Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Támogatja az OEP az intim kisajak plasztikát? fórum

Támogatja az OEP az intim kisajak plasztikát? (tudásbázis kérdés)


2017. júl. 21. 08:14
Szia! Én is évek óta küzdöttem ezzel a jelenséggel. Két terhességem alatt 20-22 kilókat hiztam. Velem együtt nőttek a kisajkaim. Katasztrófa. Tavasszal kikértem a szülész-nőgyógyászom véleményét és azt mondta nekem hogy ha ez valóban ennyire zavaró akkor ő megcsinálja nekem. A tb nem támogatja. Egy másik kód alkalmazásával műtöttek. Itt a kórházban mindenki teljesen megértette a problémámat senkitől nem kaptam negatív visszajelzést. Tegnap műtöttek. Ma megyek haza. Első ránézésre bízom benne hogy szep lett. Ajánlott egy plasztikai sebészt de arra nagyon sokat kellett volna gyűjtenem. És már az elején ő ajánlotta fel hogy megcsinálja. Természetesen adok neki pénzt a távozásomkor de mégsem 300.000ft. Kérd ki a nőgyógyászod véleményét! Talán segít neked. Nekem akkora volt hogy a biciklin el zsibbadt az egész nemi szerven es kilógott a combomig es simán ratapadt. Sok sikert!
3. Kormi1985 (válaszként erre: 1. - Ori90)
2017. jún. 28. 07:44
Szerintem, ha lelki gondokat és visszatérő egészségügyi problémát okoz akkor talán támogatják... az a biztos, ha megkérdezed a nőgyógyászod, ő biztos tudja hogy ha tényleg támogatják akkor milyen orvosi igazolások kellenek hozzá!
2017. jún. 28. 06:37

Mit tamogasson? Nem vagy beteg.

Ha 38-as a mereted, ne 36-os nadragot probalj magadra huzni.

A szoknya, a meretednek megfelelo nadrag nem megoldás?

2017. jún. 28. 05:54

Sziasztok!


27 éves vagyok,és évek óta zavar,nem csak abban,hogy néz ki,hanem egy testhez állóbb nadrágot nem merek felvenni tőle,meg sok egyéb gondot okozott már,de annyira drága,hogy szóba sem jöhetett.Támogatja ezt a műtétet az OEP?Ha igen,hová kellene fordulnom?Simán egy nőgyógyászati rendelésen elmondják,hogy zajlik a dolog?Mert már sok helyen olvastam,hogy támogatják,de más helyeken pedig nincs a listában...

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook