Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Kisajak plasztika fórum

Kisajak plasztika (beszélgetős fórum)


1 2 3 4
jan. 13. 19:36

Sziasztok,


Nekem pontosan egy hónappal ezelőtt volt a kezelésem. Én is Hévízen voltam, dr. Regényi Péternél. Sokat filóztam rajta de végül belevágtam. Minden úgy történt ahogy a doktor úr mondta és hála a sok fájdalomcsillapítónak nem is éreztem semmit.


De igazából nem is a kezeléstől féltem nagyon hanem az utána való lábadozástól. Még a kezelés során is volt egy kisebb pánikom de doktor úr megnyugtot minden rendben lesz.


Nekem szerencsére másfél óra volt az út hazának a végére egy kicsit éreztem de nem volt elviselhetetlen.

Az első négy napban szinte tényleg végig feküdtem de a mozgásom így is nagyon darabos volt és kellemetlen fájdalommal járt. A kutyasétáltatás is inkább a csorgásból állt mint sétából, de a második héten ez már látványosan javult. Az is tény hogy én nem néztem meg tükörrel a kezelt területet mivel szerintem a varratok és a duzzanat miatt csak jobban pánikoltam volna. Naponta háromszor négyszer jegeltem és azzal egyetemben kentem is a krémmel.

Így másfél hét után már nagyobb problémák jelentettek a varratok mint a minimális duzzanat. Sajnálom de engem megörítettek. De szerencsére a második hétvégére az összes eltűnt.


Javaslom mindenkinek hogy ezt a két hetet ha tudja töltse otthon. Én nagyon örültem hogy úgy döntöttem, hisz munkahelyen ennyiszer nem tudja az ember higiénikusan bekenni.


Én csak a harmadik hét második felében kezdtem el edzeni( futás, súlyzozás)viszont semmilyen szintű problémám nincs.


Mostanra már csak egy kicsit duzzadt a terület de majd az is szép lassan fel fog szívodni. Már semmilyen fájdalom nincs és tetszik, amit látok, hülyén hangozhat de szépnek érzem magam. Ami azért ennyire meglepő még nekem is mivel sose sejtettem, hogy ennyire blokkolja a magabiztosságomat. Nyilván a két hetet nem fogom vissza sírni de összességében jó döntést hoztam és mindenkinek ajánlom aki csak egy kicsit is gondolkodik rajta.


Kitartást mindenkinek és higgyétek el harmadik héten már minden rendben lesz 👍😊

99. Zsebi-baba1 (válaszként erre: 98. - Shiba-Nuala)
jan. 11. 22:43
Köszi, hogy leírtad a kálváriádat... :/ Engem szerdán műtöttek (nem a te dokid), de egyenlőre kétségbe vagyok esve a látvány és a fájdalom miatt! :'( Most egy kis reményt adtál, hogy talán nem lesz olyan vészes egy kis idő múlva, mint így 2 naposan... :'( Jelenleg borzalmasan néz ki és nagyon fáj! :'(
jan. 11. 20:12

Sziasztok!

Gondoltam leírom a történetemet, hogy ezzel másokat is segítsek, aki még előtte áll.

Én 1 évvel ezelőtt voltam Sikos Gézánál. 200 ezer Ft volt a műtét összesen. 100 ezret a jelentkezéskor kellett kifizetni előlegként, a második 100 ezret pedig a műtétkor, egész pontosabban a műtét előtt rendeztük az anyagiakat.

Összességében véve nem bántam meg a műtétet, ránézésre szép babapuncim lett, de azért nem tökéletes. Amit már műtét után rögtön észrevettem, hogy a doktor úr nem dolgozik szimmetrikusan… Némelyik referencia képén is látszódik, hogy a bal oldalt rövidebbre vágja. Sőt a csuklyarészt is nagyon baloldalra szedte. Annyira nyílvánvaló, hogy azzal az oldallal kezdett... Konkrétan a csiklóm fölötti bőrt azt egy az egyben balra szedte. Varratszedés után nagyon megijedtem, mert ki is látszódott a csiklóm és nagyon érzékeny volt.

Mások is panaszkodtak, hogy nagyon asszimetrikusra szedte, és hogy hajlamos túlvágni lent a dolgokat....

