, mar csak 3 het! Kitartas!!! Talaltatok kisagyat?
Pandamama, mi is gyujtunk ma gyertyakat, en Anyukamert, mindket Nagymamamert es mindket Nagypapamert! :(( Sajnos a mi csaladunk nagyon hianyos! :((
1kata, remelem Ti is jol vagytok!
Akit kihagytam ne haragudjon! De most ennyi idom volt csak! Megprobalok minden nap elsetalni a konyvtarba.
Puszi Mindenkinek!
Sziasztok Lanyok!
Gyorsan bekoszonok, a konyvtarban vagyok, de sok mindent kell megneznem neten.
Koszonom, hogy ilyen sokan gondoltok ram!
Atkoltoztunk, minden az uj lakasban van, persze mozdulni sem lehet, minden a nappali kozepen halomban, meg a masik ket szobaban, lesz vay 1-2 het mire minden veglegesen, szepen a helyre kerul. De legalabb mar nem dolgozom!!! Nagyon hamar faradok, ma vagyok 30 hetes, a fiuk nagyon nehezek, alig tudok mar mozogni, setalni, de persze azert csinalom, mert kell a mozgas.
Pandamama koszonom a csaszarrol a beszamolot, igy legalabb van valami fogalmam rola. Azert az tenyleg durva, hogy tobbszor kellett probalkozniuk, mig vegre sikerult a szuri! Ettol felek en is!!!
Tegnap 10-16-ig a korhazban voltunk Twin Class-on, nagyon jo volt. Kb. 10 par volt ott, ikres kismamak es jo volt Veluk talalkozni!
Megvan a fiuknak a babakocsi!!! "Jane Twin Two Matrix", az e-bayen vettuk, eleg huzos volt az ara, meg igy hasznaltan is, de ez az egyetlen 3 in 1 ikreknek es ujonnan £1200. Jovo het vasarnap megyunk erte, az egyik baratunk kivisz minket. Egyebkent akkor kellett licitalni, mikor a korhazban voltunk, igy a baratunk licitalt a sajat neveben es vegul megnyerte nekunk! :))
Koszi,Gwendolin, ez a link szamomra is hasznosnak bizonyult.
Eszembe nem jutott,hogy ilyesmit a wikipediaban keressek...
Hat az meg erre is jo...?? :) Szuper.
Uhum,gondoltam,hogy lesz akinek ez nehez lesz/ lenne...
Ezert nem is muszaj.. csak egy otlet volt.
En mar irtam,hogy a ket nagypapamert es a dedimamert gyujtok gyertyat.
A tobbiek szerencsere elnek es virulnak <3
Szia!
[link] nationality law
remélem jól írtam le, de a wikipedian minden infót megkaptok a baba állampolgárságáról és egyéb dolgokról. :-)
Sok sikert! :-)
Szia bared, udv kozottunk.
Ha 2-3 eve lesztek itt, mikor szuletik a baba, akkor meg a ti allampolgarsagotokat kapja. Most ez nem tudom a szlovak-magyar szinten hogy mukodik (pl. milyen lenne a baba ha otthon szuletne?) de az biztos, hogy a szuloet koveti, mert ahhoz, hogy angol legyen, nektek kell 5 ev ittlet.
Remelem, segitettem.
sziasztok!:-))
olvasgatlak Benneteket egy ideje, de képtelenség ennyi hsz-t vissza olvasni:-)))
eddig csak szerettelek Benneteket, most viszont kérdeznék is!:-))
Angliába indul a férjem mához egy hétre, MI is megyünk utána még a tél vége előtt... 2-3 év múlva babát szeretnénk...
a férjem magyar, szlovák állampolgár... én értelemszerűen magyar á.polgár vagyok...
ha kint születik majd gyermekünk, Ő milyen lesz? az enyémet kapja automatikusan? vagy , hogyna működik ez?
Csiniat, gondolok rad, remelem jol allnak a dolgok, biztos jol vagy!
Csajok, drukkoljatok, hogy az igino elengedjen delutan ebed utan a ferjem allampolgarsagi ceremoniajara. Meg nem tudtam mondani, mert half-term-ben derult ki, hogy ma lesz.
