Kisajak plasztika (beszélgetés)
Sziasztok!
Kaptam már időpontot, viszont a menstruációm hát... nem túl kiszámítható. De ha mégis nagyjából kiszámolnám, a műtét utáni 1-2 napra esne. Ez nagy gáz? Esetleg ha műtétre esik? :/
Na most beszeltem vele. En is hamar kaptam volna, csak nekem nem lett jo az idopont. Huh, izgulok mar most. :D
En zalai vagyok, szoval egy ora...
Sportolni azt mondta, ha nem annyira megerolteto, lehet hamar. Ebben esetleg tapasztalat?
Koszonom!! :)
Es mennyi ido bekerulni hozza?
Szia.
Nekem múlt hét pénteken volt a műtét Dr. Regényi Péternél hévizen. Pénteken pihentem. Szombat, vasárnap otthon butort szereltünk. Ma munkahelyen voltam ülő munkát végzek és még vezettem 300 km a mai napon.
Nekem nem szakadt fel semmi illetve szinte nem is fáj fájdalomcsillapito sem kell!!
Remélem tudtam segiteni
Sziasztok!
Van itt olyan, akinek már pár hete volt a műtét?
Le tudná írni a tapasztalatait? Most milyen, olyan lett-e, amilyet szeretett volna, nem fáj?
Még egy kérdésem lenne...
Sajnos a munkahelyen nem tudnak sokáig nélkülözni, ha 4 napot pihennék otthon, nagy gond lenne? Úgy értem... nem szakadna fel a varrat, vagy ilyesmi?
Sziasztok!
Tegnap műtött Dr. Regényi Péter Hévízen.
Amit én tapasztaltam:
10 körül értem le Budapestről, a recepciós mindent elmondott, megkaptam az érzéstelenítő krémet,ebéd, pihenés, majd 2 kor műtét.
Bementünk egy irodába, aláírtam a papírt, beszélgettünk kicsit, mutatott a Doktor Úr pár fényképet, elmondtam neki mit szeretnék.
Átmentünk a műtőbe, derékig kellett vetkőzni, felpattantam az ágyra, nagyon bátor voltam, mert a krém nagyon jól érzéstelenített.
De sajnos a szurit mégis éreztem...mondjuk kibírható volt.
Feltette két csipeszt, én úgy voltam vele, ha már belevágok, akkor picikét szeretnék, így az kértem, ahogy Ő jónak látja, de lehetőség szerint minnél kisebb legyen.
Lézerrel nagyon gyorsan lenyisszantotta a felesleget, 20 percig még rajta maradt a két műszer, varrás- hűtés (lehet fordítva... már nem emlékszem, annyira elterelődött a figyelmem a beszélgetés miatt).
Mivel menet közben derült ki, hogy gyorsan bontja a szervezetem az érzéstelenítőt, többször utószurit kértem, de ebből nem volt gond.
Menet közben csinált fotókat, és már akkor imádtam, amit látok!!!!
Nem nagyon láttam, hogy vérzett műtét közben, a végén felállított a Doktor Úr, hogy megnézze nyomás alatt vérzik e- de akkor sem.
A varrás felszívódó, azt mondta azért kell,mert egyrészt fixen összetart és gyorsabban gyógyul, másrészt nem csíp majd ha pisilek.
Felöltöztem, elinteztük az anyagiakat, a párom már ott várt, egyből haza indultunk.
Ekkor egyátalán nem fájt, inkább a hatalmas betét zavart, amit nem is értettem, minek, hisz nem vérzett...
A kicsi hátsó ülésén hanyat fekve utaztam. Kb egy fél óra múlva éreztem, ahogy múlik a szuri hatása... egy óra múlva már nagyon szenvedtem. Nadrág bokáig letolva, jegeltem, de sokat nem segített. Egyszer csak olyan meleg pisilős érzésem volt, na, ekkor megértettem mire kell a lufi betét- nagyon vérzett.
Nem nagyon mocorogtam, végül elállt.
Nagyjából mire Budaörsre értünk, EGYÁLTALÁN NEM FÀJT!!!
Pedig volt kb. egy fél óra, amikor nagyon szenvedtem....
Nyilván érezni, hogy volt valami odalent, de már tényleg, semmi fájdalom.
Hazaértem, zuhany alatt pisi- nem csípett- bekentem a krémmel, amit kaptam rá, betét csere, és lefeküdtem. (A fekvés nekem más műtét után is bevált, hogy ne legyek ödémás)
Azóta sem fáj, nincs bekékülve, sem bedagadva- bár még 24 óra sem telt el a műtét óta.
A legjobb döntést hoztam, hogy Hévízre mentem. Mindenki nagyon kedves volt, az orvos és az asszisztense is nagyon jó fej.
Azt a fél óra fájdalmat leszámítva tényleg NEM fáj!!!
De ha változik valami, újra beszámolok.
Szerintem ne várjatok vele, megéri megcsinálni!
😁
Szia,hogy hasznalod a bioptron
lampat pontosan? Koszi :)
Sziasztok!
Régóta tervezgetem már a kisajak plasztikát, de eddig még nem tudtam rávenni magam. Viszont olvasva ezt a sok pozitív kommentet, szerintem belevágok.
Van olyan köztetek, aki megosztaná velem az előtte, utána képét? Van esetleg naplója?
Teljes gyógyulás után látszik, hogy műtve volt a kisajak?
Valóban néhány hét múlva olyan, mintha semmi nem történt volna?
Sziasztok!
November 16.-án megyek Dr Regényi Pèterhez. Előzetesen telefonon kaptam informàciot. Nagyon örülök hogy végre rászántam magam ès ilyen hamar kaptam időpontot. Műtét utàn ha valakit érdekel szívesen beszámolok. 🙂
Sziasztok!
Hosszú ideig tartó hezitálás után múlt héten műtött Dr. Regényi Péter (kisajak+csuklya plasztika). Én is csak jókat tudok mondani. A Doktor úr és az asszisztense mindent megtettek annak érdekében, hogy a lehető legkevesebb fájdalmat érezzek és a hangulat is nagyon kellemes volt.:)
A műtét előtt egy órával kaptam krémet, így az érzéstelenítő injekcióból alig éreztem valamit, a műtét pedig teljesen fájdalommentes volt. Az első pisiléstől én is nagyon féltem, de nem fájt. Most a második héten eléggé csíp, de ez a legkellemetlenebb dolog az egészben. A seb nagyon szépen gyógyul, a Doktor úr ajánlotta a Bioptron lámpa használatát, ami tényleg rengeteget segített. Még eltart egy kis ideig a gyógyulás, viszont már most nagyon szép és nem is gondoltam volna, hogy ilyen szépen meglehet csinálni.:)
Aki a távolság miatt gondolkodik Hévízen, az ne hezitáljon tovább, nagyon megéri!:) Én a műtét után 300 kilométert vonatoztam haza.
Dr. Regényi Pétert mindenkinek csak ajánlani tudom, bármit meglehet vele beszélni és tényleg nagyon rendes! Évek óta tartó frusztráció után szerintem a legjobb döntést hoztam, hogy őt választottam.
Aki Dr Regényinél volt Hévízen, mindenki elégedett volt?
Csak mert a kép, ami a honlapján ki van téve, nekem pont nem tetszik, ott alig maradt vmi a kisajkakból...
Tapasztalt vki nála hasonlót, vagy minden olyan lett, ahogy elképzelte?
Sziasztok!
Van esetleg olyan, aki lézeres módszerrel csináltatta, Budapesten???
Sokan írtátok a lézerest, de mindenki Hévízen volt...
Köszönöm!
Sziasztok!
A mūtét után kb. másfél hónappal próbáltuk ki a barátommal az együttlétet. Volt egy kicsi a fejemben meg már alig bírtuk ès akkor nem nagyon èreztem fájdalmat, viszont másnapra bedagadt picit ès mikor ùjra meg akartuk próbálni már nagyon fájt. Volt sebszètválásom, de már be van gyógyulva teljesen. Ti mennyi idõ után tudtatok fájdalommentesen együtt lenni valakivel??
Pontosan egy hete voltam muteten Dr.Regenyi Peternel Hevizen. Az idopontegyeztetes nagyon konnyen es gyorsan ment, e-mailen keresztul erdeklodtem, majd a Doktor Ur felhivott es telefonon keresztul reszletesen elmondott mindent, megbeszeltunk egy idopontot.
A mutetre 1 oraval elobb kell erkezni az erzestelenito krem miatt. (Ettol kevesbe faj az injekcio) Ezt aki teheti, tartsa be. En sajnos nem ertem oda, igy maximum 10 percet volt fent a krem, ezaltal a szurik elegge kellemetlenek voltak. Nem kibirhatatlanra kell szamitani, de a vegere mar fajt rendesen es nagyon bantam, hogy nem kentem be elobb. Rosszul letre nem vagyok hajlamos, de a vegere kicsit elkapott a hanyinger.
A mutet egy rovid, 10 perces konzultacioval kezdodott. Doktor Ur elmondott mindent, mutatott nehany elotte-utana fotot illetve ala kellett irni nehany nyomtatvanyt. Vegtelenul kedves volt, igy nem izgultam a mutet elott.
Az erzestelenites utan tobb kellemetlensegre nem kell szamitani. Onnantol tenyleg nem ereztem mar semmit. 10 perc alatt vegzett a Doktor Ur. Ezutan 20 percet varni kell, mielott eltavolitja a “muszereket”. Ez ido alatt az asszisztens holggyel maradtunk bent ketten, aki eszmeletlenul kedves volt vegig, ez sokat segitett abban, hogy nyugodt tudjak maradni. Miutan letelt a 20 perc, visszajott a Doktor Ur. Mivel egy reszen a verzes nem akart megfeleloen csillapodni, ujra atment rajta a lezerrel, majd megint vartunk, kb.10percet. Ezutan ugy dontott, hogy osszevarja azt a reszt, azt mondta, bar ezzel igy nincs gond, nem lenne nyugodt, ha igy engedne haza.
