Kisajak plasztika (beszélgetés)
Sziasztok!
27-én 5 napja volt kisajak plasztikám.
Kicsit meg vagyok ilyedve mert úgy látom mintha a két kisajak felül a csiklónál összelenne varva.... nektek is volt? Vagy ti láttáttok hogy külön vannak?
Köszi:)
sziasztok!
Nagyon buta vagyok, mert azt sem tudtam, hogy van ilyen.
Segítene valaki, hogy milyen lesz utána?
Sziasztok!Nekem is Hévízen volt a műtétem Dr.Regényi Péter mellet döntöttem.Csak jókat tudok mondani róla,életem legjobb döntése volt,hogy öt választottam.Én már 2-3 éve terveztem,hogy elmegyek kisajak műtétre csak tartottam tőle nagyon,mindig nézelődtem az interneten,hogy kihez kellene menni.Szerencsére létezik ez a Fórum,itt találtam rá Dr.Regényi Péterre.Én először is rákerestem az interneten a hotel oldalára(Hotel Európa Fit Vitalium Laser Center)ott meg találtam egy olyat,hogy ha kérdésem van bármiről ki kell tölteni 5mezőt és a szakorvos visszahív.Én ki is töltöttem gyorsan,csak név-emailt-telefonszámot és tárgyat kér(hogy melyik kezelésről érdeklődnél)
A doktor úr egy óra múlva már hívót is,meg is lepődtem.Nagyon rendes volt átbeszéltünk mindent és rá 2 hétre kaptam is időpontot.A doktor úr felhívta a figyelmemet,hogy a kisajak kisebbítés műtét ára 210.000Ft ami még tartalmazz standard kétágyas szobát a műtét napján 9-18 óráig,a kísérő részére korlátlan wellness használatot,napi egy főétkezést és egy kávét meg egy süteményt.Az volt még számomra pozitív,hogy nem kellet konzultációra menni,és nem volt szükség laboratóriumi leletekre(vérkép,vizelet)ami persze kellemetlen lett volna számomra egy kicsit,mert közölnöm kellet volna a háziorvosommal,hogy milyen műtéthez kell....Hát szóval engem pontosan 13 napja műtött a Doktor úr,a párom kísért el.A műtét pénteki napon volt,a párommal megérkeztünk a hotelbe olyan 9:30körül bejelentkeztünk,elfoglaltuk a szobánkat ami nagyon hasznos volt számomra feltudtam egy kicsit készülni a műtétre nyugodtan(arcmosás,kéz,pisi a műtét előtt)10:30 fele lementünk a lézer centerbe.Egy kicsit várnom kellet mert volt egy beteg a doktor úrnál,addig is elfogyasztottunk egy italt a bárban,ami nagyon hangulatos volt 5*kiszolgálással.11kor bementem doktor úrhoz,először is egy kis hangulatos irodában elmondta,hogy mi fog történni(műtét menetét) képeket mutatott az előző műtétekről,szokásos aláírás a műtéthez.A konzultáció kb.15-20percig tartott utána át is mentünk a műtő helységbe,ott volt egy kis öltöző kabin kialakítva ott levetkőztem derékig természetesen,felfeküdtem az asztalra és már kezdődött is a műtét.
A műtőben egy nagyon kedves asszisztensnő volt,jókat beszélgetünk volt mikor el is felejtettem egy kis időre,hogy hol vagyok annyira belefolytunk a beszélgetésbe.Na szóval előszór kaptam egy pár szurit,oldalanként kb 3-3 at nem tudom pontosan,egy kicsit kellemetlen volt de azt nem mondanám,hogy fájt.Utána 20 percet vártunk,hogy hasson az érzéstelenítő,20 perc után elkezdődőt a műtét,ami kb.4perc alatt meg is volt nem is éreztem semmit belőle.Aztán még várni kellett 20 percet a doktor úr még egyszer végig ment a lézerrel összeforrasztotta a sebet ha jó emlékszem de nem akarok hülyeséget írni.Az a lényeg,hogy ez is kb 2 percig tartott,ennyi volt a műtét.A műtét után elmentünk ebédelni,de már azt sem tudtam hogy üljek mert már kezdtem érezni valami égető érzést.Ebéd után ami nagyon finom volt,felmentünk a szobába akkora ment ki kb az érzéstelenítő.Pisilés után nagyon durva égető csípő érzést éreztem,meg hát elkezdett vérezni is a sebem.Fel is hívtam gyorson a doktor urat,mert nagyon megijedtem,le is mentem hozzá megmutattam neki és megnyugtatott hogy ez normális és még pár napig még előfordulhat.visszamentem a szobába bevettem egy fájdalomcsillapítót,amit a doktor úrtól kaptam és gyorsan el is múlt a fájdalmam.Aludtam kb2 órát hason fekve, jó eset műtét utánii pihenés,aztán összepakoltunk ittunk egy kávét meg sütiztünk egyet,kijelentkeztünk a hotelból és utaztunk 150km hazáig.A műtét utánii nap már mostam,főztem,takarítottam nem fájt semmim,csak a menésem volt érdekes.Természetesen próbáltam óvni a sebemet,vagy feküdtem vagy álltam.Hétfő estére már bementem dolgozni,egy kicsit nehéz volt főleg ha le kellet guggolni,meg a menésem sem volt az igazi de azt mondtam akinek feltűnt,hogy fáj a lábam.)Három napot dolgoztam,a negyedik napra megjött a menstruációm olyan rosszul voltam nem bírtam bemenni arra a két napra.Összességében,ha nem jött volna közbe ez a menzesz simán ledolgoztam volna az a 2 napot,de azt tanácsolom mindenkinek,ha nem muszáj,akkor inkább maradjanak 1hétig otthon az a legjobb.Én a 10 nap éreztem azt,mintha nem történt volna semmi a menés is rendbe volt,ülés is.A sebem még nincs teljesen meggyógyulva de nagyon szép.
Remélem segíthettem nektek,csak azt tanácsolom mindenkinek,hogy akinek ilyen kisajak problémája van,ne gondolkodjon vágjon bele.Csak egy hétig lesz kellemetlen az egész,utána meg csak egy rossz álom..Meg aki nem akar varratszedésre járni,az válassza ezt lézeres megoldást.Hévíz nincs a világ végén,Dr.Regényi Péter úr és az asszisztensnője nagyon jó fejek,csak ajánlani tudom mindenkinek!!
(Ha kérdésetek van,írjatok nyugodtan.)
Sziasztok! Én Hévízen voltam nemrég, és gondoltam akit érdekel, megosztom.. Lézerrel csinálja Dr. Regényi Péter, tök jó fej a doki, és NEM FÁJ! A műtét után pár órán keresztül fáj, de adnak fájdalomcsillapítót otthonra, én azt a műtét után rögtön bevettem, simán hazavezettem tök egyedül Bp-re, másnap már fájdalomcsillapító sem kellett!!
A műtét után 2 héttel ugyan még érzékeny volt a terület :) , de látványra teljesen gyógyult és gyönyörű, mintha így születtem volna.
Mindenkit bíztatok, hogy ne varrassa, hanem ide jöjjön, tényleg szenvedés nélkül lehet ugyanazt az eredményt elérni, és sokkal gyorsabban!
Szívesen válaszolok, ha van kérdés. :)
Kedves Lxndr! Megosztanád, hogy melyik klinikán/orvosnál voltál műtéten?
Köszönöm!
Kedves Zsuzsikaa! Meg tudnád osztani, hogyan sikerült a második csuklyakorrekciód eredménye?
Nagyon köszönöm!
Sziasztok!
Nekem a kisajkaim elegge megnehezitettek a dolgomat, mind testileg, mind lelkileg. Egy ev vacilalas utan raszantam magam, egy hihetetlen aranyos nogyogyasz csinalta nekem altatasban, tegnap. En a mutettol nem feltem, csak mar meg akartam szabadulni tole, viszont hihetetlen tu- es verfobiam van, szoval ez jobban aggasztott. Aztan amikor a rendes noverek bekisertek a mutobe, elszallt minden felelmem. Megkaptam az altatot es onnantol mintha elvagtak volna, nem emlekszem semmire, erezni sem ereztem semmit. Mikor magamhoztertem mar kaptam venasan a fajdalomcsillapitot, amikor annak kiment a hatasa, mar otthon is voltam. A fajdalom turheto, bar ez fajdalomkuszobtol fugg! Ma mar alig verzik, a fajdalom is csillapodott, nincs bedagadva, nem is lila, gyorsan gyogyul. Nagyon orulok, hogy raszantam magam, es egy ilyen jo orvost talaltam, mert vegre visszakaptam az onbecsulesem. Aki gondolkozik rajta, vagjon bele, nem fogja megbanni, es a vegeredmeny hihetetlen, megeri a fajdalom! :) Csak batran!
Sziasztok!
Engem 2 honapja mutottek, minden rendben ment es gyorsan is gyogyult. A gond az, hogy mikor a baratommal probalnank szexelni az fajdalmas, a kisajkak also talalkozasanal huzodik es felek hogy ott valami elszakad vagy ilyesmi. Akinek mar regebben megvolt a mutetje elmondana hogy mennyi ido utan tudott visszaterni a szexhez?
Remelem ez nem azt jelenti hogy valamit elrontottak hanem csak hogy meg nem gyogyult meg :(
Koszi a valaszokat
Szia Doxa69!
Szerintem küldd el a képeket és a kérdésedet a Sikos doktor Úrnak a Klinika weboldalán lévő e-mail címre, és ő szakmailag hiteles választ fog adni. Sok sikert kívánok, hogy megoldódjon a problémád.
Sziasztok! Én kisajak kisebbítésen gondolkozom, erről szeretnék kérdezni aki már átesett ilyen műtéten. Igazából az lenne a lényeg, hogy a lehető leghamarabb és legolcsóbban megússzam a dolgot, mert nemsokára megyek majd nyaralni is, meg nincs rá túl nagy keretem. Ilyen 100ezer körül megcsinálják valahol? Mert ahol nézegettem ilyen 200 körüli árakat láttam..:/ És előzetes vizsgálat (labor) van olyan hely ahol nem kell hozzá? Azt tudom, hogy nincs semmi bajom, mert nemrég volt orrsövényműtétem, és ott kellett, csak most tényleg minél hamarabb túl szeretnék rajta lenni. És olyat csinálnak szerintetek,hogy konzultáció után egyből a műtétet is elvégzik? Mert elég messze lakom Pesttől, és nem szeretnék többször utazgatni ha nem muszáj.
Köszi előre is:)
Sziasztok! Dr. Sikos Géza, varázsolt széppé. :) Mindenkinek csak ajánlani tudom.
A műtét maga fájdalom mentes, mindössze azt a pár tűszúrást éreztem az elején, de a műtét során semmi mást nem fájdalom nem jelentkezik. A műtét napján este, mikor levettem a szorító kötést éreztem azt, hogy kúgrik a szemem, tehát az az egyetlen este,ahol minden erőtökre szükség lesz. De a jegelés reggel-este plusz én kamillával mosogattam a sebem. :)
Tehát bárki akinek ilyen gondolata van, hogy megszabadulna "tőle", ne vaciláljon! Én örülök neki, hogy 20 évesen most először tetszik a puncim! :)
Ha bármilyen kérdésetek van, szívesen válaszolok!
Sziasztok!
Én egy 28 éves vagyok,és régóta gondolkodok kisajak plasztikán. Aki részt vett már ilyen műtétet, ő melyik orvost ajánlja? Dr. Sikos Gézát vagy Dr. Jánky Györgyöt? Vmint vkinek volt már nagyajak feltöltése?
Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy ma rátaláltam erre a fórumra! Jó érzés, hogy nem vagyok egyedül a problémámmal, viszont azt kívánom, hogy mindenkinek oldódjon meg a gondja minél előbb! :)
Én is jól megszenvedek a kisajkaimmal. Nekem a fiziológiai panaszok mellett lelki gondokat is okoz: testképzavarom van… Most 22 éves vagyok, és már évek óta fennáll ez a helyzet. Volt egy időszak, amikor el tudtam fogadni magam, de egy ideje már megint nagyon rosszul érzem magam, és egyre jobban foglalkoztat a műtét gondolata. Még nem határoztam el, hogy belemenjek-e a műtétbe, vagy ne. Tartok még tőle. Viszont bízom benne, hogy itt meg fognak érteni, és tudtok nekem tanácsokat adni. A legtöbb dologra, ami felmerült bennem, már megkaptam a választ a hozzászólásaitokból, de majd azért 1-2 kérdésem még lesz. Természetesen én is szívesen segítek nektek, ha valamiben tudok! :)
Szió!
Igen, csak el kell határozottan mondani, hogy zavar sportolás közben.
Én még a műtét előtt írtam, és most azon túlesve nem vagyok azért annyira megelégedve a végeredménnyel, teszem hozzá Lehet, hogy a plasztika sebészeten se lett volna tökéletes, mivel sokaknál olvastam, hogy magán plasztikai sebészeten csináltatták, és már a harmadik műtétre készülnek ettől függetlenül...
Viszont nem bántam meg, hogy rászántam magam, így azért már sokkal jobb, de nem tartom kizártnak, hogy egy idő múlva ne menjek plasztikaira is, de akkor már csak lézeresre mennék, mert nem hiszem, hogy amúgy a sima plasztikai és a kórházi műtét közt lenne sok különbség..
Ha csak kórházi műtétre mész, akkor megmarad a pénzed, és utána látni fogod, hogy esztétikailag még szeretnél-e alakítatni rajta vagy sem. De mindenképp jobb lesz. Ha bármi kérdésed van, szívesen válaszolok rá, írj privit is nyugodtan :) Szia
Sziasztok! Szintén ezzel a problémával küszködöm évek óta. Kislányként a nyereg nélküli és a lábszár nélküli lovaglás még jobban rontott a helyzeten. Még jobban megnyúltak a kisajkaim, ami teljesen kilógnak a nagy ajkaim közül. Undorodom magamtól, undorodom a látványtól. A páromnak csak sötétben engedem,hogy csináljon is oda lent valamit, de inkább szorgoskodom, csak ne nyúljon hozzá. Jó ideje tájékozódom a neten és már nem először láttam, hogy volt,a ki tbre csináltatta. Mint, ahogy az előttem lévő nem is olyan rég hozzá szóló is arra csináltatta. Diák vagyok és sajnos nagyon nehezen tudok 100ezer forint körüli összeget össze spórolni, főleg, hogy külön lakom a szüleimtől. Ha minden igaz, akkor csak panaszolnom kell a nőgyógyászomnak, hogy az ott nincsen jó helyen és zavar még járás közben is?(a többiről nem is beszélve). A tbs-sel kapcsolatban kérnék egy kis bővebb felvilágosítást.:)
Előre is köszönöm!
Sziasztok, végigolvastam a kommenteket. 18 éves vagyok, most lesz a műtét 24.én. Annyit szeretnék kérdezni, hogy altatásban vagy ambulánsan csináltattátok?
Szűz vagyok, és egyébként engem már 16 éves korom óta foglalkoztat és zavar. Sosem húzogattam, nem értettem hirtelen miért nőtt meg. Zavart bugyiban is, nem tudtam rendesen mozogni mert félrecsúszott a bugyi aztán meg a gatya dörzsölte. Mára ez úgymond elmúlt, vagy csak rájöttem, hogy a legjobb mozogni. Nyáron egyébként sokszor volt meleg érzésem, és zavart, kényelmetlen érzés volt. 16 évesen elmentünk egy gyerek nőgyógyászhoz aki megnézte, azt mondta, hogy 18 éves koromig nem fog senki megműteni.
Egy fél éve kb voltunk itt Miskolcon egy magánnőgyógyásznál, megvizsgált, akkor úgy mondta, hogy TB-re is megcsinálja, elmondott mindent.(9 ezer volt ez a félórás elbeszélgetés plusz vizsgálat.) Most májusban kellett volna újra konzultálni, erre kijelentette, hogy mégse tudja megcsinálni. Oké a nagy idegeskedés után egy másik dokihoz (plasztikai sebész) elmentünk, egyből elvállalta. 250ezer lenne altatással. Maga az altatás 100ezer, szóval a műtét "csak" 150 ezer érzéstelenítéssel. Nem kell semmi csak egy laborvizsgálat, leveszik a vért és ennyi.
Attól tartok, hogy elég szégyenlős vagyok, ezt meg tényleg szégyellem, nem tehetek róla, de szinte ez gátolt egyedül eddig, hogy bárkivel is lefeküdjek, Nem tudom elképzelni,hogy milyen lesz ha ott vagdosnak, én meg figyeljem, hogy hányan bámulnak..ott... :)
Ha kész lesz írok, hogy mi és hogy volt. Mennyire fáj. (Kicsit felbátorított csajok a pozitív hozzászólásotok. Több ember küszködik ezzel mint azt gondolnánk.)