Ma kulonben en szerveztem meg a bufe-ebedet a suliban. Mindenki hoz egy tal kajat. En fasirtot sutottem nekik (mondanom sem kell egyet a ferjem ellop[ott, es mondta is, hogy eletem l;egjobb fasirtja:) En is megkostoltam, es tenyleg az:)
Kivi vagyok, hogy izlik nekik.
Na megyek keszulok.
Jo reggelt!
HAT, nem Treyc MEG Katie, pedig az a csaj idegesit a legjobban... hanem a girl group...:( kulonben lanycsapatok mindig hamar kiesnek, mert a szavazok altalaban lanyok, es ok nem szavaznak fiucsapatokra:(
Na, mindegy, igy is a gyengebbek koz voltak tenyleg.
Jaj, csajok, megkezdem a visszaszamlalasomat. Ma van 15 nap munkanapom... kiddy, ne aggodj, szerintem belerazodsz, meglatod, meg elvezni is fogod a munkat szerintem. Hogyhogy 5-kor kell kelned? Olyan messze mesz?
sziasztok, en is bekoszonok, remelem mindenkinek szep hetvegeje volt, nalunk olyan igazi csaladias hetvege volt, filmet neztunk, fincsit foztunk, apa is itthon volt, jo volt nagyon:):)!
Mindenkinek jo ejszakat, kivancsi vagyok ki fog kiesni... treyc vagy katie...
pussz
Szép jó estét Mindenkinek.
Mozgalmas volt a mai nap.Voltunk reggel piacon.nem vettem semmit,pedig sok bazár volt,de megfogadtam hogy felesleges lomot nem veszek.ja,de mégis,vettem Roli babának egy Mikulás jelmezt 50p-ért:)
Aztán hazajöttünk hivtak bnőmék hogy menjünk át levest enni,aztán jöttünk haza,mert jöttek hozzán vendégségbe,nekik van egy kisfiuk aki Roli babával egyidős,de Rolika félt tőle,ahogy meglátta elkezdett sirni:(aztán kezdett vele megbarátkozni,de tartozkodo volt...
kb 2 órát voltak itt,csináltunk mamimmal turo gombocot.fini lett.
Jajj bele vagyok betegedve hogy vissza kell mennem melózni...:((
olyan hamar eltelt az idő...kelhetek 5kor mindennap.na mind1.
Pandamama.jó durva hogy 3x elrontották az érzéstelenitő beadását.:S
nekem elsőre sikerült(legalábbis tudtommal:)),de én sem akartam,csak nem birtam a fájdalmat.
na jól van lányok megyek mert Apafej tükön ülve várja mikor állok fel a géptől mert jön pokerezni.
szép estét mindenkinek.jó éjt
köszi csajok, nézzétek az X Factort!!
puszika mindenkinek
Szia Anyapocak!
Örülök,hogy jól vagytok ! :-)
Hahoo Lányok! Csak gyorsan írok egyet!
Adali: olyan kis butus vagy, ne aggódj....biztosan nem nézel ki vizilónak...:-) egyébként az én férjem is kiérdemelné az Év Férje díjat. Hát én nem voltam könnyű terhesen.
Csinitának sok sikert kívánok a kölétözéshez és örülök h Pandamama is ismét köztünk van. Csajok: úgy repülnek a napok, hogy csak na. pandamama: az tök jó lenne ha otthon taliznánk. Mindenkinek szép estét kívánok!
Puszilok mindenkit!!
Nem hiszem,hogy vizilóhoz hasonlítanál,de tény,hogy sok mindenre érzékenyebben reagálsz,mint máskor.:-)
Kitartás,eltelik a még hátralévő idő is.Észre sem fogod venni. :-)
Akkor csak egyszerűen úgy helyezkedik el,hogy a gyomrodat nyomja.:-)
Megnőni meg ráér,mikor már kinn lesz. :-)
További ajánlott fórumok:
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Szoptatós kismama vagyok, mit tudnék főzni ami hamar elkészül & nem kell sokat ott állni?
- 5+4 kismama vagyok
- Mit tehetnék, hogy ne vizesedjen a bokám? 30, lassan 31 hetes kismama vagyok. :)
- Ki hogyan viselte a terhességet? A végefelé vagyok, 26 hetes kismama vagyok és nehezen telnek már a napok, más is így volt vele?
- Munkahelyen hogyan jelentsem be, hogy kismama vagyok?