Itt kezdett szamomra kellemetlen lenni a dolog. Hatott meg az erzestelenito, de kezdtem ugy erezni, mint csillapodna a hatasa. Magat a varrast nem ereztem, de kozben a tobbi dolgot, az a koruli teruleteket egyre jobban. Mikor az asszisztens holgy lefertotlenitette es felkente a kremet a vegen, akkor mar elegge fajt es szornyen mehetnekem volt. Nagyon megkonnyebbultem, mikor felalltam a szekbol.
Utana viszont erdekes dolog tortent. Soha eletemben nem voltam rosszul ilyen dolgoktol , nem voltam ajulasra hajlamos. De mikor kikisert a Doktor Ur, elkezdtem szedulni es elkapott a hanyinger. Elindultam fel a szobaba (akkor nagyon halas voltam, hogy igenyeltunk szobat) es elkezdett zugni, sipolni a fulem, szedultem, homalyosan lattam, a labaimon nehezen alltam es szornyen rosszul voltam. A falnak tamaszkodva mentem fel a szobahoz. Hivtam a baratomat, hogy jojjon ki elem, mert feltem, nem jutok el a mosdoig. Beszaladtam,leultem a wc melle es probaltam magamhoz terni.
Kellett 5-10 perc , kapkodtam a levegot, utana bebujtam az agyba, de ereztem, hogy elmult az erzestelenito hatasa, ezert bevettem egy masikat. Amig az nem hatott, szornyu erzes volt, nagyjabol 20 perc, amikor nem birtam a konnyeimmel, de az volt az egesz mutet alatt es utan a legkellemetlenebb erzes. Miota az elmult, egy szavam sem lehet, 20 perc pedig kibirhato es ertheto egy ilyen beavatkozas utan.
Kicsit megijesztett, hogy a verzes meg masnap sem mult el, csak harmadnapra. Nagyon feltem, de probaltam magamat emlekeztetni arra, hogy a Doktor Ur elmondta, szivargo verzes a kovetkezo napokban teljesen normalis. Masnap mar mentem jobbra - balra, a jarasom is teljesen normalis volt. Csak az elso napot kell kibirni! Azota is erzem, hogy tortent ott valami, van, hogy kellemetlen, csip pisileskor, de azt nem mondhatnam, hogy igazan faj.
A hotelben eszmeletlen finom ebedet, kavet es sutemenyt kaptunk. Aki teheti , eljen ezzel a lehetoseggel.
Mindent osszevetve, pozitiv elmeny volt. Mindenki, aki vacilal, szedje ossze minden erejet es tessek megcsinaltatni. Engem ez a dolog 12-13 eves korom ota zavart. Mindennapi problema volt, minden egyes nap elkeseritett a gondolat. A seb szepen gyogyul es gyonyoru szep. Nem hiszem el, hogy ez en vagyok. Csak azt banom, hogy nem vettem ra magam sokkal elobb! Senki sem fogja megbanni!
Barkinek barmi kerdese van, tegye fel nyugodtan, szivesen meselek a mutetrol!
Dr. Regényi Péternél, Hévízen volt a kisajak plasztikám és csuklya korrekcióm kb. 2 hónapja. Csak 210.000 Ft-ot fizettem, máshol drágább lett volna. Az ár tartalmazott egy szobát, kávét és süteményt, illetve egy ebédet két főre. Lézeres műtét volt, aminek sokkal gyorsabb a gyógyulási ideje, csupán 1 hónap. Műtét előtt 1 órával érkeztem, kaptam érzéstelenítő krémet, így az érzéstelenítő injekciót már nem is éreztem, teljesen fájdalommentes volt. Pár perc alatt eltávolították a kiálló részeket, utána kellett várni 20 percet és már készen is voltam. Az orvos és a segédje nagyon rendesek, így teljesen nyugodt voltam a beavatkozás alatt.
A műtét olyan volt mintha fodrásznál lettem volna! Nem kellett semmilyen előzetes vizsgálatra elmennem. A megbeszéléssel a beavatkozás csupán 1 órát vett igénybe, utána már indulhattam is haza. Pénteken műtöttek, hétvégén pihentem és hétfőn reggel már munkába is álltam. 1. héten még duzzadt volt és váladékozott a seb, 2. héten már teniszeztem, 3. héten már nagyon gyönyörű volt. 4. héten kipróbáltuk a széle egy kicsit fájt, olyan érzés volt, mintha szűkebb lettem volna, a páromnak nagyon tetszett. A csuklya korrekciónak köszönhetően sokkal jobb lett érzésre.
Évekig gondolkoztam a műtéten, most így visszagondolva, kár volt, bármikor újra megcsináltatnám. Én mindenkit csak bátorítani tudok, hogy ne várjon, csináltassa meg rögtön!
Most már mindenhol gyönyörűnek érzem magam, tele lettem önbizalommal.