Félreértés ne essék nem bántam meg, igazából nekem olyan csúnya, nagy lógós lebernyeg volt a kisajkam, hogy konkrétan azon ültem, és mindig igazgatnom kellett... viszont így utólag talán más orvoshoz mennék, aki nagyobb gondot fordít a műtétre. Sikosnál azt éreztem, hogy kapkodott. Amikor bent voltam a szobában műtős köpenyben arra várva, hogy behívjanak, akkor hallottam, hogy megkérdezte az asszisztenseket, hogy " Hogy állunk időben?"

A műtét az teljesen úgy zajlott, ahogy azt már oly sokan leírták. Nálam is megvolt a fejsimogatás műtét után, de én ezt ilyen rutinos műkedvességnek láttam.

A műtét után párom vitt haza kocsival, és műtét után kb. 3,5 órával vettem le a szorítókötést. Vérzett, és borzasztó látványt nyújtott. Bár már több, mint 10 éve terveztem a műtétet, mégis olyan érzés volt bennem, mintha megcsonkítottak volna. Pár könnycsepp ki is csordult a szememből.

Az első éjszaka nem volt könnyű. Miután felkeltem reggel, párom megkérdezte, hogy hogy vagyok, mondtam, hogy jól. Majd elment, és rá 2 percre először iszonyú hányingerem lett, majd elkezdetm szédülni, és majdnem elájultam. Hál istennek az ágyig eljutottam, és szépen lassan rendbejöttem, de nagyon hirtelen leeshetett a vérnyomásom, mert annyira zúgott a fejem, és alig láttam valamit.

Az első 1 hétben szinte csak a hátamon tudtam aludni, oldalamon pedig csak úgy, ha 3 díszpárnát a lábam közé tettem.

Nekem borzasztóan bedagadt, és csúnya sötétlila színű lett, hiába jegeltem naponta többször.

Mondjuk erre számíthattam volna, mert én alapvetően szerintem vérzékeny típus vagyok, illetve ha megütöm magam, akkor tuti, hogy belilul a helye.

Próbáltam minél alaposabban megmosni reggel-este, de közötte nem tudtam megmosni, mert a dagadástól nem is tudtam benyúlni még kiujjal sem.

A 2. napos kontrollon azt mondták a dagadásra, hogy ez normális, ehhez képest a 9 napon csomóátvágás helyett vérömleny és genny nyomkodás volt. Nem volt kellemes, de utána sokkal könnyebben tudtam járni, mert megszűnt a feszülés. Utána még 3 napig vérzett, utána már csak pontszerűen.

Csomóátvágás végül a 11 napon volt. Egészen eddig jól viseltem lelkileg a dolgokat, mert reménykedtem benne, hogy előbb-utóbb jobb lesz. Ehhez képest csomóátvágáskor szerintem megsérthették kicsit a csiklómat, mert az egyik csomó túl közel volt hozzá, mivel Sikos tövig bevágta a kisajkaimat. Emiatt 3 napig annyira fájt a csiklóm, hogy még aludni sem bírtam. Olyan pánik meg gyomorideg jött rám, hogy el lett rontva, hogy miután elaludtam 1 óra múlva felébredtem, és reggelig nem tudtam visszaaludni, csak fálalomba sikerült zuhanni.

Vettem a gyógyszertárban Valeriana Forte-t, hogy jobban aludjak. 4-et is bevettem belőle, de nem hatott. Tiszta lelkibeteg lettem. Szegény párom nagyon sajnált. Hozzáteszem, ő sosem bántott a kisajkaim mérete miatt, nem miatta, hanem magam miatt csináltattam meg.

Aztán idővel a fájdalom múlt, utána már csak érzékeny volt.

Kb. 3-4 hónap kellett, hogy rendesen felpuholjon a bőr ott, addig olyan feszes volt, hogy el se tudtam képzelni, hogy ezekután, hogy lesz a szex.

Egyébként azért írok ilyen hosszan erről, mert én, aki már bevállalt más kisebb műtéteket (nem plasztikai), és eltökélt voltam, mert nagyon régóta terveztem ezt a műtétet, mégis nagyon megviselt lelkileg. Itt a fórumon mindenki csak a szépen és a jót írta le, hogy milyen gyorsan gyógyult és a többi. Pedig ez nem egy leányálom. Én 1 hétig szabin voltam, és utána egy hétig otthonról dolgoztam.

Ülni kb a csomóátvágás után tudtam, és a járásom is ekkora rendeződött, ez kb 11-12 nap volt.

A járásodból egyértelműen levágható, hogy valamilyen lenti műtéted volt pl: gátvágás, aranyérműtét, kisajakműtét. ilyenekre gondolhatnak az emberek, ha meglátnak.

