Kismama vagyok Angliában! (beszélgetés)
jó reggelt!
tegnap nem kapcsoltuk be a gépet, így nem néztem a fórumot, de most bepótoltam!
jajj, csinita, naggyon kis édeskék a pici fiúk! tényleg olyan pindurik :)) és a ruhácskáik is ennivalóak :)) tarts ki, vége lesz egyszer a kezdeti nehézségeknek, hamarosan!!! sokat gondolok Rátok én is!
hu, tegnap kint voltunk a munkahelyemen, volt egy karácsonyi ebéd is, meg körbelátogattuk a kedves kollégákat. fél 11-től du 4-ig voltunk oda, de Lórikának - és ez csak este derült ki - nagyon kimerítő volt. ott egész jól viselte, aludt is, de az esti fürdés után teljesen kész volt a fáradtságtól, viszont nem bírt elaludni éjfélig, szopizni nem volt ereje, csak ordított, úgyhogy végül adtam neki egy kis tápit.. sokat bukott, sírt, olyan nehéz volt... :( azóta viszont rengeteget alszik. pedig holnap is tervezünk egy hasonló - bár kicsit rövidebb - kiruccanást...
puszi Lányok
Oh, szegeny Kispocak :( Biztosan tenyleg a foga jon, ahogy Cirbolya is irta.
Kitartas csajok, kozhely de igaz, hogy az egeszseg nem minden, de egeszseg nelkul nincs semmi.
Koszonom Csajszi es Cirbolya, Nektek is!!!
Konnyebb lesz holnaptol, mert itt lesz Apukam!
Anyapocak, Cirbolya lattatok a kepeket a fiaimrol? :)) Olyan picurkak. :))
Jo ejt, puszi
sziasztok, draga Csinita sajnalom a pici Davidot, de biztos vagyok benne hogy hamarosan jobban lesz, en mint irtam korabban is minden este elmondok egy imat ertuk, ezt addig teszem amig haza nem engedik a korhazbol!! Kitartas, minden nap egyre jobban erosodik, es fejlodik!!
Anyapocak, lehet a foga miatt szenved a Kispocak, neked is kitartas!
jo ejt Lanyok, Kismamik aludjatok jol!
Csinita, nagyon aranyosak a fiuk :))))
Milyen kis csoppek, olyan kis sebezhetoek ilyenkor meg.
Orulok, hogy jon az Apukad, biztosan jot tesz majd. Elhiszem, hogy rengeteget sirsz es hogy ugy erzed, nem birod tovabb, nagyon nehez lehet a kisfiaidat (foleg ugye a kis David-et) igy latni. Kitartas, ahogy Te magad is irtad, hamarosan kikerul David is az inkubatorbol, es szepen felepul :)
Remelem, Apukad feltolt majd egy kicsit es konnyebben viseled majd a helyzetet. Vigyazz magadra, minden rendben lesz.
Sok-sok erot kuldok!!!
Anyapocak! Tudom, hogy senkinek nem konnyu! Kitartast Neked is! De abban tenyleg igazad van, hogy csak egeszseg legyen! De ugye nalunk pont az volt a rizikos. Meg mindig kicsit az david-nal, de nagyon remenykedem, hogy tenyleg kinovi majd ezt a tudo problemat.
Koszonom a biztatast!
Jajj Drága!
Nagyon sajnálom....tudod én is elvagyok keseredve, tudom h nem boldogít, de minden anyának meg van a kis keresztje. Persze ilyenkor jön rá az ember h "csak" egészség legyen, mert az én fiammal csupán csak annyi van, hogy borzasztó rosszul alszik és néha úgy sír, nem tudok semmit sem csinálni vele, hogy együtt sírunk. nem értem, magas mint Qrvának a jámbor élet, sokat foglalkozunk vele, sosincs egyedül hagyva, főleg h most itthon vagyunk. már kap vacsira tejpápit is, anyatejjel keverem neki össze és így is felkel 2 óránként éjszaka, nem feltétlenül enni, csak felsír, iszik, majd visszaalszik vagy nem. Szóval ez a mi történetünk. Senkit nem akarok elkeseríteni mert az anyaságnál nincs gyönyörűbb dolog, meg persze vannak könnyebb-nehezebb gyerekek, de az enyém a nagyon nehéz kategóriába van. :-(
Csinita Drága!
Jobbulást kívánok nektek és kitartás, holnap ott az apukád!
