Kismama vagyok Angliában! (beszélgetés)
Sziasztok mindenki!
Akkor jo ejszakatok volt Anyapocak?
Na, nagy nehezen elaludtam, a fejem harom parnan, reggelre elmult a sav. Nagyon vigyazni fogok a mennyisegre es minosegre mostantol amikor eszem.
Csajszi, te hogy vagy?
Csajok, volt valaki meg latogatni Csinitanal? En tegnap uziztem neki, de meg nem valaszolt.
Jaj, de edes lehet a kis Mikulas:) Az en Kisendrem jo lenne, ha mikulasra erkezne. :)
Na, a mai programom: Hoxazas, mosas Kisendrenek, mar megy is, hajmosas, vasalas, tevezes, egy hosszu seta (megfogadtam, minden nap megyek majd), es tovabbi pihenes:)
Meg a kisszoba orankenti csodalasa...mar csak a cotbed hianyzik:)
Nektek? Program?
Huu, pont mondtam a ferjemnek, mielott elment dolgozni, hogy szerintem igy az elso heten meg csak ugy fog erzodni, mint half-term holiday, aztan mire elkezdhetek unatkozni, Kisendre megerkezik hopefully:)
Na szóva itt vagyok, csak épp fogtam a Kispocakot, meg etettem! Hát holnap megyünk haza!! Ádinak vettünk egy kis Mikulás jelmezt abba viszem haza. :-))) Kíváncsi leszek hogy bírja majd az utat. Itt nagyjából minden ok, csak pocsék idő van, Adali használd ki ezt a kis időt a pihire. Sajnálom a savadat, nekem alapból is sok savam van, arra gondoltam majd elmegyek kivizsgáltatni magam, 2-3 naponta be kell kapnom egy Rennie-t. Tök mindegy mit eszek..:-((
Sokan eltűntek, edinaanglia, Hunikaa, moncsi, na Kiddy-ről nem is beszélve...:-)))Cicuról tudtok valamit?
Mindenkinek szép napot kívánok!
Pussszzz
jo reggelt lányok!
én vaok ma az első...:-))) most épp 1 kézzel írok, de majd jövök írni ahogy tudok
pussz
Csajok, mar regen mentem volna aludni, de egyszeruen annyira savam van, hogy nem megy. Igy most itt ulok a gepnel, mar minden lehetot kiprobaltam, most epp mentateat kortyolok, de semmi hatasa semminek...en nem ertem miert vannak napok, amikor ennyire kibirhatatlan, meg napok, amikor meg sem erzem a savat! Ez a leves betett:(
Mar majd leragad a szemem, de nem birok lefekudni:( Meg ulok vagy 10 percet, aztan megint megprobalom...
meg jo, hogy holnap nincs suli:)
Meg valami, lefenykepeztem a kis kepeinket, amiket csinaltam egy naptarbol kivagott kepekkel, es a kisszoba falan vannak. Mit szoltok? Feltettem a kepeink koze. :)
Jo ejt
Csajok, hiaba nezem a hoxat, nem irtok:(
Hanyadik hettol kezdjem a malnalevel teat? Jovo csutortokon 37-tol? Vagy majd a 38?
De durva, most olvastam a decemberi babak forumjat, ahova neha irkalok, es irjak a csajok, hogy otthon ha epiduralt kernek 20 ezerrel dragabb a szules... huu, ebbe nem is szolok bele szerintem, mert tokre elitelem az otthoni korrupt rendszert! Ennyit az "ingyenes eu-s magyar egeszsegugyrol" ....szomoru!
Na, en is utananeztem, es tenyleg azt mondjak, a levest keruljuk:( na szep...
De nem tudom miert, mindenhol azt irjak, keruljuk a szensavas italokat...erdekes modon, nekem a kola nagyon jot tesz...mert bufiztet..:)
Most iszom, hatha jobb lesz
Sajnalom, 1kata, remelem jobban leszel, azert a lazad remelem elmult, az nem lehet jo:( Vigyazz a babokra.
En is meg bedugulva, plusz gyomorsav is, de talan jobb overall:)
Irj majd!
Szegenyem....
Lattam valahol egy cikket a terhesseg alatti savtultengesrol... csak nem emlekszem,hol.. ha megtalaltam,szolok. Puszi
Koszonom, jo otletek! Igy fogok tenni!:)
Kepzeljetek a parom csinalt huslevest. Nagyon fincsi volt. DE! Ez a harmadik leves amiutan qrva szarul vagyok! A saval a torkomban, es feljon (bocsi a gusztustalanert), ugyhogy asszem ez volt az utolso leves amit ettem. Nem ertem miert a levetol, lehet az, hogy azert mert folyadek, es az meg konnyebben visszajon?
Ugyhogy most nem tudok pihenni, csak egyenesen ulni, pedig ugy lefekdunek egy jo kis delutani szundira...ehelyett itt ulok felegyenesedva es iszom a hideg tejet:(((
Adali, en szinte az egesz terhessegem alatt itthon voltam,megsem unatkoztam, de nem nagyon tudok konkret dolgokat mondani,mivel uthetned el az idodet.
Gondolom,van egy csomo feladatod // gyerekcuccok elokeszitese, gyerekszoba befejezese, babaruhak mosasa,vasalasa, mindennapi takaritas,pakolas,fozes,mosas..
Ezekkel mar jo sok ido elmegy.
Aztan lassan osszekeszithetned a karacsonyi ajandekokat, a korhazi csomagod alljon keszenletben.
Olvass el par jo konyvet, nezz filmeket! Ilyesmire egy darabig ugy se nagyon lesz idod.
En imadom a jo sorozatokat, Vegigneztem ujra a Szuletett felesegek elso 5 evadjat.
Aztan mas sorozatokat is.
Rendszerezhetned az eddigi fotoitokat, a baba szuletese utan erre szinten nem sok idod lesz, aztan pedig korulotte forog majd a vilag, csak az o fotoi fognak erdekelni, azokat fogod rendezgetni.
Megtanulhatnal par uj receptet, fozni,sutni sem lesz sok idod a baby mellett. :)
De a legfontosabb,hogy pihenj sokat ebben az utolso par napban/hetben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok, par napig nem voltam, de nagyjabol visszaolvastam.
Jajj,Mikor johetnek mar ki Csinitaek a korhazbol??! Akkor kicsit megnyugodhatnank.
Ugy latszik, @nteanak nincs ideje irni a babazas mellett, pedig kivancsi lennek,hogy vannak, mi van veluk.
Anyapocak mar hazament,jol emlekszem? Vagy 26-an mennek,vagy hogy is...?
Nekem is mar csak egy het es megyek haza, 30.-an Markkal.
Varom. De azert rossz lesz itt hagyni megint Attilat.
Koszi a kerdest, jol vagyunk mindannyian, itthon Mo-on, de sajnos pont lebetegedtem, igy egesz heten, csak fekudtem lazasan.
Te, hogy vagy? Betegen meg?
Sziasztok!
biscuit: en ma vagyok 25 hetes es eddig 5-6 jott fel, ami remelem, osszesen nem lesz tobb 10-12nel. En sem tudom, h mennyi az eleg, keves vagy sok. ezutan meg mennyinek kene feljonni? 5kilonal ugye nem tobbnek? En 52vel kezdtem, majd 49 lett belole es most tartok 55nel. Azert, ha nem lepnem tul a 60at, orulnek. Az nem sok, de nem akarok azert nagyon sokat felszedni, mert 49cel kezdtem. ;)
1kata eltuntetek, hogy vagytok te mega fiuk? Vagy nem jol emlekszem, es hazamentetek?
Haeen jovo heten jon vissza, igaz?
Puszi mindenkinek, en olyan kinait ettem, de iszonyat csiposre csinalta a ferjem. Persze azzal jott, hogy ez most jot tesz nekunk, hogy gyogyuljunk, a bacikat kioli, de alig birtam enni, ugy csipett! Viszont az ize nagyon jo volt! Remelem, nem lesz savam tole!:)
Meg tejbegrizt kivanok, lehet mindjart csinalok is:) Meg egy kilo...
Szia biscuit, en most vagyok 65 kilo, 56-tal indultam, tehat mar egy 9-es rajtam van, es szerintem meg vagy 1-2 jonni fog. Nem tudom, de mar nagyon huzodik. Ne aggodj, nem fogod tulhordani, mikor is vagy kiirva dec 6?, ugy emlekszem?
Ne aggodj. Engem egyetlenegyszer mert meg a midwife a kezdo sulyt, de az a korhazi midwife volt, akivel rendszeresen talalkozom, nem mer. De nem tudom, hogy vajon azert, mert latja, hogy nincs tul sok rajtam, vagy mert elfelejti:)
Szerintem a 12 kilo tokeletes, nem sok egyaltalan.
Keped van fent? Meg is nezlek, ha van:)
szia Biscuit, en 7kg-val gyarapodtam, a sulyneovekedes megallt nalam a 28.heten! Ennek ellenere gyonyoru 3,5kg-s kislanyt szultem, szoval szerintem a 12 boven jo. En 70kg-val menten szulni!
Judy, tok nem ertem, mi nem kapunk working tax creditet, de ssm-t igen, ti kaptok az elsot de nem a masodikat.... franc sem erti, hogy van ez
Udv mindenkinek.
Hat meg nem szulunk, a tegnap esti jaj talan ellenere, ma osszesen 2szer volt erosebb joslom a fenebe:) Na mindegy, csak nehogy tulhordjam. Orrom meg dagadt, de mar nem is erdekel, a hasam olyan nehez. Ja, amugy kerdes: benneteket meregettek-e a midwife-ok, ugy ertem a sulyotokat, mert engem az elejen meg igen, de kabe a 30. hettol egyeltalan nem mertek! Van otthon merlegem, szoval 12 kilot hiztam, es aggodom ez sok-e . Sosem voltam ilyen nehez eletemben :) most vagyok 72, de mar ugy nez ki nem szedek tobbet fel, napok ota stagnal a sulyom,ami okes is szules elott eppen....Csak erdeklodnek ki mennyit szedett fel eddig?xxx
az szerintem mar nagyon jo ha 3/5 szepen agyazodik:)! nekem szules elott 3 nappal volt 1/5 (szerda delelott) es pentek ejszaka meg full, szombat reggel meg kinn volt Dorka.
Adali kosz az infokat!
Jo hir: megkaptuk a sure start maternity grantet (500£)!!! 23.an lesz a szamlankon, jaj de varom mar!
Sziasztok, szegeny csinita, sok aggodason atmehet.
Judy, a hulye anyuka dehogy kuldott ajandekot. A 16 gyerekembol kb olyan 4-5 nem kuldott szerintem, de nagyon aranyosakat kaptam. Kaptam rengeteg kis body-t, torolkozot, changing mat-et, kis bib-eket, de sajna majdnem mindegyik ujszulottes, tehat az elejen lesz vagy 60!, utana meg 4-5 nagyobb, ha kinovi oket:)
Most neztem a midwife mit irt a folderembe. Azt, hogy head 3/5 palpable. Ez azt jelenti, hogy 3/5 reszet erzi, es 2/5 resze van engaged?
Az mar annyira nem rossz igaz?
Csajok, turelmetlen vagyok, mar latom, nagyon el kene valamivel foglalnom magam hetfotol,. mert csak varni fogok turelmetlenul...ti miket csinaltatok, amikor mar othon voltatok? Mondjuk mosni fogok, kicsit vasalgatni, de mas?
Nekem semmi karacsonyi hangulatom nincs, most mi mast varunk:) De kaptam egy bib-et, amin van egy renszarvas, es az van ra irva, hogy "My 1st Xmas", nagyon ari, remelem tenyleg Karacsony elott "ideer" Kisendre. Huu, most mar vagy egy oraja csak ficankol, edeske:)
Varom, hogy a ferjem kikecmeregjen a szobabol, es fozzon nekem kinait...annyira bejott mult szombaton, hogy csak na!!! Holnap meg huslevest csinal, jo kis szabolcsit, nyami, alig varom!
Anyosom jon penteken, nem rendeltuk vegul meg a kisagyat meg, majd szerdan, hogy itt legyen mar anyosom is.
Puszi nektek, hogy vannak a babak?
Látom te már tiszta karácsonyi hangulatban vagy :)) Én még nem..
Köszi az infót Csinitáékról :))
sziasztok, en pont tegnap irtam Csinitanak, irta, hogy szepen fejlodik David is, de most Aaron kapott valami fertozest, es antibiotikumot kap, ezert bagyadt szegenyke.
Van sok tejcsije, a fiuk szondan keresztul azt kapjak. Meg mindig a korhazban van a fiukkal.
remelem mindenkinek szep napja van, itt az ido szornyu, inkabb telies mar mint oszies, na de nem baj, ez azt jelenti, hogy kozeleg a karacsony!
puszi mindenkinek
Adali szép a pocid :)
Valami friss hír Csinitárol és a fiukról??
Mi voltunk a városban ék kínait ettünk, vettünk szőnyeget a nappaliba mert parkettás és Martint nem tudom letenni a játszószőnyegre mert hideg.Lányok Angliában van BM nevű bolt?Olyan jó cuccok vannak ott!Vetten ott a tökösnek tök frankó játékot, ami ilyen boltíves és lógnak róla játékok és ha megüti villog és zenél...imádja!!
Mit csináltok??
Anyapocak éjszakák??
További ajánlott fórumok:
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Szoptatós kismama vagyok, mit tudnék főzni ami hamar elkészül & nem kell sokat ott állni?
- 5+4 kismama vagyok
- Mit tehetnék, hogy ne vizesedjen a bokám? 30, lassan 31 hetes kismama vagyok. :)
- Ki hogyan viselte a terhességet? A végefelé vagyok, 26 hetes kismama vagyok és nehezen telnek már a napok, más is így volt vele?
- Munkahelyen hogyan jelentsem be, hogy kismama vagyok?