Szerintem egyébként az lenne az ideális, ha az orvos már a konzultációkor berajzolná, hogy mit gondol eltávolítani, hogy otthon majd jobban szemügyre tudja venni az ember lánya, és hogy elgondolkozzon rajta, hogy ez így jó lenne-e vagy sem. Sikos a konzultációkor csak ránézett és ennyi volt. A műtétről sem mondott többet, csak annyit, ami a honlapján is fenn van, pedig így utólag azt gondolom, hogy ez egy elég kényes műtét, és megérdemeljük azt, hogy tudjuk milyen technikával csinálja. A fórumot olvasva tudtam meg, hogy bizonyos dokik más technikával dolgoznak.

A varratok ugyan felszívódóak voltak, de nekem hál istennek sikerült kihúzni alul mindkét oldalt. Jó hosszú, kb 10 centi, damilszerű anyag. Így egyébként alul szerintem gyorsabban is gyógyult, felül a csuklya résznél viszont belémgyógyult a varrat, azt nem is tudtam volna kiszedni, és ott kb máfél- két hónapig keményebb volt a bőröm.

Az elsődleges gyógyulás, tehát, hogy ne vérezzen, és hogy egybeforrjon az 2-3 hét, utána pedig több hét-hónap, hogy felpuhuljon lent a bőr, ne legyen olyan feszes, kemény.

Az első szex 3 hónap után volt, nem volt fájdalmas, de bizonyos pózokban még ekkor is feszült.

Összeszedtem az orvosokat, akiket itt írtak fórumon (de vélemnényt nem tudok mondani róluk):

Végh Miklós, Novoth Béla, Pataky Gergely, Kovács Hedvig, Jánky György, Bene Zsuzsanna, Falus György.

Szerintem menjetek el minél több helyre konzultációra, mert legtöbb helyen ingyenes.

Összegezve nem bántam meg a műtétet, annak ellenére sem, hogy nem tökéletes. Engem borzasztóan zavart sportoláskor, biciklizéskor, szűk farmereknél, volt hogy szexnél is becsípődött…

Szóval funkcionálisan is hátráltatott sok mindenben, az esztétikáról nem is beszélve…

Ránézésre szép, a varrás nyoma nem is látszódik, viszont csuklyámat nagyon asszimetrikusan csinálta, és a csiklómat fedő bőr máshogy is áll. Illetve a csuklyam bal oldalt hegesen gyógyult, jobb oldalt, pedig nagyobb a bőr.

Az biztos, hogy fel kell rá készülni, hogy lelkileg meg fogja viselni az embert, de nagyon türelmesnek kell lenni. Nem is feltétlenül a műtét, hanem a műtét utáni lábadozás, ami nekem nagyon sok volt.

Nekem így 1 év elteltével érzésre teljesen normális, talán csak a csuklyámat tüzetesebben megnézve jöhet rá bárki is, hogy volt műtétem.

Próbáltam minél több infót leírni, hogy aki műtét előtt áll, az el tudja képzelni, hogy mivel jár ez.

97. Krinyanya (válaszként erre: 78. - HD21)
dec. 14. 11:36
Szia! Tudnál nekem írni bővebben arról, hogy történik a csuklya plasztika? Mert a lézeres kisajak plasztikáról láttam képeket, de a csuklyát utána alakítja ki a doktor úr vagy hogy kell ezt elképzelni? Köszi előre is a válszt! Privátban is jó :) mukifantom04@gmail.com
dec. 8. 22:25

Sziasztok!

Én most vagyok 1 hónapos, egy icipicit mèg érzem dörzsölésnél, de tökéletesen minden begyógyult, amitől féltem, hogy furán néz ki (mintha egy kis borsó lett volna az egyik varrat mellett) az is szépen lelapult, kisimult.

Nagyon durva, 1 hónappal ezelőtt mennyivel máshogy nézett ki ott minden, most meg már kb nem is emlékszem rá!

Pár évig rágódtam, megcsináltassam e vagy sem, ha újra kezdeném, azonnal belevágnék!!

Nagyon szép lett a végeredmény!

95. Suzinka (válaszként erre: 94. - Mano0526999)
dec. 5. 11:56
Szia! Köszönöm szépen a válaszod, várok még egy-két napot, utána telefonálok akkor. :)
94. Mano0526999 (válaszként erre: 93. - Suzinka)
dec. 5. 11:31
Szia. Én az oldalom található telefonszámot hívtam fel. Recepcios hölgynek elmondtam hogy dr. Úrhoz szeretnék időpontot kérni. Elkérte az adataim és dr úr pár órán belül hívott is. Nézik az emailt is ugy tudom biztos hogy rövid időn belül keresni fognak.
dec. 5. 10:43
Sziasztok! Szeretnék menni én is Hévízre a Doktor úrhoz. Írtam már az oldalon, meghagytam az elérhetőségeimet is. Titeket mennyi időn belül hívott vissza? Vagy esetleg van valami közvetlen e-mail cím vagy telefonszám, ahol elérem Őt? Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni :)
92. OroszSzandi (válaszként erre: 91. - Mano0526999)
dec. 2. 22:05
Köszönöm! :)
91. Mano0526999 (válaszként erre: 90. - OroszSzandi)
dec. 1. 16:37
Szia a műtét szempomtjából nem számít én mikor kérdezztem dr Úrat azt mondta hogy akkor is megcsinálja ha valaki menstruál. Viszont a műtét után is ki lehet bírni szerintem csak maga az egész lessz kellemetlen tampont nem fogsz tudni használni ( legalábbis szerintem) és abbol a szempontból lessz kellemetlenebb hogy nég jobban figyelj hogy tisztán tarsd magad. Egyébként szerintem nincs félni valód.
nov. 29. 22:53

Sziasztok!

Kaptam már időpontot, viszont a menstruációm hát... nem túl kiszámítható. De ha mégis nagyjából kiszámolnám, a műtét utáni 1-2 napra esne. Ez nagy gáz? Esetleg ha műtétre esik? :/

89. Mano0526999 (válaszként erre: 88. - OroszSzandi)
nov. 20. 18:51
Szia. En kifejezetten nem sportolok semmit viszont elég aktiv vagyok alapból szaladgálok boltba járok ugyan ugy mint eddig. Egyén függő szerintem de én annyira nem vágyom most mozgásra hiába nem fáj viszont azért a kollégáktol megkaptam h elég megviselt az arcom 😀😀. Valaki lentebb irta h ő már 2. Héten teniszezett.
88. OroszSzandi (válaszként erre: 87. - Mano0526999)
nov. 20. 18:10

Na most beszeltem vele. En is hamar kaptam volna, csak nekem nem lett jo az idopont. Huh, izgulok mar most. :D

En zalai vagyok, szoval egy ora...

Sportolni azt mondta, ha nem annyira megerolteto, lehet hamar. Ebben esetleg tapasztalat?

87. Mano0526999 (válaszként erre: 86. - OroszSzandi)
nov. 20. 17:54
2 hétre kaptam időpontot meg is lepődtem hogy ilyen hamar. Ma 5. Napom van kicsit érzékeny de kibírható várom a végeredményt 😀. És akit a távolság elriaszt nekik üzenem hogy 400 km-ről mentem Hévízre.
86. OroszSzandi (válaszként erre: 85. - Mano0526999)
nov. 20. 16:58

Koszonom!! :)

Es mennyi ido bekerulni hozza?

85. Mano0526999 (válaszként erre: 84. - OroszSzandi)
nov. 19. 15:37

Szia.

Nekem múlt hét pénteken volt a műtét Dr. Regényi Péternél hévizen. Pénteken pihentem. Szombat, vasárnap otthon butort szereltünk. Ma munkahelyen voltam ülő munkát végzek és még vezettem 300 km a mai napon.

Nekem nem szakadt fel semmi illetve szinte nem is fáj fájdalomcsillapito sem kell!!

Remélem tudtam segiteni

nov. 18. 10:57

Sziasztok!

Van itt olyan, akinek már pár hete volt a műtét?

Le tudná írni a tapasztalatait? Most milyen, olyan lett-e, amilyet szeretett volna, nem fáj?

Még egy kérdésem lenne...

Sajnos a munkahelyen nem tudnak sokáig nélkülözni, ha 4 napot pihennék otthon, nagy gond lenne? Úgy értem... nem szakadna fel a varrat, vagy ilyesmi?

nov. 10. 04:24

Sziasztok!

Tegnap műtött Dr. Regényi Péter Hévízen.

Amit én tapasztaltam:


10 körül értem le Budapestről, a recepciós mindent elmondott, megkaptam az érzéstelenítő krémet,ebéd, pihenés, majd 2 kor műtét.


Bementünk egy irodába, aláírtam a papírt, beszélgettünk kicsit, mutatott a Doktor Úr pár fényképet, elmondtam neki mit szeretnék.


Átmentünk a műtőbe, derékig kellett vetkőzni, felpattantam az ágyra, nagyon bátor voltam, mert a krém nagyon jól érzéstelenített.

De sajnos a szurit mégis éreztem...mondjuk kibírható volt.


Feltette két csipeszt, én úgy voltam vele, ha már belevágok, akkor picikét szeretnék, így az kértem, ahogy Ő jónak látja, de lehetőség szerint minnél kisebb legyen.


Lézerrel nagyon gyorsan lenyisszantotta a felesleget, 20 percig még rajta maradt a két műszer, varrás- hűtés (lehet fordítva... már nem emlékszem, annyira elterelődött a figyelmem a beszélgetés miatt).


Mivel menet közben derült ki, hogy gyorsan bontja a szervezetem az érzéstelenítőt, többször utószurit kértem, de ebből nem volt gond.


Menet közben csinált fotókat, és már akkor imádtam, amit látok!!!!


Nem nagyon láttam, hogy vérzett műtét közben, a végén felállított a Doktor Úr, hogy megnézze nyomás alatt vérzik e- de akkor sem.


A varrás felszívódó, azt mondta azért kell,mert egyrészt fixen összetart és gyorsabban gyógyul, másrészt nem csíp majd ha pisilek.


Felöltöztem, elinteztük az anyagiakat, a párom már ott várt, egyből haza indultunk.

Ekkor egyátalán nem fájt, inkább a hatalmas betét zavart, amit nem is értettem, minek, hisz nem vérzett...

A kicsi hátsó ülésén hanyat fekve utaztam. Kb egy fél óra múlva éreztem, ahogy múlik a szuri hatása... egy óra múlva már nagyon szenvedtem. Nadrág bokáig letolva, jegeltem, de sokat nem segített. Egyszer csak olyan meleg pisilős érzésem volt, na, ekkor megértettem mire kell a lufi betét- nagyon vérzett.


Nem nagyon mocorogtam, végül elállt.

Nagyjából mire Budaörsre értünk, EGYÁLTALÁN NEM FÀJT!!!

Pedig volt kb. egy fél óra, amikor nagyon szenvedtem....


Nyilván érezni, hogy volt valami odalent, de már tényleg, semmi fájdalom.

Hazaértem, zuhany alatt pisi- nem csípett- bekentem a krémmel, amit kaptam rá, betét csere, és lefeküdtem. (A fekvés nekem más műtét után is bevált, hogy ne legyek ödémás)


Azóta sem fáj, nincs bekékülve, sem bedagadva- bár még 24 óra sem telt el a műtét óta.A legjobb döntést hoztam, hogy Hévízre mentem. Mindenki nagyon kedves volt, az orvos és az asszisztense is nagyon jó fej.

Azt a fél óra fájdalmat leszámítva tényleg NEM fáj!!!


De ha változik valami, újra beszámolok.


Szerintem ne várjatok vele, megéri megcsinálni!

😁

82. hoxaing (válaszként erre: 78. - HD21)
nov. 3. 14:32

Szia,hogy hasznalod a bioptron

lampat pontosan? Koszi :)

81. Cucik
nov. 1. 09:32

Sziasztok!


Régóta tervezgetem már a kisajak plasztikát, de eddig még nem tudtam rávenni magam. Viszont olvasva ezt a sok pozitív kommentet, szerintem belevágok.

Van olyan köztetek, aki megosztaná velem az előtte, utána képét? Van esetleg naplója?

Teljes gyógyulás után látszik, hogy műtve volt a kisajak?

Valóban néhány hét múlva olyan, mintha semmi nem történt volna?

okt. 30. 20:39

Sziasztok!

November 16.-án megyek Dr Regényi Pèterhez. Előzetesen telefonon kaptam informàciot. Nagyon örülök hogy végre rászántam magam ès ilyen hamar kaptam időpontot. Műtét utàn ha valakit érdekel szívesen beszámolok. 🙂

79. Aaaa8 (válaszként erre: 77. - Liza4)
szept. 19. 21:22
Igen😁
78. HD21
szept. 13. 14:57

Sziasztok!


Hosszú ideig tartó hezitálás után múlt héten műtött Dr. Regényi Péter (kisajak+csuklya plasztika). Én is csak jókat tudok mondani. A Doktor úr és az asszisztense mindent megtettek annak érdekében, hogy a lehető legkevesebb fájdalmat érezzek és a hangulat is nagyon kellemes volt.:)

A műtét előtt egy órával kaptam krémet, így az érzéstelenítő injekcióból alig éreztem valamit, a műtét pedig teljesen fájdalommentes volt. Az első pisiléstől én is nagyon féltem, de nem fájt. Most a második héten eléggé csíp, de ez a legkellemetlenebb dolog az egészben. A seb nagyon szépen gyógyul, a Doktor úr ajánlotta a Bioptron lámpa használatát, ami tényleg rengeteget segített. Még eltart egy kis ideig a gyógyulás, viszont már most nagyon szép és nem is gondoltam volna, hogy ilyen szépen meglehet csinálni.:)


Aki a távolság miatt gondolkodik Hévízen, az ne hezitáljon tovább, nagyon megéri!:) Én a műtét után 300 kilométert vonatoztam haza.


Dr. Regényi Pétert mindenkinek csak ajánlani tudom, bármit meglehet vele beszélni és tényleg nagyon rendes! Évek óta tartó frusztráció után szerintem a legjobb döntést hoztam, hogy őt választottam.

77. Liza4
szept. 10. 12:27
Te is Dr Regényinél voltál?
76. Aaaa8 (válaszként erre: 75. - Liza4)
szept. 8. 16:01
Szia. Nekem 1 honapja volt. Es pont olyan amilyet szerettem volna. Nagyon orulok hogy megcsinaltattam.
75. Liza4
szept. 4. 11:12

Aki Dr Regényinél volt Hévízen, mindenki elégedett volt?


Csak mert a kép, ami a honlapján ki van téve, nekem pont nem tetszik, ott alig maradt vmi a kisajkakból...


Tapasztalt vki nála hasonlót, vagy minden olyan lett, ahogy elképzelte?

74. Liza4
szept. 4. 10:53

Sziasztok!


Van esetleg olyan, aki lézeres módszerrel csináltatta, Budapesten???


Sokan írtátok a lézerest, de mindenki Hévízen volt...


Köszönöm!

aug. 5. 20:11
Sziasztok! Évek óta terveztem a kisajak plasztikát és 6 hete végre rászántam magam! Hosszas utánajárás után Hévizen, Dr Regényi Pétert választottam. Nem bántam meg😊 sőt már sokkal elöbb meg kellett volna lépnem, utólag visszagondolva! Nagyon kedves a Dr Úr és az asszintensek is! Igazán barátságos, jó kezekben voltam! Mindenkinek ajánlom, aki hasonló helyzetben van ès műtéten gondolkozik! Az eredmény tökéletes lett! 😊
júl. 30. 14:39
Sziasztok! Én 4 hete voltam dr Regényi Péternél Hévízen kisajakplasztikán.Maximálisan meg vagyok elégedve. Nagyon kedves volt a doki és az asszisztensnő is. Minden kérdésemre válaszoltak mielőtt bementünk a műtétre. Barátsàgos volt a környezet is, nem úgy éreztem hogy egy műtőben vagyok.a műtét előtt egy órával kaptam érzéstelenítő krémet, így az érzéstelenítő szuri sem fájt. A többi folyamatot sem éreztem . Az érzéstenítő hamar elmúlt, de még a rendelőben kaptam egy fájdalomcsillapító tablettát.nekem ez kevés volt, úgyhogy azt ajánlanám másoknak, hogy készüljenek valami jeges dologgal( jégakuval) , mert az nagyon jól enyhíti a fájdalmat. Én 7 napig maradtam otthon, de érdemes 10 napig otthon maradni aki megteheti. Az első pisilés nem fájt , pedig attól nagyon féltem . 1,5 hét után kezdtem érezni , hogy csíp kicsit , amikor gyógyulásnak indult. 3 és fél hét után teljesen meggyógyultam és a szex sem fájt amikor megpróbáltuk. Amikor valami miatt aggódtam felhívtam a dokit , minden kérdésemre készségesen válaszolt.Szóval én mindenkinek ajánlom hogy ne hezitáljon, csináltassa meg! Kérdezzetek nyugodtan, ha bármi kérdés felmerül.
júl. 1. 22:51

Sziasztok!

A mūtét után kb. másfél hónappal próbáltuk ki a barátommal az együttlétet. Volt egy kicsi a fejemben meg már alig bírtuk ès akkor nem nagyon èreztem fájdalmat, viszont másnapra bedagadt picit ès mikor ùjra meg akartuk próbálni már nagyon fájt. Volt sebszètválásom, de már be van gyógyulva teljesen. Ti mennyi idõ után tudtatok fájdalommentesen együtt lenni valakivel??

1 2 3 4

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook