Kinek van hasonló baja? (beszélgetés)
Nekem most pont ilyenem van. Antibiotikumot szedtem és akkor kezdődött. Abba is hagytam 4 nap után, de ezek a tünetek csak enyhültek és nem megszűntek. A kolléganőm mondta, hogy mérjem meg a vérnyomásomat és igaza lett. Ingadozik.
Fájdogál a fejem, a szemem olyan mintha bentről kifelé nyomnák és ég is és bevérzik, olvasásnál rendesen fókuszálnom kell és rossz az egész közérzetem.
A kézzsibbadást ne felejtsétek el, a szédülés stb lehet a stressztől, de a kézzsibbadás és hogy nem talált oda az orrához a kezével ... nos ez nem stressz.
Nincs idő várni, s.o.s kivizsgálás, rosszabbá és visszafordíthatatlanná válhat néhány hónap alatt a helyzet.
Feltétlenül addig menj, amíg valaki nem veszi ennél komolyabban.
Te viszont adtál reményt, hogy egyszer csak elmúlik.. Neked mennyi ideig tartott?
Bár most azt állapítottuk meg, hogy az izmaim a nyakamnál és a hátamon teljesen be vannak csomósodva, és ha az egyik csomót megnyomom, akkor megint végigzsibbad ugyanott a karom.
Sajnos ez is nagyon benne van a pakliban.
meggyőztél:ha esetleg legközelebb is így leszek,akkor már én is verni fogom az asztalt alaposabb vizsgálatért
Ez tényleg alapos vizsgálat..
most jutnak eszembe részletek,hogy végülis kérdezgette az orvos az életmódomról,hogy fáj-e máshol,meg mi van,van-e a családban iylenolyan betegség..és ugye sportolok, nagyjából egészségesen eszem,nem vagyok semmiylen krónikus beteg,szóval így kizárható volt egy jópár más dolog,ami okozhatta.
mondom,semmi gond,nem bántottál meg:) és tényleg jobb,ha alaposabban kivizsgáklják az embert.
Az ereket is megnézik ilyenkor, meg állítólag reumás probléma is lehet.
Elsőre nekem is az jutott eszembe, hogy nálam is a stressz kavart be, bár még nincs kizárva.
Csak azt nem bírom, amikor egy orvos egyből mindenre rávágja vizsgálat nélkül, hogy stressztől van. Bocs, egyáltalán nem Téged akartalak megbántani!
semmi gond:) inkább viccesen hangzott,nevettem:)
Jó,hogy ilyen lelkiismeretes orvosokkal volt dolgod.
Bocs, nem akartam ilyen erősen fogalmazni! Nem is Neked szólt, hanem a dokiknak!
Én is azzal kezdtem az orvosnál, hogy lehet-e a stressztől. Nekem mind azt mondta, hogy azért nem fogjunk mindent arra, előbb a többit kell megnézni,és ha nincs más gond, akkor lehet azt mondani, hogy a stressztől van.
Én az első kézzsibbadáskor azonnal mentem az ügyeletre,mert a többit még-okkal-ráfoghattam a stresszre,de ez megrémített.Azóta nem zsibbadt a kezem többé.Hm.most jövök rá,hogy értelmetlen volt ide írnom.
ha neked régebb óta tart,és úgy mentél orvoshoz,nyilván elküld komolyabb vizsgálatra.
A barátnőmet CT-re pl. azonnal elküldték, amikor hétvégén nagyon rosszul lett, szédült, stb.
Én a múltkor 20eFt körül hallottam MRI-t kontraszt anyag nélkül maszekban, és állítólag 2-3 napon belül van időpont.
nekem is volt ilyen,kb 1 léve,és zsibbadt a jobb kezem is,akkor mentem el az ügyletre,de ő azt mondta ne féljek,csak a stressztől van.
éshát élek:) elmúlt
sürgősséggel!!
Nekem azt mondta , ha beutal a kórházba akkor is két nap, hogy rám kerüljön a sor. De ha túlélem ezt a két napot, akkor két hónapot is, várjam ki.
Idézet nem pontos, de a lényeg ez volt.
További ajánlott fórumok:
- Beszéljünka HPV-ről! Kinek van hasonló baja?
- Gócos, gyulladt mandulák, műtét. Van/volt valakinek hasonló problémája?
- Görbe a lányom lába. Van valakinek hasonló tapasztalata?
- Ha megjön 1-3 napig csak feküdni tudok hányingerem van, gyenge vagyok és szabit kell kérnem mindig. Valakinek hasonló? Tippek?
- 10 hónapos babámnak a fenekében 40, 1 fokos láza van, voltunk már orvosnál vele, mit tehetünk még, volt már valakinek hasonló gond?
- A lányom megette egy plüss méhecske bélését. Történt már valakivel hasonló? Lehet valami baja?