Kinek van hasonló baja? (beszélgetés)
Én is :)
Minden más mellett elég hipohonder vagyok
És amilyen hulye is, mindig megnéztem és megnézem a gyógyszerek mellékhatásait is
Aztán kész is a majré
:)
Különben is CD-n is adják a felvételt + papiron, ugyis a beküldő orvos mond végső véleményt
A leletet meg ne olvassgassd és ne guglizd a leirtakat mert féreérted , aztán ideg leszel utána :)
Semmit
csak ha kapod a leletet, hisz azt ki kell értékelni
Esetleg lehet emliteni, hogy ócskán vagy, ideges vagy miatta és minél elöbb szeretnéd
Hétközben , másnapra megvan
Szombat lévén, nem tudom
Akkor Euromedic, szerződéses OEP cég
Korrektek/megnyugtatóak voltak nagyon minden esetben
A füldugót nyomd be rendesen, mert zúg rendesen az MRI amikor "szeletel"
Csak nyugi, mint az a bizonyos maci :-)
Fél évig arra vártam, hogy feldobom a bakancsom, utána derült ki, hogy ez nem megy olyan könnyen.
Csak egy pár nap, aztán minden kiderül.
Mit irjon rá , IQ tesztet nézzenek ?
:)
Kisagyban van -e valami elváltozás, sérüls stb
Ennyi és nem több
Nyugi!
Köszike,kibírom:)
Azért jó,hogy sokan írjátok,nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni.A paíromon ez van latinul:Cerebellaris leasio?...inkább ez ilyesztett meg,különben én is inkább kimerültségre gondoltam.
Nyugi, ha idáig megéted akkor valószinű nem stroke, vagy ha mégis az lett volna , túlélted
Keményebb tünetem volt anno, a mentő nem jött ki, menjek a legközelebbi ügyeletre, onnan kórház, ott sem csináltak se CT se MRI-t
Korábban én fizettem azMRI-t mert sem elküldeni nem akartak ,Ugyanmár csak pánik"
aztán méfgis volt egy kis pitty-putty, de úgy néz ki, semmi maradandó
Bírd ki szombatig!
Amugy az árak az egyik cégnél
Remélem nekem se komoly.....mostanában sokat stresszeltem,jó lenne ha attól lenne.....
Ha attól lesz,többet nem idegeskedem:)
Szombaton megyek.....egyik kezemmel oda találtam,pont azzal ami zsibbadni szokott.
Mért annyira gáz,hogy kétszer mellényúltam???
Én nem látnék ennyire rémeket. Nekem is volt ilyen szédülös, fejfájós, hányingeres nemtudommim. Én sem találtam oda az orromra. A doki labort csináltatott, azt mondta semmi és ezzel le is van tudva. Átnéztem a labort és a hemoglobin térfogat alacsony volt, utánanéztem, vérszegénység, elkezdtem a vastartalmú ételek fogyasztását és helyrejött. Azóta csak mensi első napján jelentkezik. Emiatt is kezdtem multivitamint szedni és nekem teljesen helyrejött. Okozhatja hiánybetegség is.
A kolléganőmnek a nyaka zsibbadt és ugyanezek a tünetek. Őt kivizsgálták és azt mondták neki, hogy egyfajta pánikroham, vele kell tudni élni. Pár hétig járt dokihoz "beszélgetésre", meg összeszedte magát, rákoncentrált és mostmár szinte tünetmentes, csak ha nagyon fáradt (aratási időszak), akkor jön ki nála, de már tud vele élni. Nem kell egyből a sztrokra gondolni.
További ajánlott fórumok:
- Beszéljünka HPV-ről! Kinek van hasonló baja?
- Gócos, gyulladt mandulák, műtét. Van/volt valakinek hasonló problémája?
- Görbe a lányom lába. Van valakinek hasonló tapasztalata?
- Ha megjön 1-3 napig csak feküdni tudok hányingerem van, gyenge vagyok és szabit kell kérnem mindig. Valakinek hasonló? Tippek?
- 10 hónapos babámnak a fenekében 40, 1 fokos láza van, voltunk már orvosnál vele, mit tehetünk még, volt már valakinek hasonló gond?
- A lányom megette egy plüss méhecske bélését. Történt már valakivel hasonló? Lehet valami baja?