Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Kismama vagyok Angliában! fórum

Kismama vagyok Angliában! (beszélgetés)

2010. dec. 11. 02:43

Gratulalok biscuit es adali! Ugyesek voltatok, sok boldogsagot es egeszseget a mamaknak es babaknak is! :)

Sajnalom Davidkat Csinita, de biztos jo kezekben van, bar egy szulonek ezt a legfajdalmasabb latni, legy eros!

Szoptatasnal ha nyel a kisbaba (hallani lehet), akkor sikerult szopiznia. Csak hallgasd es figyeld. Nem erzel tejleado reflexet? Mielott mellre rakod, nyomj ki egy pici tejet, hatha az izet megerezve jobban nekiveselkedik. A Mothercare-be lehet kapni olyan mini pumpat (ugy nez ki), amivel szoptatas elott meg lehet szivni a mellbimbot (Lansinoh Latch Assist a neve), ez hasznos lehet.

6017. biscuit
2010. dec. 11. 01:56
Udv mindenkinek, 3 nap eltoltese utan egy igazi nehez szules utan ma este megszuletett gyonyoru babam Brad Zoltan Mckinnon! Szoval Adali,igazad volt mikor irtad egyszer,hogy egy napon fogunk szulni:-D en is reszletes beszamolot tartok majd ha hazaengednek. Adali,gratula!!!!
6016. Adali
2010. dec. 11. 00:59

sziasztok,

Nagyendre vagyok es Adali megkert, hogy mindenkeppen jelentkezzek be es irjam meg nektek, hogy ma 12.40-kor megszuletett Kisendre. :) Baba, mama jol vannak, Nagyendre most fogja meg bontani a futyi barack+pezsgo kombinaciot. Adali egy hos volt, nagyon jol birta es minden rendben volt. majd o biztos beszamol reszletesebben, de a lenyeg, hogy mindketten jol vannak!!

sziasztok

6015. cirbolya2
2010. dec. 10. 22:37

Gratula a child benefithez Anyapocak, remelem akkor hamarosan hozzank is megerkezik...

Csinita szomoruan olvasom, hogy kis David bevizesedett, remelem hamarosan helyre jon, ugy sajnalom, hogy ennyi mindenen kell keresztul menjetek, de en biztos vagyok benne hogy ez csak atmeneti, naprol napra egyre erosebb lesz a kicsi fiu, az ido nektek dolgozik!!

Kitartas!!

en most megyek aludni, apa meg mindig nincs itthon, Dorka mar horpaszt ugyes kislany, nem lett lazas, es este is leguritott 180ml-t vacsira:)!

6014. Anyapocak
2010. dec. 10. 22:16

Lányok!

Megjött a Child Benefit!!!!!! Hurráááá!!!! durván 18 hét!!! nem baj az a lényeg h nálam van és már hetente fogják utalni.

6013. Anyapocak
2010. dec. 10. 21:58

Sziasztok Csajok!

Jövő hét vasárnap megyünk vissza. Apa szerintem már alig várja, meg persze mi is, nem fog ráismerni a fiára! Majd jövök még! Millió puszi Mindenkinek! Aranyos mindenki h gondoltok rám! :-)

6012. Csinita
2010. dec. 10. 21:37

Sziasztok Lanyok!

Nagyon nagy gratulacio Adalieknak!!! Bar nekem is kuldott delutan sms-t es valaszoltam is Nekik, de azert itt is gratulalok a forumon!!! :))

Cirbolya, milyen ugyes a kis Dorka, tul van a masodik szurin! :))

Nekunk sajnos ma megint volt rossz hir a korhazban! :(( Komolyan mondom, nem hiszem el, hogy mindig van valami szegeny kis Daviddal. Ma is jo nagyot bogtem a korhazban. Kepzeljetek bevizesedett a kis laba, terdtol lefele es a kis labfeje is. Megmertek a sulyat az orvosok es 1800 gramm volt, ami nagyon gyanus volt, mert tul sok. Neztem is a kis labat, hogy olyan furcsa, mintha fel lenne puffadva. Pont akkor vette eszre a doki is, belenyomta az ujjat es jol ottmaradt a bemelyedes. Most erre is kap gyogyszert. :(( Nagyon ki vagyok mar, nem tudom, hogy mikor lesz vege a sorozatos problemaknak! Olyan kis edes a David, annyira eros kisfiu! Minden baja van mar, azt sem tudom, hogy hany fele gyogyszert adnak Neki. Szegenykem meg csak turi! Bar ma nagyon sirt, mikor a canullat kicsereltek a karjaban, akkro en is sirtam.

Aaron volt cicin es kepzeljetek mintha ugyesebb lenne, ma mar egesz sokaig csamcsogott rajtam, meg szopizott is szerintem egy kicsit, mert jart az allkapcsa. Azt honnan tudom majd, hogy evett-e? Azt lehet erezni?

Ez a Child Benefit dolog ilyen sokaig tart? Most ez nagyon rosszul hangzik! :(( En is szamitok arra a penzre, de akkor jobb ha most megsem szamitok ra vagy 10 honapig?

2010. dec. 10. 21:29
Adalinak hatalmas gratula!!! élvezd ki minden percet! várjuk a beszámolót majd és képeket! puszi
2010. dec. 10. 20:25
Gratulálok Adalinak sok boldogságot...
6009. cirbolya2
2010. dec. 10. 19:59

Sziasztok, tul vagyunk a masodik szurin, Dorka megint ugyes baba volt, konnyen meg tudtam vigasztalni!! Most alszik, eleg jol evett utana, remelem megmarad az etvagya.

Atszelektaltuk anyuval a babaruhakat, hihetetlen hogy milyen kismano volt, olyan kis csoppek az ujszulott ruhacskai:)!

Egy reszet haza kuldjuk Magyarorszagra, baba erkezik jo ismeroseinknek, masik reszet meg bedobozoltam, jo lesz majd a kistesonak, meg a 3.resz (a hasznalt regebbiek) az charity-nek lesz!

most foztem egy finom "aludj jol" teat, a parom meg dolgozik, most ejszakas shiftben van, mert egy etteremben dolgozik, amit nappal nem lehet csinalni... Dehat ez van, nincs mese, most o a kenyerkereso a csaladban!

Tejcsi remelem minden oke lesz, legyen minden ugy ahogy Ti szeretnetek:)!

Anyapocak mikor jottok vissza? Angliaban minden oke, meg az ido is enyhe!

Hunikaa-ek mar biztos haza ertek, Pandamaek is otthon vannak ha jol sejtem.....

Na megyek, teazok!

6008. tejcsi (válaszként erre: 6006. - *Csajszi*)
2010. dec. 10. 19:41

Szia Csajszi!

Hat nekem is vannak fenntartasaim az itteni orvosokkal szemben, meg ugy az egeszseguggyel kapcsolatban is. Nekem meg azt is mondtak, hogy ugye harom vetelesig nem vizsgalnak meg, tovabba hogy illegalis barmilyen gyogyszert adniuk hormonpotlasra (elmagyaraztam, hogy otthon adnak vmi sargatest potlo gyogyszert). Mondom sebaj, akkor kernem a ket vervetelem eredmenyet. Valasz: tilos kiadniuk! Igazabol nem volt kedvem vitazni a veteles masnapjan. Szoval most megprobalok minel tobb lehetoseget felterkepezni, hogy ne akkor kapkodjak, amikor mar esetleg keso.

Egyebkent cisztam nekem is volt kb 10 eve, es az otthoni orvosom tudatta velem hogy nem lesz egyszeru teherbe esnem...erre tessek ! :)

Jajj, Anyapocak, barcsak mar en is ott tartanek...

6007. tejcsi
2010. dec. 10. 19:30

Anyapocak: koszi a drukkot. :)

meronka: gondolkodtam rajta, hogy beprobalkozok a gp-nel a kovetkezo babanal. Nekem igazabol ket vervetelre lenne szuksegem, hogy meglassuk, hogy emelkedik a hormonszintem a varandosag alatt. Annak alapjan mar tud gyogyszert kikuldeni az otthoni dokim...persze remelem, mindezekre semmi szuksegem nem lesz...:)

6006. *Csajszi*
2010. dec. 10. 19:26

NAgy gratula Adalinak meg Kisendrenek :)) Sok boldogsagot kivanok!!

Tejcsi, baratnomnek ugyanezt mondtak, pedig O PCOS-s, es mikor terhes lett (csodaval hataros modon termeszetes uton, 1 petefeszekkel mert a masikat kivettek neki korabban dermoid cisztak miatt). HAza kellett mennie Mo-ra, mert itt nem adtak neki hormont... Mo-on horda ki a babat, ott is szult. Pedig mar 2-szer elvetelt a babaja elott. Ha az itteni orvosokon mulik, ez a baba sem maradt volna meg. PEdig olyan szep kisfia lett :))Szoval tenyleg neha kicsit tul lazak szerintem is.

Ja, es most a maradek 1 petefeszkeben is kiderult, hogy dermoidja van, mar sirt ugy fajt, nem akartak uh-ra elkulodeni, nagy nehezen elkuldtek, kiderult, hogy valami 1,2x1,4x1,1 cm-es a ciszta, es ahelyett, hogy eltavolitanak most (mert ugye ez nem szivodhat fel), menjen vissza aprilisban, hogy megnezzek mennyit nott??!!?? Nemtudom, remelem hogy GP fuggo es nem mindenkivel ilyen hanyagok...

Anyapocak, orulok, hogy Kispocak szepen fejlodik, biztos egy csoda ahogy minden nap egyre tobb mindent tud :)

6005. Anyapocak
2010. dec. 10. 19:05

Adali nagy gratula!! De jó! Biscuit remélem Ti is jól vagytok!

tejcsi örülök h jól vagytok és megy a drukk a baba projektre.

Jajj lányok, Kispocak eléggé szenved, fogzik szegényem. Annyira ügyes már, olyan hihetetlen, ebben az időszakban szinte napról napra fejlődnek, többet tudnak a babók.

Adali tegyétek kisEndrét a fa alá! Micsoda karácsonyi ajándék!!!

Pusszantok Mindenkit!

6004. Gwendolin (válaszként erre: 5998. - Cirbolya2)
2010. dec. 10. 18:44
Gratulálok Adalinak és kis Endrének a boldog találkozáshoz! :-)
6003. meronka82 (válaszként erre: 6001. - Tejcsi)
2010. dec. 10. 18:39

tejcsi: azert ez szornyu, ha igy van.

mikor nekem nem jott meg, es nem a baba miatt, a GP elkuldott uh-ra, es miutan lattak a cisztakat, konyorgesre bar, de beutalt a fertility klinikara. Pedig 30 alatti vagyok es nem volt vetelesem. Aztan meg a vizsgalatok elott babas lettem. Nem tudom, eljutottam volna-e a fertility klinikara, mert kozben toroltek az idopontomat, amit egyebkent is toroltettem volna...

szoval, lehet, h csak a gp-n mulik, h el kuld-e kivizsgaltatni.(?)

6002. meronka82
2010. dec. 10. 18:33
De szuper! Udv a kistokosnek a nagyok vilagaban :)))
6001. tejcsi (válaszként erre: 5996. - 1kata)
2010. dec. 10. 18:27

Eloszor is Adalinak hatalmas gratula:)

Koszonom, jol:) Januartol indul a babaprojekt (ismet). Annyi ujdonsag van talan, hogy Manchesterben van egy lengyel nodoki, akinek allitolag jo hire van, es hatha tudna segiteni. Ha esetleg varandos lennek megint, es ismet problemak lennenek a hormonjaimmal. Nem repulhetek haza allandoan orvost latni... es itt azt mondtak bent a korhazban veteles utan (rakerdeztunk) hogy Angliaban harom vetelesig nem kezdenek el vizsgalgatni, hogy mi a bajod. Szoval ezzel a nodokival felveszem majd a kapcsolatot vleg.

Es te/ti hogy vagytok?

6000. 1kata
2010. dec. 10. 17:14
Jajjj de jooo! :) Nagyon nagy Gratula Nekik!!!
5999. Judy86
2010. dec. 10. 17:11
Gratulálok Andi!!Élvezd az anyaság minden pillanatát!!!Sok puszi Nektek!!!
5998. cirbolya2
2010. dec. 10. 17:06

LANYOK!!! most irt Andi, megszuletett kisEndre ma 12.39kor, 3,2kg es 55cm, mar egyszer szopizott is, most eppen alszik Amdi mellett!! Azt irja mar szerelmes bele:)!

Gratula itt is, ugyesek nagyon!!

5997. cirbolya2 (válaszként erre: 5995. - 1kata)
2010. dec. 10. 16:43

en meg a telomat nezem 10percenkent hogy Adali mikor ir... de meg semmi!

Biscuitre is rengeteget gondolok!!

Szolok azonnal ha tudok valamit!!

5996. 1kata (válaszként erre: 5993. - Tejcsi)
2010. dec. 10. 15:53
tejcsi, ti jol vagytok? :)
5995. 1kata
2010. dec. 10. 15:51
Azt lesem 15percenket, hogy cirbolya mikor ir... :)))
5994. 1kata (válaszként erre: 5991. - Meronka82)
2010. dec. 10. 15:50
Ilyen nekem is szokott lenni, szerintem ilyenkor csak kinyomja valamilyet a baba.
5993. tejcsi (válaszként erre: 5983. - Adali)
2010. dec. 10. 15:49
Andi, megy a drukk...bar azota mar biztos anyuka vagy:)
2010. dec. 10. 15:45
Sziasztok child benefitröl csak annyit hogy márciusba adtam be és mág semmi sem a child tax credit..sokszor hivtam öket azt mondták sokan várnak várrni kell..na de 10 honapot,,na mindegy azt mondták visszamenöleg kifizetik majd..tegnap kaptam papirt kérdeztek hogy kapok e otthonrol gyerektartást vagy bármilyen pénzt,,persze hogy semmit sem kapok de ezt méert csak most kérdik nem tudom,,remélem karácsonyi ajándéknak megküldik végre..kitartást mindenkinek sokat kell várrni.
5991. meronka82
2010. dec. 10. 13:22
Kerdes: ha feszul a hasam, es kidudorodik egy reszen, kemenyedik, majd visszamegy, az csak a gyerek mozgasa, vagy mehkemenyedes? Van ez a mehosszehuzodasos ize a 3. trimeszterben, valami b betus. Lehet ez az szerintetek es ez normalis? Vasarnap kezdjuk a 28. hetet.
5990. meronka82
2010. dec. 10. 13:17
Sziasztok! Amit irtok arrol, h hazakuldenek, mert meg nem eleg gyakoriak a fajasok... hat ez az egyik remalmom. Errol is almodtam ma. En biztos az emergency-t fogom hivni, majd a parom, h jojjon a korhazba, s max ulunk kint a kocsiban, amig el nem jon az ido. Nem tudom, h mernek-e hazamenni elfolyt magzatvizzel. Azert megmondom a dragamnak, h elobb takaritsa ki jol a kocsit. Bar nem kene, h a kisfiunk egy egy szerszamoslada es egy letra kozt jonne vilagra valahol utkozben. :S
5989. macskabagoly2 (válaszként erre: 5979. - 1kata)
2010. dec. 10. 12:38

Kata, aranyos vagy, köszi :)

Jaj, már nagyon várom én is a híreket az újdonsült anyákról :))!!

és Csinita képeit az ikrekről :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook