Kinek van hasonló baja? (beszélgetés)
Neurológiai vizsgálat....
Vicsorgás és társai... "Agyi idegkörök épek"???
Ok!
Kopogtatott,..mennem nem kellett,csak csukott szemmel az orromhoz nyúlni,követni a kezét ilyenek.
Nem is értem.....Igaz az orromhoz,bal kézzel nem találtam oda:(....pedig kétszer is megcsináltatta......Ja,a szemészetről küldtek ide,ő meg az mri-re.
Ha egyszer épp feltűnően rosszul vagy,menj be az ügyeletre,hátha ott van egy okosabb,vagy jobb indulatú orvos,és esetleg előbb bejutsz az MRI-re is.
Nézte az orvos,aki vizsgált,hogy tudsz -e becsukott szemmel előre menni egyenesen?és reflexet a térdeden?
Nem vagyok orvos, hülyeségeket meg nem akarok beszélni.
Eszmélet vesztés esetén viszont rögtön a korház!!!
Általában alacsony....
De ezek a tünetek nagyon erősek,és folyamatosak....
Nem látok rémeket,remélem:)...de furi,hogy a doki nem mondta meg,mire gyanakszik,vagy mért küld MRI-re....én,a latin kérdést ami a beutalón van,lefordítottam...és kicsit megijedtem:(
Nem kell mindjárt rémeket látni.
Nem alacsony a vérnyomásod, ez is gond lehet.
További ajánlott fórumok:
- Beszéljünka HPV-ről! Kinek van hasonló baja?
- Gócos, gyulladt mandulák, műtét. Van/volt valakinek hasonló problémája?
- Görbe a lányom lába. Van valakinek hasonló tapasztalata?
- Ha megjön 1-3 napig csak feküdni tudok hányingerem van, gyenge vagyok és szabit kell kérnem mindig. Valakinek hasonló? Tippek?
- 10 hónapos babámnak a fenekében 40, 1 fokos láza van, voltunk már orvosnál vele, mit tehetünk még, volt már valakinek hasonló gond?
- A lányom megette egy plüss méhecske bélését. Történt már valakivel hasonló? Lehet valami baja?