Tegnap nagyon kiborultam megint, mert Davidra visszatettek azt az oxigen orrmaszkot, mert kinlodott a legzessel. Nagyon sirtam, ugy ereztem osszeroppanok, mar nem birom ezt tovabb, nagyon nehez! Rettento sokat sirok, teljesen kesz vagyok. :((
Ma meg mondtak, hogy David-nak Chronic Lung Disease-e van. Na, nekem megint nem kellett tobb, hogy ossze zuttyanjak. De ma sokkal jobban volt, levettek a maszkot delben es mikor eljottem este, akkor meg mindig szepen birta a lelegzest. Azt mondtak a dokik, hogy ezt a Chronic Lung Disease-t ki fogja noni, csak kell par honap, lehet, hogy ev, mig ezt kinovi. Lehet, hogy majd oxigennel jon haza. A kis orrlyukaba lesz az oxigen cso. Persze ez meg odebb van. Viszont Aaron az mar kezd kis "husigomboc" lenni. :)) 2140 gramm!!! Az a baj ezzel a nagy kulonbseggel kozottuk, hogy igy nagyon nagy az eselye, hogy Aaron-t hazakuldik es David maradni fog a korhazban. Az nagyon nem lenne jo!
Holnap jon Apukam!!! :))) Ugy varom!!!
Puszi
Sziasztok lanyok!
Adali, meg egyszer nagyon gratulalok es nagyon sok boldogsagot, jo egeszseget kivanok Nektek!
Nekem is faj a cicim, miota probalom Aaron-t szoptatni. Nekem be is lilult. :(( Meg neha igy csip olyan erzesem van, eleg erosen.
Nem olvastam vissza, tegnap nem jartam a forumon, de igyekszem elolvasni, amit irtatok.
Szia!
Még egyszer gratulálok Neked és a fiadnak !:-)
Na, orulok, hogy vegre jot pihentel :))
Egy bankban dolgozom adminisztratorkent (nem vagyok banki alkalmazott - sajnos - csak szerzodeses). Semmi fancy dolgot ne kepzelj, a letra legaljan vagyok, igy en szivok legtobbet :DD
De nem panaszkodom am, volt is meg lehetne sokkal rosszabb is (remelem nem lesz...) :))
az elmult ket ejszaka nagyon jol aludtam :) kitamasztottam magam minden oldalrol parnaval, meg szerintem az is segitett, hogy szombaton 12orat, vasarnap meg 10-et dolgoztam :)
te amugy mit dolgozol? most vagy elfelejtettem, vagy meg nem is irtad :)
Hunikaa, igen, finom lett :) Ugyesek voltunk
Kedvesemmel, mert kb 3-t ettunk meg, plusz volt egy vendeg akit megkinaltam vele, az osszes tobbi dobozban varja a Karacsonyt :)) Csak a diszites nem ment :SS de ugye minden nem lehet tokeletes (vagy mi :DD)
Legyetek jok, erezzetek magatokat jol :)))
Haaeen, Csajszi hamarosan elmúlik az orrdugulás! Én is sokat szenvedtem vele! Kitartás!
Csajszi fini lett a mézeskalács?
Csinita olyan sokat gondolok rátok! Szegény kicsi Dávid nagyon sokat szenved, ő tényleg egy hős! De hamarosan minden rendben lesz és ő is egy egészséges szépen fejlődő fiúcska lesz! Örülök, hogy a kis Aaronnal minden rendben!
Tejcsi sok sikert a babaprojecthez! Remélem hamarosan meglátogat a gólya! Nagyon várom , hogy bejelentsd a jó hírt, hogy pocaklakód van!
Most megyünk egyet levegőzni Andrissal! Itt tök nagy hó van! Andrisnak tetszik nagyon! Mindig megfogja és vigyorog! Érdekes érzés biztos neki! Bele tudja furni az ujját és hideg is! Apukám csinált neki hóembert tegnap. Először csak nézte, majd mutatott felé, vigyorgott és mondta, hogy őőő! Olyan aranyos volt!
na most tényleg megyek, majd jövök később vagy holnap!
Puszi mindenkinek!
jo reggelt lanyok.
Adali, de jo, hogy mar otthon vagytok :)) Meg egyszer gratulalok Nektek!!
Macskabagoly, de irigyellek, hogy mar meg is vannak az ajandekok, en meg mindig azon parazok, mit mikor vegyek meg, mikor es mit sussek, fozzek (ez mar kezd kikristalyosodni ;) ), idohianyban szenvedek.
Haaeen, kepzeld, nem akarom elkiabalni, de most a hetvegen egesz jo volt az orrom, max az egyik volt bedugulva, de volt hogy egyik sem - eljen :))
Talaltal megoldast a derek-csipo fajdalomra? Szegenyke... Nekem meg nincs, illetve pentek este meg szombaton is majdnem leszakadt a derekam, de az a pentek du-i rohangaszatol volt.
Judy, sikerult a szamlakerdest megoldani? Tenyleg talan a kozos szamla a legkevesbe maceras megoldas, hogy a parod felvesz Teged az o szamlajara.
Anyapocak, en meg sehol nem talalkoztam homeos gyogyikkal itt sajnos. Szerintem hozzatok amire ugy gondolod szuksegetek lehet, az a biztos.
Nah, megyek, remelem, nem lesz too busy ez a ket het mar Karacsony elott, sokan kivesznek szabit :)
Sziasztok lányok!
Szerencsésen hazaértünk, 'csak' másfél órát késett a gépünk! Ezt a kis kellemetlenséget leszámítva nagyon jó itthon!
Adali nagy nagy gratula nektek! Örülök, hogy minden rendben volt és hogy pozitív élményed van az egész szülésről!
De jó, hogy már ilyen hamar haza is engedtek benneteket! Mikor megy édesanyád? Vagy már kinn van?
Nekem is nagyon csúnyán kisebesedett a mellem, én lansinoh cicikrémet használtam. nagyon bevált! Nagy előnye, hogy nem kell lemosni cicizés előtt!
Biscuit nagy gratula nektek is! Szegény jól megszenvedtél, de most már csak a kisfiadra gondolj!
Cirbolya nagyon ügyes Dorka, meg sem konnyan neki egy kis szuri!
Macskabagoly örülök, hogy jól sikerült a karácsonyi vásárlás! Hogy van a kis Lóri? Pocakfájás?
Anyapocak örülök, hogy végre megérkezett a benefit! Szuper! Jó kis karácsonyi ajándék!
Biztos lehet kinn is kapni valami homeos bogyókat, de ha nektek bejött valami, vagy hallottál valamit jót, akkor inkább vigyél ki itthonról!
Adali nagy gratula megegyszer:)!! Varjuk a kepeket Kisendrerol!!!
Macskabagoly orulok, hogy jol vagytok, es hogy tul vagytok a karacsonyi vasarlason, mi meg semmit se vettunk, pedig mar nem sok ido van!
Na Dorka mar alszik, nekunk ma vendegeink voltak, elegge elfaradtam, de nagyon jol ereztem magam.
Jo hogy vannak barataink:)!
Haaeen kitartas, ez az orrverzes tenyleg kellemetlen lehet, de mihelyst meglesz a baba minden kellemetlen mellekhatas el fog mulni
Jo ejt mindenkinek!
éljen, éljen! milyen hamar otthon lehetsz, de jó..:))
biztos egyéni, hogy kinek mennyire érzékeny, nekem nem volt annyira... szerintem hozzászokik majd a szopihoz a cicid, és jobb lesz. én úgy hallottam, inkább kerülni kell a mellbimbóvédőt, ha jól van mellen a babi, nem szabad, h fájjon. nyilván az első pár nap még érzékeny... sok sikert!
szia! orulok, h minden rendben es jol vagytok. En ma forumon olvastam, h a mellbimbovedo segit, viszont volt, akinek meg attol sebesedett ki a melle. Lehet, h erdemes lenne kiprobalnod.
A parod bemehetett veled a mutobe? Amugy adnak itt valami steril ruha felet az apas szulesekhez vagy vinni kell, mint Mo-on?
További ajánlott fórumok:
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Szoptatós kismama vagyok, mit tudnék főzni ami hamar elkészül & nem kell sokat ott állni?
- 5+4 kismama vagyok
- Mit tehetnék, hogy ne vizesedjen a bokám? 30, lassan 31 hetes kismama vagyok. :)
- Ki hogyan viselte a terhességet? A végefelé vagyok, 26 hetes kismama vagyok és nehezen telnek már a napok, más is így volt vele?
- Munkahelyen hogyan jelentsem be, hogy kismama vagyok?