Kismama vagyok Angliában! (beszélgetés)
hahho lányok! üdv az újaknak!
na meg lett a nagy "rejtély" fejtve!! Ádi baba szomjas volt ezért volt az h az alvás kellős közepén felvisított. Ugye mivel ő anyatejes én nem nagyon itattam, meg nem is az a nagy ivós, még régebben vettem NUK-os üveget (van Aventos, Tommee Tippee-s is :-))) szóval ha visszagondolok akkor az egész mizéria akkor kezdődött amikor elkezdtünk fűteni, tehát a baba ki volt száradva. úgy issza a teát mintha muszály lenne neki. :-) aztán vissza is alszik. nagyon kemény, 3 óránként kel enni és az etetések között meg inni. :-))) de legalább nem visít tudom mi a baja, soxor van úgy is h tátott szájjal alszik, gondolom ilyenkor meg triplán kiszárad. ma nagyon jó baba volt, komolyan mondom nem hiszem el, h ilyen jó fiú is tud lenni a babóm. tegnap este már vele sírtam, mert annyira visított, valahogy az éjszaka jöttem rá h adjak neki inni és láss csodát bevált!!
macskabagoly: próbáld ki az espumisan cseppet a pocakra!! sajnos szerintem is a tejtermék okozhatja a bajt, én a csokis gabonapehely nagy királynője voltam, :-) és el kellett hagynom, no sajt, no joghurt, csak vaj vagy spread vagy minek mondják itt. sőőőt a birsalma kompót is bántja a pocakot nálunk, pedig meg tudok érte veszni, olyan isteni, házi, anyu féle!!! ha nagyon gáz akkor meg menj fel a netre és keress a COLIEF cseppre, itt kint lehet kapni de már láttam az ebay-en is. az nagyon tuti!!
Judy: gratula Martinnak! Nem semmi ezek a mai gyerekek!! Nekem CALGEL van, ugyanaz a gyártója mint a CALPOL-nak, de legközelebb én is kitalálom a bonjela. ebay-ről rendeltem neki Disney-s rágókát, olyat amit ők is megtudnak fogni, Ł1.90-ért házhozszállítással együtt, mert kaptunk csak mind annyira baromi nehéz h nem tudja még megfogni. és múltkor amikor voltunk játszóházba akkor láttam ezt és nagyon megtetszett és Ádinak is.
Cirbolya: nekem sajna nincs meg Cicu száma, én küldtem el neki az enyémet még annak idején h küldjön rá sms-t ha megszült. remélem én is h jól van.
Adali kitartás.
Képzeljétek ma apa is eljött velünk erre a babafoglalkozásra. olyan jó volt, megint csak mi voltunk a dadussal, jajj meg néztem otthon babamassázst, elfogom hordani. Megjött neki a mikulás jelmeze is, hát halálian néz ki benne!
ma sokkal jobb passzban voltam, és jövő kedden repülünk a kispocakkal. izgi nagyon, na megyek is! elág volt a szófosásból!! :-))
Pusszantok Mindenkit!!
Igen macskabagoly, en is hallottam, meg kell probalgatni mitol faja hasa kispottomnek...:)
Esetleg a vas ami van sokmindenben?
köszi, tudom, azt kéne, próbálgatni, de egy hétig kéne állítólag pl. a tejtermékeket elhagyni, és az nagyon nehéz. na majd meglátjuk. sima tejet nem nagyon iszom, de minden mást igen.
ti jól vagytok?
Lányok,még egy kérdésem lenne;
Angliából hogyan kell magyar mobilt hívni?
Hello lanyok!
Igen, biscuit, mi Bromley-ban lakunk, Lewisham hospital 10 percre van kocsival. Te ott fogsz szulni? Mert en Farnborough-ban fogok.
Nekunk is fiunk lesz, december 16-an elvileg, de majd meglatjuk, mikor szeretne kijonni Kisendre. Nekem Endre Victor lesz c-vel, csak mert itt szuletik, amugy apuka is magyar:) (illetve kettos nov. 1-jetol.)
Kar hogy nem talaltal meg minket korabban, de igy se keso azert.:)
Mit dolgoztal?
A lap tetejen van a forum babainak tablazata, nezd meg, ott benne van mindenki, a masodikban meg akik mar babaznak:)
Csajok, mit foztok?
Nagyon köszi,Sikerült! :))
Puszi érte!
0044 es aztan hagyd ki a nullat:)
sok sikert
Sziasztok!
Valaki tud nekem segíteni?
Egy angol mobilt szeretnék felhívni Magyarországról.A szám 0-val kezdődik,milyen számot kell elé pötyögnöm?
NAGYON FONTOS LENNE!
Sziasztok! Legszivesebben en is hazamennek, de a muszak 20.30ig tart sajna. Ma nincs turelmem semmihez.
Adali: hogy te nem birsz allni, ulni, az meg ertheto... de en:S Nem birok behajolni a pultba, h kirakjam a cimkeket. Hajolni, mint a nyugdijas, a felallas ma tamaszkodva megy. Meg szerencse, h ez nem mindennap van igy.
Az en kis tokosom jol van, bar ma elegge feszulget a hasam alja. Ilyenkor otthon le szoktam pihizni egy kicsit.
Este mindig mondom neki, h rugjon 1-2 focistasat apanak elkoszoneskent alvas elott. :) Ha valahogy megis kislany lenne belole, remelem, azert nem lesz focista. :) Habar 2szer is egyertelmuen megallapitottak,h kisfiu es mi is lattuk a "jelet" a scan-en. ;)
Most megyek vissza melozni.
ki hogy van?
Udv neked is biscuit! En is Londonbol vagyok. Eszak. Es te?
Sziasztok csajok, en megyek is haza, indulok 10 percen belul. Nem birok mar se ulni, se allni, pedig nem vagyok nagy darab, de mar nem esik semmi sem jol.
Ma azzal viccelodtek velem, hogy annyira koncentralok meg mindig a sulira meg az itteni feladataimra, hogy a baba erzi, hogy meg nem kell jonnie, aztan penteken majd hazamegyek, es vegre relax, a baba meg hirtelen erezni fogja, es kijon:))) Jaj, isten orizz!!! Remelem, meg azert var 2-3 hetet akkor is ha kenyelmetlen, hadd erjen a kis tudeje szepen meg full term-re:)
Udv biscuit kozottunk! Huu, hamarabb vagy mint en akkor:)
Remelem, jol erzed magad. Dolgozol meg? En meg 3 napig!Igen, irj magatokrol!
En is Londonban lakom, ti merre? Mi delen.
Macskabagoly, kitartas! Ha a pocakja faj, lehet valami amit te eszel, es o erzekeny ra, probald az etrendedet tesztelni picit, hagyj el mindig valami mast par nap erejeig, az majd megmutatja. Kostyieknal peldaul a reggeli tejcsi volt a baj a muzlivel.. (marmint a tej resze)
hatha!
Udv kozottunk biscuit, vannak egy jo paran Londonbol, mi Cambridge-ben lakunk.
Mar nagyon a finishben vagy Te is, hogy birod??
En szeptemberben szultem, meg azert friss az elmeny!
Itt mindenki nagyon segitokesz, ha barmi kerdesed van kerdezz nyugodtan, szuper a forum!!!
Elso baba lesz? Kisfiu vagy kislany? Mivel foglalkoztok es miota eltek kinn? Huh jo sok kerdest rad zuditottam:)
hello mindenki,
itt vagyunk mi is, baba szokás szerint rajtam most is... rossz éjszakánk volt, fájt a pocija, majd megszakadt a szívem...
nem értem, állítólag az anyatej könnyen emészthető - akkor mitől fáj néha így a pocija? nekem úgy tűnik, nem a levegőnyeléstől, mert büfizget, és a durva hasfájásokban nincs rendszer. meg az infacol nem nagyon használt, ezért is gondolom, nem a levegő.. jajj, remélem elmúlik előbb mint 3 hónap...
Jol van Anyapocak, az mar jo hir.
Senki nem ir, mi ujsag mindenkivel? Kostyi visszajott mar? Mikor jonnek?
Jó reggelt!
Ma Apának szabadnapja van, majd lehet csak holnap jövök. Jobb volt az éjszakánk....
mindenkinek szép napot!
Nehogy megfazz jobban az uszas utan ebben a hidegben!
En algopyrint semmikepp nem vettem volna be! A paracetamol nekem se sokat hasznalt, de aztan mikor masodjara szedtem, mar valamit jelentett.:)
Igen, mar csak 3 nap! Nem is szamolom a mait, mert holnap ebedkor eljovok, ugye midwife-hoz megyek, csutortokon meg nem is vagyok bent delutan az osztalyban, hanem a tanarnovel aki atveszi oket fogok beszelgetni, atadni minden adminisztraciot neki.
Ugyhogy valojaban tenyleg 3!
További ajánlott fórumok:
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Szoptatós kismama vagyok, mit tudnék főzni ami hamar elkészül & nem kell sokat ott állni?
- 5+4 kismama vagyok
- Mit tehetnék, hogy ne vizesedjen a bokám? 30, lassan 31 hetes kismama vagyok. :)
- Ki hogyan viselte a terhességet? A végefelé vagyok, 26 hetes kismama vagyok és nehezen telnek már a napok, más is így volt vele?
- Munkahelyen hogyan jelentsem be, hogy kismama vagyok?