Ki hol ismerkedik? Segítsünk. Adjunk tippeket egyedülállóknak. (beszélgetés)
Mit egy hétig!! Én ismerek olyat, aki ha szinte kiteszi otthonról a lábát, már hívja is valamelyik hölgyismerősét. Én sem szexre gondolok, hanem állandóan nőtársaságra, villongásra van szüksége. És sajnos ilyen fazonokkal - köztük sok-sok nős - van tele minden társkeri. Na ezek közül művészet kihámozni azt a pár valós emberkét.
Csak azt nem értem, hogy ezek a senkiházi link szélhámosok miért nem chat-oldalakra mennek fel? Ott is lehetne csajozni és akkor nem lenne ennyi rossz tapasztalat.
Csend? Látod, ha kiabáltál volna... :) XD
Nekem is vannak nagyon elvetemült dolgaim. Nem vagyok híve az egyszerű ismerkedésnek. Inkább úgy mondom, hogy nekem az nem megy. :)
Most viszont fiúk, lányok megyek aludni!
Jó éjszakát! :)
Igen! Nagyon szeretem! :)
Egy volt pasim azt mondta egyszer, hogy ipari tanonc vagyok anyámhoz képest.
Hordom a génjeimben, aztán majd én is továbbadom a gyerekeimnek. :)
Egyszer úgy beégtünk.. Anyám is olyan hülye, mint én, és elhatároztuk, hogy most jól visszaadjuk a pasiknak a sok füttyentést, meg a "demeg..." és "deki..." beszólásokat, és mikor mentünk autóval, elkezdtünk a pasiknak kikiabálni, hogy "rázd a segged, bébi", meg hasonlók...
Nagy kuncogva haza is értünk, és meséltük a férjének, hogy milyen vicces kislányok voltunk.
A válasz:
-Aha.. fel van matricázva az autó.
És tényleg.. 1 hete lett csak feltéve, nem jutott eszünkbe. Ott virított az autó hátulján a telefonszámunk. :) Szerencsére senki nem hívott fel. :)
Bocsánat, nem csak pasik vannak így. :) Lányból is ismerek ilyet, aki addig nem szakít a barátjával, amíg nincs ott egy másik biztos pont..
Nem értem.
Amúgy meg, ha valaki görcsösen keresi az "igazit", akkor úgysem fogja megtalálni.
érdekes, én inkább nőknél látom ugyanezt.
egyébként középkorúként itthon valóban elég nehéz ismerkedni, nincs rá sem tér, sem idő...viszont hogy huszon-sőt tizenéves korosztály nagy része is a neten keresgéli a párját szerintem elég szomorú..és nekem legalábbis nagyon idegen.
Szerintem is játéknak kellene venni, de vannak pasik, akik egyszerűen nem bírnak egy hétnél tovább egyedül lenni, mert minden bajuk van. Itt nem csak a szexre gondolok..
És azok rá vannak feszülve a témára, és ha előjövök valami játékos ötlettel, akkor le vagyok hurrogva.. Nagy tisztelet a kivételnek, akikkel sikerül játszani! :)
XD Ez nagyon nagy!!
Ezt tényleg le kéne írni könyvben!!! :)
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Túlsúlyos kismamik/vagy leendő kismamik segítsünk egymásnak...
- Szerintetek manapság mennyire gyakori, hogy a 30-as férfiak egyedülállóak?
- Hogyan állítanád össze az 1000, 1100, és 1200 kcal-ás étrendedet? Segítsünk egymásnak!
- Akiket elkerül a gólya! Segítsünk egymásnak!Biztassuk egymást!
- Hárman párban :), de Kryvel az árban :D segítsünk csak bátran :)