Kisajak plasztika (beszélgetés)
Szia!
Ez érdekes, de tök jó ha Neked nem fájt, örülj neki!
Nekem mondta az asszisztens hölgy hogy ez bizony fog fájni úgyhogy lehet hogy Te vagy csak ilyen szerencsés. :)
Nekem azóta sem fáj, tegnap este és ma reggel volt egy kis diszkomfort érzetem de az is megszűnt, én gyakorlatilag semmit sem érzek, olyan mint előtte, teljesen normális. Nyilván pisilés után óvatosan itatom fel mert nem akarok sem varratot tépni sem megnyomkodni hogy fájjon, de azon kívül hogy óvatos vagyok, ma egész nap vezettem meg járkáltam ( sajnos muszáj voltam ) és minden rendben volt, nem volt egyszer sem problémám vagy fájdalmam. A mozgás ugyan úgy megy mint előtte, de nyilván nem próbálok ki egy aerobic edzést azért hogy hátha akkor megfájdul. :D
Sajnálom, hogy ennyire kellemetlen volt neked az inyekció! Nekem az egyáltalán nem fájt. Én is épp a fogorvosos példát hoztam fel a férjemnek, csak fordítva: szerintem ezerszer kellemetlenebb a fogínybe a szuri, mint a nuniba... 😅 inkább 8 nuniszuri, mint egy az ínyembe 😆
A fájdalommal első nap én is így voltam, mint te. Nem volt gáz, jöttem-mentem. Aztán nekem sajnos megérkezett a fájdalom, kissé késve ugyan, de mindent bepótolva, extrém erővel. Egy borzalmas éjszakám volt csak, így még én is a szerencsések közé tartozom, mert sok hozzászólást olvastam, amiben napokig tartó kínzó fájdalomról panaszkodnak a lányok. Nekem 2 nap után dagadt be. Na az nem semmi... a kisajkak is úgy bedagadtak, hogy szét akar robbanni. Érzem, hogy a varratok pattanásig vannak feszülve. Ma van a hatodik napom és bármit megadnék érte, ha elvághatnám a csomókat, mert nagyon szorítanak a varratok. Hiába jegelem...
Az utolsó észrevételeddel nagyon rokonszenvezek és én is megfogadtam, hogy többször fogok írni egészen a teljes gyógyulásig, mert nekem is nagyon hiányoznak az olyan (remélhetőleg) bíztató hozzászólások, amik a végeredményről szólnak.
Sziasztok!
Remélem releváns a tapasztalat/ a komment. Én tegnap estem át egy kisajak-korrekciós műtéten. Nekem extrém nagyméretűek voltak a kisajkaim amit mindenképp korrigálni kellett. A műtét maga nem volt egyáltalán fájdalmas mert nem éreztem semmit, de helyi érzéstelenítéssel végezték el ( ami egyébként teljesen rendben lenne), azonban csak olyanoknak ajánlom akiknek nagyon magas a fájdalomküszöbük, ugyanis oldalaként 4-6 érzéstelenítő injekciót adnak, és az pokolian fáj. Nem is tudom mihez hasonlítani, a fogorvosi érzéstelenítés egy 0, semmi ehhez képest. Épphogy csak kibírtam sírás nélkül, és én pedig még akkor sem sírtam amikor az oldalra kitörött csuklómat vissza kellett törni, szóval szerintem azért ez elmond valamit. Egyébként elrettenteni sem szeretnék senkit úgyhogy elnézést ha ez most valakit nagyon hazavágott, mert mindenkinek más a fájdalomérzete és nyilván valóan, másnak lehet hogy nem is olyan érzékeny ott lent mint nekem. Csak sejtem azonban hogy másoknak is nagyon fáj mert megkérdeztem az asszisztens hölgyet és a szokásos " nem is fogsz semmit érezni" helyett korrektül megmondta hogy igen, ez bizony fájni fog. A Doktor Úr szép munkát végzett, és igen érdekes az én szervezetem mert egyébként egy kis diszkomfort érzeten kívül nincsen semmi bajom, járok-kelek ( nyilván azért óvatosan) , a műtét után simán hazavezettem, és délután még a boltba is elmentem. Nekem nincs bedagadva, kicsi duzzanat van csak a varrás mentén de azért szerintem ez normális. Ha bármi kérdésetek van, szívesen válaszolok és egyébként igyekszem majd pár hét múlva is írni, mert látom hogy a műtét után inkább aktívak a kommentelők mint pár hétre rá amikor már ténylegesen látszik az eredmény.
Szia!
Olvastam a korábbi hozzászólásodban, hogy lézeres műtéten voltál. Ott nem nagyobb a kockázat ilyesmire?
Sziasztok,
Nagyon hiányolom innen a több hónapos eredményekről a beszámolókat. :(
Nekem tegnap volt a műtét. Most csúnya, duzzadt, fáj. Tegnap repestem az örömtől, de ma elkezdődött a hullámvasút effektus. Kiborultam az előbb és nem is tudom, mit érzek... félek, talán bánom is. Félek, hogy tönkre tettem a szexuális életem. Nem is tudom, minek vállaltam ezt. Nem volt szép, se kényelmes, de legalább jól funkcionált. Most persze újra elolvastam a kommenteket és mást se látok, csak a negatív tapasztalatokat. Rettegek, hogy vajon nekem is tövig ki lett-e vágva, mint ahogy azt sokan írjátok. Ahogy látom, nem valószínű, dehát egy nap után ez csak egy ocsmány húscafat, nem sok mindent lehet megállapítani. Most akkor kb 3 hónapig kell őrlődnöm, hogy hogy is fog ez kinézni? Bárcsak jönne valaki és azt írná, hogy az elején undorító akármiből 1-2-3 hónap múlva csodás eredmény lett! Én most teljesen elbizonytalanodtam és a fájdalom meg csak tovább rontja a lelki állapotomat. :( ha most visszafordíthatnám, lehet, hogy megtenném. Nagyon bízom benne, hogy pár nap múlva újra boldog leszek, amiért megtettem!
Sziasztok!
Dr. Falus Györgyhöz próbáltam bejelentkezni, múlt hétvégén jelentkeztem a honlapon konzultációra, de azóta sem hívtak vissza. Ma felhívtam, de csak üzenetet lehet hagyni. Nem túl bizalomgerjesztő, hogy nem lehet elérni. Ti jártatok így vele?
Szia.
Nekem hosszadalmas volt a gyógyulás. Három hét után kezdtem el komfortosabban érezni magam, viszont a mai napig nem az igazi, de ugye nekem nem sikerült jól a műtét. A bal oldalon eltűnt az ajak, a jobb oldal teljesen rendben van. A bal oldal még most is erzkeny, és borotválkozásnál nagyon óvatosnak kell lennem, mert ha épp rosszul csinálom, akkor csíp. Úgyhogy mindenkit irigylek akinek jól sikerült, én meg annak örülök, hogy jobb lett, mint volt, bár jól elbantak velem.
Sziasztok!
Ma voltam lézeres kisajak plaszikán, dr Regenyi Péternél . Mindenki nagyon kedves minden szuper, de nem fájdalommentes , szültem már én is , de a szuri is fajt , csillagokat láttam és a végén a varrás is . Amúgy gyönyörű munkát végez , folyamatosan egyeztet , hogy jó lesz e így. Már most csodaszép a változás , kislány lettem újra :) , figyel arra , hogy ne csonkítson meg , mert az később fájdalmas . Egyszóval csajok nem egy egyszerű történet , 1-2 hét múlva többet tudok mondani ! Ma meg azért eléggé faj , de kaptam sok gyógyszert krémet ez sz árban benne van
Sziasztok!
Nyíregyházán csináltak már valakinek kisajak plasztikát? Ha igen, ki volt az orvos?
Sziasztok!
Akik már túlestek a műtéten: előtte tapasztaltatok a folyamatos kidörzsöléstől erősebb, sűrűbb folyást? Ezt a problémát a műtét meg tudja oldani teljesen? Azt vettem észre, hogy bizonyos fehérneműk jobban kidörzsölik a kisajkakat, olyankor lesz erősebb a folyás, kis viszketés is van mellette, majd elmúlik 1-2 nap múlva.